Sunday...

Jahopp, så var halva denna dag avklarad^^ Drog ju som sagt ner på stan förut. Hur skönt som helst att det var så lite folk! Söndagsöppet ett väldigt bra påhitt tycker jag! Jag sa ju att jag skulle hålla i plånboken, men det funkade inte den här gången heller, haha! Jag blev helt kär i en rutig skortklänning på Indiska, så den fick följa med mig hem^^ Den var så himla söt på! Jag ba, Evie, säg att den är gjord för mig! Haha! Det var faktiskt det enda jag köpte själv, sen fick jag syrran att köpa både en klänning och ett par skor som jag själv vill ha. Där slapp man det besväret då jag kan låna istället, haha!
Sen har jag proppat i mig kinamat, mums, och vi hämtade nyss ut våra Spiderman-biljetter till fredag! Det finns liksom en söt kille som jobbar där, och givetvis var det han som stod där nu. Jag och syrran utbrast samtidigt: DU får prata!!!! Jag är ju van att få som jag vill, så hon fick öppna munnen iaf, mohaha x) Nu ska jag väl börja ha jobbångest inför imorrn, haha!

Kommentarer
Postat av: Madde

HAHAHA fegis där (a) hahahha

ja men tänk att jag visste att du skulle få ngt med dig hem HAHa.. jag ska in till stan imorgon in till HM och kolla lite så jag antar att jag får med mig ngt då å xD hahahah

2007-04-29 @ 17:21:05
URL: http://justmadde.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0