shopping...

Kom hem från stan med två tröjor mer, och en frisyr mindre! Herregud vad det har blåst här idag. Liksom backslick och ansiktslyftning var bara förnamnet! Tröjorna är iaf typ t-shirts. Jag måste byta en av dom för jag vill ha den mer oversize än den var. Så går det när man aldrig orkar testa kläderna i affären, haha!
Var också in och skrev kontraktet på jobbet. Chefen ba, vad är ditt anställningsnummer? Jag ba, eh jag har inget. Hon ba, jo för du har fått lön. Jag ba jaha vart hittar man det? =O haha, så jag har mitt eget kassanummer utan att ha vetat om det, så kan det gå^^ Roligare att logga in med sitt eget namn ju! Fast det blir lättare att se om man har gjort fel också! Hon frågade om jag hade nått annat sommarjobb också, så jag hoppas att hon kan låta mig jobba nåns semester. Drömma går ju, haha!
Syrran köpte även ett Depend-lack som Elin Kling tipsade om förut. Hon tipsade iofs om färgen, men syrran köpte ett rött. Jag testade det nu hemma, och det funkade väldigt bra! Jag tror jag ska köpa ett själv, finns på Cubus!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0