Bosch...

Jag har behövt köpa en dammsugare i flera år, men inte kommit till skott riktigt. Har givetvis en annan så länge, men den är inte så bra. Så nu ville jag ha lite kvalité men ändå inte betala flera tusen. Inte skadar det ju om dom är fin heller, så denna fick det bli! Den suger så starkt att jag fick träningsvärk i armen, haha!

Spa...

Nu blir det en dag på spa med Jessica! Inga behandlingar och så, men bubbel och lunch tex. Lucky me som har vänner som tar med mig på sånt :-)

Nya bordet...Nu är mitt nya vardagsrumsbord på plats, och det gamla borta. Det blev luftigt och fint, men jag gillade ju verkligen mitt andra också, så har lite separationsångest, haha! Men det står ju bara hos mamma istället :-)

Pyjamas...


Den här mintgröna pyjamasen har jag velat ha i flera månader, och nu är den äntligen min! Gjord i flanell och är märket P.J. Salvage som är ett relativt dyrt märke för pyjamaser, men just nu finns denna på rea på Twilfit för 399kr (ord pris 799kr). En somrigare variant från Gina Tricot blev det också :-) Jag älskar verkligen sovkläder och mjukisdressar!

När dom rosa nyheterna trillar in på jobbet...

Kommer bli en dyr vår...

Små små äventyr...

Jag var faktiskt iväg på ett par små äventyr i helgen, för jag höll på att bli tokig efter tre dagar inomhus. På lördagen var det tänkt att Carro skulle firas lite i förskott med en utgång, som jag låg lite bakom, så jag ville inte ställa in förrän in i det sista. Jag kämpade mig igenom den första delen av kvällen, och jag vet inte hur många gånger jag fick höra: men ska du verkligen gå ut? Dom såg ju på mig att jag inte mådde bra. Men ingen minns en partypooper, haha! Gick ner på krogen och satt vid ett bord i typ en timme, sen gick jag hem. 
Och sen ett tag tillbaka så var vi bjudna på middag hem till Camilla på söndagen, då både hon och Carro skulle firas med presenter och grejor. Så det ville jag också vara med på. Hemlagad middag tackar jag inte nej till, söndagen var första dagen jag åt mat på hela veckan. Såå gott!


Sjukling...

Det här med att vara förkyld. Inte kul. Det är ju ofta man kan vara lite småsjuk, ni vet, lite snuvig och sådär, men nej, så ser inte mina förkylningar ut. Ni vet, ofta möts man av att andra också nämner att dom är sjuka och förkylda. Men, nä... För mig handlar det inte om en täppt näsa och lite snuva som man jobbar med när jag använder ordet sjuk. När jag blir förkyld så blir jag så in i bomben dålig att jag inte tar mig ur sängen på flera dagar. Det är ett stort tryck över hela ansiktet som jag aldrig blir av med, huvudvärk, ögon som rinner konstant och hög feber med tillhörande frossa, oftast i flera timmar på morgonen. Jag får ha tussar av papper i näsan för att det aldrig slutar rinna och solglasögon inomhus om lamporna är tända, och jag vaknar flera gånger varje natt av svullen hals som kippar efter luft. Nässprayen gör att jag blöder näsblod lite nu och då. 
I torsdags tyckte jag så otroligt synd om mig själv när jag vaknade så jag nästan grät och ringde till pappa och bad honom åka till Apoteket för jag kunde inte ta mig ur sängen. Och då bor jag typ 50m ifrån närmsta apotek. Som sagt: inte kul! Men det finns ändå dom som har det betydligt värre, så man får väl vara tacksam över bara en förkylning. 
Idag var iaf första dagen på en vecka som jag jobbade, och det var rätt skönt måste jag säga. Jag blir ju så otroligt uttråkad över att inte ha ork att göra nånting när jag ändå är hemma. Men som min kollega sa igår när hon ringde: men oj, idag har du ju tom en röst!
Löwengrip C&C...

Jag har varit nyfiken länge på hela LCC-serien, men inte testat förrän nu. Kom på att önska mig lite i julklapp och bygga därifrån! Än så länge måste jag säga att jag verkligen gillar det jag testat, vilket är hårprodukter. Nu har jag kompletterat lite med body scrub och deon. Ska testa det ordentligt imorrn :-)


Älskar att det är så fina förpackningar :-)


H&M-rea...

Beställde lite rea från H&M häromdagen. Får väl se om det blir retur eller inte, det är ju grejer med ganska svåra passformer. Tält är inte kul, och en jumpsuit kan ju sitta förjävligt. Tycker att den är så fin, men ser den som sommarplagg med klackar och bruna ben.


Var snäll...
Slutresultatet 2015...
RSS 2.0