Känns lite idag...

Idag har jag känt sommaren, iaf lite. Var ute på en promenad 1½ timme förut, och det gick att gå i linne i skogen. Sköööönt! Snart kanske jag vågar ta på en klänning och sandaler, det ser jag framemot. Resten av kvällen har jag googlat på våtrumstapet/måla våtrumstapet/kakel. Haha, kul liv! Måste säga att det finns väldigt snygga våtrumstapeter nu, skulle inte ha något emot att ha det i badrummet även fast jag är en kakel-person. Jag hatar dock dom gammeldagsa som sitter här och där. Jösses amelia, man blir fasen sjösjuk i vissa badrum. Varför är alla gamla aprikos, gröna eller blå? Tar iofs för givet att det var modernt. Fy tusan vad fult det är, gärna kombinerat med en matta i mörkare nyans och en flashig bård längs taket ;)
Anledningen till att jag har kikat runt på just det, är att det är ett stort problem om jag flyttar i framtiden. Jag vill inte ha ett blått eller grönt badrum. Vill inte, vill inte, vill inte! Vitt ska det vara, så kan alla inreda med valfri färg på resten. Kakel är alldeles för dyrt för en hyreslägenhet (att bekosta själv), så målning känns som en bra lösning för tillfällig renovering.
Jag är för övrigt sugen på att tapetsera om min fondvägg tills vidare, flytt är ju ändå inte aktuellt just nu. Skulle behöva uppdatera mitt hem, så kanske jag blir mindre less på det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0