Sportkläder...

För att kicka igång inspirationen så måste man ibland få förnya garderoben! Älskar denna kollektion ifrån röhnisch :-)
Gillar också röhnischkollektionen som Lofsan designade, men det var ju kört att få tag på nån storlek där!

Tårtor...Jag har även hunnit med lite tårtbeställningar dom senaste veckorna, och har fått gå både på kalas och dop :-)

Nu är det påskvecka...

Hade tänkt påskpynta lite, men lite påskägg och ett påskris får nog räcka. Tappade lite inspiration ;-)

Som nya...

Dessa gamla stakar från vinden fick också en ny ton, nämligen ljusgrå! 
Nytt på väggarna också...

Och som ni kanske såg så har dom nya bilderna från Fotografiska också kommit upp i hallen. Det blev mycket ljusare i hörnet, och kul med omväxling :-)

Ett projekt...

Så, för ett par veckor sen fick jag för mig att måla om min rosa fåtölj. Ja ni läste rätt, måla! Jag är mer för puderrosa och ljusrosa än den lite mörkare nyansen som fåtöljen hade, även om jag älskade den när jag köpte den!
Det var ett helvete om jag ska vara ärlig, många lager av svindyr färg som ändå knappt räckte. Den blev stelare i materialet så klart, men det är inte heller en stol som används till vardag.
Jag blev iaf väldigt nöjd med slutresultatet, men kan inte riktigt bestämma mig om den ska stå i hallen eller vardagsrummet!Finbesök...

Denna Donna har tittat hem över veckan :-)

Fantastisk vår...


Vi har verkligen en fantastisk vår! Gissar på hela landet, men åtminstone i Sundsvall annars :-) Det blev glasspremiär utomhus för ett par dagar sen med Carro!

Det var billigare än en ny säng...

Ikea, the place to be på en ledig dag, haha! Jag har tänkt köpa nya kuddar ett tag, då täcket byttes ut för inte alltför längesen. Det känns tråkigt, men ändå grejor som man kanske vill byta ut av fräscha skäl!
Så två nya dunkuddar, två vanliga kuddar, överdragsskydd till madrass och dunkuddarna, nytt dra på-lakan och nya örngott. Har inte vetat att det har funnits så mycket överdragsskydd förut, men det är ju jättesmart! Snacka om att hålls grejorna i bra skick längre :-)

Ny konst...

Fick syn på dessa igår, och klickade hem dom på en gång! Så himla fina! Till vardagsrummet eller hallen, har inte bestämt helt än :-)

I've got 99 problems...

...but a coat aint one!Älskar puderrosa...
Mello-lördag...

Igår var det melodifestivaldags igen hemma hos Jessica. Bara en vecka kvar nu, sen är spektaklet över igen. Tiden går ganska fort ändå, samtidigt som det känns som att den står stilla ibland.

Roligt var det iaf, men krogen efteråt var ingen höjdare. Slutade kvällen med klassisk nattmat med Anna istället, haha!

Gult är fint...

Älskar denna kappa och speciellt rosetten på baksidan!

Vår i lägenheten...

I veckan så tog jag bort vintern helt inne i lägenheten. Det innebar bland annat det tråkiga jobbet städa ordentligt och att putsa fönstren, då dom fortfarande hade kvar frost och snöspray. Känns väldigt tomt utan, men det känns ändå öppet och fräscht :-) Hej våren!

En perfektionists problem...

Jag har under dom senaste åren gått och blivit en perfektionist. Inte så att jag aldrig har rörigt eller stökigt, men när jag väl gör nånting, eller tar tag i röran så vill jag att det ska vara perfekt. Gäller även jobbet när jag hänger varor där. Jag tycker helt enkelt inte om när det är rörigt och fult, haha :-)
Ett av mina störningsområden hemma har varit köksskåpen, så i helgen rev jag ut ALLT och började om! Slängde även en hel del omaka grejor, och alla gamla matlådor m.m. Jag köpte nya likadana häromveckan som jag nu kan hålla koll på. Det är ju ett evigt problem på alla arbetsplatser det här med matlådor, verkar det som ;-)

Mycket bättre blev det iaf, även om jag inte kan låta bli att störa mig på att jag har två uppsättningar med vinglas där ett av varje har gått sönder. Det är inte naturligt med fem stycken!

Många tankar och mycket skor...

Ni får verkligen utsökta min frånvaro på sistone, men jag har så mycket annat som snurrar i mitt huvud nu för tiden. Jag tycker alltid att det är nånting som jag oroar mig över och det tar lite på krafterna. Dom dagar som jag inte jobbar så får jag verkligen anstränga mig för att inte stanna under täcket hela dagen, jag är så orkeslös. Men lite roliga saker hinner jag faktiskt med där emellan, och denna sista månaden har det inneburit en hel del shopping, haha! Man skulle kunna säga att jag har fuckat ut lite på skofronten, hur hände det?

RSS 2.0