Leka DJ...

Det är perfekt dj-höjd på min lilla skänk, så där brukar jag stå och dona med spellistor ibland! Bilder från i lördags :-)






Snabba planer...


Syrran kom och plockade upp mig för finmiddag hos mamma, och sen vidare hem till henne. Det ska fixas och donas mer i huset :-)

Helgen...

Det blev en liten bloggpaus i helgen då jag har varit upptagen med annat (plus att surfen i mobilen är slut)! Jag hade en sista semesterdag att ta ut, så jag har varit långledig igen för tredje helgen i rad. Känner att jag skulle trivas mycket bra med ett mån-fre-jobb ;-) Sandra har varit hemma i helgen, så i lördags var vi ut tillsammans med hennes kusin och kompis. Det var en riktigt bra kväll faktiskt, vissa utgångar önskar man ju bara att man kunde ångra i efterhand, haha! 
Och igår var både Sandra och Marie hos mig och sov över, så jag har ganska nyss blivit ensam igen. Full rulle alltså :-)
 
 
 
Bjuder på en ca 10 år gammal bild på lilla trion så länge ;-)
 

Fredag...

Efter jobbet idag så gick jag till ikea och köpte fler gardiner till hallen, så det har jag pysslat med ikväll. Borde ta tag i diskmaskinen, bädda sängen, gå ut med soporna också... Men det är ju faktiskt fredag så jag orkar inte ;-)





Nytt & Fräscht...

En otroligt tråkig utgift, men åh vad skönt det är med nytt, fräscht smink! Jag älskar verkligen den här mascaran :-)





Avslappning...

Få saker får mig att slappna av lika bra som en timme framför Ridiculousness! Aah, vad jag skrattar åt spektaklet, så jäkla roligt! Det är en show på MTV där dom visar roliga klipp från nätet, med en panel som kommenterar, för er som inte vet. Tjejens (Chanel i panelen) skratt är obeskrivligt ;-)





Mirror, mirror on the wall...

Nu är spegeln här! En dag sen men det var det värt. Den är väldigt stor och fin, och jag tror att den kommer att passa bättre i hallen eftersom den är vit!
Jag har även tagit tag i sladdeländet i sovrummet, så nu skulle jag ka... Vågar jag säga det? Nu skulle jag kanske kunna säga att jag tror att sovrummet... är klart! Tills vidare iaf ;-)





Klipp, klipp...

Jag klippte mig i helgen och det är alltid lika ångestframkallande. Jag vill ju att mitt hår ska bli långt, långt, lååångt... Men jag vet ju så väl att det känns fräschare efteråt även om jag känner mig lika korthårig varje gång ;-)





Fick två tavlor över...

Så dom får hänga över sängen så länge. Tycker om dom så mycket så jag vill verkligen ha dom framme, men det börjar bli lite ont om plats nu ;-)





Dagens projekt...

Detta har jag pysslat med idag! Jag ska erkänna att det var besvärligare än jag trodde. Allt som har med matte, mätning och vinklar kommer inte naturligt för mig tyvärr ;-) Men nu är det iaf uppe! 
Då min tv är gammal så är den väldigt bred nertill, så en liten bit kunde jag inte täcka, men det kan jag leva med.









Hann lite mer idag...

Gamla spegeln hann jag få upp i v-rummet också! Känns redan lugnare :-)





Måste se...




Flyttad...

Jag har smällt upp tavelväggen i hallen efter överläggande med mig själv, jag tror att det blir renare med en spegel ovanför skänken istället. Imorgon kommer den nya hallspegeln och den är riktigt stor och fin :-)






Husguden...




Söndag...

Jaha, och så vart jag en syster fattigare igen... Dumt att inte alla bor i samma stad, hör du det? ;-)
Men vi hann iaf hänga lite hos Karro och barnen innan.


Fint väder har vi fått igen också!


Skogspromenad...

Det blev en liten skogspromenad med Alfons i eftermiddags. Han är duktig på att bära hem pinnar han ;-)





Ledig helg...

I helgen har jag en ledig helg med systerbesök, så igår packade systrar och barn ihop oss hemma hos mamma och Anders! 






Redan en vecka sen...

Never mind what people say ’cause they don’t understand
How you left a permanent stain on my heart, you're never leaving it
 
 
;-)
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 

Helt perfekt...

Jag blev sjukt nöjd med nya ljusslingan, den är riktigt snygg! Och äntligen fick jag lite extraljus till hallen längst ner mot dörren :-)







Idéspruta...

Jag har så många idéer just nu så jag känner mig som tjejen i exorcisten när huvudet snurrar runt, runt! Det märks att jag inte gör nånting för att få utlopp för min kreativitet just nu och då blir hemmet drabbat. På gott och ont! Jag borde baka lite oftare igen ;-) Jag har en speciell idé som kräver en skogspromenad till att börja med, får se vad det blir av den!






Sjukt roligt...




58 kronors-piff...

Ja, det är alltså vad gardinerna gick lös på (för 2 paket). Billigare kan det nog inte bli!
Jag fick en längd över som jag hängde framför min andra spegelgarderob för att testa, och jag måste absolut köpa ett paket till och använda där. Jag gillar att klä in väggar med tyg, som ni kanske har märkt ;-)






Kvällsgöra...





Som ny...

Jag hade med mig min laptop som underhållning på tåget i helgen. Tur va det, för syrrans sambo Jari passade på att installera om den, då det hade blivit nått skit på den. Den har seriöst aldrig fungerat bättre, plus att jag har en del nya program tex Photoshop och äntligen Word. Tjoho! :-D





Piff...

Nu har jag nog äntligen hittat sängkläderna som jag vill ha i sovrummet! Tycker att det är störigt med örngottet som följer med, men det finns en annan variant att köpa till på sidan om.
Ljusslingan vill jag ha runt en dörröppning i hallen för att ljusa upp lite längst bort mot ytterdörren. Jag har ingenstans att ha en bordslampa där så det blir ganska mörkt.
Gardinerna är ett kap från ikea, nämligen Lill för 29kr/paket. Tror minsann att jag ska kolla efter dom i veckan och uppgradera köket! Syrran ska eventuellt fotografera min lägenhet, så jag vill helst ha den tipp-topp! Hade gärna haft vitrindörrarna i bokhyllan innan, men sånt kommer jag inte att hinna med!








Vardagligt...

Gårdagen bestod av lite mer vardagliga saker. Matlagning, affären, film m.m. Inga stora måsten med andra ord! Det blev ändå ganska sent, och jag hade sjukt svårt att hålla ögonen öppna under slutet av filmen. Vi såg på Dallas buyers club, som jag verkligen har velat sett länge! Jag gick väl miste om några minuter innan slutet som grämer mig, men annars var den bra ;-)





Lördagen...

Igår så träffade jag och Evie Johanna och hennes bebis. Vi promenerade runt Djurgården och tjattrade på! Efter det så mötte jag och Evie upp Sandra, sen åkte hem till henne och hade en myskväll. Tacos och Let's dance, en väldigt klassisk, svensk fredag ;-)







Konserten...

Det var helt jäkla magiskt att se Backstreet boys live igen, och jag tänker inte ens skämmas för att säga det! Dom är underbara på scenen och under denna konsert så har dom även en akustisk del då dom bara sitter och sjunger och spelar gitarr. Så mysigt och fint! Skulle lätt kunna se dom sju dagar i veckan ;-)













Packad och klar...

Sitter på tåget nu! Bsb ikväll, träffa fina Johanna med bebis imorrn, sen hälsa på Sandra efteråt. Sen får vi se! Ledig fem dagar, vilken lyx :-)






Mot ledigheten...

Har jobbat fem dagar i rad nu, och avslutar veckan med en sjätte imorgon. Sen är det dags att åka hem och packa inför Sthlm! Just nu vet jag inte ens när tåget går, så har lite att stå i!

Har grävt efter nån bild från dagen, men nej, det fanns ingen, så nu ska jag sova istället ;-)

Vår i luften...

... men fasen vad det blåser ute! Jag dammade av vårjackan idag, kände som en liten karamell ;-)





Filmer...







Jag har avverkat några filmer den senaste veckan! Insidious 2 såg jag dock med Jessica i fredags, då jag inte klarar att se på skräckisar ensam ;-) Även Linnea tittade förbi efteråt, det var riktigt mysigt med en tjejkväll! Dom flesta senaste har ju slutat med krogen och ibland är det trevligt med omväxling!
Hur som helst, jag tycker att alla var bra, men jag blev inte så såld på Gravity som jag trodde.



Mot en ny vecka...

Efter att ha slötittat på ett par program på kanal 11 och sett hur unga människor beter sig, så har jag aldrig känt mig tristare! My God vad folk är vilda, haha! 

Det blir en tidig kväll idag, då jag har jobbat. Inte ultimat efter en utekväll men det funkar nångång ibland. Jag blir aldrig bakis, men det är ju skönt med dagen efter-slappet hemma.
Tre dagars jobb till, sen är det dags för weekend i Sthlm och bsb :-)






Finaldags...

Finaldags i Mello och mys hos Jessica. Besvikelsen över vinnaren kunde inte vara större, varför vill man skicka en ballad till Eurovision? Va va va??? Jag förstår inte, det spelar ingen roll om balladen är jättebra, det blir oftast ganska trista nummer. Nä, tackar vet jag Ace Wilder... 2 ynka poäng för lite... Och hur gick det till att Anton kom sist?






Är det fel på mig...

Det måste vara något fel på mig, hjääälp... Jag trodde att när skänken väl kom på plats så skulle allt vara klart sen. Over and Done. Istället så är det som att jag har gått igenom inredning nr 2 på bara ett par månader. Och den där tavelväggen som jag skyndade mig att göra, den vet jag inte ens om jag vill ha längre. Fick för mig häromdagen att jag borde sätta upp min hallspegel där istället och sätta upp en större i hallen. Tavellisterna som jag så snabbt flyttade på i sovrummet vet jag inte heller om jag vill ha kvar, det kanske får räcka med en stor tavla ovanför sängen. Och tv-bänken har jag aldrig fått till som jag vill, det spelar ingen roll vad jag gör. Tar jag ner tavelväggen så vill jag nog ha bredare lister ovanför tvn så jag kan ha lite bilder där istället. 
Jag trodde inte att det fanns något negativt med en stark impuls, men jag börjar förstå varför folk suger på karamellen så att säga!
Övrigt så fantiserar jag om nya köksgardiner och en ny vardagsrumsmatta ;-)



Två nya, vita kuddfodral från H&M har redan flyttat in i vardagsrummet :-)


Here comes not the bride...

Aprils brudklänning är såå himla fin! Fastnade för den när jag såg avsnittet för flera månader sedan, och har haft den i mobilen sen dess. Haha, jaa, jag gillar inspiration, okej? ;-)





Lite andra Grey's-klänningar :-)



Love me some roses...




Det får duga...

Har inväntat en sista kudde, men nu får det duga! Så länge iaf, jag har redan nu ånger över att sänggaveln inte är rosa ;-) Men tanken var ju just att försöka komma ifrån det lite, så jag får stå mitt kast. Fluffigt är det fortfarande! Jag vet bara inte riktigt vad jag ska göra med byrån, vad jag ska ha på den. 







Jag vill ha hela ikea...











Snygga kvinna...

När jag ser dom här bilderna så kan jag inte tänka på något annat än hur sjukt jävla snygg Kim är! Seriöst en av dom vackraste jag vet, men självklart tycker inte ens jag att hennes stil alltid lyckas. Men här; wow!!! Från Elton Johns Oscar afterparty.






Fint...

Tänk att ha någon som tittar sådär på en efter nästan 10 år. Jag var team Aniston när det begav sig, men jag måste säga att dom är otroligt fina tillsammans. True love!





Promenad i Töva...

Jag hade även ett trevligt nattsällskap hemma, nämligen Marie! Vi sprang på varann ute i vimlet inatt. Mycket prat och väldigt lite sömn skulle jag sammanfatta det ;-) Efter hon hade åkt hem så gjorde jag mig redo för pizzamiddag hos Fredrik & Lotta. Först var vi ute på en rejäl promenad i snön, vi varvade hela stora åkerytan.






Lördag...

Utgång med Jennie och hennes kompisar! Så slut i fötterna efter att ha jobbat, gjort mig klar och sen struttat omkring i klackar hela natten. Aoutch! Imorgon ska jag hem till mamma och äta pizza, det längtar jag efter nu, haha! :-)





Bowling...

Ikväll gjorde jag något som jag inte ens minns när jag gjorde senast! Jag var och bowlade med Jessica, Andreas och Emilia, och det var riktigt kul! Jag var förvånansvärt duktig i början, men sen började det gå utför, haha ;-)








RSS 2.0