På jakt efter en mixer...

Min gamla obh nordica-mixer sa tack och godnatt för längesen, och jag har inte känt för att lägga pengar på en ny. Dock så saknar jag den då jag varken kan göra milkshake, smoothies eller frysta drinkar, så ikväll fick jag för mig att spana efter en ny. Och voilà! Hittade denna nedanför så den har jag klickat hem nu. Jag vet att man får det man betalar för, men jag tycker hittills att Andersson har fungerat bra. En mixer är inte heller något jag vill spendera en massa pengar på då jag faktiskt inte använder den så ofta. 
Den finns i samma rosa färg som min bakmaskin, men jag valde en grön för att få lite olika färger på köksmaskinerna :-) Jag råkade hitta dom fina kvarnarna också, så dom åkte med i varukorgen!












Före renovering...

Såhär ser dom alltså ut, mina nya möbler! Fick hem dom idag och har redan klätt om sitsarna. Behöll tyget från dom andra möblerna, då jag gillar det tyget mycket fortfarande. Imorgon ska jag fixa fransarna och sen åka till Birsta  och äta lunch med Canilla och för att fixa tillbehören som jag behöver för att göra min lilla förvandling ;-) Tror jag ska måla dom samma ljusgråa färg som på gruppen i vardagsrummet, då matchar dom vid tillfälle om det skulle behövas!





Hoppsan...

Ja, vad ska man säga. Idag spontanköpte jag nya köksmöbler på second hand, haha! Dom jag har nu fungerar alldeles utmärkt funktionsmässigt, men dom har aldrig varit hundra procent jag, och jag har alltid tyckt att bordet är för stort för mitt kök. Det får absolut plats, men det äter upp den mesta golvytan. 
Jag har inte fått hem mina nya möbler än, men dom går mer i detta stuk! Jag älskar snirkel, kan inte hjälpa det. Det är även ganska litet och behändigt, men kommer med två utdragsskivor. Perfekt med andra ord!
Måste även måla om och byta tyg på stolarna, men jag har ju faktiskt semester ;-) Frågan är bara om det ska bli vitt eller ljusgrått!








Party...


I lördags var det dags för lite helgnöje igen, dansa är ju väldigt kul ;-) Var hos mig innan som vanligt och sen blev det Oscar. Också som vanligt, haha!
Jag har sällan bilder från själva kvällarna då jag är dålig på att ta fram mobilen ute. Jag försöker vara lite i nuet, även om det är svårt med dagens besatthet av sociala medier!


Nytt smultronställe...

Det finns en liten taklucka på min byggnad där man kan gå ut och sätta sig på taket. Jag har inte direkt använt platsen då jag är sjukt höjdrädd, men Carro ville spana in den och där har vi nu fastnat ett par kvällar. Man måste ju fånga solen denna sketna sommar ;-)


Måndag...

Igår när jag vaknade och till min lycka insåg att det inte regnade, så kastade jag mig på mobilen och ringde syrrorna. Det blev en dag i Lucksta med solande och middag hos Karro! Första dagen som jag har fått semesterkänsla, resten av dagarna har ju verkligen bara regnat bort. Försöker dock att hålla god min och göra roliga saker istället, men jag saknar solen...
Fick iaf inviga både shorts, hatt och bikini :-)





Bilbingo...

Ikväll invigde jag bilbingosäsongen med Camilla och hennes mamma. Jag tycker på riktigt att sånt är roligt mulna dagar, det är liksom mysigt att åka bil, fika och spela lite! 





Träningsfynd...

Jag har tänkt länge nu att jag måste ta tag i träningen igen, men fasen vad det sitter långt inne. Tidigare i somras så fyndade jag lite träningskläder på rean, det brukar ju fungera som pepp! Det blommiga är iofs varken nytt eller från någon rea, men det är fortfarande oanvänt. Idag kände jag dock att det var dags att inviga något av dom, och det blev det rosa ;-)








To die for...

Jag har velat ha en bikini från To die for i såå många år, men alltid tyckt att dom är lite för dyra när man ändå inte känner sig bekväm i bikini. Men lagom till min födelsedag så hade dom rabatt, och då slog jag till. Och fin är den! Vill gärna ha fler färger, men kände att klassiskt svart var en bra början :-)





Helgen...

I helgen blev det dubbel utgång, men eftersom tant hade klivit upp kl 7 fem dagar så var hon väldigt trött på fredagen. Höll med andra ord på att somna på uteserveringen i fredags, och lämnade därmed lite tidigare ;-) Var betydligt mer pepp i lördags då jag var ledig och hann sova ut ordentligt först. Det blev även som ett litet födelsedagsfirande eftersom jag inte kunde fira helgen innan då mamma fyllde år. Visar presenter senare!

Innan på dagen så hängde jag även med Camilla och hennes familj på stan ett tag. Hann med en hel del måste jag säga. Fika på charm, kolla på Pridetåget, sitta på Torgets uteservering och även kika lite nere i hamnen på sm-veckan. Fick även köpa med mig ett par munkar hem, yumyum ;-)






True that...




Nylackad...

Beställde nya geléer till naglarna för ett tag sen, och förra veckan dök dom upp. Svårt att välja vad man ska prova först, men den vänstra beställde jag först och främst till tånaglarna. Vill gärna ha neutralt där. Första gången som jag gjorde en förstärkning där också, men så mycket skönare med härdad gelé istället för nagellack! Det sitter ju förmodligen nästan hela min semester nu :-)
På naglarna blev det nude med guldglitter, men den var inte lik fin som förväntat. Vill ha meeer glitter ;-) Den oprovade gelén är helt glittrig så den blir nog riktigt läcker på! Dock går den nästan lite mot lila, så ville börja med mer neutralt även på fingrarna.





Tjejen som gick på semester igår...

Fem veckors ledighet, tjoho :-D





Min födelsedag...





Tänk att det redan nästan har gått en vecka sen min födelsedag! Tiden går så fort ibland. Jag spenderade min dag med Carro, Camilla och Jessica först, då vi åt lunch på ågläntan. Såå gott! Jag är ju inte så gourmet av mig ;-)

Efter det så gick jag hem och förberedde ett litet kalas för familjen. Jag bjöd på Silviakaka, havrekakor, morotskaka, nutellamuffins med grädde och jordgubbe, vit kladdkaka med nougatsås och hemmagjord pink lemonade. Älskar lemonad, det är så sjukt gott!

RSS 2.0