Fixardag...

Ledig dag men full fart ändå. Storhandling, städning, tvättning, bakning. You name it! Imorgon vankas också en ledig dag, men den ska jag spendera med minst tre busungar som har höstlov. Borde lägga mig i tid med andra ord, haha!



Nya blommor fick det också bli :-)


Fredagslook...


Jag undrar varför bilderna på snapchat blir så mycket sämre i kvalitén än vanliga bilder?! Det är ju ändå samma kamera... 

Lugn helg...


Fredagsmys med mig själv igår efter jobbet, och lördagsmys hos mamma med syrran ikväll. En mycket lugn helg med andra ord, precis som dom flesta nu för tiden!


Skulle behöva övrig uppdatering också...

Skulle behöva komplettera min övriga garderob också, då jag har sjukt svårt att hitta något att ta på mig på dagarna. Och ändå finns det kläder överallt hemma, det är lite frustrerande. Jag ser det som ett lyxproplem då dom hellre får bli för stora än för små, men det är inte kul att se ut som ett tält heller, så det är ändå ett problem. Jag började förnya storlekarna i somras, men nu är ju dom kläderna för kalla och kortärmade, så vintergarderoben fattas fortfarande. Behöver verkligen blusar som jag kan ha till jeans dom dagarna jag inte orkar strutta omkring i klänning på jobbet. Jag gillar ju den här stilen nedan, allt från H&M :-)
 
 
 
 

Ett utdraget letande...

Jag är i behov av en ny vinterjacka i år, det var några år sen senast och det känns ganska väl att dom gamla är för stora nu. Visserligen funkar min Ahkka-jacka fortfarande när man vill ha en massa koftor under, men annars är det ganska sportig och väldigt låst färgmässigt då det är rosa och lila detaljer. Jag har kollat överallt, tom på barnavdelningarna men har hittills inte hittat nån jag gillar (eller jo, jag har hittat min drömjacka, men den är för dyr). Jag vill inte ha en bullig, jag vill inte ha skärp i midjan, det ska vara huva med avtagbar päls, och den får inte vara jättekort. Tills idag då jag gick in på Cubus och hittade denna. Jag vill helst ha en svart, men naturligtvis så finns inte just denna i svart. Suck! Jag testade fakiskt den vintervita istället, och jag måste säga att jag gillar den, men hur fan håller man en vit jacka ren? Speciellt jag som är såå klantig. Den görs även i blått och grönt, men jag vill som sagt helst inte vara låst färgmässigt då jag har mycket mössor, vantar, väskor m.m i olika färger. Får suga på karamellen tills imorgon...
 
 
 
 

Glad...

Att hitta den här lilla, lilla dolda texten i min mobil häromkvällen gjorde mig glad. Och jag tror att jag vet precis vem som har lämnat det, dock var jag jäkligt sen med att hitta det, haha :-)





Hej...


Ni får ursäkta min dåliga uppdatering, men jag har svårt att få ihop trötthet, jobb, fritid och ett hem ibland. Jag känner även stor panik över att ligga efter i alla mina tv-serier, så man måste ju prioritera ;-)


Måndag...

Idag har jag varit ledig, så jag har hängt med på lite ärenden med mamma och syrran. Sen har det blivit lite plock här hemma från helgen, innan jag råkade somna på soffan. Är fortfarande trött sen igår då jag jobbade efter lördagens utgång. Börjar fasen bli för gammal för sånt, haha ;-)




Vinkväll...

I lördags blev det lite vin och lite dans med några av mina käraste flickor! Vi startade tidigt med diverse skönhetsfix och middag innan det blev lite mer festligt på kvällen :-)





Klipp, klipp...


Efter en mycket spontan klippning igår så är jag numera utan långt hår. Men tanken är att det ska bli långt igen, jag måste bara spara ut det på nytt, för det var riktigt slitet. Fräscht känns det iaf :-)

Tisdag...


Idag har det varit en svettig dag på jobbet, med reafix och en hel del nyheter, Helt slut i huvudet, så lär somna ovaggad ikväll. 
Nu har jag iaf två öppningar att se framemot, vilket betyder att jag slutar tidigt på dagarna :-)

Leave the world behind...


Bättre sent än aldrig, men ikväll har jag tittat på shm-dokumentären. Jag gillar ju sådana :-)
Jag har även lagat matlådor, men mycket mer än så har inte blivit gjort. Jag klev upp alldeles för sent idag, så dagen blev liksom rätt kort.

Jobbhelg...


Jag var ju ledig på fancy friday, så fick försöka väga upp för det idag. Svart och enkelt, I like :-)

Kindness...




Kaksort nr 2...




Lilleman...


Jag hade bland annat denna lilla gäst på fika igår! Men han tyckte nog att löpbandet var roligare ;-) Kan ju tillägga att det inte var igång, så ni inte tror att han blev tvångstränad ;-)

Cookies...


Igår bakade jag cookies. Jag älskar dom här kakorna, dom är såå goda! Jag har som tur är lyckats bjuda bort lite på fika så att jag inte äter upp dom själv ;-)

Långledig...

Ledig i fyra dagar nu, men är redan rastlös. Tjejen med myror i brallan!





Omöjligt...

Det verkar snudd på omöjligt att få tag på ett genomskinligt skal just nu. Slut överallt! Vill ha ett helt transparant, tycker att mobilen är så guldig och fin att jag inte behöver täcka över den. I Birsta finns det inte ens displayskydd på lager, så jag fick vända mig till nätshopping istället. Fyndiq.se är mitt standardställe när det gäller mobiltillbehör! Fick inte tag på rätt skal där heller, men ett annat som får duga så länge. Jag vill undvika repor så länge jag kan ;-)






Värmande...

Det är verkligen när man helt spontant får värmande ord som dom betyder mest. Förra veckan var verkligen skit vilket givetvis har speglat en stor del av denna också. Och sen umgås man lite med vänner och helt plötsligt känns allt lite lättare. Jag har så fina vänner i mitt liv <3





Birstadag...


Idag hade jag Birsta-dejt med mina systrar! Inte mitt favoritställe att hänga på under mina lediga dagar, men vad gör man inte ;-) Lunch och lite shopping blev det, och självklart en hel del prat!

Resultatet...


Helt galet snygga naglar fick jag igår :-)

Tre bra saker...

Det finns tre bra saker med vintern. En av dom är mössa! 





It's Friday...



Snacka om en busy, busy dag! Bakning till beställning, sälja min gamla mobil, fixa naglarna och besök av kompisar. Lite städning och en dusch har jag klämt in också ;-) Men nu vill jag att Linnea ska komma så vi kan äta pizza och ta tag i nageleländet, som jag naturligtvis inte lyckades hålla långa. Fyra ledsna naglar och sex fina äger jag just nu. Denna gång blir det naturlig nudefärg med lite strass. Bling bling ;-)



Skillnad...


Skillnaden på iphone 6 och 5! Älskar när kameran går framåt ;-) Dock har jag lite svårt att skriva på nya skärmen för den är så stor. Tummen räcker liksom inte till. Jag vet inte hur många meddelanden jag har råkat skicka iväg halvskrivna då jag kommer åt "skicka" hela tiden, haha!


Rosa...

En liten shoutout till Waynes som har dom snyggaste take away-muggarna just nu! Fick varm choklad av min chef i denna fina idag. Oktober är ju en rosa älskares bästa månad ;-)


RSS 2.0