Fina undies...

Jag tycker att Cubus har så himla fina underkläder nu för tiden. Har köpt en hel ny samling som jag inte har använt än, jag drar mig för det, haha! Vill inte slita på mina fina saker. Det senaste i samlingen är den rosa bodyn och det svarta paret :) Finns mycket mer som jag har siktat in mig på också...





117070-915

Matchen...

Åååååååhhhhååååååååååhhhhhhh Johan Backlund!!
Åååååååhhhhååååååååååhhhhhhh Johan Backlund!!


Sorry, den fastnar på hjärnan! Vilken match, åh vad roligt det var ikväll! Började med förrätt + middag i logen, men hur mycket gratis sprit som helst, haha! Nu var inte jag där för att supa, men kul för dom som gjorde det ;) Middagen var potatisgratäng med oxfilé (tror vi, var lite svårt att identifiera), jättegott iaf. Sen när vi hade ätit kom Challe (TIKs tränare) upp och snackade lite om Timrå och hur dom skulle vinna och sånt. Han var faktiskt ganska rolig att lyssna på! Sen skulle det helt plötsligt tippas resultat också, inte riktigt min grej med det gick ju det med. Jag fick faktiskt rätt, för jag la mina pengar på ett 3-2 resultat. Hade jag prickat in målen i rätt perioder bättre, så hade jag vunnit vinstpotten. Attans bananer, haha!
Själva matchen började lite sämre  när HV71 gjorde mål efter 12 sekunder. Ännu sämre när dom gjorde ett mål till! Men sen, då jäklar hände nått och timrå vann som sagt med 3-2! HV71 gjorde mål sekunden efter matchen var slut så domaren åkte till med ut och kollade. Herregud, hade det blivit förlängning så hade jag fått hjärtstopp!
Omg jag håller ju på att glömma det bästa! När jag gick till Sandra i pausen så säger hon att min favorit satt på raden nedanför dom. Sen vänder vi oss om, och där står han. En livs levande Hedström, anledningen till mitt hockeyintresse, haha!
Näe nu måste jag sova, ska upp och jobba imorrn! Godnatt!! :)

The Reason...

Jag hade glömt bort den här underbara låten...




Pump it up...

Det var så längesen jag var ensam, så nu blir det till att vräka på musik medan jag skrubbar mig ren och fräsch! Inte för att jag ska iväg förrän fem, men jag tycker om att ha tid på mig så jag kan göra allt sakta. Borde kanske klämma in frukost nånstans också :)

Sådan faster, sådant barn...

Den där rynkan mellan ögonbrynen och den plutande läppen är lite bekant, haha!


117070-914

117070-913

Nu kan jag flyga från taket...

Har köpt två nya söta paraplyn från H&M. Egentligen ser dom väl ut som vanliga paraplyn (det kanske heter paraplyer? Äsch, same shit, different name) men dom här har ju den söta spetskanten som gör dom lite flickiga! Kunde inte välja färg så därför blev det två. Tror jag måste bearbeta min beslutsångest om jag inte ens kan välja färg på ett nytt paraply, haha...



117070-911117070-912

Avundsjuk, jag är så avundsjuk...

Min syster har vunnit en lyxmiddag med Thomas Järvheden i morgon. Behöver jag säga att jag är en aning sotis? :)

Glassig hockey...

God dag, god dag! Fick veta igår att jag ska på hockey imorrnkväll. Blir middag och allt i LillStrimma-logen, sen var det nått tränarsnack eller nått liknande med också innan själva matchen börjar! Kul med nått nytt, lite glassigare än vanligt när jag går på hockey, haha! Jag får ta med en person så jag ska gå med Anders eftersom han har tagit med mig varje gång jag har varit. Dock hade han en biljett från jobbet redan, så han vet inte om att han ska få gå än, jag sa att jag skulle ta med mamma. Oj, vad han muttrade över att vi skulle få vara i logen och allt möjligt igår, haha! Lite kul att retas, han lär bli glad sen :) Nu ska jag klä på mig och göra mig klar, måste till stan och hämta all info om imorrn!

Suttit med albumet...

Har knåpat ihop sidan jag handlade till igår. Jag tycker fasen att det är svårt att bli nöjd med det man gör! Temat är Isak som bebis :)



117070-910

Rosetter...

... var det naturligtvis! Jag har helt missat dom på jobbet, antar att dom är ganska nya. Kostar 59:- I love them :)



117070-908117070-909

Jobbar sent...

Blir lite dött idag, jobbar till 20.00 ikväll. Ni ska få se mina nya supersöta örhängen då iaf, undra vad det kan vara för motiv!? Nånting jag är svag för iaf... :)
Köpte även scrapbook-saker till en sida till. 140 kr gick dom sakerna på, till en sida!! Herregud, det kommer bli ett jäkligt dyrt album, haha!

Mer pyssel...

Jag har fortsatt med mitt lilla pysslande nu ikväll, tex färgat om kronorna till ängla-äggen. Har även köpt en liten box ur samma serie som ramarna jag målade tidigare som jag har målat klart. Tänkte att den kan vara bra till nånting, haha! Sen testade jag scrapbookingen igår, mest bara för att pröva lite. Jag ska inte ha den där kassa kvalitén på fotot utan den skrev jag bara ut för att få storleken. Patronerna är slut i skrivaren så det ska väl fixas nu när helgen är slut! Ska inte ha det där mönstret runt bilden heller tror jag, har lite andra planer :) Jag älskar papperet med läpparna på, men jag har ingen aning om vad jag ska sätta för bild där!


117070-907 117070-906
117070-904

117070-905

Aj...

Alla som har halkat och nästan slagit ihjäl sig utanför vårt hus idag räcker upp en hand. Min stackars, stackars rumpa...

Ljusfat...

Hittade fina blockljusfat på Guldfynd i Birsta, vita med strassstenar. Köpte med mig två stycken hem!



117070-901

Vill hem...

Nu vill jag sluta jobbet för idag och åka hem! Är så långsamt att stå ensam. Sen har vi ju Waynes utanför butiken i Birsta, så det känns som alla stirrar på en, haha! Kan också vara på extra dåligt humör eftersom hela släkten äter middag hos mormor just nu och jag är inte där...
Jag har iaf köpt liiite scrapbook-grejor så om jag orkar tänkte jag börja med det ikväll :)


Äntligen scrapbook...

Nu har jag äntligen fått tag i en bok så jag kan börja med scrapbooking! Den är lite mindre än rekommenderat, men ändå tillräckligt stor för mig! Jag vill bara ha som ett litet fotoalbum med en eller två bilder per sida, och det räcker sidorna till. Nu är nästa steg att hitta fina bilder och köpa alla tillbehör! Dock kommer det ta tid innan albumet är fullt, eftersom jag bara vill ha speciella bilder från speciella tillfällen. Ett litet framtidsprojekt nästan!




117070-902

Rosetthalsband...

Sött spegel-halsband från jobbet! Kommer nog aldrig få nog av rosetter :)




117070-900

Glitter & Glamour...

Funderar på att klä upp mig lite extra imorrn på jobbet, eventuellt även glittra lite på ögonen! Är ju ändå påskafton, so why not! :)


117070-903

En påskpuss till alla....

Bebis & Bäbis


117070-899

Påskpyssel...

Jag har spenderat dagen med att påskpyssla lite! Änglarna är så söta, ser ut som en liten armé! Kronorna ska också på, men jag tänkte spraya dom silver först, för jag har ingen inredning som matchar med guld. Jättefjantigt, I know, men jag har seriösa matchningsproblem, haha!



117070-898

117070-897117070-896

Systrar...

Två systrar kom hem igår, så bloggen blir lite lidande ett par dagar! Måste ju passa på att umgås när man kan. Åkte med Karro till Birsta idag för att göra nått och vi råkade bli borta hela dagen, kom hem för en timme sen! Jag blev bjuden på mat där på A Dong av henne, helvete vad starkt det var, haha! Vi höll på att bli två svettiga pölar som det brändes i munnen. Tror jag testar nått annat nästa gång ;) Sen besökte vi bror Fredrik på Telenor för dom har ju nyöppnat ute i Birsta nu och stängt i stan. Stackars mig, vem ska jag nu terra när jag jobbar? Vi passade iaf på att äta deras bjudgodis och dricka deras cider när vi ändå var där :)
Handlade lite påskpyssel till mig själv som jag visar sen, eller imorrn! Trevlig kväll på er!

Piercing...

När jag var 13 år piercade jag naveln. Det var precis innan det blev värsta innegrejen, så det var lite roligare att ha det på den tiden. Skulle aldrig göra det idag! Jag fick en stor infektion som ledde till att skinnet där staven ska sitta krympte, så det blev bara m.m skinn kvar. Jag fick alltså ta om det en gång till ( men den gången höll jag faktiskt inte på att svimma, applåder), men samma sak hände igen! Jag fick som två olika hål vilket ledde till att det översta skinnet sprack. Nu har jag istället jättefula ärr så det är den enda anledningen till att jag väljer att ha hålet kvar under sommartid (har aldrig en stav i när det inte syns), men eftersom hålet är så kort så kan jag inte ha vanliga stavar utan att dom blir för långa. Då har ju nån kommit på den smarta lösningen med stavar som man sätter uppochner (även kallad reverse) så jag kör på sån istället. Dock är det jäkligt svårt att hitta såna där jag har tittat, speciellt eftersom jag vill ha en så enkel som möjligt. Nu har jag iaf äntligen hittat en som jag ska köpa, och det var verkligen den bästa jag kunde hitta! Tack gode Gud för Google!




117070-878

Herregud...

Det är inte sant, helt galet!!! Dom är vidare, 5-0 till TIK!!! JJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
Timo Pärssinen, Mika Pyörälä, Riku Hahl, i FUCKING LOVE YOU ALL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (jag har som sagt redan nämnt att hockey är seriöst i familjen, haha)...

Fynd...

Rosa tyllklänning som fanns på H&M för några år sen...



117070-894

"Min" lilla grabb...

... (okej inte min direkt) fyller ett helt år idag! Senare blir det kalas för Isak :) Grattis sötnos!


117070-895

Konstig dag...

Konstig jobbdag idag. Möte 8-9.30, sen jobb på sko till 11. Därefter ska jag spurta ut till Birsta där jag börjar jobba kl 12. Sex timmars jobb (sammanlagt) men slutar ändå kl 15. Ovanligt, men skööönt... Kanske hinner sy klart resten av kläderna när jag kommer hem :)

Kortfattat...

Har nymålade naglar så jag ska fatta mig kort; FAN FAN FAN!! Ska nog ta den där lugnande duschen nu som terapi...

Hockey...

Så mycket för min lugna, sköna kväll! Blir hockey hos mormor istället :) Heja TIK!!

Sydags...

Jag var ju som sagt på stan tidigare, träffade Sandra Kay på Åhléns så jag strosade omkring med henne. Vi gick även och fikade innan hon skulle åka till jobbet. Fika, det är gott det!
Nu måste jag plocka fram Jörgen 2 (min symaskin) och fixa en kjol som jag tänkte ha på jobbet imorrn. Den ska bara sys in för den är för stor, men det är fasen jobbigt att ta tag i det! Kanske ska passa på att sy in tunikan som jag köpte i sthlm förra året, haha! Som ni märker tar det ett tag innan det blir gjort ;) Sen blir det en långdusch med hårinpackning och skit, för jag ska vara på stan klockan 08.00 imorrnbitti. Det känns overkill att hålla på med sånt innan, jag är alldeles för morgontrött! Vi ska ha frukost-möte med jobbet på Charm innan vi öppnar så jag hinner iaf vakna till där...

Kjolen var det ja...

Herrskor...

Många killar tänker (som jag tidigare har sagt) inte på att Wedins nu för tiden har herrskor även för yngre, så därför passade jag på att fota några av dom bästa (smaken är som baken) på jobbet igår! Det blev mest skinnloafers, men det finns även olika sneakers som inte fick hamna på bild :)


117070-891

117070-890

117070-889
117070-892
117070-893

Mera snö...

Varför snöar det nu? Det är meningen att det ska bli vår inom en snar framtid, men just nu tvivlar jag... Ska bara äta frukost nu, sen ska jag ner till stan och kika lite. Det bästa med vintern är nog mössan, väldigt skönt att slippa tvätta håret innan man ska nånstans! Jag försöker dra in på sånt så mycket jag kan när jag är ledig, sliter tillräckligt mycket på håret som det är. Har faktiskt funderat på att göra en rakpermanent, det skulle verkligen underlätta mina morgnar...
Okej, det var inte meningen att jag skulle prata hår överhuvudtaget, poängen var att nu ska jag till stan, haha!

Wonderchild...

Förra helgen kollade jag på I am Sam och Världarnas krig. Nyss såg jag Hide and seek. Vilket jäkla underbarn Dakota Fanning är, så himla duktig!

The bag...

Nu är den min! Vilka härliga sommardagar vi ska ha tillsammans :)


117070-888

Finaste låten just nu...

Curly Sue


Your strength is so hard to find,
I feel so much stronger now,
the feeling´s alright.
Your words make me whole again,
those eyes cannot ever lie,
you´re so divine
I´m not ever alone, you´re not ever alone

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found,I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive
I´m not ever alone

Your smile is heavenly,
I don´t deserve all the love that you'r giving to me
Your touch makes it hard to breathe,
the shiver´s around me now, you´re so fine

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

The heart is pumping for my life, the mind is happy and I will love you to the day I die








Full vinstpott...

Idag har det varit en bra vinstdag! Go Perelli Och TIK!!! Bara en match kvar att vinna av fyra, sen är det semifinal! Hockey är fortfarande ett allvarligt ämne i den här familjen, haha! Hoppas, hoppas, hoppas att dom kniper platsen :)
Sen skrev syster yster att hon också vill ha en tatuering på handleden så det kanske slutar med att vi gör en likadan som en syskon-grej! Skulle vara kul för då för det lite extra betydelse... Det svåra är väl att hon är lite rocker och jag är mer rosa fluff, så hur vi ska kunna hitta en gemensam text är ännu oklart, haha! 

Från pysslet...

Här är lite bilden från pysselkvällen hos Marie. Jag skapade glasunderlägg och målade ramar, haha!


117070-883117070-884
117070-886117070-885
image887

På tal om tatueringar...

På tal om tatueringar så såg jag innan jag skulle sova att starlounge/msn hade ett kollage med kändis-tatueringar! Just när jag hade börjat sålla bort text så såg jag dom här bilderna! Såg även en bild i Anines blogg där man ser hennes fina stjärna skymta till bakom armbanden. Vill ha...


117070-881117070-880
117070-882


Tatuering...

Jag vill ha en tatuering. Helst igår! Jag ville verkligen ha en när jag var yngre, men sen på gamla dar (haha) ångrade jag mig. Vill inte ha nått som inte går att ångra senare i livet. Visst, det finns laser men i så fall är det enklare att inte skaffa en tatuering överhuvudtaget! Fast nu har jag ångrat mig igen... Dock lite klokare vill jag påstå, för jag vill bara ha en liiiten tatuering på handleden! Problemet är att jag inte riktigt vet vad jag vill ha, utan det står mellan ett hjärta, en stjärna eller en liten skriven text tvärsöver. Text kan vara svårt, för det är nått man verkligen får stå för. Hjärtat känns nog mest som jag (som på bilden), men det kommer ju uppochner för mig. En stjärna ser ju likadan ut från alla håll, så det kanske är finast. Ni vet en sån som Anine Bing har, syns i Nelly-reklamen på tv. Det är där min gräns går, en liten, svart konturtatuering. Syns inte så väl vilket jag gillar! Skulle nog sätta den på höger handled för jag har en vigselring-nojja att jag inte vill ha en tatuering där. Det känns så plottrigt med allt på samma hand...



117070-879

Men åh...

Jag hade en tanke i huvudet: Kom ihåg usb-kabeln!! Men tyvärr så glömde jag den iaf, haha! Får bli bildlöst här ett tag till...

Snart final...

Snart är det dags för finalen i MF igen, börjar bli lite tjatigt med sex veckor, men jag brukar ändå sitta klistrad! Jag tror faktiskt jag hejar på Charlotte och Hero, det är nog den mest svängiga och trallvänliga jag kan komma på. Fastande inte för den direkt, men nu när låtarna spelas på radio så hör man dom bättre :) Har ni någon favorit?






Vem kan glömma kroppsstrumpan från 99?



I'm so happy, happy, happy...

Ja ja ja jaa, så är det! Nu kommer jag låta jävligt ytlig, men orsaken är faktiskt en väska, haha! Jag skulle ju köpa en ceriserosa väska på H&M för ett bra tag sen, men den var slut. Så strosade jag omkring på lunchen idag och voila, så hittade jag en sån väska gömd bland massa andra rosa väskor. Måste springa ner på stan imorrn och köpa den, hade inte plånboken med mig idag!
För övrigt blev det klart att jag ska jobba fredag och lördag, och nu börjar perioden med våra hemliga handlare. Jag får faktiskt lite darr i benen av tanken, gud vad hemskt att bli observerad  av människor som jobbar med att se hur vi sköter oss i butiken. Helt undercover också!  Dom kommer t.o.m anteckna om vi hejar på dom. Är det nån som vet hur lätt det är att missa att heja på nån när man jobbar i en stor galleria med mycket folk!?! Usch, hoppas dom inte jobbar helg, haha!
Nä, positiva tankar var det. Väskan, väskan, väskan...

Mot jobbet...

Snart dags att dra ner mot jobbet. Just nu vill jag dock bara krypa ner i sängen igen, haha! Känns som jag kommer vara ganska mycket ensam idag och det är ju lite trist, men det ska väl gå det med :)
Om jag inte minns helt fel så har Accent klubbdag med 20% rabatt idag, kolla mailen så står det nog där i så fall!

Bad mood...

Det känns verkligen som jag är på dåligt humör ikväll. Vet inte varför, men jag får nog skaffa mig ett bättre till jobbet imorrn. Japp, jag åkte på att jobba imorrn, så går det när folk blir sjuk. Jobbar till 19. Jobbar eventuellt resten av helgen också. Kul. Jag ska inte klaga, lönen blir ju lite trevligare iaf!
Tror jag ska besöka duschen så kanske jag blir glad, efter det kan jag inviga min rosa Adidas så då blir jag säkert lite extra glad :)

Piece of art...

Jag trodde aldrig mitt pyssel skulle ta slut igår (det gjorde det inte heller), och ändå var jag hos Mary till klockan var över tolv! Roligt var det iaf, kändes som en pysseldag från lågstadiet, haha! Jag höll ju på med mina konstnärliga glasunderlägg, men hann bara göra klart fyra av tio. Tror inte jag var så vidare snabb faktiskt! Dom är iofs klara nu allihopa för jag klev upp och gjorde färdigt dom på en gång, annars blir det väl aldrig gjort. Ni ska få se mästerverken (haha) när jag har usb-kabeln igen! :)

Trend...

Jag hatar att H&M här inte har en Trend-avdelning, dom har ju så himla mycket fina kläder! T.ex den gråa koftan som jag köpte i sthlm i höstas, och den här rosa läckerbiten! Visserligen har jag lyckats få tag på bägge plaggen, men det underlättar inte när avdelningen inte finns här hemma. Längtar tills kjolen kommer så jag får inviga den :)



117070-877

Pyssel...

Har precis kommit hem från Birsta med Sandra, kan konstatera att det är ganska tråkigt att gå omkring där när man har bannlyst sig själv från att handla, haha! Köpte iaf lite roligt pyssel på Panduro, som jag kanske ska syssla med hos Marie ikväll. Vi får väl se om hon orkar efter hon har slutat jobba :) Tänkte visa bilder på grejorna, men jag har inte usb-kabeln med mig så det går inte. Får visa när det är klart istället kanske!


Guardian angel locket...

Tanken på skyddänglar känns ganska lugnande, och även om man inte tror på det så kan det väl inte skada att bära en runt halsen? I den här fina berlocken syns den inte ens då ängeln ligger innuti! Från Tales from the earth.


117070-846

Birsta imorrn...

Imorrn ska jag till Birsta och kika lite. Så sällan jag är där så det finns alltid nått nytt! Måste kolla in vår nya fräscha Wedins-butik som har börjat sälja skor också på en gång. Har inte hunnit vara där än, men eftersom jag ska jobba där senare i månaden så är det väl bäst att kolla in läget! Ska även kika in på Panduro och kolla på lite pysselgrejor som jag vill ha. Hoppas Mary jobbar så jag kan få lite hjälp i pryl-djungeln!

Mjukiströjan...

Äntligen har jag fått tag på den här sköna tröjan! Jag bloggade om den redan för ett år sen, men sen när jag till slut skulle köpa den så var den slut, och sen dess har jag inte hittat den. Tills nu då!


117070-876

Tack & Hej...

Ännu ett plagg som har fått säga tack och hej, innan det blev inplastat och undanhängt! Min fina, VS-klänning som jag skulle ha på nyår, men det blev aldrig så. Var tvungen att testa den en gång till innan jag hänger undan den, haha! Den lär ju bli använd nångång, men den lyser lite för mycket fest för att dra på sig en vanlig dag eller utekväll! Har även tänkt tanken att sälja grejerna som jag inte använder (den där jäkla Pink ladies-jackan lär väl aldrig bli använd) på nån auktionssajt, men sen kommer jag på att jag har separationsångest, så det går icke!




117070-874

Attans ballader...

Attans, det gick ju inte så bra igår! Jag hatar ballader i MF, så jäkla tråkigt att lyssna på. Jag och mamma satt med en varsin telefon och röstade som tokar på Ola, haha! Så tråkigt att han inte fick gå vidare...
Tidigare i veckan så drömde jag att en tjej på jobbet slutade, sen vaknade jag och tänkte skönt att det bara var en dröm. Så igår under MF så fick jag mess av en annan tjej på jobbet som skrev att hon röstade på Ola (alla vet som sagt om min Ola-crush, haha), sen skrev hon också att samma tjej som jag drömde om har sagt upp sig! Det var ganska läskigt faktiskt! Tråkigt att hon slutar även om vi inte jobbar tillsammans så mycket... Några tjejer från jobbet ska iaf tillbringa en helkväll på en salong framöver (nagelförlängning, here I come) så hon kanske följer med då, vore ju passande som avsked!
Nu ska jag åka till mormor, hörs sen! :)

Me, me...

Den här dagen har jag ägnat åt mig själv, haha! Passade på att stöka undan träningen efter jag hade klivit upp så det blev överstökat också, bra gjort av mig! Sen har naglarna åkt på en omgång, även tårna efter olyckan sist^^
Kul för er att veta, haha! Nu ska jag faktiskt bara invänta Andra chansen, och hoppas att det skånska yrvädret går vidare! Kommer att sakna Björn ikväll dock...


Middagsklar...

Trevlig helg på er :)



117070-873

Vem annars...

Tur för TIK att dom vann igår, är lite less att gå på matcher där dom förlorar! Inte för att dom kan ändras tabellmässigt längre, men iaf! Sen höll jag naturligtvis på att halka ner för trappen när vi skulle ut från arenan, så en okänd man fick tag i mig i sista sekund. Harklande väl fram ett generat tack där nånstans innan jag pep iväg. Alltid jag, förstår inte, haha!
Nu ska jag lägga på ett kol och börja göra mig iordning igen, ska på fet familjemiddag ute lite senare. Tror jag ska rota igenom mina klänningar efter nått passande :)

Titta vad fint...

Perfekt för mig som älskar saker som har en mening, och som gillar den här typen av välgörenhet! Ett jättefint Rosa bandet-armband soon to be mine ;) På berlocken står det `Together we can make a difference`.



image871

Sista matchen...

Nu blir det en såndär efterlängtad dusch igen. Ska nämligen på Timrås sista hemmamatch innan slutspelet, om ett par timmar! Längtar!! :)

Bling på mobilen...

Okej, jag är den första att erkänna att jag alltid har haft lite svårt för saker som tex mobilsmycken. Jag bryr mig inte om andra har sånt, men jag har aldrig velat ha det själv. Men sen kommer det en dag när man hittar nånting som verkligen har ditt namn skrivet på det, som det här: Rosa, bling-bling och en sko! Kan inte bli mer jag ;)



117070-870



Traumatiskt...

Jag hade en väldigt traumatisk (ni fattar ironin) kväll igår innan jag skulle lägga mig och sova. Jag tänkte göra fransk manikyr på tånaglarna som jag brukar ibland, så därför filade jag till dom lite innan. Sen började jag blöda från lilltån och insåg att jag hade filat ett stort jack rakt in i tån ovanför nageln som blödde och glipade. Jag är överkänslig för blod så jag skrek till mamma och sa att om jag svimmade så visste hon varför, haha! Det är tjejen som nästan svimmade i piercingstudion när hon tog hål i naveln vi pratar om^^ Det gick iaf bra, tån sitter kvar även om jag fick tejpa ihop glipan, haha!

Inga kommentarer...

Jag kan tyvärr inte skicka kommentarer för tillfället, så om ni inte får svar vet ni anledningen! Det är koden man måste skriva in när man skickar som vägrar komma fram. Jag får antagligen ett psykiskt utbrott ganska snart!
Carmen dvdn kommer från cdon till er som undrade =)

Rolig post...

Jag älskar att få rolig post! Idag kom min Adidasbikini och mina älskade Chanel stud-örhängen. Såå fina...




117070-868117070-869
lånad bild

Bäbis testar mitt tålamod...

Ibland gör hon det svårt för mig att tycka om henne. Nu har hon ätit upp min sminkborste med äkta hår. Lägg märke till att hon har käkat upp hela träpinnen som satt på borsten också, haha!



117070-867

Träning & Chokladbollar...

Fick tränings-dvdn med posten idag så jag kollade igenom den lite. Den är verkligen bara som en vanlig tränings-dvd så jag måste nog beställa del 1 också. Den är lite mer dansaktig än del 2. Kan ju vara kul att variera lite! Dock såg det väldigt jobbigt ut, så träningen funkar säkert bra!
Nu ska jag kika klart på Glamour, sen ska jag och mamma baka chokladbollar, haha!


image866

Oh my...

Kolla in tvättmaskinen, detta är fasen i klass med grillen som jag hittade! Finnes på tradera.


117070-865


Kylie - In my arms...

Lite skön söndagsmusik:



"How do you describe a feeling?
How does it feel in my arms?
How does it feel in my arms?
Do you want it? Do you need it?
Can you feel it? Tell me.
How does it feel in my arms?"



 

Den där Mary...

Gäsp, gäsp, dags att vakta till lite mer kanske. Var hemma hos Marie igårkväll och tittade på Melodifestivalen, sen drog vi iväg till en gammal klasskompis där grabbarna spelade poker. Det är nog ett spel jag aldrig kommer att förstå, har inte ens testat sen J tappert försökte lära mig på sista april, haha! Jag är väl inte så intresserad heller, kan väl bero på det.
Sen gick vi iaf tillbaka och jag försökte stjäla med mig Maries rosa, underbara soffkudde hem, men det fick jag inte. Attans bananer...

Den gamla trasan...

Jag fick ett ryck och var tvungen att testa min studentbalklänning innan jag hängde undan den! Måste se om den fortfarande passade, haha! Stod även och testade hur man kan göra den finare om jag skulle använda den igen. Blev inte nöjd fast jag sydde upp den hos en sömmerska... Dock är den svår att använda eftersom den är vit (med rosa spets i släpet och på axelbanden, nu blev ni paff va^^).




117070-863117070-864


RSS 2.0