Ellos...

Jag tror att jag har blivit lite kräsen på kläder, har svårt att hitta saker som jag gillar. Ellos har iaf ett par fina grejor, bla dom här tunikorna/klänningarna.











Det doftar rosor...

Min lilla uteplats pryds så fint av vita och rosa rosor. Det doftar himla gott när det nyss har regnat ute. Hoppas att dom inte dör på en gång bara.






Kroppsrensning...

Jag har previs ätit en alldeles för sen extramiddag. Passade på att äta, för imorrn börjar min lilla detoxvecka. Det är inte detox jag ska använda, utan pulver, men kroppen rensas ändå. Jag behöver verkligen få bort lite sockersug, det blir som en liten avvänjning. Förhoppningsvis kan det försvinna ett par kilon också inför bikinisäsongen. Usch, det kommer bli jättejobbigt, jag har egentligen noll disciplin. Kör hårt i en vecka nu, sen får jag se hur det känns.


Hamnade på Oscar igår...

Jag hade jättekul igår! Så himla roligt att gå ut med jobbtjejerna och tänka på något annat än jobbet. Vi dansade och drack shots i regnbågens färger tills dom stängde. Måste göras om snart :)







Mors Dag...

Love you, mami <3





Nu drar vi snart på krogen

Vi kör all in =)





Puss puss


// Mikaela

För mycket godis...

Usch, nu mår jag illa av allt godisätande. Måste borsta tänderna bums, sen ska jag diska och plocka undan. Kul man kan ha klockan tolv på natten.


Hurra, hurra...

Idag firade jag, Jessica och min snickartumme Mickis som fyllde 25. Hon fick blommor och tårta på jobbet, sen var vi och åt middag innan bion. Hurra, hurra!!






Sex and the city...

Ska äntligen få se den imorrn, wiie :D Blir nog tight med bloggningen, för jag är knappt hemma under hela morgondagen. Jobb, middag sen bio.


Heja Sverige...

Haha, ja det där gick ju väldigt bra. Jag har varit anti den där låten hela tiden, så jag tänker bara säga: vad var det jag sa?


Kul...

Ibland har man extra bra dagar på jobbet. Som idag när en kvinna kom in och reklamerade ett par barnskor, då sa hon helt plötsligt: jag måste bara få säga det här, man blir alltid så bra bemött hos er!
Det värmer verkligen, för vi försöker göra vårt bästa. Nu tror jag inte att alla går runt och känner så, eftersom vi ibland inte riktigt hinner med alla, men ändå.


För övrigt så har Jessica landat på svensk mark igen, och det ryktas minsann om att jag ska få en present. Spännande ;)


Det är bra att använda gummi...

Höhö, hur fyndig är jag på en skala ;) Fina, fina gummistövlar från jobbet. Det kan vara bra att ha olika längder på skaften. Nu kan även mamma få tillbaka sina stövlar.






Ett år senare...

Jag fick nästan lite ångest när jag rensade skåpet. Det går inte att dölja hur dålig jag är på att göra något åt olika situationer. Jag hittade bland annat mitt första hyreskontrakt på den här lägenheten. Vet ni att jag skrev på det i mars 2009? Vet ni vad jag sa när jag tog den? Jo, att jag skulle kolla efter något annat under tiden eftersom den är liten. Jag skulle absolut max bo här i ett år. Jaha, vart sitter jag nu då?
Jag tog även tag i att anmäla mitt mobila bredband till e-faktura ikväll. Ett år senare, för jag har inte orkat letat fram pappret med mobilnumret till modemet. Haha, herregud...


Hmm, det gör nästan att jag blir stolt över mig själv för att jag (äntligen) har kollat när mitt mobilabonnemang går ut, så jag kan skaffa en iphone. Min mobila vapendragare som har följt mig i två års tid vill snart vila.


Lika jobbigt varje månad...

Jag har spenderat min kväll med att betala alla räkningar. Lika tråkigt och jobbigt att se hur pengarna försvinner bara på att bo och leva varje månad. Tänkte vara duktig och rensa köksskåpet med alla papper som jag bara har slängt in nu på en gång. Så får det bli, tillsammans med chokladkex och Pucko.


Blus...

Man kan säga att jag är en blus-tjej. Dom här från H&M är fina.







So dem a com...

Haha, det här är lite sjukt, men vi har en speciell skiva på jobbet. Den är svinlång och fylld med allt mellan himmel och jord, bland annat E-types första skiva. Det finns en låt som heter So dem a com, och jag kan inte låta bli att fnittra när jag hör den, oavsett vilken situation jag är. Jag får bara upp bilder i mitt huvud av dansande grottmän som sjunger "So dem a com" och viftar upp och ner med armarna i skynken och kutig rygg. Faktiskt jättejobbigt när jag står med kunder, haha!
Öh, fråga mig inte vad jag fick tag på för knäpp video till låten, jag är bara glad att den ens fanns ;)







 


Sött i sommar...

Jag ska minsann ha båda färgerna, men jag ska sätta cremefärgade satinband i hålen. Jag gillar tygskor med snörning bättre. Kostar 349:-



P.S Anna, var filmen bra? :)



Lillskiten...


Sluta bit mig, motherf*ckers...

(Läs: myggor.)









Haha...

Ännu en gång har jag sålt ett par skor genom bloggen till min trognaste läsare. Min syster (fast hon delar nog den platsen med Sandra)! Haha :)


Fel teckensnitt...

Jag har insett att nästan alla ser fel teckensnitt på min rubrik, och jag antar att ni har gjort det hela tiden. Jag får byta till något vanligare, när jag orkar ta tag i det. Det ska iaf föreställa ett snirkligt, kursivt snitt, men på vissa datorer blir det något helt annat.


Fab...

Black or red. Jag älskar dom röda (dom är rödare i verkligheten). Hmm, kan tillägga att jag inte köper alla skor som jag visar i bloggen, jag har faktiskt en hel butik att visa upp.








Söndagssteken...

Eller kanske inte riktigt. Sandra kom hit för att låna en klänning till banketten på hennes skola, och jag bjöd på middag. Hon var hungrig + tom kyl = korv med bröd. Haha, my glamorous life!





Folk säger att det är bland det vidrigaste dom sett...

Vilket betyder att jag måste kolla på den så fort den dyker upp.







27 dresses...

Fastnade visst framför 27 dresses med Toblerone och Pucko. En väldigt lyckad lördag med andra ord, haha.






Det kan vara så illa...

...att jag råkade klicka på "köp". Långklänningar är inte min grej, jag ser ut som en.. ja, jag vet inte vad i det. Jag har dock en liten tanke om att den kanske går att kapa på längden för den är så himla fin upptill. Den andra har jag velat ha hela tiden, men den har naturligvis varit slut. Tills nu, HA!! Samma tyg som i blusen som jag redan har.








Vågad...

Jag kände mig vågad idag, med tanke på det vanliga svenska vädret, men jag hade faktiskt shorts på mig. Svensk shortsinvigning alltså. Jag måste passa på innan den lilla färg som jag har kvar försvinner, i sommar blir jag ju inlåst på jobbet. Nä då, jag har faktiskt tagit semster i tre veckor i juli/augusti. Första lediga sommaren sedan 2006, hallelujamoment ;)
Det är konstigt det där, när man är utomlands så är bikini och kortkort världens mest naturliga sak, men här hemma sitter det fasen långt inne för mig. Gillar inte stripteasen riktigt, jag behöver vänja mig ett tag, haha.

Ja ni, tänk att det blev sommar till slut detta år med. Efter den långa, hemska vintern som jag trodde skulle stanna till midsommar. Helt underbart är det, jag lever för dessa tre-fyra månader på året. Jag tror minsann att sommaren ska få börja med Sex and the city nästa helg (Mickis på jobbet fyller 25, så vi ska fira med bio på fredag och utgång på lördag), sen är det Husfest för oss galleriafolk den 12e juni. Hoppas, hoppas att det är fint väder så vi får sitta ute på den härliga terassen. Efter det kommer midsommar, min födelsedag, Gatufesten, semester m.m. UNDERBART.


Vad tror ni om den här...

Jag gick omkring på godisavdelningen på Hemköp igår efter jobbet. Då ser jag helt plötsligt det här:






WTF? Jag brukar gärna testa lite spännande chokladsorter m.m, men jag är skeptisk till kexchoklad hallon. Fast vem vet, det kan ju vara en höjdare!



Lurad...

Undra om jag ska sluta äta och sova istället. Man glömmer liksom bort att man ska upp tidigt bara för att det är helg, jag känner mig lika lurad varje gång ;) Tänkte ta lite nya bilder på skor som har kommit in på jobbet, men det får bli till veckan tror jag.








Sällan jag fastnar framför tvn...

Vad gjorde man på tiden innan tvn? Jag förstår inte. Hade planer på att lägga mig tidigt ikväll, men jag fastnade framför Ghost whisperer och nu Private practice. Jaja, en halvtimme kvar, sen blir det bums ner i sängen!
Tidigare idag så var det besök hos mamma, kussen kom ju, sen åkte vi till bror med familj. Full rulle.


Hasta la vista...

Vi fick besök här hemma hos mamma av Jessica förut. Jag, min klant glömde att ge henne min reseadapter som hon skulle låna, så hon fick burna ut och hämta den. Jessica, den lilla räkan sitter nämligen på ett plan till Rhodos nu. Jag är inte alls avundsjuk, nej då! Tur att vi har fint väder för det mesta iaf, då känns det lite bättre ;)
Imorgon kommer kusin Therese och hennes karl och hälsar på också. Kul med en massa folk, jobbigt att jag måste göra mig anständig, haha! Tror minsann att jag faktiskt ska fixa håret dagen till ära, det var ju bara fem dagar sen jag gjorde det sist. Ses imorrn, kussen :)


Ni får leva med det...

Det kommer bli myclet valpbilder, så är det bara. Finaste lillhjärtat, hur ska jag kunna åka hem?







Liten på jorden...



Jobbar på brännan...

Jobbar på brännan för fullt utomhus, tror dock att jag ska ge upp snart. Måste mata hundarna och ta en dusch innan hundbebisen flyttar in. Dom är på väg hem med henne nu och mammas sambo skickade ett mms på henne. Huga, så söt man kan vara! Tror att jag måste sluta kalla henne "vår", det är ju faktiskt inte min valp, haha.


Man ska inte hoppa in i bilar...

Jag vet inte riktigt varför mina höfter skulle envisas med att hoppa in i bildörrskanten, men så kan det gå. Du och jag Dunderklumpen, du och jag...






Finfint...

Från Nelly. Måste säga att Kenza gjorde sig bättre i den vita klänningen än den här modellen dock. Kanske pga hennes fina styling, och blomkransen i håret.


 

 


Titta, nu spricker det upp igen...

Ska solen leka denna lek med mig hela veckan? Bara för att jag är ledig i flera dagar? Mulet det mesta av dagen, sen spricker det upp lite senare. Skulle vara trevligt att njuta av solen tidigt när man faktiskt vill vara ute.
För mig egen skull borde jag göra nånting vettigt nån av dagarna, annars kommer jag fastna i det osminkade, skitiga håret i en knut och smutsiga kläder-träsket, haha!






Right now.


Solen kom fram...

... innan den gick ner igen.








Som en polkagris, men ändå inte...

Åsikterna är delade, men smakar man inte så vet man inte. Min åsikt är: jättegod! Kanske inget jag överger mina favoriter för (mjölkchoklad & digestive), men värd att tugga på ibland. Den smakar inte så mycket som många tror, det har betydligt mer chokladsmak än mint. Har en stor kaka framför mig nu som ska intagas med nöje ;)







En skön kille...

Säga vad man vill om Per Morberg, men jag tycker att han är ganska härlig. Först nyser han i kökshandduken, sen blåser han på vispen som på en pistol, och sen slickar han av skeden som han stoppar ner i grytan. Haha, så jäkla äkta!






Men bebisar brukar vara fina...

Jag börjar fundera på om jag verkligen är skapad för att köra bil. Jag körde till Indal idag, och jösses, det var det värsta jag gjort på länge. Mitt fel är nog att jag har väldigt svårt att slappna av, vilket gör att jag koncentrerar mig väldit hårt, fast på för lite saker. Mammas sambo var givetvis med, annars hade jag suttit och gråtit nånstans efter vägen eftersom jag skulle vara helt vilse, haha!
Vi åkte dit för att hämta mamma som var på marknad. När vi kom fram såg jag att mammas väninna och hennes familj var där och hälsade på. Hennes lilla barnbarn är väldigt rättfram så hon skriker hej så fort jag kliver ur bilen. Lite senare när jag är en bra bit därifrån ropar hon på mig igen och säger: Kolla bebisen (hennes lillasyster)!! Det enda jag får fram till svar typ 15 m bort är : Mmm jättefin! Där sitter en hel familj med sin nya bebis, som jag inte ens ser pga avståndet, med förväntansfulla blickar och allt jag får fram är: Mmm jättefin, som om jag kommenterade nåns bil!



Inte illa...

Låg ute på gräsmattan till efter sju ikväll. Mycket mojsigt.








Sommar & sol...

Nja, kanske inte riktigt, men idag känns det minsann så! Det kändes som att kliva in i en väg när jag gick till jobbet idag. Det har varit varmt en dag och folk klagar redan, haha. Aldrig nöjd?
Nu har jag precis blivit bjuden på kinamat hos mamma, och soffplatsen är intagen. Tror dock att jag ska flytta mig till altanen en liten stund till. Måste passa på medans det faktiskt är varmt, har hört rykten om sämre väder till veckan. Kommer iaf att stanna här i några dagar för jag ska vara hundvakt när dom hämtar hem valpen. Är även långledig, så då brukar jag passa på att bosätta mig här!


Neighbors, Everybody needs good neighbors...

Jag jobbade till sju idag, traskade hem med en stor väska, en full matkasse, skavsår och ett låst knä. Kom hem till gården less och nöjd över att äntligen vara hemma. Går till brevlådan och PANG så väller det ut en massa folk från mitt hus. Haha, herregud, jag har aldrig sett så många grannar samtidigt, eller ens sett dom överhuvudtaget. I alla fall så började naturligtvis männen (alla var i och för sig män, utom en) att prata med mig och bjöd med mig på middag, som jag tackade nej till. Dom tyckte att jag var svårflirtad! Better luck next time, guys... Fast jag sa faktiskt väldigt vänligt att det var snällt att dom frågade, och att jag hoppades att dom skulle få en trevlig kväll. Jag är ju en snäll granne!

Nu har jag nyss pratat i telefon med kusin Therese i nästan en timme, så jag har skavsår på örat. Ska återgå till att röja undan lite, och äta kexchoklad i min vita soffa :)






Om fem dagar är du hemma...


En bild till från sthlm...


Bra eller dåligt...

Jag kan inte riktigt bestämma mig om det är bra eller dåligt att ha allting i samma rum. Det positiva är att jag kan laga mat, städa och se på tv samtidigt. Det negativa är att jag kan laga mat, städa och se på tv samtidigt. Ja, tvn har ju en tendens att styra lite, det är lätt att hamna i soffan istället för framför spisen.

Annars har det varit en väldigt slapp dag. Jag älskar såna dagar ibland, och andra gånger hatar jag det. Jag har iallafall fått på mig en tröja och läppbalsam (H&M har ett jättebra med bivax, funkar även som läppglans), alltid något!







Städångest...

Jag lämnade min lilla etta i ett väldigt jobbigt skick när jag åkte till sthlm. Tror att de är dags att ta tag i det nu, men ååååh vad jobbigt det känns. Konstigt det där, jag vill ju ha fint och städat hemma, men jag ser hellre att nån annan fixar det, haha. Ni vet väl hur jag känner för städning vid det här laget!


Afterwork...

Jag och Jessica blev medbjudna på en afterwork/utgång ikväll, så jag kom nyss hem. Det var vi, hennes boyfriend och två kompisar till honom. Sen kom det fler bekanta eftersom, mycket grabbar blev det! Det är faktiskt väldigt roligt att gå ut oplanerat, opiffad och nykter, och bara prata med dom man är med. Det måste vi göra igen.

Nu blir det en nattamacka ;)


Också fin...



Trädgård...

Som jag har krattat, planterat och burit stenar idag. Har fixat till mammas trädgård lite innan valpen kommer. Jag tycker faktiskt att sånt är ganska roligt så jag blev ännu mer sugen att fixa till min uteplats. Ska köpa rosor till blomlådan, och förhoppningsvis nya utemöbler. Det får dock vänta ett litet tag till.


Förresten! Igår körde jag bil alldeles ensam för första gången sen bilolyckan. Jag var relativt avslappnad till och med. Jag ska försöka köra så mycket som möjligt när jag åker med mammas Anders, så jag får upp vanan lite. Det känns så jäkla dumt att ha ett körkort som man inte utnyttjar, det är ju faktiskt en frihet.


Stockholm...

Helgen hade kunnat visa sig med ett bättre väder, men vi hade sjukt kul ändå!
















Bye...

And off I go! Hörs vi inte mer idag, så blir det säkert nån kort uppdatering imorrn. Det blir säkert lite dötid då och då. Åh, det ska bli så kuuuuuul! :D


How cute is that...

H&M-kuddarna kom i brevlådan igår. Japp, brevlådan. Ett väldigt kompakt, litet paket, haha! Söt som jag vet inte vad är dom iaf.





Sämst på att packa...

Klockan är nio kvällen innan avfärdmot Stockholm, och jag har som vanligt inte packat ett skit. Vet inte vad jag ska ha på mig när jag åker, på konserten eller när vi går ut i Stockholmsnatten.
Det är en väldigt inveckad historia den här resan. Jag, Sandra och Jessica åker tåg ner imorgon. Vi åker hem till syster där vi ska sova, hon ska även med på konserten, sen kommer Sanna som vi jobbade med förut. Hon ska också med. Efter konserten går vi till syrran igen, och då kommer även Jennie, som vi också har jobbat med förut, med en kompis. Sandra åker vidare till sin kusin, och vi andra åker vidare mot natten och syrrans jobbarkompis. På söndag åker jag och Jessica hem, och Sandra åker på måndag. Hänger ni med? Haha :)


Skynda fynda...

H&M startade en badkampanj igår, men bikinidelar för 49kr styck. Hur mycket billigare än 100 spänn för en bikini kan det bli? Jag klickade hem två stycken, ombyte förnöjer ;)





Ingen nyhet, men ändå...

Det är ingen nyhet att jag bränner mig sjuttioelva gånger i månaden, men nu känns det värre än vanligt. Det svider och ömmar fortfarande efter ett par dagar. Mamma såg mig idag med hästsvans, hennes första kommentar var: har du bränt dig på locktången nu igen? Haha :)



So small, but so evil.



Ny inredning...

Väntar bara på mina kuddfodral, sen är det komplett. Åh, vad jag älskar min matta!







En snabbtur till IKEA...

Jag behövde hjälp med att få hem min nya matta, och Jessica ville till IKEA. Två flugor i en smäll kallas det. IKEA är bäst, det finns mat, mat och ännu mer mat ;) Och en hel del fint som jag inte köpte. Duktig flicka! Vi slog iaf på stort och köpte både lunch och dessert för hela 15kr sammanlagt, haha!





Kladdig kaka...

Ord är överflödigt.







Hollywoodfruar...

En sån vill jag också bli när jag blir stor. Typ en ny Maria Montazami! Haha, det skulle vara nått, gotta love her. "Du gamla, du fria, du självögda nord. Eller nånting sånt."


Natti...

Dags gör sängen, jobbet kallar imorrn. Kollade förresten på Good luck, Chuck förut, den var betydligt roligare än jag trodde. Jessica Alba is one hot mama!!!


Det nya vardagsrummet...

Jag vill göra om nu!

 

 



 

 



Mer fint på jobbet...

Klassiska, svarta pumps, men ändå lite trendigare.







Det är svettigt att städa...

Jag förstår inte varför jag bara inte kan låta bli att lyfta tunga saker, fast jag vet att min rygg blir helt knas. Jag inser inte mina begränsningar, haha. Jag ville ta bort min ryamatta, men mitt soffbord väger fasen ett ton (det gör mattan också). Efter mycket baxande så är mattan iaf borta i väntan på en ny. En rosa!!
Kvällens plan är middag och solning med Sandra. Ska nog ta att börja steka köttfärs till tacosen snart.


Film...

Tror minsann att det får bli Nanny diaries på 4an nu, städningen får vara för ikväll!

Ojoj...

Jag drog igång världens vårstädning hemma efter jobbet, men frågan är om det inte ser värre ut nu. Jag har en tendens att börja sortera nånting och då sprider jag ut mig. Måste ju flytta runt alla saker eftersom.
Nu äter jag iaf varma mackor framför tvn, och nu ska dom säga vinnaren i Körslaget... Spännande...




Team Moraeus!!!! Woho, grattis, grattis!!


RSS 2.0