Nutellaglass...


Förra veckan testade jag att göra hemmagjord nutellaglass! Det var gott men mäktigt, och superenkelt att göra. Endast 5dl grädde och en burk Nutella :-)

Favoritdoften...
Nya lampor...

Jag har äntligen skrapat ihop nya hallampor, som jag har längtat! Innan hade jag inte hittat några fina till vettigt pris, jag behövde ju ändå tre stycken lampor. Inte så superbilligt med andra ord! 
Lycklig blev jag iaf när det kom in plafonder som höstnyhet i lampserien jag har hemma! 
Det blev så himla ljust och fint. På pricken min stil!

Dagens brud...Har varit ledig två dagar och är sjukt uttråkad. Det är bara regn och elände. Vågar ju knappt ju utanför dörren efter både mord och våldtäkt i denna stad. Ikväll var första gången jag blev rädd på riktigt av folk i parken när jag skulle på affärn, jag tog tom en omväg hem. Det känns så sjukt att man ska känna sig så utsatt bara för att man är tjej. Jag förstår att det måste kännas hemskt för alla oskyldiga killar och män när man ryggar tillbaka, börjar gå lite fortare eller byter trottoar, men man vill ju inte ta några onödiga risker. Jag ser typ alla som ett hot.
Nåväl, imorgon är det jobb igen och jag längtar faktiskt! Ska hänga om skinnväggen tänkte jag och hänga om är ju min absoluta favoritsysselsättning på jobbet. Göra fint måste vara mitt kall ;-)

Uttråkad är farligt...
Kattvakt...

Jag är kattvakt i lite drygt en vecka åt pappa och hans sambo. Det är en speciell liten kisse, som inte är särskilt social, men nu har hon tinat. Dom senaste dagarna har hon följt mig som en svans när jag har kommit hem från jobbet. Hon är väl inte van att vara ensam så länge, stackarn. 
Jag är mer en hundmänniska än kattmänniska, men nog kommer det bli lite tomt när hon åker hem igen :-)
Ledig helg...


Det är äntligen dags för min lediga helg, och jag började med att fira med amerikansk pannkaksfrukost imorse. Jag har tyckt att det skulle vara så skönt med ledighet och att bara dona hemma, men nu börjar tankarna att vandra iväg igen. 

Årets Birstafest...

Gick av stapeln igår. Jag är lite kluven till dom kvällarna måste jag säga. Jag går gärna, för jag tycker att det är trevligt att göra saker, men å andra sidan så tycker jag oftast inte att det är superkul. Efter middagen är jag liksom redo att ge mig av, haha! Igår var jag hemma innan kl 23.
Det bästa med årets fest var att dom hade skaffat ett photobooth, loved it :-D

RSS 2.0