H&M...

Solveckan...

Det är ju fint att det blev sommar precis när jag började jobba, efter fem veckors ledighet. Inte för att man blir bitter eller så ;-)
Riktigt skönt väder har det varit många dagar nu, och det gör automatiskt att jag går och väntar in fulvädret. Lär ju komma nu lagom till helgen då det är Sensommar-festivalen.
Jag har spenderat varje soliga, lediga timme uppe på taket. Måste ladda all solenergi jag kan, det är ju officiellt bara en vecka kvar av sommaren nu. Buhu!
Mini-makeover i sovrummet...

Nu har jag fixat klart i sovrummet efter jobbet. I helgen gjorde jag som sagt sänggaveln, och passade även på att bättra på färgen på sängborden. Det var lite avskavt här och där. Målade också över texten som fanns på dom förut, börjar bli lite less på sånt. 
Idag bäddade jag med nya sängkläder då jag äntligen köpt en ny sängkappa som jag hämtade på posten. Tror fasen den gamla har krympt, inte ligger den på plats iaf. Borde kanske ha strukit den nya, men jag orkade inte ;-)


Blev ju finfint ;-)

Småpiff...

Jag tror att jag har ärvt rastlösheten i hemmet av mig mor. Så fort jag har fått klart alla rum så vill jag ändra om igen!
Mest småpiff så klart, men det finns en del möbler också som jag vill byta ut ;-) Har börjat med att byta färg på sänggaveln igen.
Gladast i Sundsvall över att H&M Home ska öppna i Birsta är nog jag, haha!

Selånger marknad...I fredags så var jag, syrran, mamma och Anders på selånger marknad. Det var väldigt spontant, och väldigt mysigt i det perfekta vädret (äntligen). Vi åt först middag, sen fick mamma och Anders för sig att dom skulle bjuda på en helikoptertur. Tror det var mest för att jag aldrig har gjort det, och Anders älskar det. Kändes lite pirrigt för en flygrädd, men det var även rätt häftigt. Nu har jag ju provat iaf ;-)
Efteråt strosade vi runt och handlade lite småsaker. Det blev lampan i tidigare inlägget, och olika chokladbollar för mig. Dom är ju så stora och goda dom som finns på marknaden :-)

Min senaste godbit...


En lampa fast med värmeljus. Just nu bor den i hallen, men jag kan inte riktigt bestämma mig hur jag ska ha det ;-)

Bästa avslutet på semestern...

I lördags tog Jessica med mig och Linnea till folkan waterfront. En liten minifestival ute i Fagervik med andra ord. Anledningen var Ola Salo, min musikaliska förebild här i livet! Att se på the ark eller Ola är magiskt och jag älskar verkligen hans mellansnack! 
Efter konsertens slut så blev han inropad en tredje gång, och döm av puplikens förvåning när han faktiskt kom tillbaka. Det här var inte det klassiska en gång till med halva konserten kvar, utan det här var efter det riktiga slutet. Han avslutar med It takes a fool to remain sane i låtlistan på turnén. När vi kollade på honom så sa jag till Linnea att jag var lite besviken över att han inte kör Calleth you, cometh I i år, så gissa om jag blev lycklig när han körde den som extranummer. Kanske världens bästa låt! Han sa även att det bara hade hänt en gång tidigare att han blivit sådär inropad igen, det var verkligen fint :-)

Fick ju ligga här i blåsten en halv dag iaf...

Hängde med Anna till stugan en dag för ett par veckor sedan, och där blev det iaf ett dopp. Men det blåste kallt även denna dag, så vi huttrade mest ;-)


Tillbaka i hamsterhjulet...


Det känns lite halvskumt att vara tillbaka på jobbet må jag säga. Jag önskar att jag kunde säga att min semester var fantastisk, men ärligt talat så var det lite av en besvikelse. Vädret styr så mycket över det man helst vill göra på sommaren, och jag har inte ens fått känna sand mellan tårna. Känns som att det kommer bli många deprimerade själar i vinter med noll solenergi från dessa månader.

Superrea...

Då ellos har halva reapriset tom imorgon, så passade jag på att kika in där idag. Dom har verkligen mycket stickat, som känns perfekt då det inte blev sommar i år, och jag behöver höstkläder till jobbet. Det blev en rätt stor beställningen, men mycket för pengarna. Det dyraste var jackan för 240kr. Sen räknar jag med att allt inte kommer att kännas bra så nånting åker säkert tillbaka!
Det blev inte superroliga plagg, men slutresultatet beror ju på vem som bär upp dom och hur :-) Resultatet...
RSS 2.0