Grattis...

Till vår gamla kollega Cissi som fick barn nr 2 igår. En liten pojke blev det, så nu har hon en av varje!


Jaha, så var det dags för sista april igen då. Antar att ni kanske ska ut och röja, men det ska inte jag. Jag orkar inte bry mig om en så ganska meningslös dag, speciellt inte när jag jobbar hela helgen. Okej, visst kan man ha kul om man hamnar på rätt ställe, men ändå!
Något som gör mig stressad över att det snart är maj är faktiskt att det är så stört kallt i luften fortfarande. Det är ju bara solen som ger värme om man har tur. Hoppas det blir bättre snart! Roliga saker med maj är att man får övergå till ballerinaskor och ljusa strumpbyxor. Ska även byta inredning hemma så det blir ljusare. Nya gardiner, nya ryamatta, nytt sofföverdrag och nya soffkuddar. Yeeey ;) Ljusrosa och vitt blir det. Sen ska vi inte glömma LADY GAGA!!!


Present...

Jag fick en present att Jessica idag, bara sådär! En fin liten blus, som hon vet att jag har kikat på. Hur snällt är inte det? :)





Syskonkärlek...



Nu ÄR jag lycklig...

Åh, Tack Gode Gud. Fick en himla skön nyhet idag, så nu har den där tunga bördan släppt lite. Förmodligen handlar det bara om tills vidare, men alla månader räknas! Ett besked ändrades så nu är allt som vanligt ett tag till. Ja, förlåt, jag har ju aldrig skrivit ut vad det handlade om, och nu kan jag inte göra det alls. Sorry guys ;)


Gör mig lycklig nu...

Dom här bilderna är det första jag ser innan jobbet, och det sista jag ser när jag går hem. Kan man bli annat än lycklig? Tack Joel, för att du förgyller min stad och dag. :)






Tillökning i familjen...

Kommer om en månad ungefär <3





Datorn på jobbet...

Har datorn med till jobbet idag, så jag sitter i köket och surfar för fullt. Ska snart tillbaka till verkligheten dock. Lika bra är nog det, för jag är så sjukt trött, och det är inte lättare att hålla ögonen öppna när man sitter stilla. Jag och Evie har ju delat på dubbelsängen i gästrummet hos mamma i helgen, och inatt fick vi två pojkar med oss också. Ja, syrrans barn alltså, inget snusk! Vi satt och kikade på Arkiv X innan vi gick och la oss med ena pojken. Haha, det var så roligt. Han låg och lutade sig på mig för han var trött, sen ser jag i ögonvrån hur filten åker högre och högre upp tills hans huvud är täckt. Han blev lite rädd, stackarn! Antar att det var därför han inte ville sova själv, och senare på natten vaknade en till och kom och kröp ner. Skulle ha varit väldigt trevligt om jag inte blev väckt vid 4-5-tiden imorse av en pigg unge! Sov ungefär fyra timmar totalt, och nu jobbar jag öppning-stängning. Zzzz...


Hittade lite bilder på Karros kamera...

Jag vill tillbaka!!!!







Vår tourguide som blev kär i syrran, haha!


No time...

Blev ingen tid för bloggen igår, barnen hade ockuperat mammas dator. Försök att dela med fyra grabbar, haha. Nu väntar jag på att syrran ska plocka upp mig, sen ska vi till pappa en stund. Efter det åker jag tillbaka till mamma med henne, och spenderar lite kvalitétstid med mina systrar innan dom åker hem imorrn.


Mumsiga skor...

What's not to love (mitt skabbiga nagellack räknas inte)?





Rude boy...


Kvällsdisco med mina favoriter...


Just shoot me...

Okej, jag ville gråta när jag såg min lön. Tur att jag var väl förberedd, annas hade jag nog gjort det, haha! Åk inte på semester utan semesterdagar ;) Äsch, det var värt att få leva på bröd och vatten en månad (får väl våldgästa päronen också)!
Jag köpte en klänning innan jag åkte, som jag faktiskt lämnade tillbaka pga dåligt samvete. Idag ringde Jessica på lunchen och sa att hon hade hittade den på rea för 99:-, så hon köpte den åt mig. Ah, lyckan är gjord! Min fina, vita, somriga klänning...


I like alot...

Gode Gud,


Kan du snälla göra så att jag slutar älska bikinis?



Amen






H&M


Carte d'Or...

White chocolate Red fruit. Mums. Till hockeyn (SM-final). Åh, som jag önskar att mitt lag ska få vara där en dag.





Haha, gullunge...

Fick sms av min bror igår:








Haha, han förtjänar en stor chokladkaka och en puss!


Uppskatta allt ni slipper...

Vet ni, det är väldigt bekvämt att bli serverad middag samma tid, varje dag. Slippa städa, diska, tvätta, och laga den jäkla maten. Jag hatar ALLT sånt. Seriöst, hur kan man tycka att det är kul? Hmm, det jag vill komma till är att det är synd att man inte uppskattar sånt mer när man bor hemma. Imorrn åker jag tillbaks till verkligheten igen. Skönt att jag har allt diskat och tvättat hemma iaf!


Ikväll kommer Karro med barnen hit, och imorrn kommer Evie. Fullt hus. Själv ska man jobba hela, långa helgen.





Hittade en nygammal bild igår.


Här händer inte mycket...

Haha ja ni, inte har jag lyft många fingrar dom senaste dagarna. Det känns som att jag har världens tråkigaste semester. Jobbet kallar igen på fredag och det blir nog ganska skönt att se en människa eller två igen. Lilla huset på Essvik kan vara undebart på sommaren, men med trist väder känner jag mig mest bara avlägsnad från omvärlden.
Ja, jag har som sagt inte så mycket att klottra ner här, så jag ska sluta med allt trams. Återkommer när jag har nått på hjärtat!


WC...

Var ute en sväng med mamma och hennes vännina tidigare idag. Kikade på lite inredning (jag vill ha allt), men det var också allt, ingen shopping idag. Förutom denna lilla skylt som ska få pryda min toadörr, den passar så bra till mina övriga skylt-ord.
Åh, jag vill ha en större lägenhet så jag kan inreda riktigt. Jag vill köpa en alldeles egen som bara är min, min, min! Som jag dessutom kan hyra ut om jag får för mig att dra iväg nånstans ett tag. Jag funderar faktiskt på att bosätta mig ett par månader i sthlm till sommaren/hösten. Har haft ett litet sug efter att flytta dit ändå sen syrran gjorde det, men vågar aldrig ta steget. Vill känna hur jag trivs innan jag söker jobb eller skola.






Lättläst, men ganska dålig...

Håller på att läsa Pamela Andersons bok nu, och hittills är den ganska hjärndöd. Blond, ung, halvpuckad tjej som blir utvikningsbrud. Det är ungefär så spännande den är än så länge, haha! Ska ge den en riktig chans och läsa klart, men jag tvivlar på att den blir mycket mer stimulerande. När jag är klar med den så ska jag ge mig in på Bitterfittan. Tror att den kommer vara mer min smak.


Nu ska jag läsa några rader till, bara jag lyckas slita mig från datorn, sen blir det tack och godnatt!


Styling...

Jag har stylat mamsen idag, hon får leva med sånt när jag är här, haha! Jag blir lätt uttråkad. Fin blev hon, min lillmamma :)





Hos mammuten...

Dagarna innan lön, pengarna börjar ta slut, vad gör man då? Åker hem till mamsen så klart! Nä, är faktiskt ledig i några dagar så jag åkte hit för att vara lite med Ninnis. Det känns helt sjukt att hon måste avlivas snart...
Har hunnit med gos med min bebbe också, hon ligger här brevid och snarkar. Min 60-kilosbebis <3







Intressant klänning...

Lite vågad urringning, men ändå väldigt anständig längd. Jag gillar den, spännande kombination. Från Cheap Monday.







Sommarkrans...

Har man börjat använda kransar på ytterdörren, så är det svårt att sluta. Blir så tomt. Satt förra veckan och funderade på en sommarkrans, och vart jag skulle hitta en sån. Tadaaa! Hjärtformad och rosa rosetter går alltid hem i mitt casa. Sen uppskattar jag att dom inte vissnar också, haha!


Förresten, vad är det för fel på vädret idag? Snöstorm när jag vaknade, solsken när jag gick till jobbet, hagel på vägen hem, och nu sol igen. Knasigt.






April 16...

Vi måste avliva Gina. Vår älskade familjemedlem, och det är den andra vi blir av med på bara ett par månader. Jag har inte skrivit att valpen fick byta hem när det hände, för det gjorde mig bara ledsen. Min lilla lekkamrat som alltid hoppade upp i min famn när jag åkte till mamma och hälsade på. Som alltid naffsade på mig överallt tills jag gav upp och busade tillbaka. Som hoppade upp i soffan och gav mig en blöt puss så fort man inte var tillräckligt rolig...
Jag tror att det är svårt att förstå den kärlek som man känner för sina djur, om man aldrig har haft några.







Jag har bara regn hos mig...

Tråkigt väder att vara ledig i, men dagen har gått iaf. Mötet med Handels drog ut på tiden, så jag kom hem ganska sent.
Nu har jag tvättstuga och glor på Nyheterna. Har även hunnit med att slänga i mig middag, men det var inte så upphetsande. Findus frysmat, haha...



Saker jag borde göra:

*Plocka undan den rena disken

*Packa upp resväskan

*Göra en bra plats för handdukar och sängkläder

*Sortera alla viktiga papper




Kommer antagligen inte göra nånting av det.


Fint diskställ...

Jag köpte ett billigt, fult diskställ när jag flyttade hit, men nu har jag uppgraderat det. Ett vitt, lite sötare passar i mycket bätte. Kommer från Åhléns, som har ett sjukt fint vårsortiment. Jag vill ha ALLT!






Åh, lång dag...

Vi har byggt om som satan idag i butiken från kl 8 imorse. Jag känner mig helt slut! Fint blev det iaf, eller så fint som det kan bli. I dom flesta butiker så får man faktiskt inte bestämma själv hur det ska se ut, det finns vissa riktlinjer och månadskampanjer att följa.
Imorrn ska jag ner på jobbet för möte med Handels, sen ska jag hem och tvätta. Kanske bäst att krypa ner i sängen snart, men först ett glas mjölk!


Shopping på resan...

Hittade faktiskt inte så mycket, hade ingen shoppingstruktur heller. Visste inte vad jag ville ha, kände mig stressad i alla butiker och kom hem med en del onödiga saker. Fast det betyder inte att jag inte gillar mina saker ;)


 



Godnatt...

Skit, nu är klockan för mycket igen. Har superlång jobbdag imorrn med personalmöte och öppning-stängning. Godnatt!


Shopping till resan...

Kunde inte riktigt hålla händerna i styr innan heller, jag har en tendens att känna att jag måste ha vissa saker just på resan. Som en ny klänning, jacka, tunika... Haha. Jag använde iaf tunikan!





Shopping till resan...

Kunde inte riktigt hålla händerna i styr innan heller, jag har en tendens att känna att jag måste ha vissa saker just på resan. Som en ny klänning, jacka, tunika... Haha. Jag använde iaf tunikan!





Ett litet bildspel...

Kallar bildspelet: Se upp för vågen!!!! Haha :)








Försöka duger...

Ska försöka vara en duktig blogare idag, men jag skulle behöva ta hand om mitt hem så vi får se hur det går. Kan jag aldrig lära mig att ta hand om disken eftersom? Nu är det Mount everest igen. Vill byta gardiner också, för idag kom dom första nya kuddfodralen till soffakuddarna. Roligare att matcha. Kanske ska öppna paketet och se hur dom ser ut först, haha!
Kanske skulle ta och fota lite sydney-shopping och lägga ut, jag minns knappt själv vad jag köpte.


Härligt väder...

Men det skulle kunna blåsa aningens mindre, om jag ska hitta något att klaga på ;) Sitter ute på min lilla uteplats och fikar just nu. På exakt samma plats där jag stod med snö upp till mina knän för ett par månader sen. Hur segt det än verkar, så kommer våren ändå till slut. Helt underbart!





Jobbig dag...

Min första tanke imorse var: Hur i h-vete ska jag orka jobba hela dagen! Så sjukt trött, så jag vet inte vad. Jag måste lära mig att sömn att viktigare än tv, haha.
Nu ska jag laga mig nått snabbt att äta till middag, sen får det bli filmen som jag inte hann se. Skriver nog inget mer idag om jag inte får nån snilleblixt!


Kul igår...

Det var väldigt roligt igår, dock kanske killarna kan lära sig att sluta taffsa. Vet inte om det är för mycket begärt, men min rumpa är ingen allmän plats.
Nu är jag hos mamma för dom bjöd på plankstek ikväll. Hur gott som helst :)





Det blev ingen film...

Jag var alldeles för trött, plus att jag glömde ju bort att det var Solsidan. Blev så sent efter det. Ikväll är det utgång på schemat, och jag hoppas att det blir kul. Var ett bra tag sen jag var ute faktiskt. Jag har blivit så tråkig, haha!


The lovely bones...

Ska kolla klart på Talang nu, sen tänkte jag dra igång The Lovely Bones (Flickan från ovan). Jag gillade verkligen boken som jag läste för många år sen, så jag måste kolla in den. Eller jag känner egentligen en hatkärlek till boken, jag tycker inte om att den inte slutar som jag vill.


 


Stanna kvar...

Jag har lite panik över att min bränna ska försvinna nu när våren lyser med sin frånvaro. Det har lett till att jag smörjer in mig som en jäkla galning. Blir lite ledsen på ögat om jag börjat flagna.
Behövde en ny lotion, så jag passade på att testa Piz Buin After sun tan intensifier lotion. Ojoj, långt namn! Det är iaf en lotion som ska hjälpa till att behålla den äkta brännan, och förstärka pigmenten. Jag hoppas att den kanske kan hjälpa lite. Sen blev det också min älskade Daisy.







Supersugen...

Nu blir det Supersugen på 6:an. Jag har sett den förut, men jag minns den knappt. Var lite för distraherad av mitt sällskap, haha ;)
Nästa vecka får jag förhoppningsvis mitt nya Boxerkort också, så då kan mitt tv-tittande återgå till det normala.


Jobbiga märken...

Jag har lite smått jobbiga solmärken nu...








Dimma...

Väldigt creepy väder, måste jag säga. Tog en bild för att visa utsikten från Norra berget, där man i vanliga fall ser ner över hela stan. Det är alltså inte grå himmel, utan en tjock jäkla dimma.







Port Stephens & Nelson bay...

Utflykter lite här och var. Kramas med koalor och kängurus var helt underbart som ni kanske förstår. Se delfiner i det vilda under vår kryssning kändes också ganska fantastiskt. Sen var vi i öknen och åkte sandboarding, askul på vägen ner, men satan vad jobbigt att gå upp för backarna igen, haha!









 


Fina saker...

Jotex har en hel del fin inredning just nu. Syns kanske lite halvbra på vit bakgrund, men det är vita spetskanter på påslakansetet, och sen är det Lycka- och Kärleksskyltar längst ner.






 

 

 


Om det var oklart...

Det är alltså Lady Gaga jag ska titta på i Globen i maj. Spontant känner jag såhär: woooohoooooo!!! Åh, det kommer bli grymt, I love her! Känns även som att det kommer bli lite galet, hon är inte riktigt som alla andra.
Nu ska jag laga mat, sen blir det en promenad och Grey's hos Jessica. Jag har fortfarande inte fått hem min boxer, så jag lever med mina fyra tv-kanaler. Börjar bli smått frustrerande.


Gissa vem jag ska se...


Taronga zoo...

En dag åkte vi till Taronga zoo. Man åker in till sydney och tar färjan över därifran. Mysigt med färja, och mysigt med djur! Jag ska minsann ha en koalafarm när jag blir stor ;)












Blue mountains...

På bilderna syns Blue mountains, Three sisters, och Flat rocks. Det går faktiskt inte att beskriva hur fantastiskt vackert det var med vattenfall, berg och regnskog. Jobbigt som satan var det också, trodde att jag skulle tuppa av innan vi kom upp igen, haha! Tur att vi fick åka bergståg upp på det stället där vi gick 998 trappsteg ner i skogen. Förstå hur vi led dagarna efter, våra vader var helt galet messed up. Så fort vi klev upp lät det: aj... aj... aj.. aaaaj!







Det ska vara vår nu...

Skit, skit skiiiitväder kallas det! Jag hade beställt bar backe när jag kom hem! Well, well, ska inte klaga, solen sitter kvar i mig än.
Eftersom det är vår egentligen, så har jag fått byta-inredning-behov hemma. Vill byta till ljusare färgskala så det blir lite lättare inne. Jag beställde hem nya lakan, och då fick faktiskt ett par kuddfodral åka med också. Kommer matcha fint till mina ljusrosa gardiner.
Jag skulle vilja ha ett vitt överdrag till soffan också, men jag vill inte tänka på hur det skulle se ut efter en månad hos mig. Jag äter ju alla mina mål i soffan eftersom jag inte har ett rikigt kök.




 

 


Segt idag...

Fy, vad det dunkar i mitt huvud idag, vet inte vad det beror på. Ligger i gästsängen hos mamma nu med laptopen på magen. Ska äta middag här idag med brors familj, sedan åker jag med dom hem till mig.
Har faktiskt gluttat runt på nätet och kikat på lägenheter idag, vill verkligen ha nånting större. Föreställ er den minsta lägenheten ni kan tänka er, och sen ännu liiite mindre. Ungefär så stor är min nuvarande. Samtidigt får jag separationsångest av tanken, för jag trivs ganska bra ändå. Känns nog som att det inte är rätt läge heller, den där jobbiga saken som hände för några veckor sen kommer inte att försvinna.


Nä, jag kanske ska pallra mig upp och inta en alvedon oralt. Haha ;)


Det kommer ta lite tid...

...men försöka ska jag! Har köpt upp en förråd med nya hårprodukter som ska vara bra.  Måste börja ta hand om mitt stackars, slitna hår bättre. Nu påstar jag inte att billiga Proffs är bra i andras ögon, men hittills har ingen spray funkat så bra på mitt hår. Proffs har rest med mig på alla mina resor, haha! Efter resan så har jag iaf kapat en bra bit, och klippt av den slitna utväxta luggen också. Just nu känns det ganska tjockt och fint, men det ska hålla sig så också. Vill spara ut det riktigt igen, så att jag kan få mitt drömhår. Måste bara hitta en dunderinpackning, och ska försöka sova med olja i håret dom nätter då det ska tvättas morgonen efter.







Kustpromenad till Bondi...

De sägs att promenaden till Bondi beach ska ta ca en timme, men det tog nos minst det dubbla för oss. Den varmaste höstdagen sen 2001, och då ska vi ut på promenad. Puh, säger jag bara... Kamerorna gjorde att det tog lite extra tid också. Kolla in den fantastiska kyrkogården och utsikten på bilden efter. Där skulle man vilja ha sin sista vila!







Folk är snälla i påsk...

I torsdags när jag jobbade så sa en kille: du är en läcker svensk! Haha, läcker, vilket jäkla ord. Idag fick jag en komplimang för min blus av en kund. Hon tyckte färgerna var så fina på mig nu när jag är brun. Jag ska försöka bli bättre på att ge komplimanger själv, det kan verkligen göra en dag bättre. Jag är svindålig på att ta emot dom själv, men det finns säkert nån som är bättre ;)


Nu blir det finfin påskmiddag i huset, nämligen pizza!

Manly beach...

Efter att ha bekantat oss lite med Coogee och Sydney, så tog Viktoria med oss på färjan till Manly beach. Det avgår färjor till lite olika ställen från hamnen i Sydney, så gillar man båtar som jag, så är det perfekt!






On the ferryboat

Utsikt från färjan

Manly beach


Mumsfillebabba ;)

 

 


Påskpynt...

Jag har sprungit omkring och köpt lite påskpynt sen jag kom hem. Det blir lite roligare hemma då. Fick även damma av mina gamla änglaägg som jag pyntade ihop för ett par år sen. Mitt pynt går inte helt otippat i rosa ;)






Middag hos mormor...

Var som sagt på påskmiddag hos mormor och morfar tidigare idag. Det blev palt för dom som ville äta det, annars kyckling. Jag undrar vad palten som vi äter egentligen heter, det är varken pitepalt eller blodpalt. Min släkt är helt jäkla galen i det iaf, haha! Det första alla sa var: ja, jag ser ju att ni hade fint väder iaf! Antar att jag har fått lite färg på skinnet under veckorna :)

Jag har sovit hos mamma sen jag kom hem, har bara hämtat posten och var här en liten stund innan jobbet igår. Då var allt som vanligt. När Anders och mamma skjutsade hem mig idag efter middagen, så ser jag att mina utemöbler är ihopsatta och ställda utanför mig + att min blomlåda är tömd på is och uppsatt på väggen. Öh, har jag nån hustomte som jag har missat? Jag är mycket brydd...






Ny, underbar blus från H&M Garden collection.


God morgon Sverige...

Uh, jag är trött. Jetlagen försvinner väl förhoppningsvis snart. Sov hos mamma igår så jag är forfarande där. Hon tyckte nog att det var väldigt jobbigt att ha alla barn borta, så hon ville att jag skulle komma hit.
Glad påsk på er förresten! Jag ska alldeles snart börja göra mig klar, för sen blir det middag hos mormor. Påskmiddag med släkten. Bäst att ladda upp öronen för allt surr, haha! Herregud vad mitt kvinnliga släkte kan surra :)


Sydney...

Dom klassiska turistbilderna!







Coogee...

Så himla fint.










In sweden...

Jag är hemma!! Vilket borde betyda att bloggen ska komma igång som vanligt. Lär bli en del bilder och berättelser kanske, vi får se. Måste försöka komma ut min jetlag som börjar kännas mer och mer iställer för mindre.
Jag har iaf haft svinkul, och jag önskar att jag kunde ha stannat lite längre. Ingen blev biten av nån spindel eller trampade på nån skorpion heller!


RSS 2.0