Jobbigt läge...

Pinsamt...




Lite nytt...


 


Haha, lyckan är gjord...

Mitt toapapper finns igen, halleluja!! Hahaha, jag veeet att jag är töntig, men det är viktigt för mig att det ska matcha. Nu har dom faktiskt bytt förpackning och bidrar till Rosa bandet, så det är ännu en bättre anledning att köpa det.
Tack för tipset sist också, jag lyckades faktiskt köpa på mig då! ;)







Finaste kommentaren...

Vira är min gamla kollegas dotter. Söt-Viris :)






Jag hatar att laga mat...

Oftast iaf. Är man flera kan det vara kul ibland. Idag blev det lasagne, och det verkade bli en ganska lyckad sådan :)







Svårt att välja...

Försöker bestämma mig för vilka Eccoskor jag ska lägga beslag på. Jaffna-bootsen eller Hobart-stövlarna. Mode framför comfort, eller comfort framför mode? Svart eller brun? Är sugen på ett par andra bruna stövlar också, men dom orkade jag inte ta en bild på. Åh, Jaffna är så fina...






En ledig dag...

Har haft en ledig dag idag. Har strosat omkring på stan med Jessica och Elin, ätit lunch m.m. Jag var tom in på banken och började pensionsspara, sug på den ni! Kände att det var dags att starta och passade på när dom andra hade ärenden dit. Herregud vad mycket fonder hit och dit det finns, men låga risker, höga risker. Ja, allt möjligt. Jag lämnade allt till bankmannen, så han fick bestämma mitt öde.
Nu mina vänner, ska jag lägga mig i sängen med min bok en stund. Sist somnade jag med boken på magen och lampan tänd. Det är inte lätt när det är svårt ;)


Proviant framför Supernatural ;)

img_0089 (MMS)

Proviant framför Supernatural ;)


Trött, tröttare, tröttast...

Idag var det väldigt segt att kliva att kliva upp och gå till jobbet. Bakis har fått en ny innebörd! Konstigt ändå, drack bara fem Bacardi breezers och fem drinkar. Iofs, det kanske inte är jättelite, men inga shots slank ner igår, jag skulle ju ta det lugnt inför jobbet.
Vi hade en liten personalfest igår, så det var därför vi gick ut. Herregud vad mycket folk det var ute. Märks liksom när dansgolvet når ända fram till baren, haha! Summan av kardemumman är att det är lite segt att krypa ner i sängen halv fem på morgonen när man ska upp och jobba. Jag känner att det är min tur att vara ledig nästa utgång ;)


Vi satt även och spelade Alias innan hemma hos Julia, och Julia skulle förklara ord för Mickis.

Julia: Vad heter hmmhmm på hal is?
Mickis: Nasse på hal is!!!


Hahahahaha....


Det är tur att dom är snygga...

Varför måste Kanal 5 visa Supernaturak så sent? Jag vill jo sova, haha! Tror att det är säsongsavslutning inatt, och det kan man ju inte missa. Tur att grabbarna är ögongodis, så det är värt mödan. Fast även dom har hamnat på lite roliga bilder unde åren. Min favorit är flaggbilden på Jensen, hahaha... Så liten, så seriös... Gamla Eric Brady (Våra bästa år, Samis tvillingbror), hur sjukt är inte det?


//Over and out, jihaaaa ;)






Blommor...

Jag brukar köpa Veckans bukett ibland när jag handlar, det blir ju så mycket trevligare med levande blommor hemma. Plus att jag inte behöver sköta om dom särskilt mycket, dom ska ju ändå dö efter en vecka. Brukar passa på över veckosluten efter som det oftast är då som jag har besök. Små förfester har en tendens att hamna hemma hos mig.






Väckning...

Blev väckt imorse av en ylande hund som klöste på sovrumsdörren. Valpen var helt hysterisk när hon inte fick komma in till mig, så till slut öppnade mamma dörren. Då kom hon givetvis upp i sängen och slickade mig i ansiktet (blä) innan hon snällt la sig och tuggade på mig. Dom brukar inte få komma upp i sängen med mig, men vem kan motstå dom där valpögonen? Lite mysigt morgonmys :)
Nu sitter jag och vet inte riktigt vad jag ska göra, känner mig lite uttråkad. Stannar här och kollar på hockeymatchen ikväll innan jag åker hem. Timrå-Luleå är det, och ikväll är det dags att vinna ;)


Underbart att vara ledig ett par dagar...

Det är så skönt att åka till mamma och bara vara. Vi behöver inte ens umgås, man vet liksom bara att man inte är ensam. Vi brukar ganska ofta hamna framför Facebook på en varsin dator, haha! Egentligen borde jag väl ha städat mitt hem istället, men det får vänta lite. Åker ändå hem imorgon igen.
Angående hem så har jag även fått erbjudande om en större lägenhet, men jag vet inte. Känns lite som en taskig tidpunkt innan Thailand eftersom jag måste spara en massa pengar. Blir ju lite hyresskillnad om man säger så. Skulle nog vilja komma lite närmare centrala stan än vad den ligger också. Jag är ju en sån där person som helst vill bo på typ Storgatan mitt i hela smeten. Det tåls att tänka på...


Jag <3 iPhone 4...

Ursäkta tjatet, men jag älskar min mobil. Den är så rolig att pilla med, och full av smart funktioner. Jag älskar tex att man kan spegelvända kameran när man ska ta bilder på sig själv och friendsen. Lättare att se vart man hamnar i rutan. Sen alla smarta appar så man slipper gå ut på nätet innan, som mobilbanken, att du ser hela sms-konversationerna m.m. Love, love, love! Nu påstår jag inte att dom funktionerna inte finns i nån annan telefon, men det fanns inte i min gamla. Om jag måste säga ett minus så är det att tangentbordet är lite litet, och att man inte kan haka fast ett senilsnöre. I min värld betyder det att jag kommer att kasta mobilen på golvet ganska ofta, haha! Den är iaf mer greppvänlig än iPhone 3gs med den lite mer kantiga formen.


Leker med nya mobilen ;)

img_0011 (MMS)

Leker med nya mobilen ;)


Skitmatch & mobiler...

Hrm, hockeyn gick inge vidare idag om man säger så. Väldigt mycket utvisningar som strular till det. Det är ju minst 53 matcher kvar att spela, så jag ska inte bli alltför upprörd redan ;)
Jag ligger i soffan hos mamma och har lite separationsångest från min kära lilla (liten om man jämför med iPhone 4) Samsung som slutar fungera inatt. Eller den fungerar väl lika bra som vanligt, men mitt nummer flyttas över till iphonen. Jag hatar att byta mobil innan jag lär mig hur den fungerar, är så jäkla oteknisk, haha! Fast jag måste säga att den verkar grym än så länge. Kommer nog att fortsätta mer med mobilbloggandet efter bytet också :)







Det tar lite tid att vänja mig igen...

Jag trodde att jag skulle kasta mig övern datorn, men sanningen är att jag nog har kommit av mig lite. Kommer ta lite tid innan jag kommer ihåg vad jag gjorde innan jag blev av med den.
Satt iaf igår och googlade runt inför resan, och som det ser ut nu så är båda klappa på tigrar och bada med delfiner med på att-göra-listan.




 

 


Baby is back, med fungerande internet och ...

foto2258 (MMS)

Baby is back, med fungerande internet och allt! Nu håller jag på att försöka starta upp min iphone 4, vilket är en hel vetenskap (kan vara att jag är oteknisk också). Wish me luck!


Mot vallokalen och göra min plikt som medb...

foto2257 (MMS)

Mot vallokalen och göra min plikt som medborgare. Det finns folk som dör i andra länder för att få rösträtt, så jag tycker att man ska ha en bra ursäkt för att låta bli i vårt sverige!


Snart med dator igen...

Min dator landade hemma igårkväll. Äverlycklig var jag tills jag insåg att modemet inte var med. Vilken jäkla osis, haha! Jag är fortfarande inte övertygad om att den funkar innan jag ser det med egna ögon, men jag håller tummarna. Jag får väl modemet inom ett par dagar, så om allt funkar som det ska så återgår väl även bloggandet till det normala snart :)


Jag vill leka...

Förstår ni hur deprimerande det var att komma hem med mina nya leksak utan att kunna leka? Jag tog försiktigt av plasten, öppnade locket, tog upp telefonen i handen, och la ner den i förpackningen igen. Varför ska dom krånga så att man måste ha itunes för att starta en telefon? Don't get it. Nåja, jag måste ändå vänta tills mitt nummer flyttas till Telia men det hade varit trevligt att pilla på den lite innan.

Ikväll smäller iaf hockeyn till på riktigt. TIKs första match i elitserien för i år, spännande, spännande. Dags att kicka lite Frölunda-ass nu då. Jag ska tyvärr inte dit själv, så jag får nöja mig med tv-tittande.


Jag har blivit mamma till en alldeles egen...

foto2253 (MMS)

Jag har blivit mamma till en alldeles egen iphone 4 :-) synd att jag inte kan starta den utan min dator bara, haha!


Vampires suck...

Jag har glömt att säga att jag var på bio förra veckan. Det fick bli Vampires suck. En lätt film, en helt vanlig torsdag. Vi hade även hela biosalongen för oss själva, vad säger det om filmen? Haha. Vissa scener skrattade jag som en toka, andra var svindåliga. Den är som parodier är helt enkelt!




Hjärtan på papper...

Världens i-landsproblem, men jag blir så irriterad. Varför, varför, VARFÖR, har dom slutat sälja mitt fina toapapper?? Jag har kollat överallt, men nej, det finns bara med fjärilar. Jag vill ha min hjärtan som matchar badrumsmattan...





Idag står städning, tvättning, matlagning ...

foto2251 (MMS)

Idag står städning, tvättning, matlagning och bakning på schemat. Det är mycket som ska hinnas med under lediga dagar. Nästa vecka blir det dock lite lugnare för min del, då ska det njutas! :-)


Jag syndade en klänning idag. Attans, jag ...

foto2250 (MMS)

Jag syndade en klänning idag. Attans, jag borde låta bli, men den är ju så fin. Jag kan bo i den! Tänkte haffa den där pojken i den här klänningen, haha ;-)


Blås på min blåsa...

Såhär kan fötterna se ut när man har mycket att göra på jobbet. Autch! Jag räknade ut igår att jag har varit ledig två dagar av tjugo, och än stannar det inte av. Försöker fokusera på Thailandsresan. Bara fyra månader kvar! ;)




Brunett...

Jag nämde tidigare att jag numera är brunett igen, vilket också syns på bilden från förra helgen. Dock syns det inte hur mörkt jag egentligen färgade det, eftersom det har ljusats upp av alla tvättar nu. Tack gode Gud! Jag måste börja inse att jag faktiskt inte vill ha så mörkt hår igen. Nu är det lagomt brunt med lite ljusare bruna slingor här och där.
Dom senaste månaderna har jag bara färgat benan och kanterna runt hårfestet, så ni skulle se min utväxt under allt burr. Jag har nånstans blivit riktigt, riktigt äkta mörkhårig under åren. Och jag som började ljusa upp det för att komma närmare min naturliga färg, haha!




Utgång igen...

Igår blev det utgång igen. Börjar komma in i det livet igen, haha! Det är konstigt det där, vilka olika perioder man hamnar i. Nu tror jag dock att det blir lugnt nästa helg iaf, sen får vi se.
Nu ska jag jobba i några timmar, sen blir det hem till min kära lilla soffa och inta kvällens soffläge!


Världens bästa låt just nu...


Åren går...

Dom flesta av oss minns vart vi var. Vad vi gjorde. Hur vi fick veta. Jag själv hade gympalektion på högstadiet och satt på en plint med Malin. Radion var på och vi hörde bara om det som vi trodde var nån klantig person som olyckligt hade kört ett plan in i en byggnad. Det var inte förrän jag kom hem som jag insåg omfattningen av vad som hade hänt. Jag satt klistrad framför tvn i flera dagar, och glömmer aldrig bilderna av hur människor hoppar ut genom fönstren på World trade Center.
Idag är det nio år sedan det hände. Vart tog dom åren vägen?





Fredagstips...

Oh my God. Förstår ni hur goda dom här är!?







Lunch på stan...

Nu ska vi strax käka lunch på BIM. Blir bjuden på lunch av gallerian idag, eftersom vi har öppnat ny butik m.m. Väldigt trevligt faktiskt, inte så ofta vi kan äta lunch tre stycken samtidigt heller.
Efter det ska jag hem och hosta lite på Sandra, får se vad vi hittar på. Mer mat och en film kanske...


Lite bilder...

För första gången på typ en månad, woho! Fast min dator är fortfarande ur funktion, ni kommer nog inte att missa när den kommer tillbaka, haha! Bilderna är iaf från i lördags när vi var hemma hos mig innan utgången. Vi gjorde en hel massa drinkar, bla frozen strawberry daiquirs, och margarithas. Namnam!







Förkyld...

Jag är döförkyld. Ögonen rinner, näsan rinner, huvudet trycker. Och vart är jag? På jobbet. det första jag fick höra imorse var "oj, du ser inte så pigg ut, du borde ligga hemma och sova", och "orkar du verkligen jobba idag?". Jag får inte betalt för att snora i sängen, så ja, här är jag! Stackars kunder bara ;)
Nu är jag iaf ledig så jag kan ladda om, hoppas att min dumma förkylning ger med sig under tiden bara.


Utgång...

Det blev en utgång i lördags trots en härlig början på en förkylning. Det var jag, Jessica och Mickis som drog på oss klackarna och slog dom i taket senare. En väldigt lyckad kväll, speciellt eftersom en viss pojke som jag har haft ögonen på presenterade sig, höhö ;)
Kanske blir nån bild senare, är så krångligt utan egen dator.


Okej, nu börjar jag bli frustrerad...

Nu vill jag verkligen ha min dator. Hur länge har det gått? En månad, två, tre, ett halvår??? Haha, typ tre veckor tror jag. Jag vill ju sätta mig ner och kika runt inför Thailand, läsa på om valet, kolla nyheter m.m. Jobbigt.

I onsdags var jag iaf på första riktiga hockeymatchen för säsongen. Kollade när Timrå kickade lite Modo-ass, höhö. Synd att det inte var elitserien bara, men den börjar inte förrän om ett par veckor. Nu är det den årliga sca-cupen som spelas. Kunde inte låta bli att köpa biljetter tills imorgon också, så då blir det mer hockey direkt efter jobbet. Senare vankas det kanske en utgång, who knows ;)





RSS 2.0