December...

Sista dagen...

Jag hade inte gissat på att det skulle vara såhär mycket folk ute och handla på nyårsafton! Lite sista minuten-shopping kanske. Har slutat jobba nu, så jag tänkte titta runt lite själv. Måste ju fortsätta pricka av sakerna på min lilla lista. Hade varit enklare om listan inte försvann hela tiden, haha!


2008-12-31 @ 14:37:29 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Världens plattaste, vulgära urringning...

Den stod jag för på juldagen. Kände mig riktigt vågad, haha ;)



 


2008-12-30 @ 21:04:18 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks (0)


Barn är iaf ärliga...

Jag - Fy fan vad ful jag är! (ser riktigt hemsk ut idag från topp till tå)
Oscar (11 år) - Ja!
Anders (hör inte vad Oscar säger) - Men varför säger du så? Då skulle jag vilja veta vad det är som är så fult!

Oscar svarar snällt åt mig:

Oscar - Kläderna, håret och glasögonen!
Jag - Ja, du hörde vad han sa...
Anders - Jaha, och hur tycker du att jag ser ut då?
Oscar - Tjock.


2008-12-30 @ 17:24:43 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Jennies födelsedagsfest...

Hemmaparty!




 2008-12-30 @ 16:16:07 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Alltid lite stressad...

Jag har verkligen hundra saker att göra, men jag orkar inte ta tag i nånting! Fast nu går jag på Alvedon och Ipren (superblandning), så jag känner mig relativt pigg!
Måste verkligen tvätta, stryka och sy till mina kläder inför Thailand. Måste köpa typ 100 par trosor som jag kan ta med mig, för jag vill inte stå och handtvätta sånt i nått skitigt tvättställ.
Jag måste hitta nått supermedel för lockigt hår, så jag kan ha det naturligt när jag inte orkar fixa det. Det är ju så fuktigt där så jag kommer ändå se ut som ett troll, haha!
Jag måste bli frisk så jag kan fusk-sola ett par gånger. Jag vet att det inte hjälper mot att bränna sig, men det vore trevligt att ha lite, lite färg när man drar på sig bikinin. Måste även sy till några bikiniunderdelar som är för stora.
Måste köpa en ny mascara. Kan bara inte bestämma mig om den ska vara vattenfast eller inte. Tanken är ju bra, men det är ett helvete att få bort den sen!
Måste hitta solskydd med hög spf till den första veckan. Hittar bara ingen som duger. Har redan laddat upp ett förråd med Hawaiian Tropic-grejor från internet, känns onödigt att göra en ny beställning för en flaska.



Hmm, dom flesta sakerna som jag har kvar att fixa är uppenbarligen ganska ytliga, haha! Vilka i-landsproblem! Jag har liksom fixat dom seriösare grejorna redan, så jag tror att det mesta är klart på den fronten!


2008-12-30 @ 15:27:36 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Våningen...

I brist på andra idéer i mitt snorfyllda huvud, så får jag väl bomba med lite bilder. Här är lite skarpare från julfesten på Våningen!







2008-12-30 @ 15:03:46 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Pyton...

Åka till stan var inget bra påhitt idag. Har legat däckad i soffan enda sen jag kom hem och mår pyton. Visserligen har jag inte massproducerat inlägg under julperioden, men nu vet ni iaf varför jag kommer vara lite off om det inte blir bättre!
Ska bädda ner mig i sängen och se på Prison break nu, godnatt!


2008-12-29 @ 22:23:38 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Det blev som jag trodde...

Det blev precis som jag trodde. Har åkt på en riktig förkylning, kul. Det brukar inte sitta kvar så länge hos mig, så jag hoppas på det nu också! Ingen lugn stund blir det heller, utan nu ska jag åka in till stan med syrran. Måste ju in på banken vare sig jag är sjuk eller ej. Ska sola också tror jag. Well, well, see you later!


2008-12-29 @ 12:11:06 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks (0)


Det brinner, det brinner (det brann)...

Jag hade ju värsta scoopet igår! Det brann nämligen i ett hyreshus i vårt lilla centrum igårkväll! Jäklar vad brandbilar det susade förbi, hela Kvissleby hade discobelysning! Det såg ut som att det brann från källaren, så jag tror inte att någon kom till skada. Lägenheterna lär dock ha blivit väldigt rökskadade för det kom hur mycket rök som helst.






 2008-12-28 @ 20:01:52 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Jag tror...

Fy fan. Jag tror tror att jag börjar bli sjuk. Jag somnade innan tio igår i soffan, sen blev det bara dom korta stegen till sängen innan jag slocknade igen. Visserligen har jag fortfarande inte fått igen timmarna som jag missade efter juldagen, så det är nog därför jag är trött, men jag har haft ont i halsen i två dagar nu. Imorrn är jag iaf ledig, så jag får sova extra länge då! Ska försöka ta mig till banken också och byta min bankdosa innan Thailand. Siffrorna syns inte riktigt längre och det skulle bli lite panik om jag inte kan överföra pengar när jag är där!


Först ska jag bara klara av dagens jobbdag...



2008-12-28 @ 11:45:02 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


God morgon...

Det börjar bli dags att klä på sig kanske. Köpte en jättemysig, stickad tröja igår på Åhlens som jag nog ska inviga. Har lite svårt för såna kläder för dom är ju väldigt osmickrande för kroppsformen, ser allmänt bred ut, men skitsamma! Dom flesta vet ju hur man ser ut ändå! Har även ett par klänningar som ska lämnas tillbaka, men jag lär knappast hinna det idag på min lilla halvtimme. Det är sjukt mycket folk som vill shoppa loss nu!


2008-12-27 @ 10:24:09 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Juldagen...

En snabbis om igår. Jag, Jessica, syrran, Johan och Nina hamnade på Aveny efter att ha spelat spel hemma hos Johan. Det var svinkul, gissa vilka som förlorade hela tiden?
Det kommer väl bilder även om ni kanske får vänta till nästa år (nu var jag rolig, haha), det beror på hur hemska dom blev! På Aveny var det alldeles för mycket folk. Det var väldigt varmt, och väldigt trångt, men kul ändå! Vissa missöden var dock mindre bra:

1. Någon tappade en hel flaska på min lilltå så jag trodde att jag skulle svimma på dansgolvet. Jag förväntade mig faktiskt att tån skulle ligga lös i mina strumpbyxor när jag tog av mig skon, men den satt kvar! Puh!

2. Jag fick väldigt äckliga drinkar, vet inte vad bartendern gjorde för fel.

3. Jessica skallade mig i (ett missöde på dansgolvet, hahaha) pannan så hårt att jag fick en bula på en gång. Jaja, den kanske inte syns, men den känns! That hurt! Haha :)

4. Jag hade druckit, blev lite knockad av smällen och får till råga på allt se när en kille slår hål i huvudet. Dålig kombination, för jag trodde att jag skulle svimma en gång till och kräkas lite! Jag tål inte blod.


Fick även ett visitkort av en kille. -Va rädd om det här och ring mig imorrn! Det var efter han hade sagt att jag kunde få sova i hans rum, och att jag får ligga med vem jag vill med mitt utseende. Sånt smicker som varje tjej drömmer om, haha! Jag fattar inte vad dom tänker med! Eller jo det vet jag nog, det är väl det som är problemet.
Kom hem vid tre, hoppade ner i sängen vid halv fyra, blev väckt av nån kille (vwho???) som ringde på mobilen kl 04.20. Hade klockan på 06.30. Mysigt... Måste klura på vem karln är eftersom jag hade namnet i telefonboken. Måste ha varit ett gammalt strul...


And that's a wrap!


2008-12-26 @ 17:41:10 Permalink Vardag Kommentarer (3) Trackbacks (0)


Oj då...

Oj då. Glömde visste bort att jag hade en blogg igår, sorry! Man är ju lite uppbokad under julen, så det är väl inte så konstigt. Det blev iaf utegång igår, som för många andra på juldagen. Det var helt packat med folk ute! Ganska rolig kväll, dåligt att jag ska jobba nu bara! Mår inte sådär superbra och jag ska jobba till sex. Blä...
Berättar mer om allt sen!


2008-12-26 @ 08:39:08 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks (0)


God jul...

God jul allihopa! Nu är det snart dags att åka till bror för julfrukost :)


2008-12-24 @ 09:00:24 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Ni trodde väl inte att jag har slutat köpa skor...

För det har jag inte! Jag välkomnar dom här till min stora familj...






 
2008-12-23 @ 21:47:40 Permalink Ytligt/Shopping Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Vissa har tur...

Det är inte alla som får matlådor till jobbet av mamsen! Min brukar fixa det när jag sover där innan en jobbdag. Sen brukar hon toppa med en liten godbit. Jag klagar inte ;) Vi kan ju frångå min skabbiga matlåda, haha!





 
2008-12-23 @ 21:46:25 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Aj...

Alltid papercut, alltid!


2008-12-23 @ 18:36:33 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Da(ge)n föra doppareda(ge)n...

Jag vet om att det är julafton imorrn, men jag förstår det inte riktigt. Jag har haft fullt upp dom sista veckorna, så det kopplar liksom inte. Vart tog hösten vägen? Jag blir alltid lite vemodig i slutet av året, det känns otäckt på nått sätt. Man vet ju ints vad som kommer att hända...


2008-12-23 @ 18:35:32 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks (0)


Alla dessa måsten...

Jag skulle behöva typ sova eller betala räkningar, men istället ska jag prova kläder och kolla på Ashmed the dead terrorist- Jeff på tvn. Honom skulle jag verkligen vilja se live!


2008-12-22 @ 23:18:34 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Det är inte alltid lätt att hamna på samma bild...

Haha





 
2008-12-22 @ 09:15:17 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Mina ständiga partypolers...

Vad vore en fest utan er färgglada tillvaro? Yummie!






 2008-12-21 @ 23:48:09 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Det här har jag pysslat med ikväll...

Och det tog lååång tid. Kontakta mig så slår jag in era paket för en billig slant! Oroa er inte, jag skämtar bara, men erkänn att dom är tjusiga! Dom turkos/svarta är till mormor och morfar. Dom måste ju matcha varann, haha! Jag älskar att göra fina paket, speciellt i kartonger. Föredrar också att skippa tomtenissarna på dom vuxna paketen. Gjorde fler paket, men det var mer vanliga paket:)







 
2008-12-21 @ 23:42:26 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Förhandsvisning från igår...

Det är ju tur att man är snygg ;)






 
2008-12-21 @ 19:15:14 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks (0)


Konsten ligger i betraktarens öga...

Och sånhär konst har vi mitt i stan!


(det var inte jag som gjorde det, så inga missförstånd uppstår, haha)




 
2008-12-21 @ 19:11:06 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


We're gonna party like it's your birthday...

Nu är det sådär stressigt igen, ska försöka komma ner till stan så tidigt som möjligt. Vi fixar det sista nere på jobbet efter stängning, sen drar vi direkt till Jennie. Hinner nog inte uppdatera mer, men ni får ha det så roligt ikväll!


2008-12-20 @ 16:22:00 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Nu...

Hmm, jag klippte faktiskt av luggen den där kvällen. Nu ser jag ut som 12 igen. Kul. Shit the same, nu ska jag ner till stan. Ska hinna med Systemet innan jag börjar jobba. Hoppas att det inte är kö. Drömma går ju!


2008-12-20 @ 11:10:40 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


I love you, baby...

Min nya, fina, rosa (givetvis) kamera! Nu är det ju lite partypooper att jag inte får den förrän på julafton, men jag klarar mig nog tills dess! Den är ju till Thailand iaf :)



2008-12-20 @ 11:05:24 Permalink Ytligt/Shopping Kommentarer (1) Trackbacks (0)


Hon som gör så fina paket...

Det känns inte riktigt okej att jobba den här tiden. Snacka om att mitt huvud går på övertid nu (känns som det ska explodera faktiskt), allt jag säger låter mummel, mummel, mummel. Stackars kunder igen, haha! Hade iaf en rolig karl inne nyss som var här för nån dag sen också. Han pratade i telefon med frugan:


-Ja kassörskan är kvar också! Hon som gör så fina paket!


Haha :)


2008-12-19 @ 21:27:45 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Hinner inte...

Det är julafton om fem dagar. Hur många julklappar är klara? Den till mamma och Anders. Hur många dagar är jag ledig innan jul? En, på söndag. När får jag pengar? På måndag. Mycket dålig ekvation, vet verkligen inte när jag ska hinna fixa nånting! Har ingen julstämning heller, jag har knappt hunnit tänka att det är jul...


2008-12-19 @ 13:25:04 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks (0)


Hmm...

Undra om jag eventuellt överdoserar snören på pakten...






 
2008-12-19 @ 13:07:51 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Mer...

Ett par toppar till, båa från H&M. Det känns som att genomskinliga, nätiga tyger är bra till Thailand. Syns inte om man blir svettig, och det är luftigt, haha!




 


2008-12-19 @ 13:07:24 Permalink Ytligt/Shopping Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Jag såg framför mig hur jag smidigt och enkelt skulle förvandlas till Heidi Klum när jag köpte träningskortet. Nja, nu är säsongen slut och jag kan ju säga såhär: it aint gonna happen!! Väldigt tråkigt tycker jag. Haha :)


2008-12-19 @ 13:06:57 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Här kommer det...

Imorgon händer det. Imorgon ska jag lämna tillbaka en av spetstopparna. Det vore ju väldans synd om det har visat sig att jag har tappat bort kvittot (haha)! Har fortfarande dock inte bestämt vilken som ryker... Här är lite annat nytt:



Puderrosa top H&M Trend
Linne med spets runt kanterna Gina Tricot





 


2008-12-18 @ 23:15:18 Permalink Ytligt/Shopping Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Suck...

Vilken allmänt dålig dag jag har haft. Inte dåligt humör precis, utan mest bara less. Sen efter den lilla jobb-incidenten så kunde jag inte koncentrera mig alls, utan kastade grejor helt vilt omkring mig. Stackars kunder...
Dagen började iaf bra för jag fick massor av beröm av chefen. Hon tycker att jag har blivit så duktig på att sälja, så hon tyckte att jag förtjänade att höra det. Nice, nice... Typiskt att jag kom av mig precis den dagen hon säger det.
Sen var yogan svintråkig ikväll. Herregud, jag hade hellre legat avslappnad i soffan! Jag var alldeles för rastlös, sen kan jag inte låta bli att fnissa när man ska känna sig som en palm m.m.

Nu har jag två kvällsalternativ:

1. Tröstäta i soffan
2. Klippa av luggen innan jag ser ännu mer trashig ut



2008-12-18 @ 22:01:56 Permalink Vardag Kommentarer (2) Trackbacks (0)


Man gör inte så...

Man gör inte så. Man gör inte så. Man gör inte så. Man gör inte så.

Inte mitt jobb. Min butik. Min plattform.

Du får inte göra så mot mig.

Fan...


2008-12-18 @ 18:54:13 Permalink Vardag Kommentarer (2) Trackbacks (0)


Idag...

Känner mig som en skolflicka idag!!



Svart top med rosett Asos
Marinblå, plisserad kjol H&M Divided



 


2008-12-18 @ 11:55:35 Permalink Ytligt/Shopping Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Jag shoppar fortfarande...

Jag har en hel hög (okej, hög är kanske att ta i) med shopping som jag har varit för lat för att lägga ut, och sen glömt bort det. Bara så ni vet, ni kanske börjar bli orolig över mitt välmående när det visas så lite shopping! Ska fixa det nån dag!



2008-12-18 @ 10:11:22 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


I mina drömmar...

Natten har jag spenderat i en buss på väg till Arlanda. Ja, i drömmarna alltså! Drömde verkligen att det var dags för Thailand och allt var ett stort kaos! Jag hade verkligen ingen koll på vad jag hade packat, vart grejorna var, vi fick springa till bussen för att hinna m.m. Jösses. Så får det inte bli! Till råga på allt var jag kissnödig så jag kunde inte slappna av. Visade sig dock att jag var det på riktigt så min dröm ville nog att jag skulle vakna, haha!


Resten av veckan ser ut såhär:

Torsdag: Hämta passet, jobba till kl 18, träna
Fredag: Jobbar till kl 22 så jag hinner inte så mycket annat
Lördag: Jobbar till kl 16, sen blir det fördelsedags fest för- och hos Jennie
Söndag: Ledig! Yes, please ;)


2008-12-18 @ 10:10:48 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Underhållning i Birsta...

Fre 19/12  kl 19.00 Shirley, Sanna, Sonja

Nästa helg är det idolerna som kommer

Lör 27/12 kl 12.00 Kevin, Alice & Robin
kl 15.30?(nått sånt) Dannyboy


Tror minsann att jag ska smita iväg från jobbet på fredag och lyssna på lite julstämning! Jag jobbar till kl 22 så det förtjänar jag!


2008-12-17 @ 23:30:58 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks (0)


I'm a KittyKat...

Överlevnadsguide sena jobbkvällar. This is how you do it ;)





 


2008-12-17 @ 22:11:55 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


En hel massa Thailand...

Okej, räkna med att det kommer bli mycket Thailandsnack här i bloggen framöver! Kanske dags att starta en ny kategori? Ska ju faktiskt försöka att uppdatera så mycket som möjligt när jag är där. Borde nog kolla upp vad det kostar att surfa på mobilen, för i värsta fall har jag ju dne att uppdatera ifrån!

Det som tog mig in på thai-snacket nu är att jag har börjat provpacka lite. AAhhhhh!! Det slog mig när jag packade ner kläder att jag inte kommer hinna använda det innan vi åker iaf. Fyra veckor är bara fyra utegångar (max), vilket blir fyra outfits!! Nu ska jag sortera högar med sommarkläder som ska tvättas/strykas/sys om så jag kan packa ner det i väskan sen! Eller ja, jag packar ju inte riktigt nu, men jag kan ju lika gärna slänga ner grejorna där så jag vet vart jag har dom!

So many things to do, so little time...


Resfeber.


2008-12-17 @ 21:59:44 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Proud...

Jag älskar när jag klarar budgeten på jobbet på egen hand! Jag känner mig jävligt nöjd då, haha! Idag var vi verkligen inställd på att det inte skulle gå, men jag sålde som tusan när jag blev ensam. Skickade sms till chefen för att göra henne glad, fick svaret: Kanon!! Du kan!!


Höhöhö ;)




2008-12-17 @ 20:52:14 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Do you speak swedish...

Jag har aldrig hört att dom pratar svenska i Titanic!!


-Pratar fröken svenska?


Haha :)



2008-12-16 @ 22:17:29 Permalink Vardag Kommentarer (3) Trackbacks (0)


Snart så...

Vet ni vad? IDAG ÄR DET EN MÅNAD KVAR TILL THAILAND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hjälp, hjälp, hjälp!!



2008-12-16 @ 21:41:51 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


När vi ändå pratar jobb...

Så kan jag ju rabbla lite kampanjer som vi har!




Wedins: 50% rabatt på alla skor (me likie)

Accent: 50% på allt stickat (mössör, halsdukar, sjalar, vantar m.m) 30% på alla tofflor (bra julklapp, speciellt shepherd-tofflorna i fårskinn) 30% på alla resväskor från Travel light, ta 3 betala för 2 på på alla bijouterier, 300kr rabatt på utvalda Titan-resväskor (silver och rosa)!



Skynda fynda!!!



2008-12-16 @ 21:35:54 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Gör det själv...

Slå in era paket själva era lata jäklar! Jag har slagit in så många julklappar nu att jag kan spy över dom. Ber man om inslagna paket på H&M kanske? Tror inte det! Sen blir folk sura om man faktiskt inte ha tid. Skäms ta mig fan!! Haha! Nä men allvarligt, nu vill jag inte se andra julklappar än mina egna! Det känns som att mina paket kommer vara väldigt platta i år. Spännande, spännande ;)




2008-12-16 @ 21:31:14 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks (0)


Kära doktorn...

Jag lider av bloggtorka, vad ska jag göra? Haha :) Det lossnar säkert igen, men just nu känns varje inlägg väldigt krystat! Nu måste jag faktiskt platta håret så jag har inte tid med det här!


2008-12-16 @ 09:24:42 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks (0)


Sova, jobba, sova, jobba...

Jag lämnar hemmet vid tio på morgonen och kommer hem vid nio. Roliga dagar, verkligen! Lite godmorgon, godnatt-visa. Jaja, har iaf en kortdag på tordag, och då ska jag försöka hinna träna och hämta mitt pass. Skulle hämta det i fredags men det kom inte jag ihåg, naturligtvis. Mitt hemska, hemska pass...
Just ja, måste lämna tillbaka ett av spetslinnena också. Kan verkligen inte bestämma mig för vilken färg jag vill ha. Får man behålla båda ändå? Näe jag tror faktiskt inte det. Eller jag vet inte... Åh...


2008-12-15 @ 22:08:05 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Gammal eller ung...

Kom in en kund som sa: du ser ut att vara lika gammal som min sambo. Vad tycker du om den här?


Okej. Antingen ser jag väldigt gammal ut, eller så har han en jäkligt ung sambo. Hmm, skulle krävas att karln hette Brad Pitt innan jag skulle bli tillsammans med nån som är över 30.



2008-12-15 @ 18:31:13 Permalink Vardag Kommentarer (2) Trackbacks (0)


Får jag fresta med lite fika...

...innan jag kryper ner i sängen? Smakade dock inte så gott som det ser ut tyvärr! Att det ska vara så svårt att lägga sig i tid. Dumma tv-program. Ska lyckas få ihop kläder till sex arbetsdagar till också (har ett åtta-dagar-i-rad-pass), borde fixa det första innan jag lägger mig. Får ju som sagt nervsammanbrott på morgonen om jag inte vet vad jag ska ha på mig. Monstret i mig kommer fram, haha! Samma monster som dyker upp när jag har en dålig hårdag, eller när det regnar/blåser/snöar ute...







 
2008-12-15 @ 00:02:38 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks (0)


I'm on fire tonight...

Hur kan jag alltid lyckas? Ikväll tände jag eld på duken. Tänk er en komedi där man ser nån få panik i bakgrunden, ungefär så lär det ha sett ut! Jag har inte vågat berättat nått, snurrade bara duken åt ett annat håll, haha! Jag kunde iaf blåsa ur elden, alltid något ;)


2008-12-14 @ 20:05:41 Permalink Vardag Kommentarer (2) Trackbacks (0)


H&M...

har fina kjolar...






 

2008-12-14 @ 11:18:46 Permalink Ytligt/Shopping Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Gina...

har fina underkläder...







 
2008-12-14 @ 11:18:15 Permalink Ytligt/Shopping Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Nighty, nighty...

Man kanske ska lägga sig snart. Konstigt det där, vissa dagar sitter man på förfest och är taggad för krogen den här tiden. Dom andra dagarna skulle man kunna somna klockan åtta på kvällen. Måste väl vara taggad och utvilad imorrn, jag jobbar ensam hela dagen. Åh vad roligt för mig!


2008-12-13 @ 23:57:23 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Inga äventyr idag...

Sorry, öde dag på bloggen idag. Har jobbat till kl 18 så jag har inte hunnit med datorn. Anyway, nu ska jag faktiskt äta middag! Kanske hörs sen, jag ska inte ut på nya äventyr ikväll! Haha :)


2008-12-13 @ 19:08:58 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Taggad...

Taggade för Idol? Heja Kevin, heja Kevin!!!


2008-12-12 @ 19:47:02 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Lite suddiga bilder...

Knäppte av bilder från displayen på Jessicas kamera bara för att kunna visa tills jag har dom riktiga bilderna! Lite suddigt, men ni ser väl på ett ungefär! Även därför ni ser alla ikoner, mycket snyggt, haha!






This is my happy face, smiiiiileeee!! Haha ;)


2008-12-12 @ 11:24:09 Permalink Vardag Kommentarer (2) Trackbacks (0)


Vem annars...

Okej. Kvällen var inte mitt ljusaste moment direkt. Det var jättetrevligt och maten var god. Gissa vem som kliver ut från toan med klänningen innan för strumpbyxorna? Jo, jag. Jag höll alltså på att gå igenom en lokal med drygt så. Det kom en kvinna från garderoben springandes och tog tag i mig, haha! Så jäkla pinsamt. Hon ba: jag vet inte vem du är men jag tycker att du ska ta ur klänningen ur strumpbyxorna! Vilka kompisar du har som inte säger nått! Min reaktion var ungefär: aaaaaaaahhhhhhh!!!!!! Nåväl, alltför för många hade nog inte hunnit se, men vissa tyckte ju att det var kul. Kvinnan började skratta varje gång hon såg mig, sånt känns ju bra, haha!


Vi blev bortskämda med personlig service i Våningen tror jag. Vi var på Max sent på kvällen och beställde lite mat. Dom ställer ju brickan på disken och packar på den, men så långt tänkte inte jag. Jag tog tag i den tomma brickan och började gå. Tror att jag var trött.
Tjejen i kassan- ni får gärna lämna brickorna så jag kan lägga maten på dom!
Jag- Just ja. Förlåt...
Sen går vi och sätter oss utan mat iaf. Glömde bort den lilla detaljen att man inte blir serverad vid bordet, haha!

Vid bordet:

Jessica- Vad kommer musiken ifrån? (började poppas ganska högt efter en stund)
Jag- Från killen därborta (han satt med hörlurar)! Kul att ALLA för höra din musik!! (blänge lite och muttrade)
Jessica- Hmm nä, jag tror faktiskt att det kommer från högtalarna i taket!
Jag- Jaha. Oj då....


2008-12-12 @ 11:03:03 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Julshow nästa...

Okej nu kan jag andas igen, haha! Kände lite kris eftersom jag skulle köpa väskan till Thailand, men Sandra la ut och nu funkar sidan igen. Jag hade lagt undan en till henne också så jag behövde ju följa med och köpa ut den om den passade! Well, well, nu är det snabba puckar som gäller. Ska bara byta om, sen blir det ut i snöovädret igen till julshowen! Hoppas maten är god (jag är ju lite kräsen, haha) och showen bra!



2008-12-11 @ 17:03:33 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


J*vligt bra...

Men VAD BRA ATT INTERNETBANKEN INTE FUNKAR!!!!!!!!!!!!!! Jävla skitsida, jag behöver liksom överföra pengar just nu, inte kl 16!



2008-12-11 @ 14:10:06 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks (0)


John Blund...

Kanske börjar bli dags att tänka på refrängen. Har en jättebra bok som jag ska försöka läsa lite i innan ögonen strejkar för natten.


Nattinatti!!


2008-12-11 @ 01:22:39 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Smörgåsbord...

Här sitter man och tittar på Seinfeld och helt plötsligt hör jag ordet smörgåsbord i serien. Av alla ord vi har, så förstår jag inte varför dom snappade upp det krångligaste. Hur lätt är det att säga på engelska liksom? Alltså jag visste att dom använder det ordet innan också, men jag blev påmind nu. Haha jaja, knasigt! ;)



2008-12-10 @ 23:24:19 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks (0)


Inte tid...

Jag har inte tid med er ikväll, sorry! Måste gräva min in i garderoben och hitta en outfit tills imorrn! Är ju julfest nr 2 med jobbet. Våningen har middag och julshow som vi är bjudna på. Kul :)



2008-12-10 @ 22:35:13 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Jobb hela långa dagen...

Idag ska jag jobba hela, långa dagen. Jag har blivit bortskämd med ganska korta pass dom sista dagarna, så det lär väl kännas som en evighet, haha! Hinner jag inte skriva något på nån rast/lunchen så är jag inte hemma förrän vid nio ikväll. Wish me luck ;)



2008-12-10 @ 09:17:20 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Chips & Hockey...

Nu är det faktiskt slut på bilder för ett tag, så ni måste inte glo på mig längre! Haha :) Nu är det Timrå-match på tvn, så jag ska slänga mig i soffan. Tror chipspåsen får åka fram också faktiskt!



2008-12-09 @ 19:15:46 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Efterfest...

Pojkarna som vi hittade! Väääldigt trevliga prickar måste jag säga. En levde dock verkligen upp till uttrycket Wild & Crazy (ingen på bilderna) så honom hade vi riktigt roligt åt! Väldigt fin liten gruppbild, haha ;)





 

2008-12-09 @ 19:11:45 Permalink Vardag Kommentarer (4) Trackbacks (0)


På Aveny...

Det blev väldigt många ego-bilder i helgen. Vet inte riktigt varför ingen annan vill fastna på bild, haha!





 
2008-12-09 @ 13:11:36 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks (0)


Spänningen är olidlig...

Ojojoj, så här spännande har det nog aldrig varit på Våra bästa år! Haha, jäkla töntserie, fattar inte varför man fortfarande ser på det!
Idag är jag ledig igen. Känns som att jag är det jämt nu för tiden, även fast det inte är så. Det är bara lite ojämt utdelat vissa veckor! Jag hade planerat att sova riktigt länge idag, men istället pep mobilen som aldrig förr. Typiskt, haha :)


2008-12-09 @ 13:05:51 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


På förfesten...

Vi hade en intim liten förfest hos Jessica...



Ögonen börjar hänga redan här, haha!


Här får ni en bra titt på klänningen!

Jobbgossen ;)




Posar som vanligt! 2008-12-09 @ 12:27:17 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


På Norra...

Mastodonto-middagen!



Ser gott ut det där!


Skååål!


Pusspuss


Ena halvan av gänget


Snapps!!




Och bäst av allt: dessert!! Mmm ;) 2008-12-09 @ 00:02:15 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Last weekend...

Hamnade på bild förra helgen också. Hade helt glömt bort den utegången, haha!







2008-12-08 @ 23:01:44 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)



Jobb på nyår...

Idag blev det klart att jag ska jobba på nyårsafton, jippie yaaay!! Haha! Det är faktiskt helt okej för mig, jag brukar inte fira nyår på något fantastiskt sätt iaf. Sen är det bara två veckor kvar till Thailand då vilket betyder: Hålla i plånboken! Slutar även kl 14 så man har hela dagen och kvällen kvar. Jag jobbar med Jessica, gissa om festblåsorna kommer att åka på. Längtar nästan litegrann! :)


2008-12-08 @ 22:30:02 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks (0)


Haha...

Hahaha, har lånat Jessicas minnekort till kameran nu och tittar på bilder. Fy fan, det finns en bild som jag verkligen önskar att jag kunde lägga ut, men jag kan inte. Väldigt taskigt mot den personen, men den är så jäkla ful! Lägger nog ut nån Glitter & Glamour-bild sen, Jessica var så himla fin!! :)


2008-12-08 @ 16:59:51 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Burned...

Ajajajajajajaj helvete!! Jag stoppade min hand i plattången och brände mig rejält. Fan vad det svider, nu vill jag grina, haha!


2008-12-08 @ 10:41:10 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Meeting...

Jag är ledig idag, men måste ändå åka in för ett möte. That's not funny... Ska försöka göra mig klar på rekordtid idag, är fortfarande för trött för att hålla på!



2008-12-08 @ 09:57:13 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks (0)


Gissa vad jag ska göra nu...

Det ska jag faktiskt tala om för er! Jag ska lägga mig i soffan med kladdkaka och glass. Är det helg så är det ;)



2008-12-07 @ 21:29:33 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks (0)


Julbord och fest...

Jag har längtat efter en utegång som verkligen är jättekul, och igår kom den! Vi började på Norra berget och åt julbord där, alla butikerna tillsammans. Jag gillar personligen inte julmat särskilt mycket, så jag var mest uppspelt över själva grejen och att få klä upp mig! Okej, efterätterna lockade också! Jag hade ett berg på desserttallriken, tillslut satt jag där och led tills dom påpekade hur länge jag hade kämpat med den, haha! Små minikladdkakor, minimuffins, glass och godis. Mums!!
Okej, jag ska speeda lite nu så att inlägget inte blir så långt! Jag och Jessica gick ut efteråt, hamnade på Aveny igen. Hade riktigt jäkla kul den här gången fast att jag är anti Aveny i vanliga fall! Vi körde för oss själva, drack drinkar, shakade loss på dansgolvet till nått liveband. Måste nästan kalla det rocka loss, haha! Sen bestämde vi oss för att dra igång ett projekt och se hur många av dom som vi flirtade med som nappade. Jag hade hittat mig en lagkapten i bandy i baren ändå tills nån annan spelare kom där och förstörde allt (dumma jävel, haha), så det var inge roligt längre. Sen hoppade vi på nån annan stackars sate som blev helt salig när vi stod där och kuttrade. Sen lämnade vi honom där på golvet när det blev tråkigt och riktade in oss på ett helt gossegäng (från Skellefteå) istället. Vi bestämde att vi skulle sätta oss med våra glas och titta på dom, och se hur lång tid det skulle ta innan dom kom fram. Det tog typ en minut. Slutade iaf med att vi drog med dom fyra killarna hem till Jessica, och eventuellt hade vi massövernattning hos henne! Eller ja, två åkte till hotellet och två stannade kvar. Man måste ju ta hand om turisterna, eller hur? Mycket rolig natt måste jag säga. Har sovit typ två timmar (vi somnade efter morgonens barnprogram hade börjat) så jag är dock lite trött!




Gårdagens smink! Har inte fått bort allt än, haha!



2008-12-07 @ 20:47:03 Permalink Vardag Kommentarer (2) Trackbacks (0)


Terror...

Hahahaha jäklar vilken inläggsterrror bloggen har kört såg jag. Typ 25 av samma inlägg! Jag bloggade från mobilen, så det blev väl nått konstigt ;)



2008-12-07 @ 20:16:23 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Kul...

Jäklar vad kul vi hade igår! Berättar mer när jag kommer hem, är på julmarknad nu med mamma. Säljer smycken för fullt :-)






 2008-12-07 @ 16:37:44 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Next...

Jobb, sen julbord! Längtar efter att hoppa i min klänning och dom fina skorna. Kommer antagligen halta redan innan krogen, men vill man vara fin får man lida pin ;)



2008-12-06 @ 10:55:22 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


And all I hear is ay ya ya ya ya, You're talking way too much...

Favoritträningslåten!




(What?)
Is that all you got to say?
(What? What?)
You're rubbing me the wrong way
(See your lips moving)
But I don't catch a word you say
(Shut up your chatter)
I need for you to go away

And all I hear is ay ya ya ya ya
You're talking way too much
I can't even hear me now
All your noise is messing with my head
You're in my head
Get outta my head

Outta my, outta my head
Want you outta my head
Outta my, outta my head
Get outta my head
Outta my, outta my head
Want you outta my head
Outta my, outta my head
That's what I said

(What?)
You looking at me for huh?
(Show me)
Respect or I will show you the door
(Get out the door)

(Lately)
I've got a problem with the way that you behave
(You're too much)
And all your questions don't leave me no time for me, ha ha ha

And all I hear is ay ya ya ya ya
And all I hear is ay ya ya ya ya
I can't even hear me now
All your noise is messing with my head
You're in my head
Get outta my head

Outta my, outta my head
Want you outta my head
Outta my, outta my head
Get outta my head
Outta my, outta my head
Want you outta my head
Outta my, outta my head

And all I hear is ay ya ya ya ya
You're talking way too much
I can't even hear me now
All your noise is messing with my head
You're in my head
Get outta my head

All your opinions keep them to yourself
Just let me think so I can hear myself
Wouldn't it be nice if I could just go solo, take the day off?
I'd be alright if you would leave me to it, back the f*** out
Ay ya ya ya ya
You're talking way too much
You tell me one more time how I should live
I swear I'll bite your head off
I am who I am and I can't be no one else
You got nothing left to say
Keep your comments to yourself
Awww!



  2008-12-06 @ 09:00:45 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Fredagsfika...



 2008-12-05 @ 17:51:03 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks (0)



Just ja...

Gjorde ju passet idag också. Oh my God. Det kan ha varit den fulaste bilden någonsin. Ni har väl sett alla häktningsbilder på knarkande kändisar? Precis så ser min bild ut.




2008-12-05 @ 17:36:52 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Idag har Henrik besprutat mig...

Haha var bara tvungen ;) Ingen romantisk kärlekshistoria blev det heller, som jag hade spelat upp i mitt huvud. Flicka möter pojke under annorlunda omständigheter och blir kär... Dumma Hollywood. Det lät snarare såhär:


-Tycker du att det här är otäckt?
-Jaa, lite...
-Brukar du känns dig svimfärdig?
-Hmm nja. Nä, det tror jag inte (dåligt tillfälle att dra upp min nästan svimning vid navelpiercingen)...
-Okej. Du behöver inte titta på nålen. Det är ingen tävling, man måste inte vara duktig!
-Hmm okeej... (?)
-Då vänder jag mig om så du inte behöver se sprutan. Nu kommer det att stickas. Går det bra? Säg till om det spänner! Går det fortfarande bra? Nu också? Går det bra? Så, då var det klart!



Det är jag och femåringarna. Tänkte nästan fråga om jag kunde få en klubba efteråt, haha!


 

2008-12-05 @ 17:29:57 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Babbel...

Fasen. Jag trodde att jag var okej med sprutan imorrn, men det är jag inte. Bara för att det gick så snabbt och smärtfritt förra gången så kommer jag säkert få men för livet nu. Äsch, jag orkar inte nojja, måste ju ändå ta den. Efter sprutan så ska jag fixa mitt pass (halleluja). Mina resekamrater börjar svettas lite över att jag inte har nått, haha (och jag svettas över allt som händer i Bangkok)! Det fotot kommer vara morgondagens i-landsproblem. Vilket frisyr ska man ha på bilden? Töntigt ja, men om allt går som det ska i livet så ska jag leva med den bilden i tio år!
Sen blir det stan och eventuell julklappsshopping, och på kvällen ska jag hem till mamma och passa hundarna. Det får man för att man bjuder dom på bio ;)




2008-12-04 @ 22:10:53 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


The swedish varuhus...

Jobbade med Cissan idag så det gick snabbt och bra! Även Mickis tittade in så jag fick sällskap på lunchen. Vi hade allihopa väldigt spännande konversationer om diverse saker som jag inte minns, haha! Blev ändå kvar hela dagen, men såhär i efterhand känns det bara bra med dom extra slantarna. Efteråt var jag och syrran in på IKEA och dreglade över hela huset. Jag vill ha ungefär allt!! Allt, allt, allt!!! Vi nöjde oss dock med ramarna som vi skulle köpa i julklapp, väldigt trist...


2008-12-04 @ 20:07:47 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Vill inte...

Idag vill jag verkligen inte jobba. Känns mest som att hela den här dagen är ivägen för imorgon. Jag vill ha fredag NU så jag får allt som jag måste göra överstökat! Vet inte ens hur länge jag måste jobba idag, är ju egentligen ledig.



2008-12-04 @ 08:28:37 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


A shot of love...

På fredag ska jag ta min andra spruta. Av en ung kille (hjälp) som heter Henrik. Jag har aldrig varit mer tacksam över att dom inte tar den i rumpan, haha! Det var ju inte honom jag fick den av sist, men han sa i telefonen att han skulle ta mig själv den här gången. Hoppas han är snäll med mig ;)



2008-12-03 @ 14:20:53 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks (0)


Shine on me...

Har spenderat första halvan av kvällen framför spegeln. Jag kör lite testsminkningar varje kväll tills på lördag, måste försöka få till nått bra. Förut använde jag alltid ögonskugga (hur man nu orkade med det), men nu har jag det mest bara när jag ska ut eller fotas. Och då blir det oftast guld som knappt syns. Riktigt wild and crazy, haha! Jag är inte så duktig på sånt nu för tiden. Tror iaf att det ska se ut typ såhär: guld, guld, guld och lite (läs: väldigt mycket) guldglitter som finish. Det är bara julfest en gång om året ;)








2008-12-02 @ 20:03:57 Permalink Ytligt/Shopping Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Papercut...

Jag gjorde ett riktigt jäkla papercut idag på jobbet. Inte ett såntdär snabbt när man märker det när det är över, utan ett djupt av en hel bunt papper. Hann liksom reagera innan pappret var ute så jag fick fortsätta dra ändå. Tänk att det är dom minsta såren som svider mest! Min tumme blir alltid misshandlad. Fingertoppsbiten kom iaf tillbaka sist, haha!







 

2008-12-02 @ 19:57:21 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Halt...

Dags att halka sig ner mot jobbet snart. Känns lite som självmord varje gång, men vad ska man göra? Förstår inte varför dom grusar så himla dåligt.
Efter jobbet blir det träning, sen ska jag försöka komma ihåg att åka till bion och köpa biljetter. Ska bjuda mamsen och Anders på bio på fredag. Själv får jag vara hundvakt, haha!


2008-12-02 @ 11:09:40 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Circus...

Sitter och lyssnar på nya skivan nu, den är faktiskt helt okej! Brukar ju alltid bli bättre sen när man kan låtarna också. Haha, jag måste låta Britney-galen, skriver om henne ganska ofta!






 
2008-12-02 @ 11:06:07 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks (0)


For the record...

Får man sitta och titta på en dokumentär om Britney Spears på en förfest? Hoppas det, jag vill seeeeeee!!


2008-12-01 @ 22:22:45 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks (0)


Tonight I'm doing this...

Jag som skulle njuta av en ledig dag imorrn. Så blev det icke! Jobbar bara kortdag, men det är nästan jobbigare. Jobbar man ändå så är man gärna kvar hela dagen på en gång.
Har iaf spenderat kvällen framför tvn. Såg först på nya Beverly Hills (kommer aldrig ihåg vad det heter), och sen på julshowen på 4an. Den var sådär. Ska försöka hitta nånting sådär glittrigt att lägga på ögonen på lördag. Är så fint att först sminka sig som man ska se ut och borsta på det där lilla glittret. Kommer vara väldigt sparkling ;)




2008-12-01 @ 22:10:50 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Konversation...

Postenkillen och jag:


-Hallå!
-Hejhej!
-Mäh! Var inte du i Birsta för nån dag sen?
-Jo! Jag är lite överallt!
-Jaha. Jag tänkte väl jag också, det kan ju inte finnas två av dig!
-Haha näe! Så hemskt är det inte!
-Hemskt och hemskt, det sa jag inte!



Mmm söta pojkar ;) Haha!


2008-12-01 @ 16:37:10 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Womanizer live...




2008-12-01 @ 10:25:48 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks (0)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0