Here comes the weekend...

Idag har jag verkligen inget roligt att komma med, kan ju inte bomba med bilder på samma rum hela tiden ;-) Jag har stängning tre dagar i rad nu så jag hinner inte med så mycket heller! Har avverkat några komediserieavsnitt i sovrummet, och det börjar väl bli dags att lägga mig på riktigt. Måste lyssna klart lite på Lorde först! 

Imorgon är det fredag igen, och även om jag jobbar så är det alltid nått speciellt med helg! 





Uppe på väggen...




Äntligen uppe! Nu drömmer jag bara en tavla och nya sängkläder. Får väl dra fram nått ut skåpen så länge ;-) Även om det inte känns helt perfekt än så spenderar jag ändå mycket mer tid härinne nu. Det känns inte som ett lika avlägset rum när sängen kom närmare dörren!

Idag kom det...

Ja, namnet alltså! Väldigt annorlunda, men efter att ha smakat på det så tycker jag att det är ganska fint :-) Prinsessan Leonore! Och den lilla bebisen är bland det sötaste jag sett :-)


Foto: Herr Christopher O'Neill/kungahuset.se

Småfix...

Idag har jag och Karro haft en riktig Birstadag, sju timmar åkte vi omkring! Jag hittade en jättefin spegel, och köpte väggfäste till Tvn, så imorrn ska allt upp på väggen! Sen är det bara småpiff kvar. Det som gör mig lite orolig är att jag inte känner mig lika nöjd som jag borde. Det här rummet är svååårt att få till eftersom det är så litet. Och ändå är det ju andra gången på bara fyra månader som jag fixar sovrummet. Men så småningom kanske det känns bättre, nya sängkläder och en tavla kanske ;-)
Det blev även en ny filt, toaskylt, och en nymålad skänk förtjänar fin förvaring! Nu blir det till att hålla i plånkan eftersom jag ska till Sthlm om ett par veckor :-)






Målardags...

Eftersom det var ett tag sen jag målade, så var det väl dags igen ;-) Den gulnade färgen matchade inte resten av möblerna, så den fick bli lite vitare!





Sällan...

Det är sällan jag är med på bilder som andra tagit, det blir ju oftast selfies som utfyllnad! Här är bilden från tidigare idag när jag och Jessica var ute på promenad i spåret. Jobbigt att gå när snön är så mjuk, det kändes som att gå i sand.





Otålig...

Men kan vi få ett namn och en bild på bebisen? Alla dessa regler...


Foto: kungahuset.se

Sunday, not funday...

Idag är ingen bra, känner mig deppig. Det är väl den klassiska söndagsångesten antar jag. Det är sällan jag känner mig så ynklig som just på söndagar, och det känns ungefär som att ingen i hela världen förstår hur det känns. Jag slutade tidig idag och jag har ungefär väntat på att få gå och lägga mig sen dess. Men imorgon är en ny vecka, ny dag och nya tag! 

Jag ska drömma om det här rummet inatt!






Mellolördag...

Det hör till att man klagar varje lördag, sen sitter man där och tittar på finalen och har svårt att välja favorit ändå. Jag har hejat på Anton sen ifjol, haha ;-)

Jag har tittat för mig själv hemma, vilket jag tycker är otroligt trist. Det ska ju vara melfest varje lördag! Jag försökte ändå klappa mig själv på axeln och gjorde det lite mysigt hemma i mörkret, det blev bättre då ;-)






Väggen...

Jag har även tråcklat 4 1/2 meter tyg för att förlänga dom nya gardinerna. Det är ju skitsvårt att hitta 3 m långa gardiner, så ibland får man fixa själv! Självklart kan man öppna upp för fönstret om man vill :-)







Fixartajm...

Lampor uppe och nytt tyg på sänggaveln. Jag kommer att spika mönster i sänggaveln bara jag hittar möbelspik, jag tycker att det ser lite tomt ut utan nu när tyget är helt slätt.
Jag har varit lite sugen på att göra en ny fyrkantig, men ikväll kom jag på att jag bara kunde snurra på min. Vet dock inte hur jag ska göra, vilket jag gillar bäst!







Blandade känslor...

Idag är en konstig dag. Fick reda på imorse att Bäbis hade fått en akuttid hos veterinären då hon gjorde sig illa igår. Det fanns inget annat att göra än avlivning. Jag hade bestämt mig för att följa med efter det kom upp för några veckor sen, men nu var det inte planerat så nu blev det inte så. Det är nästan det som känns värst, att jag inte fick sägs hej då. Jag sörjde det här redan när diskussionen togs upp på allvar, så just nu tycker jag ändå att jag hanterar det ganska bra. Men jag vill inte tänka så mycket på det, jag har sysselsatt mig med annat hela dagen.


Älskade, finaste Bäbis! Tack för våra åtta år tillsammans, jag kommer sakna dig enormt <3




Snabbt bak...

Ibland är det enklare godast! Lite snabbakning efter jobbet, blev så sjukt sugen på chokladbollar förut. 





Projekt...

Förhoppningsvis blir detta mitt helgprojekt! Vit drapering, grå sänggavel och silvergråa lampor. It better be good ;-)








Vår...

Om jag gillade grövre kängor så skulle jag lätt köpa dessa från H&M! Så söta, tycker jag :-)



Den här däremot skulle jag gärna äga!



Pink lady...

Mina naglar har växt så mycket sen jag fixade dom, så igår var jag tvungen att göra nått åt dom. Jag hoppas att jag inte har förstört dom nu så jag får skäll sen, hihi ;-)
Körde på det senaste lacket eftersom jag bara hann ha det en dag senast. Dock är det sååå slut av överlacket så jag visste inte om det skulle räcka, men efter lite vevande så lyckades jag iaf täcka det mesta. Så tråkig att köpa nya över och underlack, det ser man ju inte ;-)





Långlunch...

Eftersom dagen började tidigare än vanligt (dock kan Charms frukostbuffé vara värt det), så hade jag ovanligt lång lunch. Seriöst, vad gör man en timme nu för tiden? Är så himla ovan! Jag åt lunch från Donken, vilket händer lika sällan som mina långa raster. Sen hann jag reklamera mina skor och byta till nya. Hade fortfarande tid kvar, så då drog jag fram boken som alltid ligger i väskan. Ganska skönt :-)






Sänghimmel...

Jag är även sjukligt förtjust i sänghimmel, men där får jag nog begränsa mig!






Jag blir knäpp av att googla ordet när så mycket roligt dyker upp ;-)



Tisdag...

Jag förstår inte! 5an sände två avsnitt av Mom för jättelängesen, sen var det borta, och nu börjar dom igen? Nog för att det var smygpremiär, men nu pratar vi månader sen. 5an kommer även att sända dom nya avsnitten av Grey's innan dom går i USA. Hur är det möjligt? Bara med en dag eller två, men ändå. Eller har inget av Aprils bröllop sänts än i Sverige?
Jaja, nog om tv! Kom hem för en liten stund sen, och snart är det dags att krypa ner igen. Vi har personalmöte imorgonbitti så jag ska upp med tuppen igen. Jag har iaf turen att få lifta med Jessica istället för att åka buss :-)





Lampor...

Så många fina lampor, så mycket beslutsångest... Nog för att många försvinner bara av att titta på prislappen ;-)










Från Ellos.

Söndag...

Jobbade som oftast på helgerna idag, men kom hem ganska tidigt ändå. Lyckades naturligtvis somna framför Tvn som alltid. Fattar inte att jag inte kan hålla mig vaken, jag må ju vara Sveriges tröttaste tjej! Så nu får jag väl roa mig med nått halva natten istället ;-)




Lyxigt...

Ja, sängen kanske är lite too much, men jag älskar lyxiga, pampiga sovrum!
Jag googlar typ dygnet runt just nu ;-)





Ingen återvändo...

Det här sovrummet kommer bli en dyr historia. Kanske hade varit smartare att lämna det som det var innan, haha! Nu behöver jag nya sänglampor (eller iaf en till), gardiner som täcker hela väggen och en stor spegel innan det är klart. Och för att få det som jag vill så måste jag klä om eller göra en ny sänggavel. Just ja, två nya fårskinn till vardera sida om golvet och en förlängningskabel till Tvn. Sen var det ju den där tavlan som jag har sett ut. Ajaj ;-) Har iaf börjat flytta grejorna på väggen, så nu finns det ingen återvändo, men resten blir väl pö om pö!







Guld...

Jag har missat alla medaljer, men utdelningen hann jag iaf med ;-) Tycker att H&M har gjort riktigt snygga OS-kläder till deltagarna!





Bra...

Hundraåringen var riktigt bra, men jag hade inga förväntningar heller! Hade inte kollat upp handlingen så noga. Dock var det en scen där jag faktiskt hoppade till så mycket att jag kastade omkull mammas baconchips i knät på mig och Evie, haha! Å andra sidan kastade jag pappersbollar på en vilt främmande människa i ett toabås på hockeyn i torsdags också. Jag trodde att Jessica var där inne tills jag hörde hur en mycket förvånad människa funderade på vad som hände. Otroligt pinsamt ;-)




Älskar...

Jag älskar Ace Wilder! Åh vilken bra låt :-D Nästa lördag hejar jag på Anton utan att ha hört låten, jag litar på honom ;-)

Hockeyrubriken där uppe är Timrå ik:s supporterbuss, men det verkar ha gått ganska bra för dom!





Ses där...


Bild från timraik.se

Inspirationen...






Allt från sköna hem.

Min vision...

Och här kan jag guida er genom min vision!

Sängen är utdragen från väggen, då det ska göra att rummet känns större. Till vänster skulle givetvis ett likadant sängbord stå, alternativt två nya. Och en stor tavla, eller dubbla tavellister centrerat ovanför sängen.

På kortsidan med fönstret så tänkte jag sätta skynken från golv till tak, vita så klart. Så antingen kan man dra isär dom och släppa fram fönstret, eller så har man skynket över hela väggen för mysfaktorn. Det gör också att rummet får större rymd. Nere till vänster tänkte jag ha min avlastningspuff, vill kunna slänga kläder och kuddar nånstans.


Rakt framför sängen skulle jag vägghänga tvn för att skapa plats. Krokarna till höger bort.



Tvn och anslagstavlan skulle bort, och där skulle jag sätta upp en stor spegel. Vilket åter igen skapar större rymd! I hörnet med tofflorna skulle jag ställa en tamburmajor eftersom jag skulle behöva ta ner krokarna som sitter uppe nu.


Vad tror ni?



Tvångstankar...

Det är nog nånting som inte riktigt är som det ska med mig. Igår låg jag och googlade inspiration för små sovrum till kl 02. Fick då för mig att jag skulle möblera om, men kände att det kanske inte var läge den tiden. Så innan 11 idag hade jag alltså möblerat om i sovrummet, och nu ligger jag här och funderar på om det är något att satsa på eller ej. Om jag ska ha det såhär så måste jag ta ner och flytta om allt på väggarna. Okej, några bilder så ni får en idé. Först ut är som det var innan, alltså som jag egentligen har det!








Köksmaskiner...

Jag fick för mig att städa mitt ena köksskåp idag, som har varit under all kritik innan! Fick plats med så mycket mer, bland annat mina köksmaskiner som har varit utspridda. Belgiska våfflor, hemmagjord glass och chokladfondue känns lite närmare nu ;-)







Mer dörrar...

Nu när jag äntligen har vardagsrummet färdigmöblerat, så har jag kommit fram till att jag vill ha mer dörrar till bokhyllorna. Jag kommer köpa till glasdörrarna så att det i stället ser ut som vitrinskåp. Jag tror att hela rummet blir lite lugnare då när böckerna stängs in. Jag kan inte hjälpa att jag är en bokmal, så nånstans måste dom ju vara ;-) I övrigt så måste jag säga att jag verkligen tycker om mitt hem. Jag har inte råd att kanske alltid köpa exakt det jag vill ha, men jag tycker ändå att jag har gjort det bästa av situationen. Sen har ju alla olika smak, så jag förstår mycket väl att min stil inte passar alla! Men huvudsaken är ju att det passar mig ;-)










Kvalitetstid...

Till helgen får jag äntligen lite kvalitetstid med min kära familj igen! Evelina kommer hem, vi ska på bio, kalas hos syrran, det är Mello... Förutom det så jobbar jag naturligtvis hela helgen, slår sällan fel när hon kommer hem ;-)





Happy...

Jag önskade mig ett par väldigt söta hörlurar i julklapp, som jag även fick. Tyvärr så har dom varit glapp på ena sidan ända sen jag fick dom, och nu på slutet har den bråkiga sidan inte fungerat alls! Igår gick jag och bytte dom, men det blev till ett helt annat par. Ett par Happy plugs (det var såna där mjuka ploppar på dom andra, och dom sitter så dåligt i mina öron, men jag ville fortfarande ha rosa)! Jessica tyckte att det lät som sexleksaker, och ja, kanske det, haha! Men jag blir iaf lite glad när jag tittar på dom ;-)





New in...

Jag har ju kört på temat återanvändning på klädfronten dom senaste utgångarna, då jag har så mycket kläder som bara hänger! I lördags blev jag dock less, så då fick en ny spetsklänning flytta in. Kändes ganska lämplig ändå, den kan jag ju jobba i ;-)





Jisses...

Jag vill börja med att applådera alla som börjar jobba kl 7 varje morgon. Jag fattar inte att ni orkar. Efter ca 4 timmar så var äntligen allt pipande över och vi kunde föra över dosorna. Jag har fått ett nytt syndrom på köpet; inventeringstumme! 
Vid 14-tiden slutade jag att jobba, så då kom Jessica till Birsta så vi kunde fika. Sjukt längesen jag gjorde det! Nu är kl 17.30 och jag ligger med tunga ögonlock i soffan hemma. En powernap på detta så kanske jag blir mig själv igen ;-)






Kort dag...

Det känns som att denna dag blev väldigt kort! Har varit hemma från jobbet en timme men ligger redan i sängen. Inventering imorgon, så jag ska upp okristligt tidigt! Om jag bara skulle inventera så behövde jag ju inte fixa mig, men nu jobbar jag fyra timmar i butiken också. Tänk om man kunde se ut såhär när man vaknar?





Festligt...

Igår var det festligheter igen, och det var riktigt trevligt! Möjligen saknade jag lite dans eftersom vi inte gick till något sånt ställe, men jag gjorde ett ganska bra jobb med det ändå på Jessicas parkett med tanke på hur ont i kroppen jag har idag, haha!





Bad teacher...

Jag har velat se denna film sen den kom ut, men det har inte blivit av. Ligger och kikar nu i sängen innan det är dags att sova, ska upp med tuppen imorrn och jobba igen!





Utbytt...

Idag hämtade jag ut mattorna, så jag har spenderat tiden efter jobbet med helgstädning. Jag har fan tics på att det ska vara rent och snyggt åtminstone på helgen! Blir trevligare så ;-)
Jag har även kollat lite på os-invigningen, men när man ska se 88 länder traska runt så pallar inte jag mer.





Det blir en dag på jobbet...

Dags att åka en av dom drygt 400 bussresorna som jag åker per år! Idag tror jag dock att jag får hämtning av pappa, och för mig är det vardagslyx! Imorgon blir det också jobb, men på kvällen vankas det födelsedagsfest hemma hos Jessica. Jag längtar, ska bli kul :-)





Paradise Hotel...

När jag ser den här killen så vill jag kräkas! Fy fan vad svinigt gjort att kasta glaskulan istället för att dela vinsten med Aina! 





Nails done...

Jag har minsann lyxfixat mina naglar idag! Linnea från jobbet är svinduktig, så hos henne har jag spenderat min kväll och fått detta fina resultat! Så himla nöjd :-)





Översikt...

Det tog några månader, men nu kan jag ju visa en riktig översikt i vardagsrummet! Jag har inte fixat bilder i ramarna än, men det förstår nog dom flesta som ser den ;-)






Grått är... Smutsvänligt...

Jag är så sjukt less på vita mattor i köket, det är ju omöjligt att hålla rent! Däremot är det ju svårt att matcha med så många andra färger då golvet är gräsligt, men häromdagen klickade jag hem gråa istället. Jag hoppas att det blir bättre!






<3

Efter dagen med Sandra och även Marie som kom förbi, så vankades det sen middag hemma hos mamma och Anders. Efter en snöbollsattack från syskonbarnen så fick jag äntligen komma in i huset och varva ner, haha! Passade på att pussa en hel del på Eskil, vi hinner ju inte ses jätteofta :-)





Pink lady...

Tyvärr går alltid mina naglar av på jobbet, så därför blir det inga långa naglar att måla på längre. Det suger, men det finns ju värre problem i världen ;-) Idag åkte jag omkring lite med Sandra som har varit i Sundsvall i helgen, och då sprang jag på en färg som jag har letar efter i månader! Så himla fin, jag älskar ju glitter! Men detta är ändå en ganska diskret färg som passar till det mesta. Nu är dock över och underlacken slut efter trogen tjänstgöring, men det känns inte lika kul att köpa nya såna, haha ;-)





Tröttmössa...

Igår var det en härligt fullspäckad dag igen! Först jobb, sen tapas (take away) till Mellon och utgång efter det. Hör ni det, jag har varit ut tre gånger på en vecka, det finns ingen hejd på tanten ;-) och nästa helg vankas det födelsedagsfest för Jessica, ser redan framemot det!


Ikväll blev det tacos och film, 12 years a slave. Sorglig och viktig historia, men den kändes väldigt lång att titta på!












RSS 2.0