Daisy dream...Jag kör alltid marc jacobs, men denna gång blev det en ny doft - Daisy dream!


Utgång igår...

Min helg blev inte riktigt som planerat, alltid ska man bli besviken över nånting i livet. Jag passade istället på att gå ut då jag inte har gjort det på en månad, och det var min lediga helg. Det var riktigt roligt först, men även där blev det ett konstigt slut. Så ja, min helg har verkligen varit mycket besvikelse på andra människor.

The intimate Britney Spears...

Min kärlek till Brittan gjorde att jag var tvungen att kolla in hennes underklädelinje som dom säljer på Change. Fanns mycket snyggt, men det var rätt dyrt. Jag köpte ett set med bh och trosa och ett par shorts. Så fint alltihop!


Iphone 6...

Den är så snygg!

Färdig...

Idag var dagen då jag kände mig manad att ta tag i min sänggavel och göra klar den. Alltså jag fattar inte varför det inte har blivit gjort innan, jag såg på insta att det var 30 veckor sen jag ändrade om sovrummet. Och jobbet idag, ja det var nog gjort på mindre än en halvtimme och kostade 20kr ;-) Jag drömmer ju fortfarande om en vit eller rosa, men en vit skulle bli sååå smutsig, och en rosa känns väldigt tjejigt. Jag skulle ju försöka tona ner och hålla det lite mer neutralt i sovrummet, men jag saknar mitt rosa, haha! 
Jag passade även på att köpa plugg så jag kunde hänga upp hallspegeln på väggen. Den har ju bara stått lutat mot väggen sen april... ;-)

Hahaha...
Jättegod...

Jag förstår inte att folk inte tycker om denna, den smakar ju precis som den röda men bör väl vara ett något bättre alternativ med mindre socker. Att säga att den smakar som light håller jag verkligen inte med om. Jag som kör Zero annars kommer dricka den här när jag vill lyxa till det lite ;-)

Ut i regnet...

Det är nog bara föräldrar som kommer på besök, klappar en på kinden och säger "vad du har gått ner i vikt, du måste äta" och sen trycker två paket med kyckling i famnen på en, haha! Då är det väl bäst att man klär på sig och går till affären ;-)

Need this in my life...

I hallen med andra ord!


Inget hakuna ma'vodka...

Jaha, då har ännu en helg seglat förbi. Visserligen känns det segt ibland när man väntar på något, men jag tycker överlag att tiden går väldigt fort nu! Är det för att jag börjar känna åldersnoja? Haha! Såg på nåns instagram nyss att det är 94 dagar kvar till julafton, herregud...

Jag har iaf haft ännu en innehelg, jag har med andra ord snart haft en vit månad helt ofrivilligt ;-) Måste ändå erkänna att det är rätt skönt att vara hemma ibland, men det är tråkigt att vara ensam.
En tjej på jobbet ville byta pass i helgen, så jag blev oplanerat ledig idag. Skönt då det innebär att jag fick två lediga dagar irad då jag är ledig imorgon också. Då tänkte jag passa på att storstäda, hur tråkigt det än må vara!

Haha...

En målande beskrivning av mitt liv, hahaha! ;-)

Sant...

Dom sista dagarna...

Igår var jag ledig och passade på att baka, idag har jag jobbat kväll och kört mitt dokusåpamaraton efter hemma. Trodde att jag skulle ha övergivit dom vid det här laget, men nej, jag är lika fascinerad än idag, haha!


Guld...

Vissa kunder är fasen guld, det krävs så lite för att göra någon glad!


Bänkad framför Tvn...

Jag har suttit bänkad framför Tvn ända sen jag kom hem från jobbet ikväll med tv4s valvaka. Såg riktigt spännande ut där efter första mätningarna vid åttatiden! 

Jag lämnar politiska åsikter osagda på bloggen, inte för att det är hemligt, utan för att det känns onödigt. Men det var garanterat inte SD som fick min röst!
Om ni blir sugen på fika...

Citat...

När du vet ditt sanna värde kan ingen någonsin få dig att känna dig värdelös. ~ Okänd

Organisera mera...

Jag har tänkt blogga hela veckan, men det känns som att min blogg håller på att dö ut. Fast det är skönt för mig att inte känna samma bloggsttress som jag gjorde förut. 
Jag har varit ledig i tre dagar nu, och är ledig en sista imorrn, så jag har passat på att ta tag i hemmet lite. Med den här tristessen så kommer jag ha ett väldigt organiserat hem snart ;-)


Dom lever...

Tänk att man kan bli löjligt lycklig över en sån liten sak som att mina blommor har fått nya skott, allihopa! Nu är dom inte alltför gamla, men bara att jag kommer ihåg att vattna dom är framsteg, haha!

Nu :-)

Inte min standard...

Sen april har jag varit ute så otroligt mycket på helgerna, så det har liksom blivit en lördagsstandard att gå ut. Jag kan nog räkna innehelgerna på en hand sen dess. Nu blir det dock lite ändring på det då jag jobbar morgon varje söndag i flera veckor. Känns jättekonstigt faktiskt och jag är redan rastlös, haha! Tur att Big brother har börjat på lördagarna, så jag har nånting att roa mig med :-)

Lampor...

En golvlampa har också kommit på plats, men det var ett tag sen nu. Det mesta börjar att kännas komplett nu, men en ny matta i vardagsrummet och och stor tavla till hallen vill jag ha. Har hittat både och, men mattor är ganska dyrt så den får nog vänta!


Tavla...

Jag tycker verkligen om min fina tavla som hänger ovanför sängen. Det är den enda lilla färgklicken i hela sovrummet förutom mina kuddar, och det behövdes. Speciellt sen jag bytte ut mina sänglampor till vita.

Bakat med kärlek...

Självklart ville jag ge nånting för att visa min uppskattning, och jag säger det bäst genom bakning ;-)Vita chokladbollar och morotskaka :-)

Depp...

Jag har haft en lite deppig vecka nu, när det verkligen har gått in i mitt huvud att min chef inte kommer att vara kvar på mitt jobb. Det var faktiskt hennes sista pass idag. Jag har varit väldigt sentimental på övriga sociala medier, så jag ska behärska mig, Facebookraderna får sammanfatta istället. Men ja, det suger helt enkelt!Lördagsfrämmande...

I lördags fick jag främmande från hudik, Lina och Angelica kom hit så vi var ut på kvällen. Det var ju faktiskt ett par veckor sen sist ;-) 


RSS 2.0