Lite nöje får man...

Jag tror att jag ska klämma in lite vardagslyx också!





Puh...

Idag gick jag till jobbet, sen tränade vi, tog en promenad till Coop, och nu hemma så blev det lite situps. Tränade kondition bara, så magen fick sig en omgång efter istället. Hej då muffins, och hej pulver och kalorisnåla bars.
Nu har jag iaf precis duschat och ser ut som en rosa liten marsmallow, ska stöka undan lite shopping till hemmet innan det blir sängen.





Mamma och Anders hälsade på en snabbis, hon fick fota.


Dom blev ganska färgglada igår...

Dom ser riktigt barnkalasvänliga ut med glasyren på. Fast dom blev lite misslyckade, så jag struntade i dekorationen. Jag blev lite arg, haha!





Skönt...

Det var underbart att få vara ledig idag. Har ju jobbat öppning-stängning i princip hela veckan, så det blir långa dagar. Har fortsatt städningen sen igår för fullt. Tycker att det är ganska roligt när det inte är ett måste. Jag mår bäst själv när det är rent och fint, svårt att tro som det ser ut ibland!
Sen åkte jag till pappa och åt middag för dom skulle låna min dator, och nu ska jag ner på stan och hyra film! Hörs sen :)


Fina saker...

Fina saker. Servetterna vill jag gärna servera mina muffins på, örngotten vill jag sova på, och topsburken vill jag stoppa fula tops i, ja ni förstår resten... ;) De tre sista sakerna kommer från Lisbeth Dahl, min favorit.








          


Dekoration...

Tjosan! Har jobbat halva dagen, sen har jag faktiskt mest städat och laga mat. Nu tänkte jag baka innan jag städar klart resten, det blir ju bara stökigt igen annars. Sitter och spånar på lite dekoration, vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Har iaf köpt karamelfärg, marsipan och silverkulor. Önskar att det fanns rosa marsipan här nånstans, men det verkar omöjligt! Även gul karamellfärg, det ska väl finnas?


Jakten på dom perfekta stövlarna fortsätter...

Lårhöga, svarta, mocka, liten klack. Vart finns dom? Det är så dumt att skapa en bild i huvudet, för inget annat duger.









Lite nytt...

Bara för att jag precis har gjort ett statement att jag knappt shoppar längre, haha! Jag är bara människa ;) Eftersom mina jeanstights är sönderrivna så fick det bli två par nya. Mina älskade, mörkblåa och ett par ljusare. Blev även en topp, som verkligen inte är så glansig som på första bilden. Jag gillar fluffiga kläder när jag själv känner mig fluffig. Jag måste förnya träningskortet!!







Än har jag inte varit med om allt...

Haha, jösses. Idag på jobbet så hände en smått märklig grej. Det började närma sig stängning när tre män (berusad, light. Det är stort trav i helgen) kom in i butiken. Jag stod och pratade med Sandra för hon skulle följa med mig hem efter. Männen ville ha hjälp, så jag klämde och kände, hämtade lite storlekar m.m. När jag hjälper den ena sägen en annan: 
-Du ska inte på Casinot ikväll? Näe, sa jag, jag ska vara hemma. -Synd, annars skulle jag ha bjudit dig på ett spel!
Jag skyndade mig tillbaka till Sandra efter det. I alla fulla fall så skulle karln som testade skor köpa sina, så han gick till kassan tillsammans med flirtnissen. Mannen skulle få 1:- tillbaka i växel, men han sa till mig att behålla den. Det händer ganska ofta, för ingen gillar tydligen mynt längre.
Då öppnar flirtnissen sin plånbok, slänger upp en sedel på disken och säger: Ta den här! För du är så jävla snygg! Sen går dom.


Eh, okej? Det är andra gången på mindre än två månader som en främmande karl slänger pengar på mig.

Film...

Jag som intalar mig själv att jag ska lägga mig tidigt på kvällarna när jag ska upp 6.30, men det går inte. Ikväll gick jag till affären efter jobbet, se har jag bara hunnit med att titta på Watchmen. Eller titta och titta, jag var lite för trött för att hänga med. Den var lååååång!
Nu ska jag iaf  äntigen sova!

True Blood...

Dags att spana i en ny serie. True Blood, nu klockan tio på svt1. Alexander Skarsgård, grr ;)





You've got mail...

Snigelpost låg och väntade på mig i brevlådan idag. Tre, små paket med mitt nya smink, I'm pleased at the moment. Jag förstår varför folk använder i.d. av det lilla som jag har testat nu, det funkar jättebra! Ena Mary Kay-läppglanset kom också, det i färgen Coral rose. Det är verkligen ett bra läppglans. Lämplig konsistens, och sitter kvar länge. Inget som man slickar bort på två minuter.
Här är även den senaste hårfärgen, haha! Det är många bud nu, men jag är äntligen nöjd! ;)






Blonetter...

Det är precis så jag vill ha det. Tror att jag börjar närma mig iaf.






Artikel från Solo

Lika bra att passa på...

Det blev lite mer. Vill ha riktiga borstar till också, ska det va, så ska det va. Visserligen vet jag inte hur stor skillnad det verkligen gör, men det rekommenderas ju iaf. Har även fått tag i läppglanset som jag blev kär i på Mary Kay-kvällen, det är jättefint på. Nu fattas bara en ny mascara och eyeliner så är sminkväskan uppdaterad för ett bra tag.













Ikväll blir det film...


Sista, för alltid...

Gud, jag trodde att Mannen med järnmasken alltid skulle innehålla mitt tårrekord inom film/tv (nu pratar vi hulkande krokodiltårar) för alltid, men jag hade nog fel. Hur många torra kinder finns det efter det absolut sista Prison break-avsnittet tro? Fan också, jag som är en sucker för lyckliga slut, det där tycker jag inte om. Jag har svår separationsångest från serier över huvudtaget, jag tycker att det är hemskt när dom slutar.

Sista dagen...

Jag kände att jag var tvungen att ta vara på min sista lediga (och soliga) dag, så jag har spenderat lite tid utomhus. Satt i dörrposten och solade, sen gick jag till affären, och sen satte jag mig med datorn på min uteplats. Jag drack äpplejuice i ett enormt vinglas, eftersom vissa av oss flicks gillar lite vardagslyx. Naturligtvis kom min hyresvärd, så nu tror han väl att jag är en vardagsalkis också.  En arbetslös, stökig tjej, som inte har några kläder och dricker på vardagar. Ensam. Great!








i.d...

Efter mycket tjat om I.D.-smink överallt, så tänkte jag testa själv. Visst, det kanske är lite dyrare (beroende på vad och vart man brukar handla), men när det gäller huden så är det värt det. Om det nu är så bra som alla säger! Jag gillar tanken på mineralsmink, men det enda som jag faktiskt tycker är bra hittills är Make up stores. Vi får väl se, dröjer några dagar innan det kommer hem. Jag köpte iaf puderfoundation och blush.





Nattinatti...

Nä mina vänner och ovänner, nu är det dags för sängen! Måste försöka somna innan snoret kommer igång igen. Har väldans problem med att andas genom munnen när jag sover.
Å andra sidan har American History X precis börjat på 4an. Får nog glutta lite i sängen!


Det är inte lätt när det är svårt...

Fasen vad jobbigt det är att ha en blogg ibland. Det spelar ingen roll om den inte är enorm, det är ändå en vana och ett beroende för bloggaren. På gott och ont. Ett exempel är när man gör sig illa. Istället för att plåstra om sig själv, så tar man en bild till bloggen, haha! Sen är det bloggtorkan som kommer mer eller mindre i vissa perioder. Vad i h-vete ska man skriva om, egentligen? Jag vet att vissa envisas med att kalla min blogg för en modeblogg, vilket jag verkligen inte håller med om! Hur mycket shopping visas det nu för tiden? I princip inget. Bloggen är min vardag, så visst, har jag fyndat eller shoppat nått så visar jag kanske upp det, men det sker inte så ofta längre. Då är det också fel, för det är shoppingen som vissa är ute efter. Jag har/har haft läsare som tom velat ha dagens outfit, vilket jag försökte tillfredsställa ett par gånger. Jag klarar inte av det så ofta, känner mig ganska fånig faktiskt.
Ska man skriva om nått djupt ämne med egna åsikter inblandade (Gud förbjude att man skriver vad man tycker), så får man skit för det också. Man kan ju tycka fel!
Hmm, poängen var nog att jag inte vet vad jag ska skriva om längre, för jag vet inte varför ni läser. Har svårt att tänka mig att det är min otroligt fängslande (haha) vardag som håller er här! .
En blogg måste ju vara det perfekta stället att luska omkring på om man vill hålla koll på nån ;)

För om man drömmer om Paris, hamnar man på något vis likt förbannat i Hudiksvall...

Jag fick en plötslig längtan att åka till Paris. Jag röstar oftast för sol och bad (speciellt efter den här tragiska, skitsommaren), men det är nått väldigt romantiskt med tanken att vandra på belysta gator i ett vinterparis. Speciellt vid jul. Okej, New York är fortfarande den stora drömmen, men jag måste vara realistisk, haha! Eiffeltornet, Pariserhjulet m.m. Titta i alla utsmyckade, fantastiska skyltfönster, och sukta efter dom svindyra märkesvarorna i alla boutiqer. Kanske gå in på Marc by Marc Jacobs och handla nån souvenir (dom kanske inte har nån souvenirshop? Får kanske spara det till New York och Bleecker street). You get the picture...
Jag vill gärna tro att jag skiter i sightseeing och diverse sevärdigheter, men det är faktiskt inte så. När det väl kommer till kritan så vill jag gärna se allt det där som folk pratar om.

Ny färg. Igen...

Jag har inte bara varit upptagen med att snyta ut min hjärna hela veckan, utan jag har också passat på att dona lite med mitt hår. Med skräckblandad förtjusning, ska tilläggas, haha! Jag ville ju ha det lite ljusare igen, så sagt och gjort. Jag ljusar upp mitt hår med slingor, så underhåret är inte riktigt lika ljust nu. Får se om jag gör nått åt det eller låter det vara. Tog även med en bild på mitt blöta, självlockiga hår (innan nya färgen). Ska man aldrig växa ifrån krullet?






Changeling...

Filmen var som förväntat bra, handlingen är väl ingen nyhet för dom flesta heller. Dock blir jag jäkligt frustrerad när ingen tror kvinnan att det inte är hennes barn. Jag tror att dom flesta skulle känna ingen sitt eget barn, även om det har gått fem månader. Jag kände inte till den sanna historien innan filmen, så jag hade hoppats att den skulle sluta lite annorlunda.






Wake me up, before you go-go...

God morgon. Fortfarande sjuk. Spenderar mina dagar i vågrätt position.







You give me fever...

Jag känner mig helt klubbad. Har vaknat hela natten och kippat efter luft för jag är så täppt. Man får ju ont i ansiktet på nått sätt när man är förkyld också, typ i käkarna. Till och med kuddar känns stenhårt, vet inte vad det beror på. Började få lite panik när jag inte kunde somna om, men det gick ju till slut.
Trotsade min hälsa och åkte in till stan en sväng. Lämnade tillbaka alla filmer, och hyrde säsong 2 av Supernatural istället. Som jag mår så får jag nog glömma att göra nått vettigt, och då är ju film väldigt lämpligt. Är iaf tillbaka hos mamma också, lika bra istället för att uggla själv hemma.

För övrigt...

För övrigt har jag tittat klart på Supenatural, och är upprörd över säsongsavslutningen. Fy vad spännande! Måste hyra säsong 2 så for som möjligt.
Sen har jag sjukt ont i halsen för andra dagen i rad nu, så jag väntar bara på ett riktigt utbrott. Vad är symtomen på svininfluensan, någon? Haha...
För det tredje så ligger bikinin i väskan och väntar på att få komma fram, men det blåser som vanligt svinkallt. Trodde att jag skulle hinna med lite sol och bad, men icke.
Funderar även på om jag bara tänkte låta min minisemester flyga förbi medans jag ligger i soffan, eller om jag faktiskt ska göra nått vettigt.

From Sydney to Sweden...

Jag har precis pratat i telefon med min syster som bor i Australien, så jag är på extra bra humör. Har varken setts eller pratat på ett år, så det var trevligt.
Vi har faktiskt pratat om att jag, Evie och Karro ska åka över efter årsskiftet nångång och hälsa på. Australien är verkligen ett land jag vill besöka, och jag har aldrig varit utomlands med nån syster (Finland räknas faktiskt inte), så det skulle vara jäkligt roligt. Viktoria bor i Sydney, med strand utanför, och en halvtimme till city. Sounds pretty good!

Mammut...

Har precis tittat på Mammut. Den var, ja, jag vet inte hur man ska beskriva den. Bra, fast ändå så hände det inte så mycket. Eller grejor hände, men det blev aldrig fart på filmen. Den var fin på ett lite sorgligt sätt.







Cholia kan det här med tänger...

Naturligtvis har min locktång gått sönder nu. Förra månaden rök min relativt nya plattång, och nu alltså locktången. Problemet är att jag verkligen inte kan locka håret med plattång, som alla moderna människor gör, så jag blev lite ledsen på ögat. Som tur är ha jag rätt kvinna i närheten, Julia! Ojojoj, som hon kan locka hår med plattång, haha! Nu blev slutresultatet inte lika krulligt som på bilden eftersom jag alltid drar ut lockarna, och kammar igenom med fingrarna. Eftersom jag tyvärr inte kan stoppa ner en frisör i väskan, så får jag nog allt ta och köp mig en ny till veckan.





Marys kalas...


Den här gamla trasan...

Jag har äntligen fått hem mina kläder, så det är bara att damma av alla gamla trasor! Är ganska trevligt att ha nått nygammalt att variera med. Testade lite skor igår efter stängning, ni vet, när jag hade gått på semester. Dom här på bilden vill jag ha, får nog bli nästa investering. Snörskor med klack.





Syrran vill ...

Syrran vill ha lite hjälp, pojkvännen sysslar med musik och är med i nån tävling (tror jag), så gå in här och klicka vidare!! Rösta nu mina vänner, just do it!



Skrämda små barn...

Syrrans äldsta barn är också hemma hos mamma nu, och han sitter med uppspärrade ögon och tittar på Supernatural med mig. Inatt kunde han knappt sova, haha! Hoppas att hans päron inte kommer bli alltför arg på mig, hoho ;)

Vet ni...

JAG HAR SEMESTER!!!! Bara åtta dagar, men ändå. Vilket antingen kommer betyda att jag bloggar jättemycket istället för att klättra på väggarna, eller så blir det mindre än vanligt. Time will tell!
Än så länge kämpar jag mig igenom Supernatural, första säsongen, sen har jag även hyrt Mammut och Changeling. Är för övrigt hemma hos mamsen, hon ringde igår och lockade hit mig.

Goddag/godkväll/godnatt...

Hej på er, har varit lite frånvarande idag! Direkt efter jobbet så gick jag och Sandra hem till Marie på kalas. Hon fyllde år för ett litet dag sen, bruden. Jag älskar presenterna som vi köpte till henne, jag vill ha dom själv, haha. Vi var iaf lite flicks, så vi fikade och spelade spel. Mycket prat blir det givetvis också. Eller, ja, vi tjejer kanske mest kacklar. Jag ska ju dock jobba imorrn, så det blev ingen se kväll direkt.

Knoppar...

För övrigt sis, så vill jag tillägga att jag hade en helt okej förhållande med mina fina bordsknoppar, innan du påpekade att du alltid slår dig på dom. Nu gör jag också det precis hela tiden! Jag har seriöst blåa knän, och jag skyller på dig! Haha :)






Blod...

Jag hade en liten olycka imorse, en stressad jag, och en nål är en dålig kombination. Att jag är så ynklig gör inte heller saken bättre, haha! Med tanke på att det faktiskt rann blod, så körde jag in nålen ganska djupt, men jag lovar att det gick över ganska fort. ;)






Dvd-box...

Råkade fastna framför en annan säsong av Supernatural. Kollar på första säsongen nu, så jag kan hänga med lite bättre.
Nu ska jag faktiskt besöka min säng, godnatt!

Som vanligt...

Haha, vad fan, måste alla hyresvärdar komma när jag inte har kläder på mig? Nu presenterade jag mig för vår nya hyresvärd iförd fluffig, rosa morgonrock som visar alldeles för mycket hud. Han frågade om jag låg och sov.

Pigg...

Kl 8 var jag klarvaken idag. Kul för mig när jag har tillfälle att sova ut. Kan ha något att göra med att jag somnade på soffan igår. Missade utröstningen i SYTYCD och allt, typiskt.
Har iaf legat kvar i sängen med laptopen brevid. Har kikat runt på lite lägenheter och sånt bland annat. Inte för att jag har plander på att flytta direkt, men jag vill hålla ögonen öppna ifall det dyker upp nått större här i krokarna. MIn hyra är alldeles för dyr för sina sketna kvm.
Nu ska jag dra mig ur sängen, sen ska jag vandra upp till pappa och packa ihop min garderob där. Har råkat lämna mina saker där i flera månader, känner att jag behöver mina kläder snart.

Go o gla, kexchokla...

Jag förstår inte varför jag aldrig kan lyckas pricka min lediga dag när det kommer varor. Jag har jobbat varje jäkla dag som det har kommit höstvaror, och jag blir tokig. Jag är så jäkla less nu, jag drömmer snart om kartonger. Tur att jag har en minisemester snart, haha!
Well, well, jag ligger iaf i soffan och glor på Bachelorette. Ska hon aldrig välja karl? Tur att jag har min kexchoklad och mitt mjölkglas, mums ;)

Visdom...





"Jag vet vad jag flyr ifrån, men inte vad jag söker efter".





                                                                                                                                                    -Michel de Montaigne



We are golden...

Jag tänkte bara för nån dag sen att det var väldigt längesen jag hörde nått nytt från Mika, sen såg jag en ny video igår. Vet inte riktigt vad jag tycker om dom vita kallingarna, haha!




 


När du får oväntat besök...

Undra om det är dags att prata med hyresvärden snart om tätningen på min ytterdörr. Det här känns inte helt okej.





Matlagning...

Nu ska jag laga massor av mat, vet bara inte vad jag ska göra. Tycker inte om när jag har slut på matlådor, så det är dags att göra några. Ska försöka få till nån egen sås också, wish me luck!

Resultatet...

Så blev det. Gjorde faktiskt ingen förlängning alls, utan bara förstärkning. Hon tyckte att jag hade så fina naglar naturligt, och jag ville ju ändå inte ha så långa. Känns faktiskt skönt, man känner sig inte lika handikappad i början. Många som fixar mina naglar berömmer alltid mina nagelbäddar, formen och längden. What's up with that? Jag visste knappt att det var nån större skillnad, haha!






Imorrn...

...ska jag fixa naglarna. Har precis tagit tag i Mount Everest så att jag inte måste börja med att diska när naglarna är fina. Visserligen har jag diskhandskar, men ändå.
Klämde tummen som tusan idag på jobbet, så verkligen framför mig hur jag skulle få blånagel. Det hade varit min typiska tur. Vänta i nästan två månader på en tid, sen dagen innan så förstör jag tumnageln så jag inte kan fixa den, haha! Det syns iaf inget nu, så jag tror att det gick bra, även om det gjorde så ont att jag började må illa.





Backstreet's back...

Jag såg att BSB ska komma till sthlm i vinter, och jag vill faktiskt gå. Jag har sagt att jag ska se dom om dom kommer igen, och nu har jag chansen. Dock tror jag att det blir svårt att få någon med sig, haha! Jag är väl inget enormt fan nu egentligen, men dom var som jag har nämnt tidigare, mina barndomsidoler. Jag fick aldrig chansen att se dom.






Lite vissen...

Såhär går det när fröken ska ta hand om blommor. Jag som hade tänkt köpa rosa rosor till hemmet, men jag vet inte. Kan liksom inte ta hand om dom så bra, haha!





Good morning sunshine...

Good morning sunshine
you're my only light
lying with me by my side
you keep me warm all day
Just stay with me

Good morning sunshine
be with me all day
Just don't let the rain pass you by
When it's cloudy and windy
and the snowflakes arrive
you somehow just make me
make me feel I'm alive







Bra tv...

Ja, är det svensk sommar så är det. Strålande sol ena timmen och spöregn nästa. Jag hann iaf vara ute i solen, så jag är nöjd.
Har spenderat den sämre delen framför tvn. Söndag är en sjukt bra tv-dag efter som alla repriser går. My new BFF, Rachel Zoe projekt, sen har vi Privileged, The F word m.m. Alla program som höjer intelligensen en aning, haha!

Ska vi plocka körsbär i min trädgård...

Det är ju det här med att komma ihåg att rotera bilderna. Jag tog med mig radion och morgonfrillan ut i solen för första gången denna sommar. Väldigt skönt, men olidligt varmt.







Eat me...

Jag blev uppäten igår. Tyckte väldigt synd om mig själv, och kliade lite till.



 

Årets första bad...

Idag badade vi med hundarna innan. Jag skulle hålla mig torr, men efter stora försök att putta omkull syrran med kläderna på, så plumsade jag rakt på rumpen. Jäkligt kallt vatten, jag förstår inte hur man klarar att bada iår! Titta sötnosen min, älskade lilla Bäbis. Hon simmade så duktigt och hämtade godisburken, sen ville hon inte dela med sig, haha!













Like a horrormovie...

Månen såg lite spooky ut när vi åkte hem igårkväll. Lite skräckfilmsaktig sådär. Haha, det roligaste när vi skulle åka hem var att Anna körde över en stock med deras bil. Den fastnade, så fem tjejer fick knuffa och lyfta bilen tillbaka. Så kan det gå ;) Hoppas den inte fick några bestående men!






Till kusin Vitamin...

Efter middagen där så åkte vi till kusin Therese och hälsade på. Vi fick även sällskap av Anna, Lina och Pedcha. Fasen vad jag saknar våra somrar ihop, men alla får ju sitt egna liv när man blir äldre så det är svårt att få ihop nått.

The stuga...

Var ju som sagt i stugan igår, och det var jättemysigt. Två gulliga, små stugor och en sjöbod med altan/brygga + en båt. Jag älskar verkligen att åka båt, men man får sällan tillfälle.





Tittut...

Slänger upp ett exempel så länge. Berättar mer om resten av dagen imorrn!




På väg...

Är på väg neröver nu, ska nämligen äta hos pappa i stugan. Har aldrig varit där innan, så de ska bli spännande. Har alltid velat ha en sommarstuga, och nu finns det en. Verkar dock som det kommer ta en mindre evighet innan vi är framme, det blev väldigt mycket störande moment innan vi är på g.
För övrigt så var vi ute och fotade förut, så jag kanske slänger upp nån bild sen!

Pink is the shit...

Jag har fått höra att jag inte får köpa fler rosa Adidasjackor. Förstår inte varför...






Puff pink...

Förresten, kommer ni ihåg den där fluffiga, rosa saken som jag suktade efter? Den flyttade konstigt nog hem till mig efter, men jag har aldrig visat hur puffy den är. Som en scen tagen ur Svansjön, haha!






Kan du göra det...

Det märks när man hamnar med släkten igen, det rasar in krav från alla håll. Snagga mitt hår, klipp min lugg, färga mitt hår, haha! Ja, inte mitt hår alltså, alla andras. Dock skulle jag faktiskt behöva färga det igen, vill ha det liiite ljusare. Som Julia sa: du blir fan aldrig nöjd med ditt hår! I know ;)
Nu ska jag hänga lite med sis om hon slutar prata med pojkvännen snart!

Kom solen, kom...

Jag tror att det är dags att börja göra mig redo för sängen snart. Att natta mig är en jäkligt lång process, kan jag lova. Först har vi mina sit ups, sen tar hela Mary Kate-serien en evighet. Det är sminkborttagning, tvål, ansiktscreme, ja herregud...
Sen ikväll måste jag packa ner lite klänningar till Julia som hon ska kika på, övernattningsgrejor, eventuella fotokläder m.m. Sis kommer hem och är det fint väder så ska hon fota mig igen. Wiie! Jag har den perfekta klänningen på garderobsdörren ;)

Ska nog slänga ner lite muffins till mamsen också!





Paris...Rules...

Har ju faktiskt fyndat lite på rean för et par veckor sen, men som vanligt glömde jag bort det. Blev en Paris Kate & I, och en Rules by Mary-blus. Japp, jag jobbar hårt på hela Paris-kollektionen, love it!




BFF...

Haha oh nej, jag har precis hittat säsong 2 av Paris Hilton's BFF. Nu kommer jag antagligen inte lämna soffan och datorn på ett bra tag. Dumma serie, den är så jäkla töntig, men ändå så rolig att jag inte kan sluta titta!

Strul...

Mitt internet fungerar verkligen inte särskilt bra ibland. Har strulat en massa ikväll med. Dock får jag lite mer gjort här hemma när jag inte kan använda datorn. Stökade undan efter jobbet, för att sedan dra fram allt igen. Fick för mig att baka muffins så jag gjorde det samtidigt som jag kollade klart¨på Supernatural.
Nu blir det faktiskt sängen, jag är helt slut efter jobbet när vi har så här mycket att göra.

Dålig mottagning...

Mitt internet strular lite, så det går inte alltid så bra att uppdatera. Har absolut inget att göra med att jag såg tio avsnitt av Supernatural igår, haha!
Har iaf jobbat jobbat som vanligt idag, och det är fortfarande miljoner varor att packa upp. Börjar bli lite jobbigt med deras massutskick.
Nu ska jag se hur länge jag orkar vara vaken, det bränner redan bakom ögonlocken...

Mora träsk...

En är utbytt, en är gammal, men musiken är pretty much the same






Massor av regn...


Det går inte så bra...

Jag har suttit hela kvällen och försökt ladda upp videos till bloggen, men det går inte så bra. Om det inte gick så trögt så kanske jag skulle filma oftare. Nu var det inget spännande direkt, bara klipp från dagen så jag kastar upp dom sen istället.
Mamma och Anders var här och åt kinamat efter Timrå, och kvällen har jag spenderat framför Supernatural. Har hyrt hela säsongen på dvd, så jag vet vad jag gör i veckan. Jessica och Andreas var också nere och kikade som sällskap :)
Efter det pratade jag med kusin Therese på telefon, och nu står fasen sängen på schemat. Jobb imorrn!

Mycket blöt dag...

Ja ni, gud så rolig jag var som önskade fint väder idag. Det spöregnade på oss i flera timmar, och regnade konstant medans vi var där. Jag offrade faktiskt frisyren för att titta på Timråpojkarna (alltså hockeylaget) när dom spelade bandy, jag blev ganska varm i kläderna för tillfället. Herr Anton är inte helt fy skam att vila ögonen på ;)
Hmm, vad gjorde jag mer... Bjöd tältgrannarna på fika, dom tyckte att jag ska börja sälja mina muffins, haha. Sen tittade jag på Mora Träsk, mina barndomsidoler. Det var grymt att sjunga till deras video som små! Har tom en idoltröja som jag vet att Sandra älskar ;)
Sen höll jag allmänt på att frysa röven av mig tills mormor kom och lämnade sin jacka. Het som chili var jag, tror att jag ska börja låna den lite oftare.






 



 


Godnatt...

Time for bed. Imorrn ska jag sälja smycken med mamma hela dagen. Eller förhoppningsvis behöver jag bara sitta brevid som sällskap, tycker inte om att sälja på min fritid. Jag gruvar mig lite, men jag hoppas att vädret blir bra. Kan få en gratis bränna under tiden, yes please.

I'm blue, dabadi dabadaa...

Mitt jobb är farligt. Jag håller på att slå sönder mig hela tiden och får ständigt nya blåmärken. Eller så kan det bero på att jag är så klantig att jag går in i tamefan allt som går att krocka med, haha! Att vi bokstavligen klättrar i bokhyllorna på lagret när vi inte orkar hämta stegen kan också hjälpa. Jobbigt den dagen hyllorna tänker gå sönder. Autch...





RSS 2.0