Dagen...

Jag började min dag med att rusa ner och köpa min kära plånbok, sen sprang jag in till brorsan och fyllde på telefonen så jag kan svara på alla grattismess. Passade även på att tala om för honom att det är nån skum kille som pratar på mitt telesvar. Jag har aldrig haft ett sånt under mitt mobil-liv, och nu från förra veckan så har jag en telefonsvarare med en helt främmande kille. Jag ba what? Folk tror att dom har ringt fel när jag inte svarar, haha! Men min kära bror skulle fixa det^^ Sen började jag jobba på, hann inte så länge innan Sandra kom in med typ 20 rosa rosor och en present till mig! Fick presentkort på Make up store, precis som jag ville ha! Sen spenderade jag min lunch med henne på Charm. Råkade slinka ner en glass^^ Sen när jag äntligen fick sluta så gick jag hem till pappsen där jag har blivit firad ännu mer! Gatufesten, here I come^^ Eller innan jag gick hem så köpte jag en silverring (första äkta ringen som jag har köpt på evigheter) på Guldfynd. Blev lite bling-bling^^ Fick även en jättebukett rosa blommor av pappa och Marie! 


117070-419 117070-418
 
117070-416 117070-415
 
117070-417

Happy birthday...

Precis när jag höll på att somna inatt så pep telefonen till av sms. Det visade sig vara min storasyster som är Nya Zeeland, som önskade grattis. Jag blev värsta glad, har inte pratat på snart ett år och hon minns faktiskt att jag fyller år idag! Snart ses vi igen när hon kommer hem i juli! :) Annars så vill jag bara säga grattis till mig själv idag^^

Presenter...

Presenter är väl ett roligt påhitt ibland! Jag måste bara visa vad syrran gav mig, haha! Hon känner mig alltför väl! I love it^^ Synd bara att jag inte har nått eget uttag till den just nu, men den kommer ha en given plats i mitt rosa sovrum när jag flyttar hemifrån, haha! Övriga presenter var det gamla vanliga, typ pengar och presentkort. Som sagt, jag önskar mig alltid väldigt spännande saker^^ Får se vad jag får för paket imorrn när jag fyller år på riktigt, mohaha! Jag ska nog köpa min Esprit-plånbok till mig själv iaf, sen sa mamma att jag borde ta en del av pengarna jag fick av dom till att köpa Don Donna-väskan. När mamma säger att jag ska köpa nått sånt så menar hon det verkligen! Just ja, sen hade paketet från Yves kommit, så hon bjussade på allt det också! Tack mamsen!


117070-413

Yesterday...

Tänkte väl dra en snabb genomgång av kvällen i Övik. Jag fick hämtning av gänget hos mamma. När vi hade börjat rulla så trollar Madde och Helena fram en födelsedagspresent! Jag fick ett presentkortH&M och ett Chanel-läppglans. Jättekul, tack så mycket brudar! :)
Vädret såg inte så lockande ut med regnet höll sig borta i Övik enda tills vi kom fram. Då började det ju naturligtvis regna ganska mycket, och man har ingenstans att ta vägen än att stå kvar ute, haha! Vi hann iaf se artisternas soundcheck, så tiden gick fortare!  
Jag älskar dom där festivalerna, det är så mysig stämning! Till och med solen tittade fram lagomt tills det hela började! Lilla Ola fick avsluta allt, men det är väl klart att man sparar det bästa till sist^^ Snacka om att bli halvt mosad när han hoppade ner från scenen, haha!
Jag skulle som sagt fatta mig kort, jag har ju kalas så jag ska underhålla mina gäster nu! :)


117070-414

Festival...

Snart drar jag till övik med Madde och Helena, så bloggen kommer vara lite off idag! Kommer hem sent ikväll, så jag lär inte orka uppdatera då direkt^^ Ska ju som sagt på RixFm- festivalen där ikväll! Och sist men inte minst, Grattis på födelsedagen mamma! :)

Blombud...

Kom hem ifrån jobbet idag och hittade en jättefin blombukett som Alexandra har budat till mig. En tidig födelsedagsbukett! Verkligen, jätte, jättefin var den! Åh, jag älskar att få blommor spontant, det händer typ aldrig, haha! TACK söta Alex! :)


117070-412

117070-411


4 in the morning...


Klagomål...

Jag kom på att jag glömde att klaga i mitt förra inlägg, så jag måste ju ändra på det på en gång!^^ Nu är det ju jäkligt spännande, eller hur? Jo, jag ska beklaga mig över att jag inte har sovit nånting inatt! Allvarligt, ingenting! Jag har legat och stirrat på min väckarklocka i typ sju timmar! Jag som var så himla trött, men det gick bara inte! Fatta hur trött jag är nu, kommer väl däcka minuten jag kliver innanför dörren ikväll! Nu ska jag fortsätta shaka till PCD - Hot stuff bakom kassan! Funderar på att hoppa upp på disken och åla omkring för att locka lite kunder.

Till Birsta igen...

Det är bra med variation när det gäller jobbet den här veckan. Varvar alla butiker så man får lite omväxling! Idag är det Birsta igen innan min lediga dag imorrn. Veckans enda lediga dag faktiskt, så det prickar bra med Rix-fesivalen då! Men nu måste jag skynda mig så jag hinner öppna butiken^^ Sen ska jag försöka jobba in min lunch så jag hinner strosa omkring en stund i Birsta med Sandra som tittar in igen! Ha en bra dag folks!

Bad day...

Ni vet när man har en klassiskt skitdålig dag? En sån har jag nu! Jag fick samtal från jobbet innan jag ens var klar imorse. Då hade min kollega panik för hon fick inte upp kasaskåpet så jag fick kuta ner. Jag fick inte heller upp det så ännu en tjej fick komma. Kul att jag skyndade mig som en galning i onödan! Så jag jobbade nästan från öppning till stängning idag, känner mig helt slut i hela kroppen. Sen spenderade den andra damen nästan all tid inne på lagret så jag fick springa omkring som en galning ensam och sköta allt där ute och alla kunder, samtidigt som alla blåsor på mina fötter växte sig dubbel! Sista kunden kom i sista minuten som vanligt, så hey guess what? Jag fick inte stänga i tid idag heller! Hinner bara komma hem därifrån, sätter mig och äter, spiller på min nya tröja och fläcken går inte bort. Just fucking shoot me! Blanda den dagen med en ständig klump i magen pga en viss person... Känns som jag vill göra en patetisk Meredith Grey och säga; pick me, choose me, love me!! Sandra var iaf mitt sällskap på jobbet dom första timmarna, så de tackar jag för. Hon kändes som min lilla söta praktikant!^^ Sen fick jag världens sötaste kommentar av Alexandra:


"Du är en av de finaste människorna jag känner, både på insidan och utsidan"

Vad vore livet utan underbara vänner som förgyller vardagen?


Jobb hela dagen...

Jobbar hela långa dagen idag. Snarare längre än dagen, slutar inte förrän sju för jag har stängning i skobutiken. Känns skönt att få spendera lite tid där jag känner mig hemma, haha! Nu ska jag väl skynda mig lite så jag kommer iväg innan det börjar regna ute! Det blev väl sånt väder bara för att jag köpte solisar igår antar jag... Äsch jag får iaf inviga den nya tröjan som jag unnade mig igår^^



117070-409 117070-408
 

New brills...

Solen skiner, man smälter i värmen, kände att det var dags att köpa mina solglasögon nu! Det blev dom från Don donna, som jag har nämnt tidigare. Jag använder verkligen aldrig det egentligen, men jag hoppas att det blir ändring nu när jag har hittat ett par som jag gillar. Man vet aldrig, haha^^ Om inte annat så är det guldvärt när man sitter i bilen!


117070-407

Things to do...

Veckans schema:

Mån: Jobb
Tis: Jobb + Anders fyller år
Ons: Jobb i Birsta, träff med Sandra efter
Tors: Mamma fyller år + RixFm festival i Ö-vik
Fredag: Jobb + Släktkalas för mig hos mamsen^^
Lör: Jobb + My birthday
Sön: Jobb

Jobba på födelsedagen när jag ska strutta omkring och äga dagen som en prinsessa. It really sucks. Fast att jobba dagen efter begränsar ju vad man kan göra på kvällen också. Men ärligt talat så gråter jag nog inte floder över att inte kunna röja loss hela natten då, eftersom Gatufesten blir party fyra dagar i rad nästa vecka^^
Måste. Köpa. Nya. Kläder. Innan.

Pocket...

Är väldigt sugen på att skicka iväg en redig beställning på pocketböcker jag dreglar efter. Hittade tio stycken som jag verkligen vill ha och där slutade jag faktiskt kolla. Finns så många roliga böcker ute i världen^^ Men jag ska nog avvakta lite med beställningen, det händer så mycket som kostar pengar den här månaden iaf + att jag redan väntar på två paket! Sen är det mindre än en vecka till min födelsedag, sen blir det Gatufesten, sen Sandras födelsedag, där kommer vårt gemensamma 40-årskalas som ska gå i temat rosa (efter övertalning ska jag tillägga för hennes skull) in i bilden. Har hittat jättesöta rosa kalasprylar på affären. Finns ballonger och hela köret, haha! Fun fun fun!!

Perfekta hemmafruar
Dotter önskas
Å andra sidan
Hål i huvudet
Där regnbågen slutar
Våta spår
Jaktsäsong
Att älska som en porrstjärna
(Jenna Jamesons självbiografi, jag söker inte tips, haha)
Jenny
Linas kvällsbok


117070-406

Helt otroligt...

Mamma och Anders har nu bestämt sig för att skaffa en fjärde hund, och dom hämtar den redan idag. Dumma annonser på blocket, snart får vi inte plats själv i huset, haha!  Nog för att jag älskar djur, men fyra hundar är minst två för mycket. Speciellt när dom väger 50 kg styck. Behöver jag tillägga att jag inte står på deras sida just nu?^^

Min midsommar...

117070-397


117070-401117070-399
117070-404117070-400
117070-402117070-398
117070-405

Celebration...

Attans vilken besvikelse. Jag plockade sju olika blommor igår för att lägga under kudden som man ska. Problemet är att jag glömde lägga dit dom innan jag somnade. Illa. Well, well, bättre lycka nästa år! Haha! Tog det ganska lugnt igår. Familjen åkte först till Nyhamn till en liten strand, där vi strosade omkring medan alla hundar simmade runt i vattnet som galningar. Jag kom i till fotknölarna ungefär! Dom hade också en söt tendens att ställa sig brevid mig och skaka av sig allt vatten. Väldigt uppskattat!^^  Sen åkte vi hem och lagade mat (läs: dom andra lagade mat). Det blev hel grillad fläskfilé, rösti, grillade majskolvar, beasås och grillsmör. Mums! Sen åt vi jordgubbar med glass till efterrätt, slank också ner väldigt bra, haha! Efteråt åkte vi till Bergafjärden (camping) och strosade omkring där bland allt firande. Härligt att polisen haffade unga killar innan klockan ens var tio! Jag tänkte lägga upp några bilder, men syrran drog med sig usb-sladden till Timrå så jag kan tyvärr inte^^ Fixar det senare! Hoppas ni hade trevligt! :)

Midsommar...

Tänkte bara önska er Glad midsommar innan jag åker till mamsen! Ska äta och så med the family! Får väl se om jag gör nått speciellt ikväll eller ej^^



117070-396
Bild

Here it is...

Den lilla är allt ni får se, så jäkla ful bild^^ Men nu vet iaf vad det är för nån! Hoppas ni blir nöjda nu, haha!


117070-395
 

Hemska upplevelser...

*Knack, knack, knack*
Mmmm
Vi åker nu, ha en trevlig midsommar! Du var med i tidningen idag förresten!
VA :O Åh neeej!
Jo, det var jättefint!
*täcket över huvet* Den va väl inte stor?
Jo!
VAAA? :O
*Går iväg hämtar tidningen, kommer tillbaka och slänger den på mig*
AAAAHHHHHH!

Liten present...

Pappa och Marie kom nyss in och sa hej, och jag passade på att fråga om han ville köpa en present till mig, hehe^^ Så nu är armbandet som jag har tittat på i över en månad mitt^^ Thanks dad^^ Jag kan visa det sen, är bara en ganska smal stel silverring med mönster!


Update:
117070-393

Solsken...

Soligt och fint ute och jag är fast i ett köpcentrum snart. Poor me, haha! Men jag firar sommaren ändå! Mina jeansshorts fick åka fram idag och sen har jag sprejat håret med Oceanmist för att få den där strandlooken^^ Vet inte om det lyckades, men det luktar iaf gott, haha! Kan också bero på att jag inte orkar fixa håret idag! Nu ska jag åka, dags att packa ner lunchen! Hörs sen!

PCD...

Jag vet att jag hade lite damp efter förra veckans avsnitt, men det är glömt! Jag älskar verkligen Pussycat dolls-serien! Det gjorde jag förra veckan också egentligen, man får bara lite komplex^^ Det kanske funkar som sporring att testa mina nya träningsgrejor samtidigt som jag tittar på dom? Jag sitter t.o.m och tittar på repriserna av samma avsnitt som jag redan sett om jag kan, haha! Bara fem flicks kvar nu, så det börjar dra ihop sig! Fast jag vet ju redan vem som vinner, men det är spännande iaf^^
Nu ska jag strax besöka sängen för jag ska öppna i Birsta imorrn. Om jag minns hur man gör. Hmm. Godnatt.

Really not happy...

Som rubriken lyder; jag är inte så lycklig just nu. Jag står på jobbet (väskaffären idag) och lallar på i min egna lilla värld, så kommer det fram en tjej. Hon ba: Hej vi kommer från dagbladet och slulle vilja fota den där blommiga väskan, är det okej? Jag ba, ja visst fota på ni! Hon ba, du skulle inte kunna tänka dig att vara med på bilden? Jag ba, oooohhh nooooooooooooooooooooooooooooooo! Hon ba, men vi skulle verkligen behöva nån som håller i den! Jag ba nej, bad hairday! Haha^^ Men jag blev tvingad till slut, dumma journalister!^^ Så nu kommer jag stå där som ett fån med den där jävla blommiga väskan i vår tidning!!!! Ååååhhh jag vill inte! Så pinsamt att stå där och posa framför en ung kille och en butik full med folk! Nu ska jag inte berätta det för nån, sen ska jag snällt hoppas och be att ingen jag känner ser den fula jävla bilden!

Nu jäklar...

...känner jag mig hurtig! JAG har nyss skickat iväg en beställning med två träningsredskap. Jag tror pappas haka är i golvet fortfarande! En viss del inom mig frågar vad sjutton jag håller på med också... Snart ska mina lår vara lika hårda som J:s hehe^^ Eller okej, dom är typ marmor, så jag kanske ska sänka mina förväntningar iaf ett snäpp...


image392
Bild



Dear noppmaskin deluxe...

Som jag har längtat, letat och suktat efter dig! Snart är du äntligen min, mohahaha!



117070-391

Rich bitch...

Jag brukar typ hjula (inte för att jag kan, men ni fattar vinken) när jag får mer pengar än vad jag ska ha, men nu är det annorlunda! Jag fick mitt lönepapper nyss och ser att jag har nästan två kronor mer i timmen än vad jag ska ha! Vad är det? Vad kommer dom pengarna ifrån? Är jag så duktig så jag har fått en egen mystisk löneförhöjning kanske?^^ Jag tror att det är semesterersättning eftersom jag jobbar på timlön hela sommaren, men jag är fasen inte säker. Lär väl märka om jag blir återbetalningsskyldig på flera tusen i framtiden, haha! Jag får väl bara tacka och bocka för dom extra slantarna, det lättar iaf min ångest över allt jag vill köpa^^

Satisfaction...

Ord ur boken Allt om män, skriven av det gifta paret Allan och Barbara Pease!

Hur man bär sig åt för att ständigt tillfredsställa en kvinna:
Krama, berömma, klema bort, värdesätta, akta, massera, laga saker, känna med, sjunga för, ge komplimanger, stödja, föda, blidka, fresta, ge efter för, lugna ned, stimulera, klappa, trösta, gosa med, blunda för löshullet, hålla om, hetsa upp, dämpa, skydda, ringa till, vara förutseende mot, pussa, vara nära, förlåta, förse med tillbehör, underhålla, charmera, bära för, tillmötesgå, fascinera, se till, lita på, försvara, klä, skryta om, helgonförklara, bekräfta, skämma bort, slå armarna om, dö för, drömma om, reta, tillfredsställa, trycka sig intill, vara efterlåten mot, sätta på piedestal, avguda.


Hur man bär sig åt för att ständigt tillfredsställa en man:
Kom naken. 


Vad vill du ha...

Mamma frågade vad jag vill ha i present (eller okej, jag påpekade att det var dags att fråga mig snart, bara elva dagar kvar).

Mamma: Vad vill du ha då?
Jag: Presentkort på Wedins så jag har råd att jobba kvar...
Alla: Hehe..
Mamma: Men vad vill du ha?
Jag: Presentkort på Wedins!
Mamma: Men är inte det lite konstigt?
Jag: Jo...


Syrran sa igår att jag måste vara deras största kund, och att det var ett kap att anställa mig, haha! Men förstå all frestelse. Det är som att banta och jobba i en kiosk, det funkar liksom inte! Sen tycker jag att det känns bättre att handla grejorna på jobbet själv eftersom jag får min personalrabatt, mer för pengarna liksom^^ Jag kan göra en lista på grejorna jag har lagt undan där (iaf det jag minns^^) så kanske ni förstår! En Esprit-plånbok, en svart kuvertväska, den stora Don Donna-väskan, två smala skärp, ett par Don Donna-solisar, hårspännen, två fotlänkar, en liten solhatt (endast för hårets skull^^) och två par skor. Ojoj, där såg jag min lön skutta iväg igen...
 Fast jag har även önskat mig presentkort på Make up store och pengar som omväxling! Jag önskar mig alltid så roliga och spännande saker! Not, haha^^ Fast av pappa har jag önskat mig en bil, en miljon och en ponny! Jag väntar med spänning på resultatet!

Beställning...

Gick in till köket hos mamma innan och såg att hon höll på att klistra igen en beställning till Yves rocher. Jag ba HOLD IT, jag vill också^^ Så jag kikade igenom lite grejs och blev en vattenfast mascara, två rouge, tre nagellack, en nagelfil, två solcremer och säkert nått annat grejs rikare. Minns inte riktigt vad jag valde, haha! Jag älskar att sitta och bläddra i såna kataloger, finns så mycket roligt! Blev visserligen några hundringar fattigare också, men pengar är till för att spenderas, right? Vill att paketet ska komma, nu, nu NU!!!^^


image390

Mysfaktor...

Vaknade till ljudet av spöregn imorse, jag älskar verkligen det när man bara ska vara hemma! Ni vet fönstret på glänt, en mjuk säng och en fluffigt duntäcke, mysigt värre! Fattas bara att det ligger nån annan brevid^^ Fast Bäbis kom ju indunsande genom dörren och rakt upp i min säng, alltid något, haha! Nu har det dock blivit ganska soligt vilket jag uppskattar inför jobbet imorrn. Wet-look passar inte när man ska stå i butik och träffa massa folk!
Har börjat fundera inför midsommar också. Vet verkligen inte alls vad jag ska göra! Tror nog att jag bara åker hit till mamma och umgås med familjen eftersom jag är ledig hela helgen. Blev grymt sugen på att skutta omkring med en blomsterkrans i håret nu! Hoppas det blir fint väder bara...

Sunday igen...

Jag glömde bort  min blogg nästan en hel dag^^ Illa, illa, haha! Höll på att plottra ner ett inlägg som bäst igår när Sandra ringde så jag kom av mig, sen ringde J, så han hämtade mig med den vita springaren! Eller med bilen, allt är relativt^^ Invigde mina nya shoes (sandalerna jag nämnde för nån dag sen) när jag åkte dit. Måste erkänna att dom skaver lite. Jag sa till honom att inte gå så fort för det gjorde lite ont, ett typiskt killsvar är väl: Men varför har du dom på dig då? Hallå, man måste ju gå in skorna innan dom är sköna! Haha^^
Känner mig även lite mer världsvan nu när jag faktiskt har sett Göta kanal-filmerna. Vi började lite  fel ordning med tvåan igår, men det funkade det med^^ Rätt roliga faktiskt! Så skönt att inte behöva passa nån tid idag heller, första dagen inkl. helgdagar som jag har kunnat sova ut på aslänge! Klev ur sängen strax innan fem när mamma och Anders hämtade mig, haha! Men vi kollade ju som sagt på film, vi sov inte så länge!^^ Åkte en snabbis till Anders jobb och utforskade deras kaffemaskin också. Finns många roliga varianter av varm choklad, mums!^^ Nu ska jag dyka ner i soffan och njuta av tanken att jag är ledig imorrn också!



117070-389

Sundsvall rockar...

Fastnade på P3:s hemsida igen, och kollade läget inför Sommartoppen iår. Det är bland det roligaste jag har varit på när dom drar ut på turné! Smockat med folk runt torget, solen som gassar, Ola som programledare (ögongodis under två timmar^^) partystämning som heter duga eftersom det är Gatufesten samtidigt. Åh vilka minnen^^ Iaf så fick gamla programledare berätta om roliga minnen från Sommartoppen, och sundsvall hamnade i topp för många! Lite utdrag där min kära stad nämns^^


Sanna Bråding - "Jag hade grymt kul när vi var i Sundsvall, det var typ 10-15000 i publiken, soligt och skön stämning. Längst fram satt en hel fotbollshejarklack som var klädda i minitoppar i svenska färgerna och dom eskorterade mig, Anton och Markoolio, som var gästprogramledare, till scenen genom att sjunga Mera mål. Sen när hela showen väl var igång så uppträdde Teddybears Sthlm tillsammans med Swing och deras sköna Hey Boy, publiken älskade dom och när det var dags för röstning så vann dom såklart och Swing, Patrik och gänget kom in och sprutade champagne över hela scenen. Sååå kul!"

David Batra - "När jag första och troligtvis sista gången i livet stage divade och surfade runt på publikens armar i Sundsvall."

Gry Forssell - "det sköna publikhavet i Sundsvall"

Petra Markgren Wangler - "Och så klart minns jag den alltid närvarande rivaliteten mellan Sundsvall och Östersund, publikrekordet ökade på hela tiden."

Martin Ekeholm - "Direktkontakten med publiken. Det var bra på alla orter vi besökte, men 10 000 människor på Stora torget i Sundsvall som skriker Sommartoppen kan ju inte ge annat än ståpäls!"

Gustav Carlsson - "Som alla år med P3s sommarturnéer - Sundsvall! Mest och bäst publik år från år."

Yeah, it makes me proud! Haha^^



117070-388
Bild

Lördag...

Jag har varit vaken typ en timme nu, och varje gång jag kollar ut genom fönstret så ser det så himla dött ut! Sen slog det mig att det faktiskt är lördag och normala människor slipper jobba, så dom kan ligga och sova. Endast tomten Magdalena är vaken...

Hur rädd är du...

Kollade hotmailen och såg ett test från P3 som jag var tvungen att testa^^ Heter, hur rädd är du? Mitt resultat blev:


"Hur ska vi säga det här på ett snällt sätt?? Du är lite mesig! Visst, det händer många otäcka saker i världen, men allt är inte så skrämmande som det kan verka. Försök att slappna av lite, ingenting blir bättre av att du skrämmer ihjäl dig själv! Nästa gång du hör skumma ljud när du är själv hemma, eller känner dig jagad? så stanna upp och ta ett djupt andetag. Hur stor är sannolikheten att det faktiskt är någon där? Var det någon där förra gången? Nej, just det. Det är bra att vara försiktig, men låt det inte gå till överdrift!"


I can't help it, jag hoppar till bara en hårslinga av mitt eget hår skymtar förbi i ögonvrån, haha! Nu är jag ensam hemma igen, så risken finns att jag börjar hyperventilera^^ Jag önskar att J kunde komma hit, drömma går ju... Ska jobba imorrn också (sjunde dagen i rad, gaaah), så det blir inget annat som händer ikväll heller. Boring!!

Tankar från sängkanten...

Läser ju som sagt boken "Tankar från sängkanten" av Marian Keyes nu. Hon tar upp solbränna i en av artiklarna och det stämmer så himla bra så jag tar med ett utdrag ur boken:

"Och det är här den fejkade solbrännan kommer in i bilden (fast vi förväntas ju inte kalla den för "fejkad" längre. "Kosmetisk" solbränna eller "brun utan sol" låter mycket trevligare). Fast det är förstås inte heller helt okomplicerat. Lår oss fundera på följande: Vad är det mest avskyvärda?

a) den hemska lukten
b) den orangekladdiga handens förbannelse
c) batikeffekten som uppstår på hälarna
d) timmen då man måste ägna sig åt någon slags Riverdance i bara mässingen för att torka
e) de outplåniga fläckarna på kläder och lakan
f) samtliga alternativ"

Hon prickar verkligen alla alternativ, det är ju sådär det funkar, haha^^

Fallin' like rain...

Usch vilket väder det blev helt plötsligt. Nog för att det är mysigt med regn ibland, men inte när man ska promenera hem från jobbet i mockaskor! Regnet kommer alltid när jag tar på dom skorna, haha! Jag hade faktisk tur idag, pappa kom och hämtade mig så jag slapp bli dyngsur^^ Dom andra ska snart lämna mig igen och åka till hans tjejs gamla hus, dom håller på att fixa till det inför försäljning.  Alltså kommer jag bli ensam hemma igen, poor me, haha! Jag vill ha sällskap, tycker lite synd om mig själv faktiskt^^

1. Jag är jävligt mörkrädd

2. Jag tycker inte om att sova själv

3. Jag är jävligt mörkrädd

4. Jag är väldigt sällskapssjuk

5. Jag är jävligt mörkrädd

6. Det är ruggigt och kallt


Se, stackars mig, haha!

Dataväska...

Jag har kollat ut den perfekta dataväskan, nu fattas bara datorn att lägga i den, haha!^^

117070-383

Pussycat dolls...

Fan att dom ska vara så jäkla snygga och perfekta. Jag fick sån ångest efter såpan att jag la mig på golvet och gjorde situps, sen avslutade jag med en omgång BUS. Jävla tv-serie! Hahaha^^



image387

Sommarjobba...

Nu är det drygt två veckor kvar till min födelsedag (jag kommer att tjata om det tills dagen kommer^^) och det slog mig nyss att det är första gången under 20 år som jag faktiskt sommarjobbar! Japp, det var bättre förr! Haha! Men jag ska inte klaga, jag slipper iaf ligga på knä i nån rabatt eller göra nått annat liknande. Stå i butik känns ganska okej om jag nu måste jobba hela sommaren^^ Jag biter ihop och tänker ljusa tankar om att jag faktiskt har hela sex dagar kvar av augusti när min vikarietjänst tar slut, liksom tjoho!^^

Missa inte...

Den stora rean som börjar idag både på massor av väskor och skor m.m! Skynda och köp, har sänkt priset på massor av väskor nu^^ Kommer bli några stressiga dagar på jobbet, speciellt på sko där jag jobbar på lördag!



117070-386
Bild

Mmm mmm mmm...

Dagens kvällsfika blev en saftig sockermunk och O'boy. Jag älskar verkligen munkar. Skulle jag behöva välja mellan familjen och en påse munkar så skulle jag tveka en sekund innan jag svarar familjen. Närå så illa är det inte^^ Eftersom det ligger ungefär lika mycket socker i botten av glaset som det var utanpå min munk, så måste det verkligen vara det ultimata hälsosamma fikat... Yeah, go bikinisäsongen!


117070-384

Kock nästa...

Pappas tjej ringer till mig och frågar om jag kan börja koka potatisen så det går snabbare med maten.


-Kan du skölja av potatisen och lägga den i en kastrull med vatten och sånt?
-Mmm, visst!
*En sekund efter när jag fattar vad hon säger*
-Vänta, vadå, ska jag koka den också? :O


Min första tanke; Hur fasen kokar man potatis? Nu är det officiellt, jag lär svälta dagen jag lämnar föräldrahemmet!^^

Övertid...

Ni vet den där underbara känslan av frihet som man får tex när man får gå hemifrån jobbet? Tänk er Iceage med söta lilla figuren (har i tillfällig sinnesfövirring glömt vad djurrasen heter) och hans kära ekollon om ni vill ha en bild i huvet. Den blir totalt förstörd när man redan ser ljuset och helt plötsligt hör man åter igen en röst som säger: Kan du stanna kvar ett par timmar extra idag, för vi har så mycket att göra?

Övertid, övertid, övertid....

Mystiska märken...

Jag har den senaste tiden alltid haft massa skumma blåmärken som jag inte vet vad dom kommer ifrån. Har ett nytt fint nu på armen också^^ Men efter helgen så tror jag faktiskt att jag har löst mitt lilla mysterium! När jag sover hos J så slår jag mig alltid i fönsterbrädan ovanför sängen, så det måste vara därifrån. Varför har jag inte kommit på den logiska förklaringen tidigare! Nu ska jag ta en brownie och mjölk, sen ska jag lägga mig i soffan och sura lite^^

Extratimmar...

Sällan man blir kvar längre på jobbe än planerat. Jag som såg fram att komma hem klockan tre, så blir jag frågad precis när jag är på väg att gå om jag kan stanna kvar ett par timmar. Jag försöker bita ihop och tänka på dollartecknen, haha! Så jäkla segt i den där butiken, och jag är där fem dagar irad. Nästan så jag tycker lite synd om mig själv^^ La iaf undan min ögonsten idag, nämligen en brun Don Donna-väska för 1295kr (alltså inte beige som den på bilden).   Som hittat, eller hur?^^ Men den är så stor och så hård och så fiiiin! Efter så gick jag upp på sko och la undan ett par beige-bruna sandaler som jag ska utöka min samling med också. Jag packade bokstavligen upp dom själv för ganska längesen, och har konstant dreglat sen dess (det är farligt att jobba med skor, smycken och väskor^^). Mina fötter kommer dansa macarena för dom är så sköna och luftiga! Och sis, innan du muttrar nått om mina köp så kan jag förklara, haha!^^

117070-382

Nanna kudden...

Jag tror att jag ska hoppa in i duschen en snabbis, sen lägga mig i sängen och läsa lite. Känner mig helt slut efter helgen, även fast vi la oss relativt tidigt igår. Eller ja, J somnade när vi kollade på tv så jag låg och rullade tummarna för mig själv ett tag innan jag kunde somna^^
Är iaf inne på Marian Keyes-boken nu. Jag önskar att det vore en av hennes vanliga roliga böcker, men den här är fylld med små noveller och artiklar om hennes liv istället. Helt okej, men jag älskar hennes riktiga böcker!
Jaja, ska väl avrunda nu. Sorry för astråkiga inlägg idag, men mina tankar ligger på ett helt annat plan idag... Godnatt!

Seg dag...

Tänkte börja med att säga grattis till alla er som inte var tvungen att jobba idag. Kul att ni fick njuta av solskenet!  Jag är inte bitter^^ Haha! För det andra så beror bristen på uppdatering på att jag sov hos J inatt. Jag glömde min laddare, så nu har jag lite panik för mitt batteri är ganska dåligt. Där kan mina kompisar dra slutsatsen att inte ringa mig på mobilen om det är nått, ring hem istället! När jag tänker efter så har jag nog ännu mer saker där, undra om han blir frustrerad över glömska mig^^ Jag tycker inte om att behöva passa tider när jag sover där, känns inge kul att alltid behöva dra iväg tidigt på morgonen...
Sen så har jag då jobbat dom timmarna som alla andra roar sig med annat. Var tvungen att stressa ner på stan innan jobbet också, för mamma blev så kär i mina nya svarta skor att hon tvingade mig att köpa såna till henne i födelsedagspresent, haha! Hon fyller är två dagar innan mig, så det var väl ändå dags att börja tänka ut nått till henne! Systrarna kom in på jobbet sen också med två av barnen, så jag och Joar busade runt lite. Det lilla charmtrollet^^  Nu ska jag se om det finns nån mat!


Hos mamma...

Åh, igår var en bra kväll! Förutom att jag var jäkligt trött, så jag satt mest och gäspade på krogen, haha^^ Först gick jag och mötte Marie vid halv sju, sen gick vi vidare till Svenssons och satte oss på deras uteservering. Jättemysigt att sitta där i kvällssolen! Andra dagen irad också som jag hamnar på samma ställe som gamla J^^ Mötte honom i förrgår när jag skulle hem från stan, och igår gick han förbi  när vi satt där ute. Han träffade sin tjej också, så nu vet jag med 100% vem det är^^ Min kvinnliga känsla slog alltså inte fel^^ När det blev lite kyligare så gick vi upp till grabbsen i "bunkern". Alltid hamnar man där, alltid!^^ Samma gamla vanliga gäng, jag tittade på bilderna från sista april, blä för dom, haha! Sen när jag var där så ringde J (inte den gamla som nämns ovan^^) så vi bestämde att jag skulle sova hos honom istället för att åka till mamma. Stackars mamsen, det kommer alltid nått emellan när jag ska hit^^ Men J lockade mer än att dela säng med en tioåring som knäar mig hela natten. Sen gick vi och mötte Sandra, vandrade upp till pappa och gjorde oss lite fräschare, sen blev det bunkern igen innan vi flicks drog ner på Coppers! Satt ute där med, så kommer det en jätteskum kille som till slut blev sur på oss, opss^^
Vi hamnade på nån fest som inte ens är värd att nämna också innan vi äntligen träffade J och åkte hem. Blev otrevligt väckt typ vid elva imorse, för då tänkte mamsen och Anders komma och hämta mig. Jag hade det bättre där jag låg så det blev en hel del mutter från min sida, haha^^ Jag älskar att vakna med nån på morgonen och bara hålla om varann eller ligga och fingra i håret. Så mysigt... Näe nu måste jag sluta dagdrömma, vi ska fíra syrran så släkten kommer snart och jag sitter i bara handduken^^

Ojoj...

Jag åt precis grapefrukt, jag tror min kropp är i chocktillstånd av nyttigheten...

Don't know...

... what to wear... Ska träffa Marie om några timmar för vi tänkte sätta oss på en uteservering och dricka en cider eller nått liknande. Senare kommer t.ex Sandra och Catrin för att sluta upp. Vi lär väl gå ut på riktigt senare^^ Problemet är som vanligt kläder!! Varför ska det vara så svårt att hitta nått att ta på sig hur mycket kläder man än äger?? Jag har fyra par oanvända skor som jag vill ha på mig, men jag har inget som passar till, haha^^ Skitstörande! Funderar på att ta jeans eftersom vi ska sitta ute, och kanske min vita tunna tunika och ballerinaskorna (hej skavsår) från igår, men det känns ganska oparty... Fast less is more egentligen^^ Japp, där har vi iaf dagens i-landsproblem!

Stekt...

Ligger ute och solar, känner mig helt stekt! Känner ni en svag bris av bacon så kan det vara mitt solande! Bara så ni vet.


Också var det skorna då...

Jag kan inte hjälpa det, nånting må vara fel men jag kom hem med två par nya skor idag. Det går inte att låta bli, haha! Råkade hamna hos konkurenterna, men jag rår inte för att dom också har söta små shoes^^ Sen är dom oftast betydligt billigare^^ Nånting som stör mig är att dom sätter klisterlappan innuti skorna!!! Man vill inte ha prislappen kvar där, men drar man bort den så blir det helt kletigt istället, snälla sluta!!! Jag hade först lagt undan ett par Vagabond-ballerinas, men dom är så lika mina försvunna skor, så jag tog lite variation ifall jag hittar igen dom^^ Sen framhäver dom ljusa skorna solbrännan väldigt bra!
 
117070-381 117070-380

Guldtrofén...

Så roligt att titta på Guldtrofén, man vill bara hoppa in i mitten och shaka loss själv, hahaha!^^ Men mest kul är de att träffa gamla klasskompisar! Idag var det massa boys ur klassen som jag inte har sett på evigheter, sen alla underbara lärare som blir så glad att se en igen! Ena mediaklassen följde vårt fotspår och kammade hem hela Guldtrofén. Vi visade dom vart skåpet ska stå ifjol, haha^^ Fast att vi var den första Mp3-klassen som lyckades kan ingen nånsin ta ifrån oss :) Lite flashbacks från ifjol här nere!


117070-377 117070-376
1. Jag och Marie efter trappen 2. Skriver i mössorna innan trappen
117070-375 117070-378
3. Precis innan vi springer ut 4. Vår tjusiga lastbil
117070-379
5. Priset som betyder mest!
 

Studenten...

Nu på morgonen ska jag dra till gamla skolan och titta på Guldtrofén med Marie, Catrin, Jenny och Malin. Ska bli spännande att se om nån klass lyckas utklassa alla andra som vi gjorde, mohaha!^^ Den där tävlingen är bland det roligaste som jag någonsin varit med om, så jag måste säga att jag är avis på alla som får göra det nu! Vi hörs sen! Adios amigos^^


Nationaldagen...

Jaha, så var nästan den här dagen slut, kändes inte så speciell direkt! Enda skillnaden var väl kanske att det var SMOCKAT med folk hela storgatan! Såg skymtar när jag åkte till och hemifrån jobbet^^ Var helt okej att jobba idag också, timmarna gick jättesnabbt! Jag och Jessica tog en liten rast och kollade in dom andra skobutikernas utbud. Blev lite kära på varsitt håll i alla fina skor, haha! Sen råkade vi gå förbi gamla Charm där deras kulglassbox stod och lyste upp. Man ba *dregel* Efter lite övertalning om att J:s nya liv kunde börja en dag senare så köpte vi en varsin. Jag vet inte hur många gånger jag har fått höra att jag har dåligt inflytande på folk när det gäller sånt, haha!^^ Vi kom tillbaka lagomt tills Danny började sitt uppträdande så vi stod och sneglade lite från butiken. Jag kan ju sammanfatta det hela med att han inte gjorde sitt bästa framträdande direkt (inte för att jag har sett honom). Han sjöng inte ens alla toner för det skar sig hela tiden. Men stackarn hade väl problem med halsen sen han hängde med Tommy Lee igår, haha^^ Och nej, jag har inte forskat, han sa det själv innan han sjöng! Jag tog iaf en liten bild med mobilen ifall nån det gör nån glad. Jag har hört att vissa tycker att han ser bra ut, haha! :) Enjoy!


117070-374

Våningen..

Personalfesten igår var riktigt trevlig faktiskt^^ Dom flesta av oss samlades inne på sko innan vi gick vidare. Inte så kul att leta reda på varann bland hundra andra människor direkt! Jag har aldrig sett Våningen sen dom byggde om här, shit vad fint det var! Jättepampiga speglar och assnygga soffor överallt. Vi planerade våra framtida bröllopsfester där, haha! Vi var nio från jobbet som gick, och vi parkerade våra rumpor ute på terassen i solskenet istället för att sitta inne i mörkret. Efter en timme blev maten klar. Det var en stor grillbuffé så man kunde plocka det som passade. Passar mig utmärkt eftersom jag är så kräsen^^ Vårt köpcentrum har ju en ganska knallig grön logga, så till välkomstdrinkar hade dom lyckats få ihop en snorgrön variant, den var riktigt god! Sen fick vi välja vad vi ville dricka till maten, snällt av dom^^ Jag ville ärligt talat helst bara ha en cola, men det kändes som slöseri på min biljett när man kunde ta nått med alkohol, haha! Min bror kom fram till mig och sa att han lovade att inte skvallra oavsett vad jag drack^^ Man ba tack men det spelar nog inte så stor roll^^ Fyller liksom 20 snart (typ 24 dagar bara, hehe). Fast han skämtade ju bara^^
Nu ska jag lägga på ett kol så jag kommer ut till Birsta. Danny ska ju uppträda på scenen utanför affären, så jag ska stå och shaka bakom kassan, haha!

Pyjamas...

Köpte en ny pyjamas på stan idag^^ Har kollat på den ett tag så nu fick den följa med hem! Visserligen gillar jag inte att det är snobben på den, men man kan ju inte få allt, och den är rosa!^^ Och ignorera att jag ser ut som Dolly Parton på bilden, jag vet inte vad som hände, hahaha!


117070-373

Utnyttjad pga skor...

Jag hinner bara lämna väskaffären för att stöta ihop med en gammal bekant inne på Åhléns, han ba HEJ! DIG SKA JAG PRATA MED! Jag ba shit pommes vad har jag nu gjort^^ Det visade sig att han hade köpt ett par skor som han inte hade kvittot kvar på som hade gått sönder, så jag skulle hjälpa honom^^ *PUH* Haha^^ Sen hinner jag bara klampa in på skoaffären för att lämna nyckeln till stängningen, så ringer syrran från Nyköping. Hon ba, jag har sett ett par skor jag jag vill ha, kan du köpa dom åt mig hemma! Se, så ser mitt liv ut, totally utnyttjad bara för att jag kan fixa grejor, haha!

Uppe med tuppen...

Jag är praktiskt taget uppe med tuppen idag, och jag börjar inte förrän 12.30! I'm very proud^^ Fast anledningen var att jag skulle boka tid, så jag var tvungen att passa telefontiden, haha! Nu ska jag bara komma ihåg tiden också, minnet är ju bra men kort! Nu vet jag inte om jag ska sova ett tag till, duscha eller äta frukost... Svårt val...

Sentimental...

Varför ska dom spela kärlekslåtar på radion? Jag blir alldeles för sentimental och hamnar i nån slags drömvärld^^ I don't like this situation at all... men men...
Lägger in bilder på två av mina favvopojkar iaf^^ Jag tror att jag lyckas bättre med den yngre generationen, haha! Isak verkar dock rädd för min mobil eftersom han alltid ser rädd ut när den kommer fram, haha! Nedanför hittar ni Ebbe^^ Lillbebisen som nu är 1½ år! Tiden går sjukt fort!


117070-371
 
117070-370

Do you feel like I feel...

Love it, Love it, Love it, Love it, Love it, Love it, Love it, Love it.....




Vacker utan spackel...

Eller hur var det nu igen?^^ Har legat ute och solat idag, och allvarligt talat, jag känner mig aldrig så ful som när man ligger utan smink och svettas i solen eller när man precis har kommit ut ur duschen osminkad och med backslick, haha! Efter solningen så duschade jag en snabbis och sen blev det BUS på kroppen^^ Jag måste ju bättre på det lilla som finns innan imorrn när vi ska på köpcentrumfesten^^ Ska bli kul faktiskt! :)
Nu ska jag försöka få nån ordning på alla min grejor så jag ser om jag kanske kan hitta mina ballerinas under alla högar nånstans, haha!


117070-369

Check...

Titta vad som damp ner i min brevlåda! Vilken oväntad och trevlig överraskning! Dom har så fina saker på Åhléns nu för tiden så en bonuscheck är alltid välkommen!


117070-368

Söndag och jobb...

Dagen känns lite trist faktiskt. Första hela helgen som jag har sovit själv på flera veckor, jag saknar att vakna med honom. Sen är det strålande sol ute andra dagen i rad som jag inte kan lägga mig i den nya bikinin och sola på balkongen. It sucks! Haha^^ Jag kommer vara en blekfis hela sommaren med mitt schema! Men nu måste jag lägga på ett kol om jag ska hinna ner till jobbet vid ett^^


The birthdaydinner...

Drar väl en snabbis om kvällen! Sandra kom först hit, sen skjutsade pappa oss hem till Jenny, the birthdaygirl^^ Vi kom väl sist som vanligt, men hey, nån ska ta på sig den rollen också! Där var redan Marie, Matilda, Sandra M, Malin, Catrin från klassen, sen hade Jenny ett par privata bekanta också. Så himla kul att träffa alla tjejer från klassen för vi har så kul ihop! Nu i studenttider saknar man det verkligen, jag är helt avis! Det är iaf tur att vi fortfarande har så pass bra kontakt att vi kan träffas vid såna här tillfällen! Sen drog vi ner till O'lerays där vi skulle äta födelsedagsmiddag. Tog evigheter innan maten kom, och en av oss var tvungen att åka hem innan av vissa alkoholhaltiga skäl^^ (nämner inga namn för personens skull, haha). När den väl kom så var det efterlängtat men hälften av gänget var typ ute och sprang, så deras hann nog bli kall innan dom kom in igen, illa^^ Ni kan ju tänka er att sitta på en sportbar full med karlar när Sverige spelar fotboll. hade jag varit servitrisen så hade jag krossat en glas varje gång det blev mål av skräck, haha! Jag avslutade min middag med en jättegod drink, smaskens var det! Det var en sån där jordgubbssorbe-aktigt, minns inte vad det heter^^ Smakar typ jordgubbskräm i kallare format^^ samtidigt som vi satt där så hade ju syrran födelsedagsfest här hemma, så några av oss gick hit för att kolla läget efter, och här blev vi kvar tills vi gav upp kvällen, så kan det gå^^
Jag invigde min nya grå tunika/klänning också, ser gravid ut på bilden, men den är bara väldigt fluffig! Fast jag drömde att jag skulle ha barn inatt, så om det blir nån förändring så uppdaterar jag er sen, haha!


117070-367

Nästa anhalt...

Blir 20-årsfest på O'learys! Uppdaterar senare^^

Dop...

Nu har vi varit på Isaks dop. Han var jättesnäll enda tills dom blötte ner hans lilla huvud, haha! Jag hade inget att ha på mig imorse, sen såg jag som ett tecken min vita spetsklänning som jag aldrig har använt. Då blev det lite använder jag den inte nu, så kommer jag aldrig göra det, så den fick det bli! Det första min moster sa när vi kom var att hon tycker att jag alltid har så fna tunikor och klänningar! Hon är för rar^^ Men dom flesta andra var uppklädda också, så jag kände mig inte helt overkill iaf, haha!



117070-364 117070-365
117070-372
(syskon)
  
 

Oh boy...

Allvarligt, hur snygg får man vara?


117070-363
Foto: Aftonbladet

Juni...

Det ska föreställa sommar nu, men vart är värmen? Det är inte direkt varmt när man fortfarande går med jacka utomhus! Men den kommer väl^^
Var ganska trevligt på jobbet idag faktiskt, tre av oss yngre gick och köpte mjukglass i solen utanför och åt den i solen. Vit choklad-topping är såååå gott^^ Sen betalade jag för köpcentrumfesten som är på tisdag i Våningen. Minns inte riktigt vad de var, typ mat eller nått, haha! Ska iaf dit med jobbet, sen skulle vi dra en liten krogsväng efteråt. Kan nog bli kul! Det är nog en av fördelarna med att jobba i köpcentrum, man får göra mycket skoj^^
Nu ska jag bestämma vad jag ska ha på mig på dopet och krogen imorrn! Om jag kommer in på rummet eftersom pappa ha ställt in tolv par skor mitt framför min dörr, måste komma ihåg att tacka honom för det!

Huset fullt...

En målande bild. Två föräldrar, tre systrar mellan 20-30, fyra småbarn mellan 1-10, tre hundar på över 50 kilo, ett hus på drygt 150 kvm. Nånstans där emellan ska man lyckas göra sig klar för jobbet. It's crowded hemma nu, haha!

RSS 2.0