Kalasfin...

Igår firade vi mamma som fyller 60 år idag! Hurra, hurra! Det var lite brådis eftersom jag jobbade innan, så det var bara att dra på festblåsan och jobba så. Kände mig lite overkill, men det var ju åtminstone lördag ;-)

Nytt till hallen...

Det är kanske inte så vanligt med kransar på dörren i min ålder, men det är en av sakerna som mamma alltid hade som jag har tagit med mig hemifrån. Jag tycker att det blir lite extra hemtrevligt. Behövde också en dörrmatta till utsidan av dörren, så det blev lite pimpning där ute. Hade en krans innan också, men denna lilla, rosa med rosor är ju på pricken jag! Mattan kommer från Jula och kransen från Buketten :-)

Midsommardagen...

Igår var vädret verkligen på topp, så då hade jag picknick med Camilla och Carro nere vid ån. Det var så mysigt, och verkligen skönt att bara ligga och känna lugnet i flera timmar. Och äta en massa så klart ;-)

Midsommarafton...

Vilken helg och väder vi haft här i svallet! I år fick vi minsan ingen nitlott ;-)
Jag spenderade midsommarafton med Linnea, och vi var uppe på norra berget på det stora firandet där. Sen våldgästade vi även Jessica i det nya huset ute på Alnö. Efter det mot kvällen så styrde vi hem till Linnea där vi lagade god mat och efterätt som vi njöt av i solen på balkongen. Den senare kvällen bestod av film, fotbad, hårinpackning och tandblekning, haha!! En mycket lugn och behaglig avslutning med andra ord :-)Två sista veckorna på denna siffra...

Om två veckor är det min födelsedag, och den enda jag har önskat mig är nya sängkläder av mamma, haha! Måste ju betyda att man börjar bli lite vuxen ;-)


Kanske ändå inte så vuxet när det är rosa och leopard, haha ;-)

The Wedding...

Jag har ju två familjer som jag är väldigt fascinerad av här i världen. Kardashians och Kungafamiljen, haha! Jag älskar kungabebisar och kungabröllop, och den senaste tiden har onekligen varit fylld av båda! Jag hade en liten bröllopsbjudning hemma där jag och några vänner drack bubbelcider och åt tårta till bröllopet och hade middag och utgång efteråt. Så himla mysig dag och kväll :-) 
Senaste...

Från natta igår, Gud vad lång tid det tar alltså...
Mer sandaler...

Ifjol skådade jag dessa sandaler på Dinsko, men av någon anledning så köpte jag dom aldrig. Förmodligen för att det kändes onödigt och jag började inte fucka ur på skofronten förrän nu i vintras, haha! Vettetusan vad som hände, jag som varit så lugn sen jag slutade jobba i skobutiken.
Iaf så hittade jag dom på rean nu istället, och då kunde jag inte låta bli att fynda. Jag kanske inte vill ha strassandaler vid alla tillfällen :-)

En dag i Bergsjö...

Idag åkte jag och Evelina ner till Bergsjö för att hälsa på Therese, Anna och Lina. Eftersom Anna bor i Oslo, och Evie och Lina bott i Sthlm vid olika tillfällen, så är det inte det lättaste att få till alltid ;-)
Vi blev riktigt bortskämda med mat och efterrätt som Jesper lagade medans vi fick tjejsurra ikapp oss. Skulle ha behövt ännu längre tid på oss, men då jobb och plikter kallar så måste man ju hem i tid ibland. Vi får hoppas på sommaren :-)

RSS 2.0