Instagram...

Ni kan även följa mig på Instagram, som ni kanske har märkt. magdalenaeng heter jag där :-)
Imorrn blir det en snabbis till Birsta, baka till Sandras examen och en beställning till jobbet, och filmkväll med Jessica. Usch, hade förträngt tvättstugan också. Är ledig med andra ord!


Solen, hoho...


Keps...

Really like my new cap! Nu vill jag ut på promenad i solskenet, men solen får dyka upp först. Ser mycket deppigt ut på SMHIs 10-dagarsprognos.
Jag tror inte ens jag kan beskriva min träningsvärk med ord, fy fasen, jag har ont överallt. Hoppas det känns lite bättre imorrn när jag ska packa upp varor på jobbet :-)


Filmkväll...

Ikväll blir det Bridesmaids med Sandra hemma. Åh, jag älskar den filmen, så jag har faktiskt köpt den. Jag köper aldrig filmer annars (förutom twilight-serien).


X-fit...

Oh. My. God. Testade ett nytt pass på gymmet idag, cross fit. Alltså... Jag känner mig apatisk nu, haha. Det var det jobbigaste jag har gjort typ någonsin, och ändå var det bara en halvtimme. Riktigt jobbigt pass där man kör igenom kroppen med få rullande övningar på viss tid. Vettefasen om jag kommer våga mig på det där igen. Jag fick sätta mig på en parkbänk på stan innan jag gick hem, för jag trodde att jag skulle spy, haha!
Nu blir det väl lite tv-häng innan det är dags för sängen och en ny jobbdag imorgon :-)


On its way..

Till mig. Jag älskar att ha keps på sommaren när jag inte orkar att fixa håret. Kan vara kul att matcha träningskläderna också, har ju bara en svart :-)




Bra skit...

Det finns core-pass, och sen finns det core-glass. Föredrar det sistnämnda ;-)


Alfons...

Rackarunge :-)


Hårmunk...


Sömn att ta igen...

Känns som att det var längesen jag sov tillräckligt många timmar på natten. Har blivit en hel del sena kvällar och tidiga morgnar dom sista dagarna. Så även ikväll, så nu måste jag verkligen sova! Att det ska vara så svårt att komma i säng i tid, allt annat blir ju så intressant istället. Typ blogga ;-)


Bada...

Jag har köpt en liten badbalja till vovvarna som dom invigde idag, sötnosarna! Eller så är det jag som kommer ligga och plaska i den, haha. Jag hade även en påse hundgodis och en påse hundben med mig idag. Bortskämda små rackare :-)


Blommor...

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/117070/images/2012/pic_204348629.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/117070/images/2012/pic_204348629.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/117070/images/2012/pic_204348726.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/117070/images/2012/pic_204348726.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/117070/images/2012/pic_204348752.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/117070/images/2012/pic_204348752.jpg" class="image">


Love this day...

Jag har verkligen haft en underbar och härlig dag idag. Jag klev upp omänskligt tidigt för att ha varit på krogen till morgonen, men än är jag vaken!
Jag satte mig på bussen till mamma & Anders på förmiddagen, och sen dess har det varit full rulle. Jag har planterat blommor, lekt med vovvar och städat och dekorerat bron på framsidan. Lite motarbetad blir man allt med busiga vovvar i närheten, men det mesta går till slut ;-)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/117070/images/2012/pic_204326005.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/117070/images/2012/pic_204326233.jpg" class="image">


Present...

Present nr 2 denna månad, till Mickis :-) Grattis bästa du!


Fest...

Heja Sverige, fy fan vad bra! Känns helt sjukt faktiskt. Jag vill verkligen se Eurovision live nästa år, jag var ju så liten sist. Jag erkänner mitt misstag att jag inte trodde att Loreens flaxande skulle gå hela vägen, för uppenbarligen funkade det jäkligt bra ;-) grym låt i vilket fall!
Jag och Mickis har tittat hela kvällen, och sen blev det utgång!


Snabb dag...

Den här dagen gick väldans snabbt, har gått i ett sen imorse. Började morgonen med att kliva på fel buss när jag skulle till jobbet, bara för vardagsdramatiken ;-)
Har även hunnit med att äta middag med mamma och Anders, och varit på bio med Sandra. What to expect såg vi, jag tyckte faktiskt mycket om den. Nu ska jag sova, ska upp med tuppen imorrn igen!


Gissa vart jag är...


Present...

Jag måste bara visa vad Malins lilla Selma ska få i present. Som jag har längtat efter att få köpa nått rosa och fluffigt!
Jag är medveten om att jackan inte passar nu, men tanken är att den ska funka till hösten. Kunde inte låta bli :-)

 


Äntligen sol...

Idag har jag äntligen fått njuta av solen som alla andra! Jag har liksom ingenstans att ta vägen för att lapa sol ensam eftersom det bara finns en innergård utan sol, och ingen balkong.
Idag åt jag lunch med Jessica i gräset vid Vängåvan, och det var hur skönt som helst. Efter det så har jag varit på presentjakt på stan. Många presenter ska köpas denna månad ;-)


Biskvier...

Mmm så gott. Biskvier är en mycket underskattad kaka :-)


Underbart...

Vilket fint väder vi har nu, längtar tills jag kan sola riktigt! Bra inprickat att det är vårruset idag också, jag skulle jättegärna varit med på det.
Istället så har jag handlat, lagat mat (min mycket goda kyckling) och nu städat golven hemma. Har även tvätt i maskinen. Ibland får man ett ryck, och då är det bara att köra på :-)


Businesswoman...

Idag har jag lekt businesswoman, så nu håller vi tummarna att det gick vägen! Sen har jag jobbat kväll, och sitter nu framför Eurovision kval 1. Hade helt glömt bort det ända tills syrran frågade om jag tittade på det. Jag tycker nog att La La Love var den svängigaste av dom jag kommer ihåg (men då har jag inte sett alla). På torsdag är det Sverige, heja heja!!


Övning ger färdighet...

Eller? Får smått ångest bara jag tittar på intervjufrågor faktiskt. Sitter och nöter nu, men snart blir det sista avsnittet av En stark resa med Morgan & Ola-Conny, mitt favoritprogram ;-)


En nuffe...

Nu kan mamma få nuffe-pepparkakor till jul ;-)


Sitter på bussen...

Sitter på bussen och fördriver tiden med iphonen och Aftonbladet. Läste precis om en flodhäst som blev attackerad av tre lejon till den drunknade och dom kunde börja äta. Nu mår jag bara dåligt istället, stackars lilla flodhäst. Livets gång på savannen, men lika hemskt ändå.
Nu är jag på väg till jobbet där det blir en hyfsat kort dag. Längtar redan till sängen, är grymt trött :-)





Fina...

Finns mycket fina sjalar på jobbet. Den beiga med stjärnor och den multifärgade vill jag ha!


Som jag har längtat...

Det är så skönt att äntligen kunna gå i öppna skor, ballerinas är typ det bästa jag vet. Förr i tiden gick jag alltid i klackar på jobbet, förstår inte hur jag pallade.
Mina nyaste från H&M är grymt sköna :-)


Kvällsprommis...

Mitt i Lets Dance fick vi för oss att ta en liten promenad. Har varit ganska fint och skönt väder ikväll, även om det blåser lite. Tog en sväng förbi svalls Kungsan också, haha ;-)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/117070/images/2012/pic_203148932.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/117070/images/2012/pic_203148932.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/117070/images/2012/pic_203148944.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/117070/images/2012/pic_203148944.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/117070/images/2012/pic_203148954.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/117070/images/2012/pic_203148954.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/117070/images/2012/pic_203148972.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/117070/images/2012/pic_203148972.jpg" class="image">


Snyft...

Jag har nyss sett säsongsavslutningen av Greys, och herregud vilket avsnitt. Tror inte det finns nån serie som man kan fälla lika många tårar till. Det var enligt mig det bästa avsnittet sen skottlossningen på sjukhuset för ett par säsonger sen. Nu vill jag bara se fortsättningen på en gång!


Sista någonsin...

Nu har jag sett dom absolut sista avsnitten av husfruarna. Är det bara jag som får en sjuk separationsångest när serier slutar? Jag har delat åtta år av min liv med dessa karaktärer, och nu känns det vemodigt. Slutet var ändå ganska fint på ett sätt, men jag har ändå svårt att acceptera det dom gjorde med Mike tidigare i säsongen. Så onödigt!


VM...

Känner mig om möjligt ännu segare nu, är proppmätt i magen. Kanske ska ta mig en cola zero (borde bli sponsrad snart) och piggna till lite, och se dom sista avsnitten av Desperate housewives. Jag följde inte den senaste säsongen från början, för jag tänkte plöja igenom allt senare. Sen har det ändå blivit att jag har sett rätt många avsnitt på slutet, så orkar inte backa tillbaka nu. Samma med GCB faktiskt. Den serien ska läggas ner ifall ni inte har hört det.
Kollade på säsongsavslutningen av Once upon a time förut också, nu börjar serien dra igång på riktigt ;-)


Bara regn hos mig...

Jag blir så tung i huvudet av sånt här väder, vill bara stanna kvar under täcket! Men lite annat har jag faktiskt hunnit med; städat lite i badrummet, hämtat ett paket, varit på affären och lagat mat. Sen kröp jag ner i sängen, och har nu avverkat två avsnitt Greys anatomy :-)

 

 


Mini...

Hur söta är inte dessa mini-mozzarellas? Love them!


Hej solen...

Nya brills från jobbet invigdes idag. Hade mycket svårt att välja, men Sandra röstade på dessa :-)


Idag...

Syns tydligare idag, mitt lilla avtryck. Gissar på en dörrkarm faktiskt. Som min syster skrev i en kommentar, så kan det mycket väl bero på eds, sjukdomen som flera i familjen har/förmodligen har. Det leder bla till mycket blåmärken! Nu ska jag lägga mig på min vänstra sida och sova, öppning imorrn! ;-)


Härlig kväll...

Hann inte njuta så mycket av den, men det var fortfarande ganska varmt och skönt när jag slutade jobbet. Känns som det bara är att sova igen när man kommer hem, men efter imorrn är jag ledig två dagar :-)


Mat...

Jag jobbar lite mer än jag egentligen skulle denna vecka, så efter jobbet idag var det bara att sätta igång med storkoket. Gjorde kyckling i ugnen för första gången, och jag måste säga att det blev mycket bra. Det gryniga är parmesan, mums! Så nu kan jag äta lunch med gott samvete ett par dagar till. Nu sängen, imorrn jobb!


Hmm...

Tidigare ikväll kom jag åt min arm, och kände att det var alldeles ömt. Tänkte inte mer på det, men såg vad det beror på nyss! Ett decimeterlångt blåmärke på överarmen. Undrar vad jag nu har gått in i. Borde man bli rädd när man knappt lägger märke till klumpigheten längre? Haha :-)


Kappahl...

Jag gillar Kappahl blusar, dom kör mycket på den romantiska, ljusa stilen. Alltså min smak :-)






Sov gott kära Bedis...

Dagen blev inte alls som väntat, inget gos med en massa söta valpar överhuvudtaget. Istället slutade det tragiskt nog med att vi tog bort Beda. Hon mådde inte alls bra nu, så det blev lite av ett akutbeslut mitt på dagen. Jag valde att följa med till veterinären den här gången, eftersom det var enda möjligheten att hinna säga hej då.
Det gick ganska bra tills jag klev ur bilen på parkeringen, där brast allt. Anders gav mig kopplet så jag fick sitta med henne och gosa en stund själv innan det var dags. Väl inne så var vi med alla tre, plus världens bästa veterinär. Allt gick fort och smärtfritt, och nu är Beda med Ninnis och leker nån annanstans. Sov gott, vår älskade gamla Bedis <3


Trimmad...

Idag har jag trimmat diverse djur och människor mest hela dagen. Började med att snagga Anders (vet inte hur det gick till riktigt, men jag har blivit hans personliga frisör), sen har jag tagit tag i odjuren. Tre vovvar har jag hunnit med, och nu är dom så vårfina! Jag är med andra ord hemma hos mamma, och blir här tills imorrn. Då blir det jobb och eventuellt valptittning :-)


Men ge mig...

Jag behöver haklapp varje gång reklamen rullar, herregud vad gott det ser ut. Kan dom inte göra en sockerfri variant? Haha! För att jäklas ännu mer, så hittade jag bullar med Daim i på affären idag, och Marabou tillverkar jordgubbschokladen (hette Sommar förut) igen. Det är nästan så att jag vill gråta över att jag inte får äta :-)
 



Kalas...

Men dom var bakad till min brors kalasfika, som vi var på i eftermiddags! Kollade på lite bilder från när dom var på Disneyland i Paris förra veckan, jag vill också åka dit! Med eller utan ungar ;-)

Gamla Pucko får också vara med på bild idag!

 


Kul...

Det första jag möts av när jag kom till mamma idag var det här. Kul med lchf ibland...


Perfekt...

Jag har letat efter det perfekta datorfodralet ända sen jag köpte min nya laptop. Jag har inte hittat något som duger, eller som faller mig i smaken. Nyss rev jag lite i garderoben, och vad hittar jag inte då? Ett rosa, jättefint gammalt laptopfodral, helt oanvänt. Köpte det på jobbet typ 2006 bara för att det var fint. Visste att jag skulle få användning av det nån dag ;-)
Hoppas på samma tur med bröllopsväskan som också ligger där...


Bränna på gymmet...

Det bar uppenbarligen ett mycket givande pass på gymmet igår, har brämande träningsvärk i midjan! Idag blir det core + crosstrainer eller core + body pump. Har lite svårt att bestämma mig. Less på bp, men jäkligt enformigt med ct en timme också.
Sen blir det iaf helg ett par dagar innan jobb och träning fortsätter. Mjukstartar med Lets Dance ikväll :-)

 


Lunch...

Idag var jag uppe med tuppen för ett möte, men ändå har dagen rullat på snabbt. Har varit på lunch med Jessica och Mickis, och nu är det nästan dags att gå till gymmet. Har ungefär en timme på mig att njuta av lugnet först ;-)


Update...

En liten uppdatering på ögonfransarna så länge. Har gått ett par veckor nu!


Grattis pappa...

Jag bjöd som sagt hit pappa för lite kaffe och kaka tidigare idag. Lite presentutdelning blev det också ;-) Två supersnygga koftor låg det i denna gång.


Godnatt...

Haha Gud, sitter och tittar på Schulman show och storbölar. Jäkla Alex som ska visa klipp när soldater kommer hem och överraskar sina barn. Jag som är väldens blödigaste person, kan inte se sånt!
Hur som haver, ska lägga mig nu och kika på lite webb-tv i sängen. Har ett par avsnitt av Revenge att komma ikapp med.
Imorgon har jag bjudit hit pappa på födelsedagsfika, så ska försöka komma upp i tid också :-)


Morgan & Ola-Conny...

Dags för favoritprogrammet ;-)


I'm in love...

Nä inte jag alltså, Olas nya singel ;-) Grymt bra!




Perfektion...

Idag testar jag vidare i lchf-djungeln! Nu blev brownies testkaninen, för jag måste hitta nånting som man vill unna sig till helgen. Testade Katrins kladdkaka häromdagen, men fy tusan vad den inte smakade bra. Hittade ett gammalt recept i bloggen, men det kanske finns nått smarrigare i hennes bok. Kakor som bara binds ihop med fiberhusk är uppenbarligen inte mig grej!
Den här kakan innehåller sukrin och mandelmjöl, så jag hoppas att den blir bättre :-)


Träning...

Veckan avrundades med 60 min crosstrainer på gymmet. Enformigt, men skönt när det är över! Går mest på styrkepass annars, så kan vara bra att blanda in lite motion också. Nu ska jag dega resten av kvällen, because I'm worth it ;-)


Födelsedagsfika...

Nu är jag nyligen hemkommen från Julia med Jessica och Andreas! Massor hade hon bakat, och mycket folk blev det. Det är så kul att fylla år, växer nog aldrig bort från det ;-)
Vi köpte en fin tavla i present, och den är jag avis på själv. Skulle gärna ha den på tavellisten i köket!

 

 

 


Mums filibabba...

Åh, middagen var sååå god (filet mignon black & white), jag rekommenderar verkligen Opus. Har ätit där ett par gånger nu, och alla inblandade har varit mer än nöjda. Bjudna blev vi också, så det var verkligen en trevlig överraskning :-)
Imorgon vankas det kalas hos Julia som fyller år, ska också bli kul. Längtar tills hennes och Malins bebisar kommer, så jag kan få bebisgulla lite. Har inte snusat bebis sen oktober/november nån gång :-)


Gott & Blandat...

Har hunnit gå på stan en snabb sväng på eftermiddagen, och nu måste jag strax göra mig klar inför kvällen. Efter middagen så ska jag hem och titta på hockey-vm och önska att jag vore där istället. Skulle ha varit galet roligt att se det live, speciellt eftersom ingen annan verkar vara där ;)
Först ska jag äta upp min lilla snacks-tallrik! Ostchips är mumma!


Lördagslugn...

Idag är det lördag, och jag är ledig hela helgen. Just nu tittar jag på när Sandra lagar mat till sina kollegor (en syn jag inte ser alltför ofta, haha), själv ska jag på restaurang med mina arbetskollegor ikväll :-)


Njaa...

Dom där pannkakorna var ingen höjdare, smakar typ ingenting! Fast jag är ju inte överdrivet förtjust i att tugga på kokos heller, tycker att det knastrar för mycket. Formen var också omöjlig, dom gick bara sönder hela tiden.


Hej...

Usch vilket regnväder det blev! Men vi har iaf sluppit snö än så länge, så man får vara glad för det lilla ;-)
Nu sitter jag på bussen hem efter jobbet, och önskar att jag vore framme! Ska nämligen testa lchf-pannkakor gjorda av kokos när jag kommer hem. Det får bli en sen middag/fredagsfika. Hoppas det smakar bra bara :-)


Birsta...

Idag har jag och Mickis varit en sväng på Birsta. Skönt att komma iväg och göra nånting istället för att bara sitta hemma och uggla. Det blåser fortfarande för fullt i denna stad, så jag tycker att det är kallt ute!
Jag hittade iaf söta ljuslyktor som jag (och Evie) köpte till Mors dag senare i maj. Lika bra att vara ute i god tid, och dom var väldigt fina tycker jag. Mamma gillar änglar. Har även köpt presenter till pappas födelsedag nästa vecka, så nu kan jag slappna av ett tag till ;-)


Lagat mat...

Idag har jag lagat en massa mat, lika bra att köra hårt när jag väl gör det ;-)
Lchf-hamburgare blev det, och nu ska jag äntligen få äta middag. Har nyss tränat ca 1 1/2 timme utan att äta innan, så nu kurrar magen som tusan!


Förstorat...

Jag får lite lätt ångest när jag tänker på min födelsedag. Jag har drivit en stor kampanj och lockat släkt från land och rike, och nu verkar det som att dom flesta kommer. Och till er andra i familjen som jag inte har hunnit prata med än, så är ni självklart välkomna hela bunten! Jag har bara fått en känsla av att jag har gjort det lite större än lite födelsedagsfika, haha! Jag vet inte varför det känns så viktigt just i år, men jag tror att det dels beror på att jag fyller 25, dels att jag för första gången har en lägenhet som man faktiskt kan träffas i. Sen är min syster hemma från Australien (för första gången på över tre år), och dom från Nyköping och Sthlm kommer upp. Jag älskar liksom släktträffar! Nämnde jag att jag fyller 25? My God.
Det är ett par månader kvar, men jag gillar ju att planera i tid. Det skulle börja med en kakbuffé, men jag tror att jag får utöka till lite snittar också. Har dock ingen koll alls på lätta, goda snittar. Min största fundering är vad jag ska baka och vilken sorts tårta jag ska göra. Jag jobbar för fullt hela sommaren, så det finns inte mycket rum för misstag :-)



Julens buffé :-)


Soffläge...

Vädret blev faktiskt väldigt härligt till slut, vinden kändes inte lika kall i värmen senare under dagen. Dock är det sjukt störigt med blåst ändå ;)
Efter jobbet så skjutsade pappa mig till affären så jag kunde storhandla lite. Det var extremt jobbigt idag, för jag har mått som en kratta halva dagen. Yr, ont i huvudet och illamående! Väl hemma efter middag med Roomie så känns det lite bättre, men John Blund kom tidigt istället. Soffläget är intaget, och här blir jag nog kvar ett tag ;-)


Vad har hänt med stan...

Jag håller på att få ett psykbryt på vädret i den här staden. Det går typ inte en dag utan att det blåser kallt som tusan. Fint väder finns det mycket av, men det hjälper lite när man blåser bort utanför dörren! Jag hatar blåst överhuvudtaget, håret far åt alla håll, snören på kläderna piskar överallt, och linserna börjar skava när dom blir torra. Nä fy, nu får det bli varmt snart, det är ju faktiskt maj!


RSS 2.0