...

The weekend...


Fredagskvällen spenderades framför en dataskärm hemma hos mig med CamilIa. Vi försökte nämligen pyssla ihop sommarschemat, och vi höll på tills det sved i ögonen. Men vi hade iaf en stooor godispåse att roa oss med under tiden!
lördags hade jag en riktig myskväll med Jessica, hemma hos henne. Tacos och två skräckisar (Sinister 2 & Insidious 3, hjääälp) hann vi med, sen var det daga för tant (jag) att sova. Jag tappar alltid sömn på helgerna, och det får jag sota för dagarna efteråt. Jag behöver min skönhetssömn för att känna mig normal ;-)
 
I övrigt så är det stress, stress, stress. Jag har varit stressad sen typ januari men nu börjar det bli mycket. Det är så mycket som ska ordnas på jobbet på väldigt kort tid. 
På sidan om det så försöker jag planera lite inför resan. Är ju nästa vecka nu, tjoho!

Lyko-kampanj...

Ibland har Lyko kampanjer på Isadora-läppstift för 25kr. Då brukar jag passa på att chansa på några i hopp om den perfekta färgen. Det är inte lätt då nyansens ofta upplevs annorlunda i verkligheten, men för 25kr kan man ju chansa :)
Den här omgången blev det dessa färger!

Semester...

Jag har glömt att nämna att jag ska åka på semester!!! Alltså äntligen! Om ca 2 1/2 vecka bär det av till Rhodos på en sista minuten, och det ska bli så skönt. Tack till min syster som fixat resan <3 
These shoes though...

Smycken...

Mycket bling blev det! Jag älskar sånt här måste jag säga. Poppar ju till det mesta :-) Dock är det inget jag bär till vardags hemma, men på midsommar, nyår eller andra festligheter tycker jag att det är kul. Smycket näst längst ner har jag i guld också sen innan, det har använts både på nyår och kräftskiva tex.Älskar Ebay...

För flera veckor sen så gick jag lite bananas på ebay. Köpte massor med hårgrejor för inga pengar alls! Bland annat genomskinliga gummiband, ett hårspänne, en ny hårmunk, två hårband med blommor och lite smyckeskransar. Hårbanden köpte jag för att testa denna frisyr som jag sett tips om på youtube. Lite pilligt att få till det snyggt baktill när jag inte har några speglar där man ser nacken, men det var ju första försöket också :-)
Älskar Sidsjön...

Igår följde jag med Camilla och hennes man till Sidsjön för en promenad och grillning. Jag blev överlycklig när hon frågade om jag skulle med, för jag hade precis innan funderat på vem jag skulle kunna fråga! Och vem blir inte lycklig över årets första grillning? 
Jag har faktiskt haft en ganska jobbig helg då jag har varit väldigt ledsen. Jag känner mig liksom psykiskt och fysiskt utmattad känslomässigt, och vissa dagar rinner det över. Det är så läskigt att andra människor har den makten över ens mående, att dom som gör en gladast även gör en mest ledsen.
Hur som helst, det var iaf skönt att få komma ut och lapa sol. Jag älskar att gå runt Sidsjön!
RSS 2.0