Gott nytt år...

Bjuder på fjolårets bild, får se vad den blir idag! Gott nytt år!




Julen...

Hoppas ni hade en god jul! Själv är man alltid lika trött varje jul, men intensiva jobbdagar innan och reafix kl 8 på annandagen. Det här med långledigt inom Handels...
Jag fick iaf en symaskin som jag önskat mig, så nu slipper jag dra mig i håret varje gång jag vill sy gardiner eller laga nånting :-)

Mitt tema på årets paket var guld och ljusrosa. Hade även så fina presentboxar på jobbet så använde ett par sådana också, även om dom egentligen inte passade in ;-)





Det här med reafynd...

Brukar inte tycka att mellandagsrean är nått att jaga, men i år har det blivit lite spontana fynd. Dessa två kommer från Nelly! Man kan aldrig ha för mycket klänningar ;-)





Lucia...

Förra söndagen var jag faktiskt på lucian i kyrkan för första gången. Ja, alltså på Medelpads lucia, luciatåg har jag sett många gånger. Har även varit lucia alla gånger utom en, love it! 
Det var såklart mysigt, men jag har ju svårt att sitta still i såna sammanhang. Lite myror i brallan när det blir segt med andra ord! Sen fick vi inga vettiga platser heller då det var knökfullt i kyrkan. Bättre lycka nästa gång ;-)





Overknee...

Hittade dom perfekta lårhöga stövlarna tidigare i veckan. Stöveln är i tyg, så det blir verkligen en tight stövel. Tror jag kommer ha dom mest till vardagliga klänningar, typ mina löst sittande polos, men vi får se. Först måste jag gå in dom också ;-)





Hårtillskott...

För några dagar sen så slog det mig att jag faktiskt tycker att håret har växt rätt mycket sen jag klippte mig. Ja, inget mirakel, men känns ändå långt på så kort tid. Försökte hitta nån bild från när jag var nyklippt, men jag har inga bra. Kändes så ovant så jag ville inte vara med på bild, haha!
Poängen är iaf att jag funderar på om det har med biotinet att göra, eller om man bara inbillar sig och det är en slump. Men nog tycker jag att det har växt i vilket fall! Heja, heja :-)

Från när jag klippte mig 23:e oktober
Ett par dagar sen


Äntligen...

Jag letade som en galning efter en ljusrosa, tunn, ribbad kofta i somras. Det kom in en tjej på jobbet som hade den klassiska gant-koftan i just ljusrosa, och det var då det slog mig hur fint det är. Dessvärre gick det ju åt h-vete att hitta en, då jag inte ville betala för just en Gant. Inte värt det enligt mig :-)
Men idag av alla dagar så scrollade jag igenom Gina Tricots shop och nu finns den perfekta koftan där! Klick! Hade gärna haft en ljusblå också, men det finns inte, tråkigt nog.





The bold and the beautiful...


Klänning till nyår - check
Klänning till bröllop - check 


Göra om...

Jag har tänkt länge att jag skulle ge min näsduksask ett lite mer vuxet utseende. Den är ju faktiskt köpt på en barnbutik ;-) Tycker att riktigt vitt passar in bättre hemma, än den gräddiga färgen som var innan. Jag är iaf nöjd!





Juligt på naglarna...

Julnörd som man är, så fick nya designen på naglarna bli julig. Har beställt nya geléer och detta var två av dom. Den tredje är en riktigt röd, full av glitter, som jag nog testar nästa gång. Jag har gjort förstärkning på mina egna naglar (förutom på ett par fingrar där mina gått av) så därför är dom inte så långa just nu, men dom växer ju eftersom. 



Pyssel...

Igår pysslade jag ihop en dekorationslampa hemma. Det är alltså en kartongbokstav som man sticker hål i och trycker igenom lampor från en ljusslinga. Det pysslas tydligen en hel del sådana, då jag fick tipset från en annan blogg. Tyckte det var så fint att jag var tvungen att göra en egen! Nu är ju bara frågan vart den ska stå.




Lite vintrigare...

För att försöka få lite mer vinterfeeling hemma, så har jag beställt ett par kuddfodral och en filt i fuskpäls. Hade tänkt byta ut alla kuddfodralen i soffan, men jag får väl se om jag hittar några fina. Det ska ju prioriteras julklappar också :-)






Fodral från H&M och filt från Jotex.

Bebisträff...

Nu är jag och Evie på väg till kusin Therese med man, för att titta på deras lilla tillskott Kevin. Han är redan 8 veckor gammal, men vi har verkligen inte fått ihop våra scheman innan. Men nu så!
Och hälsar man på nya bebisar så ska man ha presenter, det är en trevlig gest tycker jag, om man vill och kan såklart :-) Det blev inget stort, utan just som en liten gest från mig och syrran. Snuttis, tossor och världens sötaste mössa!

Och detta inlägg är inställt, så jag vet att hon inte hinner se ;-)



Det lilla julmyset jag har hemma...







Bullbak...

Det blir ju aldrig som man tänkt sig, det där när mamma har bakat något som man sen ska kopiera. Hon bjöd på såå goda bullar för ett par veckor sedan, och idag testade jag samma. Vettefan hur det gick till, tycker varken dom smakar eller ser likadana ut. Men dom lär väl gå åt ändå, ville spara lite på mina supergoda bullar i frysen ;-)




Bullarna från tidigare bakning, har redan gjort två omgångar!



Nyårsblåsa...

Funderar mycket på nyårsklänning nu i december, speciellt eftersom det ska vara en lång. Har mest bara sommarklänningar av det förutom klänningen jag hade ifjol. Min gratis-klänning från Vero Moda, det var tider det! Haha :-)

Just nu är dessa mina alternativ, men jag vet ju inte hur dom sitter på!





Ska jag vara ärlig så vill jag nog mest ha den gråa ändå, typ till sena sommarkvällar. Den svarta känns väldigt nyår, och den har en riktigt djupurringning, vilket var det jag från början var ute efter. Ni vet, utan bh-djup! Dock känns den inte användbar efteråt. Den blåa (äääälskar den) kanske passar på en kommande bröllopsfest? Måste höra mig för om dresscoden ;-)

Komplimanger...

Igår hade jag denna klänning på jobbet, och jag fick komplimanger från sex olika personer under dagen. Allt från vår regionschef till kunder. Tänk att så lite kan göra nån så glad! Ska försöka bli bättre på att ge komplimanger till folk :-)


Just denna bild är dock från en utgång, jag har tagit tag i utelivet igen, haha!

Glitter...

Att jag är ett H&M-fan går knappast att missa! Jag köper nog nästan allt där faktiskt. Det leder ju även till en rätt trevlig guldbonus varje november, och det tackar jag för :-)
I år lades den bland annat på en ny mysdress med glitter. Det kan ju inte bli bättre som ni hör. En mjukisdress som glittrar! Don't let anyone ever dull your sparkle ;-)






Årets stake...

Tycker att den blev rätt bra om jag får säga det själv ;-)




RSS 2.0