Ett par bilder till...

Från Medvind. Måste åka den där turen igen, jag gillar verkligen att åka båt. Riktiga fartyg däremot på öppna hav känns lite läskigt! Ändå har jag kryssning i Karibien som drömresa :-)


Skinn...

Blev även en liten skinnväska i perfekt storlek. Mamma har lagt beslag på den enda lilla svarta som jag hade. Jag gillar skinn på välskurna som jag ska använda mycket, dom har ju lite längre livslängd.


Nytt...

Har köpt mig lite småsaker från jobbet. Lite nödvändiga småväskor i olika former ;-)


Det var dom härliga dagarna...

Dagen efter min b-day, solmys i Vängåvans park innan grillning hos broder :-)

Filmfynd...

Fyndade lite filmer igår på Hemmakväll, 10kr styck. Mycket bra filmpris tycker jag ;) Två av dom har jag inte sett, men eftersom det är billigare att köpa än hyra så var det lika bra.


Ju mer vi är tillsammans...


Boatride...

Mysigt :-)


Skeppohoj...


Redo...

Nu är vi redo för en tur med ms Medvind och skärgårdsbuffe! Håller timmarna att det spricker upp lite till så man kan njuta fullt ut. Men det kunde ha varit mycket värre väder så jag klagar inte ändå ;-)


Invigning...

Om jag ska vara ärlig så bryr jag mig inte jättemycket om os. Är inte så sportintresserad förutom hockey och lite ridsport. Eventuellt lite skridskoshow också! Men, invigningen kan ju vara lite läckert att se på, även om den är väääldigt lång. Jag har alltså det jag gör ett par timmar framöver! Heja Sverige, hoppas att det blir några medaljer nu då :-)


Så skön dag...

Har verkligen haft en toppendag idag med vädret på min sida! Åkte ut med min styvsyster Christine till Essvik och här är vi fortfarande. Har spenderar tid ute i solen, ätit buffé i Myre, druckit lite Breezers mm. Har även bokat bord på Medvind imorrn, så då blir det middagskryssning runt Sundsvall. Ska bli så kul :-)


Nattuggla...

Jäklar vilka sena inlägg det har blivit dom sista dagarna, blir så när jag jobbar sent. Idag har jag inte hunnit med så mycket annat än en kort prommis efter jobbet med Sandra för att hämta ett paket. Lite snopet att postutdelningen stängde tjugo minuter innan. Suck! Sen har jag spenderat kvällen med att betala alla räkningar, det känns verkligen lika jobbigt varje gång. Jag vill vinna på triss :-) Imorgon ska jag åka ut till mamma & Anders med styvsyster. Man ska fånga dagen har jag hört. Eller solen ;-)

 

 


Det ligger i luften...

Det har varit helt otroligt kvavt idag, riktigt klibbig luft! Vid nio så brakade regnet loss, sen har det sett så här mörkt ut. Känns som att det borde ha åskat, men nån sån luftrensning fick vi icke :-) Nu kallar sängen efter en lång dag, ska upp relativt tidigt imorrn igen. Tänkte hinna med en sväng till playa de solarium, affären och hämta min lagade väska hos skomakaren innan det är dags att göra mig klar för jobbet!


Drink...

Var ute och tog en drink efter jobbet med Jessica ikväll. Mycket trevligt, och det är tragiskt att jag inte gör sånt oftare. Tror det beror mest på att jag vill hem och sova, haha, men när jag väl gör något så är det ju kul :-) Åt även världens kanske godaste kaka, någon slags oreo cake. Mums!

 


Test...

Har även ägnat mig åt lite modellering på eftermiddagen. Var sugen på att testa en dopbebis, så gjorde ett första utkast av en lite mer "tecknad" bebis. Den skulle givetvis varit i färg om den skulle användas :) Är hemskt sugen på att baka, men det är liksom inte så bra att ha en massa kakor i frysen. Får inte plats där heller.


Lunch i parken...

Ledig dag = uträtta ärenden! Jag har städat lite, lämnat in en väska på lagning solat, lunchat med Jessica ute i solen och gjort ett par matlådor.


Inte kasta sten i glashus...

Har inte visat mitt fina lilla glashus heller. Köpte det för några veckor sedan, mamma tog en svart och jag rosa ;-) Vet inte riktigt hur jag vill dekorera än, så just nu är den fylld med ljuset som stod på bordet innan.


Ice Cream...

Jag köpte mig en glassmaskin för ett tag sedan, har velat ha en länge nu. Även om det känns betydligt smidigare att köpa ett paket, så är det ju något speciellt med hemlagat. Får se när den invigs!
 
 
 

Trötter...

Herrejäklar vad trött jag är idag, låg vaken och tittade på en Utöya-dokumentär innan jag somnade, så det blev lite för sent. Kan knappt fatta att det redan har gått ett helt år, minns det som igår. Och nu massakern i Denver, det är verkligen tragiskt! Men nu är det måndag igen med nya tag. Är på väg till jobbet nu, sen ska det väl hinnas med lite träning ikväll :-)


Thaifestival...

Tidigare idag så hann även jag och Jessica luncha på thaifestivalen som har varit i stan i helgen. Inte alltför ofta som jag är på Norra berget. Än limeshake slank också ner, det är ju en av favoritsakerna med Thailand :)


Pojkbesök...

Vi hade fint pojkbesök under tjejmiddagen också. Sötisen!! :-)


Ledig...

Nu har jag jobbat sex dagar i rad, så det ska bli såå skönt men en ledig söndag imorgon. Jobbar lite varannan dag igen till veckan, så då hinner man iaf varva ner emellan! Imorgon blir det även tacokväll med några av mina fina vänner, söndagsmys :-)

 


Mint...

Invigde det mintgröna nagellacket idag. Vet inte om det känns som jag direkt, men det får vara kvar tills vidare :-)


Holk...

Jag kan ha köpt världens finaste fågelholk! Vet inte riktigt vad jag ska ha den till utan trädgård och balkong, men det löser sig nog ;-)
 
 
 
 

Nästa bok...

Är inne på en ny bok igen, Carolina Gynnings bok "Laura - flickan från havet". So far so good. Lite kvällsläsning nu, sen upp imorrn och ta hand om tvätten som jag lämnade i tvättstugan. Kändes inte jättekul att gå dit ner i källaren ensam efter The Others ;-) Sen väntas ännu en jobbdag!


Filmkväll...

Ikväll blev det film som sagt, ett par klassiker dammade vi av :-)


God morgon...

Morrn, morrn, försöker mobilblogga, men det går sådär med ett plåster på tummen. Touchen tar lite dåligt då ;) Sitter iaf och dricker oboy i min nya mugg. Mickis var uppmärksam på alla skålarna som jag köpte, så i present fick jag tillhörande delar :-) nu börjar det bli dags att dra mig mot jobbet, och ikväll blir det film med Jessica!


Payback is a bitch...

Ajajaj, fy f*n vad ont det gör att vaxa benen! Haha :-)


Boktips...

Jag har inte läst ut det än, men halva boken in är jag fortfarande fast. Med tanke på att den är över 500 sidor så är det ganska bra gjort sen igår, eftersom jag jobbar också. Gillade verkligen Fallen ängel och Förlorad ängel som jag läste förra veckan också. Bokmal :-)


Present...

Detta halsband fick jag i present av Jessica. Det har rest från London så jag borde vara ganska ensam om det här hemma. Jag älskar ju stora halsband, och detta är inget undantag :-)


Filmkväll...

Ikväll blir det filmkväll med Sandra, dags att testa en ny Core-smak! Glass i stora lass ska det vara på sommaren :-)


Promenad...

Jag och syrran tog en promenad med hundarna lite tidigare ikväll. Blev nog nästan en timme genom kvarteret iaf. Alfons hittade som vanligt ett pinne som han skulle släpa med sig runt, alltid dom minsta också ;-)

 


Rosa måndag...

Dammade av min gamla, rosa trasa från Asos idag. En mycket sparsamt använd klänning må jag säga. Matchade perfekt till mitt nya armband från Six :-)

 


Hehe...

Roar mig själv...


Vaxning pågår...

Evie ville att jag skulle vaxa hennes ben idag, sagt och gjort! Hon skrek som en gris och jag skrattade massor ;-) Tänkte att hon kanske ska få göra det på mig också, så lär väl åka på payback då!


Lycka på burk...

Men hörde jag ett mums? Fast det är något speciellt med dom små påsarna ändå, kan inte hjälpas!


Golf...

Har varit och golfat idag, jajjemen! Eller okej då, det var faktiskt bara bangolf ;-) Kan ha varit första gången i mitt liv som jag kom tvåa! Nu ska jag duscha hundar hos mamma med syrran, sen blir det film :-)


Jag har bara regn hos mig...

Ligger nerkrupen i soffan med pyjamasen fortfarande, det är bara grått och mulet ute ändå. Tänkte läsa lite innan middagen, sen blir det kanske en film ikväll. Skönt att få en ursäkt att inte göra nånting även om jag gärna hade haft sol.


Lillan...

Jag kelade lite med Selmis under frisörtiden, en mycket snäll bebis måste jag säga! Och söööt :-)

 

 


Wish it was me...

Åh, jag vill gifta mig! Men sånt ska man kanske inte säga högt som singel, haha! Blir nästan sjuk när jag bläddrar i bröllopsmagasin. Har dock inte börjat stapla såna tidningar på hög, utan bläddrade igenom på salongen när Malin klippte Evie ;-)


Middagsbjudning...

Idag är jag och Evie på middag hos pappa. Rullader och potatisgratäng med massor av vitlök. Mums!! Senare ska vi till Malins salong där evie ska fixa håret. Jag ska bebisgulla med Selma och kanske läsa lite under tiden :-)


Spontanbesök...

Har fått finbesök av Therese och Lina, så nu har vi nyss ätit middag tillsammans hos mamma. Mysigt i detta ruskväder :-)


Nu hatt...

Har köpt en ny mössa idag. Vad tycks? :-)


50/50...

Åkte och hyrde film med syrran efter jobbet, och nu har vi precis avverkat filmen 50/50 hemma hos mamma. Jag har velat se den ända sen jag hörde talas om den, men har glömt bort den. Den handlar om en kille som får cancer och lite om hur man handskas med det. Jättebra film tycker jag!


Fynd...

Six har en galen smyckesrea där nästan alla smycken kostar 20kr styck nu. Hittade inte så jättemycket, men två par örhängen blev det iaf :-)


Fallen ängel...

Lunchsysselsättning :-)


Töva...

I Töva finns det massor av djur! Vi var där igår på middag hos bror, och hann klappa allt från kossor till katter. Kissebebisen är alldeles ny, Mästerkatten Målis, sen har vi ponnyn Våfflan, Bäbis och en kossa som jag inte vet namnet på. Rosa kanske? ;-)


Gatufesten...

I lite bilder! Sean Paul, Takida, Hoffmaestro, sol, drinkar & fest :-)


Wohooooooooooooo...

Den fungerar, appen fubgeeeeeraaaar! Wohooo, I'm so happy :D Nu kan jag blogga som vanligt igen, som jag har längtat :)


Dag 2...

Dag två på Gatufesten, bara att sadla om till partytjejen igen. Skulle kännas bättre om jag inte hade lyckats dra på mig en förkylning innan Gatufesten ens började. Fast igår var det en mycket, mycket lugn kväll som uppladdning inför helgen. Ikväll blir det ett litet gäng som ska gå efter lite förfest hos mig och Sandra. Min Sandis som kom hem idag efter två veckors semester i Turkiet. Vilket innebar att jag fick min födelsedagspresent imorse. Det superfins infinity-armbandet från Dogaread i silver, love love love :) Jag är smått besatt av den symbolen, och skulle gärna tatuera den på handleden.
 
 
.
 
 
 

Details of today...


Syskon...

Måste härma syrran lite och slänga in muppbilden här på min blogg också. Frågade lite försiktigt om det fanns nån bild som alla såg normala ut på, men fick snabbt ett nej. Haha! 
Alla syskon från mammas sida samlade på min 25-årsdag. Love you!
 
 
 

Till hösten...

Så himla fin och mysig, från Rut m flera!

I'm sorry...

Jag känner mig så hemsk som bloggar så dåligt nu men.jag.har.inte.haft.tid. Känns som jag inte ens har en sekund över för mig själv längre. Även om det inte alltid har varit jobb så har jag flängt omkring resten av tiden. Jag har inte sovit riktigt sen innan midsommar, så nu börjar det kännas tungt. Eller igår sov jag hos mamma med syrran, så det var det närmaste en riktig sovmorgon på länge. Nu när jag väl blir ledig så är det Gatufesten i stan, så jag lovar ingen bättring just nu. Damn you blogg-appen!! Läste iaf att dom ska fixa appen så fort alla bloggar är flyttade till nya portalen. Men jag vill sjunga en sång för er, som plåster på såren  ;-)
 
 

im sorry, this illusion
has caused you a lot of pain
and i have no solution
i'll try to never be back again
i'm sorry
i'm sorry
i'm sorry
i'm sorry...

Present...

Av mina fina syskon så fick jag en klocka från Guess. Så fin, I love it! Äntligen har jag en riktig klocka och inget billigt skräp som går sönder på en gång, även om jag tycker att dom var lite väl generös med denna fina present :-)
 
 

Close up...


Kalaset....

Det blev ganska festligt till slut :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Life is good sometimes...

Dagen efter den stora siffran 25. Ska jag vara vuxen på riktigt nu? Känns inte som så. Jag hade en jättebra fördelsedag med nästan hela släkten. Det var verkligen fullt hus här igår, trångt men välkommet. Efter kalaset så blev det lite festligheter med syskonen och ett par av deras respektive.
Idag mötte jag och Evie upp Karro och Fredrik på stan för att ta en glass i parken, och efter det så har vi varit på middag hos Fredrik och Lotta. Mums!
 
 
 

RSS 2.0