Vimpel...

Min kärlek till vimplar har kanske varit svår att missa hemma, och nu sitter det flera uppe. Blev faktiskt inspirerad av mamma som hade hängt sina över gardinerna hemma i huset. Får nog däremot ta bort den färgglada som jag har i köket nu, jag vill inte att det ska bli för mycket :-) Tyckte verkligen om denna vita med spetsmönster. Känns väldigt jag!





Sjuk längtan efter amerikanska pannkakor...

Jag har den sista tiden varit helt galet sugen på amerikanska pannkakor, och igår tog jag äntligen tag i att göra dom. Med Nutella som tillbehör så kan det ju knappt gå fel ;-)





Fjärilar har flyttat in...

 


Franstajm...

Idag var det dags för nya fransar igen. Salongen hade specialpris så jag passade på. Det är så otroligt skönt att slippa ögonsminket på morgonen, man blir så himla bortskämd!
Mina ögon är dock väldigt känsliga, så dom är lite glansiga på bilden. Dom var alldeles nygjord imorse och det tog en stund innan dom slutade rinna ;-)






Depend 7 day...

Eftersom det inte verkar dyka upp några nya gellack på ett tag, så kände jag att det var dags att testa nånting nytt. En veckas hållbarhet verkar ju vara det man får gå på i alla märken, så jag köpte Depend 7 Day. Är inne på dag 2 nu och än sitter det som berget även fart man totalt målar på fem lager. Det känns riktigt hårt och stabilt måste jag säga. Ska nog satsa på fler färger :-)
Färgen Pretty as stars.

Do it yourself...

Efter år av irritation pga att det inte finns tillräckligt långa gardiner till mitt vardagsrumsfönster, så fick jag nog och sydde egna. Till råga på allt så la symaskinen av, så det slutade med att jag fick sy för hand. Fucker! Ja, maskinen alltså...
Jag passade även på att byta färg från naturvit till vit, haha! Inte en jävel som lär se skillnad, men jag slipper störa mig varje dag ;-)







Dagar hos mamma...

Evie är hemma i stan igen, så nu medans jag har ett par dagar ledigt så har jag hängt med henne och mamma i Essvik. Det är skönt att inte vara ensam för omväxlings skull :-) Och det bästa av allt: hemlagad mat! Yumyum!

Igårkväll kom även karro förbi och då hade vi ett litet hemmaspa. Helvete vad ont det gjorde att dra bort masken, snacka om ansiksvaxning, haha!

Imorgon ska även jag och Evie åka och rida igen, så det har varit en bra ledighet måste jag säga :-)








Hälsa på...

Idag var jag och Linnea hos Julia och barnen och hälsade på. Jag fick en behövlig dos av bebisgos då lillan sov i min famn ett bra tag. Sen när vi skulle åka hemåt så hjälpte Milton pappan att laga mat, haha, hur gullig?!





Dagens hästbilder...

Holy moly säger jag bara efter dagens ridtur! Jag har aldrig någonsin ridit så fort som idag, det riktigt tårades i ögonen av farten, haha! Och ändå var det inte ens galopp, utan travintervaller. Det är ju skillnad på trav och trav om man säger så. Ridskolornas zombiehästar går ju inte ens att jämföra med tävlingshästarna som vi rider på nu. Vilken kraft, så jäkla häftigt! Och lite läskigt för tant som är lite rädd för att trilla av, haha! Bara att hålla i sig och åka med ;-)




Svettigt för både mig och hästen idag!

Klipp, klipp...



Klippte nån slags halvlugg häromdagen. Blev så sugen efter att ha sett Micke & Veronica, hon är ju så fin vår svenska filmstjärna :-)



Den här alltså...

Ååh, mumma säger jag bara!






Mer ridning...

Jag var faktiskt och red igen i tisdags, och väntar på att komma iväg nu när jag skriver. Man får ju passa på liksom, även om jag egentligen är en morgontröttis ;-) Det var underbart underlag att rida på när snön kom tillbaka!





Biosupé...

I lördags var jag och Jessica på biosupé. Jag hade fått två biljetter, så det blev frugan som fick följa med :-)
Man har ju inte så många alternativ på en supé, men maten var ändå väldigt god. Jag älskar ju kött, så det blir sällan fel ;-) Efterrätterna var också mycket goda måste jag säga!
Filmen vi såg var Micke & Veronica och även den får bra betyg. En mycket väl godkänd kväll med andra ord :-)






Saknar...

Saknar redan att rida! Hann ju liksom bli van med flera turer tätt intill. Men tillbaka till jobb och verklighet för alla...





Älskar't...

Jag älskar verkligen hårsmycken, skulle vilja bära mitt varje dag, haha! Dock känns dom kanske lite överfestliga och svårburna, så får behärska mig lite.





Den lilla svarta...

Perfekta till sommaren! Älskar verkligen den lite längre längden på klänningar nu för tiden, känns liksom inte lika avklätt på jobbet.






Fynd...



Det enda reafyndet som jag har gjort i år  är hör och häpna ett par träningsbrallor! I leopard, en mycket lycklig tjej med andra ord ;-) Igår testade jag hur långt dom kunde springa, och dom får nog jobba på konditionen lite till ;-)



Hot pink...

Grymt snygga underkläder på H&Ms rea!








Nyårsafton..,

Igår var jag på nyårsmiddag med Jessicas sambos kompisgäng, samma upplägg som ifjol faktiskt. Oxfilé och potatisgratäng var huvudrätten, väldigt nyår med andra ord :-)
Jag körde långklänning och ett hårsmycke som jag älskar! Nytt dagen till ära ;-)








Ridning...

Den här veckan har jag faktiskt varit ute och ridit ett par gånger hos brorsans fru, och det är hur mysigt som helst! Dock lite öm i kroppen här och där, haha! Ska även tillbaka imorrn på en tur :-)





RSS 2.0