Happy now...

Madde dont worry, I'm happy now! Haha! Jag har en far som inte kan motstå mig, så allting löste sig till slut, mohaha! Nu ska jag byta om och fixa till mig lite, sen ska jag ut till Maries pojkväns stuga. Vad som ska ske där är ännu oklart, men fest blir det^^ Kanske finns nått sött att vila ögonen på också, vem vet^^ Aja, nu måste jag rusa, kanske uppdaterar om det inte blir alltför sent ikväll! Trevlig valborg igen!

Fröken positiv...

Den här dagen känns redan förjävlig! Jag tror jag lyckades vakna sur, haha! Aja, vi får väl se om det blir bättre. Hoppas ni får en trevlig Valborg iaf, och jag är grymt avundsjuk på alla som är ledig idag^^

Damp...

Jag får damp, jag får damp, jag får damp, jag får DAMP!! Så, nu vet ni det med! GAAAHHH!

Sunday...

Jahopp, så var halva denna dag avklarad^^ Drog ju som sagt ner på stan förut. Hur skönt som helst att det var så lite folk! Söndagsöppet ett väldigt bra påhitt tycker jag! Jag sa ju att jag skulle hålla i plånboken, men det funkade inte den här gången heller, haha! Jag blev helt kär i en rutig skortklänning på Indiska, så den fick följa med mig hem^^ Den var så himla söt på! Jag ba, Evie, säg att den är gjord för mig! Haha! Det var faktiskt det enda jag köpte själv, sen fick jag syrran att köpa både en klänning och ett par skor som jag själv vill ha. Där slapp man det besväret då jag kan låna istället, haha!
Sen har jag proppat i mig kinamat, mums, och vi hämtade nyss ut våra Spiderman-biljetter till fredag! Det finns liksom en söt kille som jobbar där, och givetvis var det han som stod där nu. Jag och syrran utbrast samtidigt: DU får prata!!!! Jag är ju van att få som jag vill, så hon fick öppna munnen iaf, mohaha x) Nu ska jag väl börja ha jobbångest inför imorrn, haha!

Mot staden...

Sitter och äter frukost framför datorn som vanligt^^ Väntar på att syrran ska bli klar i duschen, så det är en ganska bra tidsfördrift! Vi ska knata ner på stan och kika lite tänkte vi. Hon säger att hon måste ha mig med, för annars hittar hon aldrig fina kläder, hahaha! Jag ska göra mitt bästa för att faktiskt hålla i plånboken hade jag tänkt^^ Undantaget är väl att titta på nått åt pappa! Synd att det ska vara så jäkla blåsigt ute så man inte kan skippa jackan. Jag hatar när det blåser! Bara så ni vet^^

Kläderna...

Tänkte att jag skulle lägga in bilder på kläderna jag beställde^^ Märks det att jag gillar längre och flickiga kläder? Haha!




117070-320 117070-319
117070-318 117070-317
117070-316

Planer...

Planerna inför Valborg börjar kanske klarna nu^^ Nice! fast somliga jobbar ju till kl 18.00, så vi får se hur mycket jag hinner, haha!


117070-315
Bild


Spiderman...

Har nu bokat biljetter till Spiderman 3! Som jag har längtat efter den filmen, mohaha^^ Ville helst gå på förhandsvisningen, men den börjar 21.30 på torsdag, filmen är 2.19 lång, jobb dagen efter. Ingen bra kombination, haha! Blir istället ett litet helgnöje på vanliga premiären på fredag!


image314


Om en vecka...

Det slog mig att det bara är en vecka kvar till Grease nu! När jag vann så var det hela två månader^^ Tiden går ganska fort ibland! Ska bli kul att se om den är så bra som alla säger. Fast jag stör mig på att låtarna är på svenska!


117070-261

Thailand...

Kände mig lite seg när jag klev upp, men sen läste jag Sandras kommentar från Thailand, så då fick jag skratta lite, hahaha! Btw, om du läser det här Sandra, så drömde jag att jag flög ner dit inatt och var med dig^^ Sen får du dra hur du lyckades missa kliva av tåget när du kommer hem, haha!


image313
Gammal bild från en psykologilektion^^

Kläder...

Nu har jag velat lite om jag skulle beställa kläder eller inte^^ Nackdelen är ju att det kostar pengar att handla, haha! Jag får tänka såhär, som mamma faktiskt sa! Jag jobbar ju i butik just nu, så jag måste ha ordentliga kläder att variera mellan! Kan liskom inte springa omkring i mjukisbrallor och t-shirt^^ Sen eftersom jag inte hinner gå på stan när jag jobbar, så kändes nätet som en bra lösning. Var aslänge sen jag beställde överhuvudtaget, hoppas bara att det sitter bra nu!

Freaky friday...

Dagen började så bra idag. Fick höra igen av en tredje person att jag var så fin idag! Alltid lika kul att höra när man är trött och less! Sen när jag står ute i kassan ensam med flera kunder så går det folk förbi utanför. Jag tittar ju som vanligt när det händer nått, så var det en bekant person som gick förbi. Han har alltid flirtat en massa så när han såg mig flinade han och blinkade med ögat, haha! Man blir ju lite generad, så jag började skratta och alla kunderna såg vad han gjorde^^ Lite pinigt faktiskt, haha! Men det roade mig en stund till på jobbet iaf!
Sen gick jag hem över lunchen. Hade klänning på mig idag i sommarvärmen. Alla äckel runt 50 år som tutar och vrider nacken av sig, kan typ gräva ner sig nånstans. Ni är äckliga! Sen fick jag lite ljuv utsikt idag igen^^ Trevligt, trevligt! Efter lunchen skedde då det som jag har haft ångest över ett bra tag nu!! Jag snäste åt en kund... Jag är den värsta expediten ever! Jag har hett temprament, och när nån behandlar mig som jag vore dum i huvet, så reagerar jag, oavsett om jag borde eller inte! Blä...

Chasing cars...

Måste härma syrran lite och lägga ut denna låt, bara för att den är så sjukt bra! Liksom snyft^^ Känd från Grey's anatomy om ni känner igen den sen tidigare!

"If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?"



Vilket dilemma...

Jag har ett litet problem som ni kanske kan hjälpa mig med. Det är så här att chefen på jobbet ska ju sluta, så nu har alla lagt ihop pengar till en present och en avslutningsmiddag. Grejen är den, att den där middagen är det 8:e maj, samma dag som pappa fyller år. Jag slutar 18.00, midagen är 19.00 så jag hinner liksom inte fira emellan heller! Vad skulle ni ha valt? Pappas födelsedag, eller avslutningmiddag för chefen?

Update: Okej, jag ska tillägga info. Pappa fyller inte jämt, han ska max bjuda hem mina styvsyskon typ. Sen gillar jag min chef, och jag kommer vara den enda som inte följer med om jag stannar hemma!

Babyboom...

Fick reda på att en till tjej är på smällen på jobbet idag, så nu är det två stycken som ska få barn ganska exakt samtidigt! En tjej fick ju bara för två månader sen också, så snacka om babyboom på jobbet, haha!


image312
Bild lånad

Jealousy...

Vad är detta!? Idag var det tredje gången det hände på typ en månad! Liksom det brukar aldrig hända, och nu ba poff poff poff! Samma jävla korsning idag med, snart lär jag ha orksat en uppsägning från ett jobb, haha! Jaja, inte fasen är det mitt fel att det klaffar så bra! Jag vet inte om jag borde skratta eller gråta heller. Även om jag blir glad över att se honom, så smärtar det ju fortfarande lite extra vid tanken på att han har nån annan! Eller lite, jag är ärligt talat svartsjuk så in i helskotta, haha!^^ Inte på det elaka, dumma sättet, utan på jag önskar att du var min istället-sättet! Faktiskt stor skillnad^^

Kvällspromenad...

Lina ringde precis när jag slängde mig på soffan efter maten vid åtta ikväll. Det vara bara att svälja två Alvedon och bege sig ut på en promenad^^ Sen gick vi hem till henne där jag kollade på Grey's anatomy. Sorgligt som vanligt! Hatar när nån ska dö i avsnittet! Nu har jag iaf nyss sprungit hem igen och hamnade här, haha! Efter vissa påtryckningar inom familjen om att jag sover för lite, så ska jag försöka lägga mig ganska snart. Vi får väl se hur det går^^

Tygskor...

Nu har dom äntligen uppdaterat sidan med lite tygskor^^ Jag köpte ju tygskor förra veckan, men nu har vi fått hem andra med snörning som jag blev sugen på. Den jag vill ha är riktigt äckligt babyrosa, men det fanns ingen bild på den, så jag visar denna istället! Den rosa modellen (finns vita och svarta också) täcker lite mer av foten, annars är dom likadana. Dock tyckte jag att dom är lite obekväma, så jag får se hur jag gör med dom!

 
117070-311

Attans...

Detta är väl typiskt. Utbetalningen av bonuscheckarna på Wedins har ju nyss kommit, typ förra veckan! Så kollar jag min aktuella bonus nu, och jag har redan tjänat ihop till en ny check! Nästa utbetalning är inte förrän till hösten, typ damp! Haha^^ Femtio kronor gör väl ingen rik, men jag skulle gärna ha tagit båda checkarna på en gång till alla skor jag måste hämta ut^^


image309

Because I'm worth it...

Jag ska fasen börja ge mer komplimanger till folk! Både igår och idag var det första jag har fått höra på jobbet, vad fin du är, är två olika personer. En sån liten komplimang gör en verkligen glad!
Spenderade förmiddagen på lagret igen och fixade dom sista paketen tillsammans med en annan dam. Jag är väldigt stolt över att ha varit där tre dagar med en kniv, och jag är fortfarande hel, haha! Fast igår tappade jag kniven på min hälsena, tur att bladet inte är så vasst, annars hade det gjort ont! Mitt i allt paketplock så kommer chefen och har köpt prinsesstårta så det blev fikapaus^^ Bra att äta tårta innan man ens har hunnit till lunchen, haha!
Ett par timmar senare blev det iag lunch och jag knatade hem. Attans vad varmt det var att gå i min lååååånga backe. Fick iaf skjuts ner så jag kunde vara hemma extra länge!
Hann bara komma tillbaka så kom Fredrik och pratade. Dom skulle fota Isak idag till tidningen! Känns bra att han kommer in till mig också ibland. Känner mig mindre jobbig över all tid jag spenderar på hans jobb då, haha! Jobbet slutade bra iaf. Jag fick extra betalt för att jag har slitit så mycket, man ba åh^^ Sen har jag haft supertrevliga kunder som gör slitet värt allt!

Öl...

Alltid spännande att läsa om sin egen stad på Aftonbladet! Idag hittade jag en artikel om att man måste ha fyllt 25 år för att köpa öl på Ica i sommar här, haha! Folk är lite upprörda, but I really don't care! Om jag ens drack öl för att bli full (jag dricker inte öl överhuvudtaget), så inte fasen skulle jag köpa folköl på Ica! Sommaren är full av öltält, krogar och systemet finns ju alltid, så jag ser inte riktigt det stora problemet!




 

image306
Bild lånad

And off I go, snart iaf...

Ännu en jobbdag vankas. Tänk att det finns människor som stiger upp till samma jobb, med samma vanor typ 40 år! Tanken känns lite jobbig, haha!
Vi ska nog se till att packa upp dom sista varorna nu, så det blir nog ganska mycket tid på lagret för mig idag. Igår var både syrran, brorsan och Sandra inne och hälsade på, men jag missade två av tre eftersom jag var där bak^^ Men mina syskon hittade ju varann istället för mig! Magdalena: Connecting people^^ Sandra öppnade iaf munnen och frågade efter mig så jag kunde komma ut, haha! Ja, och idag drar hon till Thailand i två veckor. Bye bye darling!

Presenter...

Efter att ha muttrat några svordomar efter jobbet när jag insåg att jag har visat min bh för alla kunder en oidentifierad tid, haha, så såg jag att mina premier från VR hade kommit^^ Alltid kul med gratis presenter! Fick ju en BUS, skrubbhandske och ett guldhalsband! Tuben var mycke större än jag trodde, trevligt!

Köpte även med mig ett par skor hem till pappa idag som jag tyckte att han skulle ha. Man kan ju alltid lämna tllbaka om det inte passar, men han ville ha dom! Dagens goda gärning^^ Just det, jag var in och kollade på solbrillorna som jag ville ha, men vi ska inte prata om hur förjävligt jag såg ut i dom, haha! Det blir nog inget köp där^^



117070-305 117070-304 117070-303

Ping pong song...

"Do you know what it feels like loving someone that's in a rush to throw you away?
Do you know what it feels like to be the last one to know the lock on the door has changed?"



Monki...

Monki ska tydligen öppna en butik i Sundsvall. Jag trodde dom skulle trycka in den i stan, men på hemsidan står det Birsta, så jag får väl tro på det, haha! Har aldrig varit inne i en butik själv, men jag har läst mycket om den (speciellt om inredningen), så det ska bli spännande!


image301

Ghost whisperer...

Ghost whisperer börjar igen den 3:e maj! Som jag har längtat, älskar serien! Sen att Jennier Love Hewitt är så snygg att man kan vill gräva ner sig själv när man tittar, är en annan sak!^^ Killen är inte helt fy skam han heller...




image300

Lagret...

Äntligen hemma! Jag har spenderat hela dagen på lagret idag. Rätt skönt att få lite omväxling efter förra veckan då jag skötte butiken hela tiden. Man kan typ sitta på en stege och typ käka kakor samtidigt som man packar upp skor, rätt soft^^ Fast det är ju ganska tungt och smutsigt också. Sen är det utmärkt att sitta där när man har en dålig dag, och man känner sig fulast i världen^^ Hann dock med några kunder iaf. Den sista stod och skrek på nått oidentifierat språk för hon fick inte lämna tillbaka ett par skor. Man ba omg, haha! Morgonen började också finfint när båda kassorna strejkade samtidigt. Tror det hann bli lite panik innan det var löst! Tror inte att det hände nått mer spännande än så, haha! Eftersom jag är där hela dagarna så är det väl ungefär så intressant min dag har varit!^^
Vi i huset får iaf gå på smygstart på Cubus rea i veckan, tror jag ska dit och kika lite!

Dagens lunch...

Förrätt: Alvedon

Varmrätt: Lövbit och kroketter

Efterrätt: GLASS!

Jobb...

Det är en ganska otrevlig tanke att veta att man har fem dagars långt jobb framför sig nu. Blä... Nog för att jag trivs och så, men det är ändå jobbigt att jobba, haha! Vore trevligt att vara lunchavbytare mellan 12-15 eller 13-16^^ Hoppas ni får en trevlig start på veckan, folks!

Kategorier...

Har införskaffat ett par nya kategorier så jag kan få lite ordning i bloggen. Skippade det ifrån början eftersom jag inte visste hur mycket jag skulle blogga! Får väl se vad mer som kommer, och hur bra jag kommer bli på att använda dom, haha!

Sveriges smartaste barn...

Satt och tittade på Sveriges smartaste barn ikväll. Jag tyckte ju inte att frågorna var särskilt svåra, så jag ba tjoho typ! Sen slog det mig att dom är nästan tio år yngre, så glädjeruset försvann, haha! Men jag trodde faktiskt iaf att det skulle vara ännu svårare! Asså vissa av ungarna såg så jäkla malliga ut när om kunde, värsta minidivorna^^ Nog för att dom är smarta, men jaa.. haha! Det var rätt kul att se iaf, jag kommer nog fortsätta!


image298
Foto: Aftonbladet

Filmer...

Måste bara skriva om två filmer jag kollade på igår. Körde en helkväll och tittade på 5an^^ Var ett tag sen jag såg nån film på tv, men jag ville se Som man bäddar... så det blev den. Sen efter började en 80-talsfilm som heter PS Sista sommaren, båda är svenska. Den första var ganska rolig faktiskt, helt okej. Handlar om en nybliven pappa som måste vara pappaledig, men han kan inte ta ledigt från jobbet. Han hittar på massa saker och allt krånglar till sig^^ Filmen efter är säkert nån slags klassiker från den tiden, och den var väl ungefär lika spännande som man kan tro. Men det funkade att se på den med, man behövde inte byta kanal, haha! Den handlar om tre personer som åker till Gotland tillsammans, sen blir det lite intriger! Lite konstigt slut bara.


image297 image296

Datorn...

Min dator har ju inte funkat som den ska den senaste veckan, så i fredags kom det en datakille hit och donade. Nu är de första gången jag sitter sen dess, och jag fattar ingenting, haha! Det är vääääldigt mycket renare än vad jag har haft det^^ Sen har ju jag XP men nu ser det inte ut så längre! XP påminner ju lite om Mac, men nu är det mer stelt. Till råga på allt så har jag lyckats installera fel msn, så jag fattar ingenting av den heller, men jag hittar inte den gamla versionen igen! Han vet nog vad han gjorde, så jag lär mig väl, men jag stör mig faktiskt på layouten nu... Nu ska jag kolla igen och försöka hitta mina saker, haha!

Så kan det gå...

Läste Aftonbladet och hitta en öh..intressant artikel^^ Handbojor verkar vara farliga prylar, haha!



image295
Foto: Aftonbladet

Utmaning...

Blev utmanad av Emma!

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?

"men belackarna får nog tänka" Det enda läsbara i närheten är Hänt bild^^
2. Sträck ut din vänstra hand så långt du kan, vad rör du vid?
En gardin

3. Vad var det senaste du såg på tv?
Sverige dansar och ler

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är.
18.54 (19.08)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Nyheterna på tvn

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Jag gick in ifrån bilen efter att ha varit hos mormor

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Emmas blogg

8. Vad har du på dig?
Svart polotröja, grå hängselklänning, svarta strumpbyxor, rosa nagellack^^

9. Drömde du något inatt?
Haha ja, och jag drömde med besked! haha x)

10. När skrattade du senast?
Vid middagen hos mormor

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Tavlor

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Nej, faktiskt inte

13. Vad tycker du egentligen om den här utmaningen?
Haha, jag tänker inget speciellt, jag bara gör den^^

14. Vilken var den senaste filmen du såg?
Herregud, jag minns inte... Undra om det var Dagboken när Pernilla hälsade på!

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
MYCKET! Bostad i sthlm, gbg, en bil, en häst, haha^^

16. Försök berätta nåt om dig som folk inte vet om.
Öhm... Mina öron ser olika ut? haha

17. Om du skulle förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Jag säger som Miss Universum: Fred på jorden^^

18. Tycker du om att dansa?
Shake that talefeather^^

19. George Bush?
Fortfarande babyface

20- 21. Vad skulle dina barn heta, pojke respektive flicka.
Theodore och Embla

22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Ja ett par månader skulle va kul!

23. Vad vill du att Gud ska säga till dig när du kommer till pärleporten?
Jag tycker han kan sjunga en rolig truddelutt istället!

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på dom här frågorna?
Syrran, Pernilla, Jennifer, & Alex

(Såg efter att vissa redan har gjort den, men shit the same^^)


Palt...

Tänkte skriva tidigare, men då hade nån redan hunnit stänga av datorn så jag pallade inte^^ Nu har jag iaf varit på middag hos mormor med resten av släkten och ätit palt! Sånt vi gör på helgerna här i Norrland! Haha, näe jag skojar bara, vi gör det en gång om året^^ Sen så brukar jag äta något annat och bara smaka på palten. Smakar faktiskt inte så illa som man kan tro! Jag och syrran som som vanligt i köket (barnbordet^^) med Niklas och Jocke, våra kusiner. Snacka om att man kan garva när vi sätter igång! Fast jag har inte förlåtit Jocke riktigt sen han sa att jag var ett kinderägg (brun på utsidan, men blond på insidan), haha!
Fredrik och Lotta var också där så jag fick kika på Isak lite till. Han är redan en månad och tre dagar gammal nu! Jag har också sagt till Fredrik att jag tänkte att han ska få bjuda mig på lunch nån dag, mohaha! Sånt man har brorsor till^^
Sen när vi skulle äta glass så delade mormor ut skedar. Så såg hon inte Niklas sked. Hon ba, men visst har väl du fått en? Han ba, ja, den är här!! Hon ba, jag tänkte väl jag också, så åderförkalkad är jag inte än! Haha^^
Näe, nu ska jag hoppa ur min klänning tror jag, later folks!

Godnatt...

Gud vad jag inte är pigg nu. Klockan är liksom elva på en frdag och jag skulle ha kunnat somna för längesen! Rean har verkligen tagit all min kraft, haha! Köpte ett par till skor idag faktiskt! Ett par vita tygskor med lite rött och blått i^^
Näe nu ska jag snart sova om min ryggvärk vill försvinna. Bäbis puttade in mig i en hylla i köket så jag fick hörnet rakt i svanken. Är alldeles öm nu. Men det går väl över...
Ni kan ju roa er lite för mig också ikväll, för jag är glad att jag stannade hemma, haha! Godnatt!

Klockan tickar...

Shit vad fort klockan går! Redan över 20.00 och jag har bara varit hemma en timme totalt sen imorse. Därför jag inte har hunnit skriva^^ Ska kolla på talang 2007 nu också, så jag klottrar ner några rader senare!

Ännu mer, förlåt...

Jag glömde säga innan att jag valde dom randiga peeptoe-skorna på er begäran! Jag råkade lägga undan ett annat par röd/vita istället och dom svarta, opss! När jag kom hem med mina två smockade kassar så var den första kommentaren jag fick: Lilla gumman, tycker du att du behöver fler skor? Haha^^ Men liksom jag måste lägga undan det jag vill ha medans jag kan! Det är tärande att se alla andra köpa skorna som jag själv vill ha, haha! Det kom in fler bekanta som handlade av mig idag med! Marie kom in och köpte tre par skor, hon sa även att jag var den bästa butikssäljaren som finns^^ Nog för att hon bara sa så, men iaf, haha! Sen kom mormor in och köpte två par skor. Så om du känner mig, kom in och fynda!^^ Sandra varför kommer inte du in? I miss you!
Hittade värsta brillsen på hemsidan också som jag måste kolla efter nångång! I want the pink ones!


image294

More shoes...


Jag finner inga ord för hur stressigt det var på jobbet idag. Kön ringlade enda ut till ingången! Jag har aldrg sett nått liknande tror jag. Sen är det lagomt kul när en kund slänger upp typ åtta par skor som den ska. Snacka om att virra omkring på lagret, så ska man försöka vara snabb och smidig samtidigt! Min mamma blev en av dom kunderna, haha! Tror hon åkte hem med åtta par skor^^ Fast det var skönt att det var hon för då kunde jag äntligen andas och sega lite.  Jag har också hämtat ut mina, eller iaf två par, sen Hannas skor. Det blev röda Don Donna ballerina och ett par rosa kilklackisar. Översta bilderna är mina som ni kanske förstår! Ser ut som jag har världens klumpfot på bilden med dom rosa, men ni får ha överseende med det, haha! Sen hämtade jag även ut den stora badväskan!


117070-290 117070-291 

117070-292 117070-293



Utsikt...

What a view utanför, så vackert^^

Krämper...

Jag är verkligen helt slut i hela kroppen och det är två lååånga dagar kvar! Vaknade imorse med huvudvärk som hette duga. Det gjorde så ont att jag mådde illa och funderade på att komma senare till jobbet. Efter ett par Alvedon så försvann det dock och jag var fit for fight igen^^ Jag tänkte iaf försöka sova ikapp lite nu, är dålig på det där med att lägga mig i tid^^ Nu tar jag min svullna skokartonghand och mina klämda tår till sängen och hoppas att det är borta imorrn! Mamma kommer in på jobbet och kollar på alla skor, wiiie mamsen!^^ Och förresten, tack för hjälpen med skorna! 



Godnatt folks!^^

Mer grejs...

Hittade en bild på den gråa väskan som jag har lagt undan också. Den är riktigt stor i verkligheten! Eller inte enorm men lite större än vanligt! Älskar stora väskor, jag känner mig som en jätte med småa, haha! Sen läste jag ju precis VR där Ebba faktiskt skriver; Grått är flott, våga vägra svarta och bruna väskor. Det var väl passande att min råkar vara grå?^^
Det blev ju poppis med tantskor för ett tag sen. Ni vet såna som liknar herrarnas finskor. Jag har inte gillat den trenden alls, men det har kommit in en annan variant på Wedins nu som jag också funderar på. Den är liksom pumpsmodell fast den täcker mer av foten, och den är i fuskmocka. Faktiskt riktigt söt på, och inte lika illa som dom andra varianterna^^



 
117070-288117070-289
 

Hjälp mig...

Jag ska lägga undan någon av dom här, men jag kan verkligen inte välja mellan den randiga och blommiga. Egentligen gillar jag den blommiga bäst, men den randiga har så härliga sommarfärger (tänk vad mycket man kan matcha med) och skulle vara jättefina till jeans, plus att jag har tre par röda skor. Lite hjälp kanske?

117070-286117070-285



A little bit better...

Det blev genast lite bättre, för passande nog har både nya VR och min bonuscheck på Wedins kommit! Lämpligt med checken nu, yeah!^^

Trögt...

Jobbet idag har varit lite trögt. En skokartong rasade ner från tre meter på min hand och karvade bort skinn, that hurt! Sen kom det in världens surf**** till kärring (ursäkta uttrycket) som var så jäkla otrevlig så hon förstörde min dag, sen lyckades en av byggkillarna riva ner en bit av taket brevid ingånde kunder. Tycker lite synd om honom, det var nog lite pinsamt, haha! Tillråga på allt så drogs lunchen ut för dom andra så jag fick lunch efter tre, gaaah! Det är nog inte min dag idag, haha!
Har iaf passat på och ringt till mamsen och höra om syrra är intresserad av barnskor som fnns på rean, så nu har jag lagt undan sex par skor till. Jag har ungefär typ elva par skor och två väskor som ligger där nu^^ Men jag ska hämta ut dom imorrn, iaf alla skor som inte är till mig.^^

Vänner...

HAHA älska Vänner! Sista avsnittet när Ross och Rachel blir ett par igen!

Rachel: So this is it, you and me!
Ross: Unless we're on a break!

Har ni följt serien så fattar ni, annars never mind!

Trötter...

Åh jag hatar när man loggas ut när man skriver. F*ck you bloggen^^ Mötte killen som kom fram och kysste mig på krogen en gång, idag när jag gick ner efter lunchen. Jag har nog snudd på aldrig blivit så chockad nångång! Inte ofta en främling bara stegar fram och tar sig friheter. Jag vet ju inte ens vad han heter^^ But he's a cutie^^
Spenderade eftermidagen med att bygga nya reaställ med barnskor. La undan två par till min systerdotter Hanna. Dom är så små och söta så. La även undan en perfekt badväska till mig själv^^ Nu har inte jag varit på en riktig strand sen 2005, men nångång kanske, haha! Och nu ska ni få höra! Den fanns i rosa, men jag valde en svart! Se, jag kan mostå frestelser! Fast jag resonerade så här, om den rosa finns kvar sen så köper jag den också, haha!
Nu ska jag roa mig själv med nått eftersom msn vägrar att fungera. Man känner sig verkligen helt avskärmad från omvärlden^^ Är helt slut, så det blir nog sängen och min bok en stund!


Lunch...

Stressad som tusan, men what the heck, bloggen får inte dö ut, haha! Är hemma en blixtvisit på lunch nu, måste gå ner igen om typ en kvart. Jag lovar er, att vara ensam i kassan i den värsta lunchrusningen vill ni inte! Men sen kom iaf Emelie så man kan kunde andas igen!^^
 Näe nu måste jag skynda mig lite! Bye for now!

Förstår inte...

Jag har suttit och läst om massakern i Virginia nu på morgonen. Jag fattar inte hur man av svartsjuka kan gå omkring och mörda 32 personer, och skada ungefär lika många till. Vad är det i huvudet som säger att det är okej att skada oskyldiga människor bara för att jag är svartsjuk på min partner? Svartsjuka är en väldigt, väldigt dålig sjukdom, och jag hoppas att ingen ska behöva uppleva dess baksida i verkligheten...

Rensning...

Jag har tillägnat kvällen åt min garderob. Nämligen rensat bort ännu mer skit! Men idag tog jag inte kläder, utan underkläder, alla påsar och allt annat grejs som skärpade. Blev sex fulla plastkassar! Sen flyttade jag om lite därinne. Jag gjorde plats för alla väskor på samma hylla så dom slipper ligga på golvet, sen la jag in några par skor i deras kartonger så dom inte heller tar onödig plats. Fattas bara att vika ihop alla kläder och sortera men jag pallade inte mer ikväll. Skulle behöva bygga om där inne, kanske nått att ta upp med pappsen^^ Eller iaf måla om vitt så man ser bättre. Frågade pappa på en gång, han skulle kolla efter färg imorrn^^ Yeah! Haha!
Jag la undan två par skor idag också, men jag vet inte om jag ska ha dom. Ena paret är för stora, men jag vill ha dom för dom matchar min ljusbruna väska som glimtar på bilden. Finns även en stor grå väska som jag är riktigt sugen på! Vi får se, vi får se... Nu ska jag snart sova så jag orkar ta kassan själv imorrn!


117070-284

Byggare Bob...

Jaha, så var en jobbdag över. Mina fötter gör ont, är ovan att stå så länge nu. Som vanligt när jag ska göra nånting så brukar det ju gå sådär, men det bjuder jag på, haha! Idag började vi med att montera nya köksmöbler till det nybyggda fikarummet. Det krävdes tre damer för att få ihop dom där ikea-sakerna^^ Vi byggde bordet först, så vi kunde montera stolarna på det. Mitt jobb var att skruva fast stolsitsarna, så stolen låg på bordet när jag skruvade. Det gick asbra enda tills jag skulle ta bort stolen. Jag råkade skruva fast den i bordet, haha! Asså jag skyller på att skruven var för lång *visslar*. Känns bra att råka göra sånt i splitternya möbler, haha! Men men, nån ska skapa dom första märkena där med, och jag råkade bara vara den första^^

//Byggare Bob

Tuppen...

Uppe med tuppen idag. Innan jag har kommit in i vanan igen så känns det bättre att kliva upp för tidigt så jag verkligen hinner. Ska ju gå ner till stan också, det tar ju sin lilla tid. Härligt med sol då, samtidigt som man lyssnar på mp3n!
Nu ska jag äta upp min toast, sen blir det borsta tänderna^^ Hoppas ni får en trevlig dag folks!

Reklam...

Haha ni vet den där reklamen där tårna sjunger? Typ fötterna demostrerar, fötterna har fått nog, fötterna vill ha frihet. Jag svär, om mina fötter kunde så skulle som sjunga med, haha! Måste köpa kirurgtejp till dom nu snart!
Nu ska jag fortsätta leta kläder till jobbet imorrn i min mörka garderob. Ser verkligen nada därinne^^

Kändisarnas sovrum...

Kändisarna bor tydligen inte alltid så glammigt som man kan tro. Jag vet dock vem som sover i det ljusa rummet med blått täcke utan facit, haha!

Desire...

Jag är inget fan, men den här låten har jag älskat sen jag hörde den på Rockbjörnen första gången. Nu har den tydligen kommit som singel! Checka in videon här!

En snabbis...

Nu ska jag försöka skriva samtidigt som jag borstar tänderna, får se hur det går^^ Inte för att jag har så mycket vettigt att säga, haha!
Vi ha iaf en lika underba dag idag! Så skönt att kunna springa ute i bara ben utan att frysa. Inte för att jag skulle gå så ner på stan och det än eftersom det kan bli kallt, men när man bara är ute hemma och sånt så funkar det ju. Jag kommer inte ens ha tid att gå på stan eftersom jag kommer jobba så mycket nu. Cry me a river, haha!
Nu ska jag iväg en sväng, bye!
117070-194

Saknas...

Varför har min ram runt bilden försvunnit? Morr!!!

Update: Den kom tydligen tillbaka, haha!

Allt om män...

Jag väntar på att den här boken (För kvinnor som tror sig veta allt om män - eller önskar att de gjorde det )ska komma in på lager igen så jag kan beställa den! Det är ett par som skriver massa liknande böcker ihop som har gjort den. Tjejer, jag lovar att dela med mig om jag förstår mig bättre på andra könet efter att ha läst den, haha! Det finns även en likadan för killar! Finns även en annan jag vill ha, men den finns bara på engelska så jag vet inte om jag orkar läsa den^^ Den heter Why men don't have a clue and women always need more shoes!
Och nej, jag vill inte ha dom på blodigt allvar^^, jag gillar bara att läsa underhållande böcker! Deras ska vara väldigt roliga!



image282 image283

Klipp...

Jag satt och pratade med Marie innan och kom på massa gamla idolklipp som vi hade glömt bort. Jag hittade iaf min favorit på youtube. Har ni inte sett den så kolla! Och titta extra noga på killen i vit skjorta alias Michael Jackson JR, haha! 




Confused...

Jag känner mig helt förvirrad, vaknade typ nyss igen. Var ute och krattade en stund på gården, sen gick jag in för det blev så varmt. Råkade somna när jag läste min bok, haha!
Jag ser verkligen framemot en skön kväll hemma, alldeles ensam! Om nu alla kommer iväg så jag får vara själv, annars kan jag bli smått galen^^

Kvällen på stan...

Så var en annan utekväll avklarad! Jag brummade iväg i bilen (som jag inte kan köra) och hämtade Sandra vid busstationen, sen åkte vi till mig och tryckte i oss tacos. Varför för man alltid känslan av att en explosion är i närheten när man äter det? Anyway, vid niosnåret kom även Marie och joinade oss. Var längesen det bara var vi tre, så det blev en hel del asgarv som vanligt medans vi sminkade oss klara för kvällen. Sen begav vi oss på trippande pumpsfötter ner till "bunkern". Ett ställe där Maries pojkvän och hans kompisar hänger, en av killarna bor där. Så där stannade vi ett tag och förfestade lite innan vi gick ner på stan!  
Vi gick till *trimvirrvel* COPPERS, haha! Vakten kollade på mitt körkort, sen ba, jag tyckte väl att jag kände igen dig men jag var inte säker! I really need to find a new place^^ Det var faktiskt ovanligt lite folk ute, men det är ju lön om bara 1½ vecka också! Hände väl inte sådär jättemycket som behövs skrivas här.
Sandra sov ju hos mig för hon skulle jobba idag. Klockan åtta hittar jag henne sittandes i sängen. Jag ba herregud, det är inte möjligt att vara vaken av sig själv nu! Hon kunde inte somna om så hon hoppade in i duschen och började göra sig klar medans jag sussade vidare en liten stund till, haha!
Eftersom det är strålande väder ute idag så bestämde jag att vi skulle äta frukost på balkongen. Helt underbart skönt! Det var min invigning av att äta ute för mig iår! Funderar faktiskt på att strippa av till bikini och sola lite nu! Nedan får ni skåda 100% morgonfrilla och sovkläder, enjoy! Haha!


117070-280 117070-281
 
117070-279 117070-278
 

Fynden...

När jag var och hämtade papper på ams så sprang jag på en karl som jobbar på fritidsgården på min gamla skola. Han ba, heeeeej! Killen som gav mig alla papper ba, öh känner ni varann? Han ba, jaaa hon var med i  ungdomsrådet, hon är såå duktig så! Bara för mig att stå där och gotta sig i allt beröm, haha! Sen sa han att jag måste komma och hälsa på där, och att jag ska ringa innan så jag hinner träffa Lasse och Johan och dom andra. Blev faktiskt lite sugen, ska se om jag tar en sväng dit nån gång! Saknar att babbla med Lasse, jag hade glömt hans existen, haha!
Sen blev det då stansvängen^^ Tänkte visa en liiiiten bild på hur bikinin ser ut! Inga porrbilder här inte, haha^^ Underdelen får ni fantisera om, för här visas ingen butt! Närå, det är vanliga hipsters med en silverring på framsidan. Sen är båda klänningarna gråa. Jag känner hur jag sprakar av färg såhär på vårkanten och allt, haha! En är typ en hängselmodell, den andra är polomodell. Tror jag ska ha den senare ikväll faktiskt! Tights eller strumpbyxor till, är dagens dilemma! Okej, det blandat med vilka skor, vilken frisyr och vilken väska!

117070-277

Fredag den 13:e...

Jag ska aldrig mer säga att jag har dålig humor, för vuxenhumor är fan sämre, haha! Nu kom pappa in, han ba titta jag har köpt en ny peruk, så har han en ny mopp på huvet! Kunde faktiskt lite låta bli att skratta lite^^
Till ett annat ämne! Jag har alltid varit rädd för den här dagen, fredag den 13:e brukar liksom inte vara min grej! Men idag har den varit helt underbar! Jag börjar med att bege mig mot stan, då blir det en exakt repris av mina spaghettiben pga en viss person. T.o.m på samma ställe, haha! Liksom vi brukar inte stöta på varann, nu var det andra gången på kort tid! Men hey, jag klagar inte^^ Sen har jag hittat massa roliga saker på stan, så det blev en lyckad runda där med!
Återstår bara hur kvällen slutar! Nu ska jag testa kläder!

Later!

Ny bikini...

Imorrn ska jag köpa en ny bikini, I think! Om den sitter fult så lär jag väl låta bli, men annars ska den randiga suckern bli min, mohaha! Jag lägger nog ut en bild på den i så fall.  Vet inte vad jag ska ha på mig ute imorrn heller, så vi får väl se om jag lyckas hitta nått bra till det med^^ Wish me luck!

Freedom...

Jahopp.. Slutet på min fritid har kommit, haha! Ska vara mer aktiv på Wedins igen nu, nämligen 10-18  varje dag. Nog för att jag älskar placet ibland, men jag hatar att komma hem vid sju på kvällarna, såå sent. Fast det är ju rätt soft att börja kl 10 också. Ni kan ju räkna med att bloggen blir lite död några veckor...
Det är faktiskt väldigt roligt att knappa i kassan, känns som att sitta vid datorn hemma, haha!

Fler pics...

Madde ville ju se nån annan bild också, så jag får väl ge med mig! Den här var ungefär den mest seriösa bilden som togs!


117070-274



Sen måste jag bara varna för bilden som kommer här under. Fram med haklapparna, för skönhet av detta slag kommer ni aldrig få skåda igen!



117070-271



Haha japp, det var ett skämt! Hur jag lyckades se ut sådär är ännu ett mysterium! Nästa bilder är väl dom mest normala, så jag får väl bjussa på dom också^^



117070-272  117070-273

Visst blir världen lite roligare om man kan bjuda på sig själv?^^

God morgon...

Sitter här med dagens frukost, en miniarraksboll och en kopp Oboy, size enorm! Anna Skipper skulle gråta floder om hon såg min härliga kost! Blandat med dagens ångest! Dom ringde om mina biljetter till Grease imorse. Dom sa att jag måste hämta ut biljetterna där på E.on. Jag vet inte ens vart man ska gå, haha. Usch jag hatar sånt. Dom vet säkert inte vad jag pratar om när jag väl har hittat luckan^^ Jag fick iaf själv välja om jag ville gå på den tidiga eller sena föreställningen, så självklart blev det den sena!
Jag låg även och sov så man svarar ju med whiskeyrösten även om man försöker låta pigg! Hon ba, oj ursäkta om jag väckte dig (på skånska även^^) Jag ba, nejnej jag är vaken! Haha! Varför vill man aldrig erkänna att man faktiskt blev väckt? Är det för att man tycker det är pinsamt för personen som väcker en, eller skäms man själv? Jag vet då inte, jag gör det på rutin, haha!

En bild...

Det slog mig nyss att jag hade lovat att lägga ut nån bild från dom som syrran tog i vintras! Här kommer en! Jag kan ju inte påstå att jag är värsta puman på bilden, men jag ska ju ändå se lite död ut på den, så shit the same, haha!


117070-270

mera...

Haha omg säger jag bara om Greys! man kan tydligen fastna på många sätt! Ett par som hade sex och fastnade i piercingen, haha! Sen kikade jag på Fråga Olle, sen blev det Lustgården. Jag har verkligen saknat Fråga Olle, var ju typ tre år sen det gick sist, kollade jämt då!
Sen har jag halvt ätit ihjäl mig på arraksbollar. Måste ju äta upp dom innan jag åker till pappa på fredag, haha! Dumt att slänga bort liksom^^ Ska även ut då igen, vilket leder till dagens i-landsproblem! Nämligen att hitta en outfit. Vette katten vad jag ska ha på mig!


Mucho tv...

Har blivit väldigt mycket tv idag, och väldigt lite dator! När man är utan tv i flera timmar så inser man hur mycket man saknar den, haha! har kollat in House, väldigt go och glad prick det där^^ Sen kikade jag på Elexir(?) och hur bra kändisarna lyckades. Hade tänk följa hela serien men inte sett ett enda avsnitt! Lyckat!
Nu har jag nedräkning till Grey's anatomy. Har inte sett det på en månad pga resor, hockey, m.m, så nu har jag stora abstinensbesvär!

Later!^^

Who's got the power...

Gaaah, hann bara kliva upp idag så blev det strömavbrott! Det finns verkligen ingenting att göra utan ström. Hur fasen gör amishfolket? Haha!
Aja, nu ska jag passa på att använda plattången medans strömmen funkar, så jag kan åka till affären sen!^^

zero...

Detta kan bli ett av mina mindre nödvändiga inlägg, just so you know! Jag ska skriva om Coca cola Zero, tjoho! haha! Den har funnits från 2:a april här, och igår testade vi den. Jag måste faktiskt säga att jag är JÄTTEöverraskad på smaken. Jag hatar verkligen lightläsk, men zero är helt okej! Klart att man känner lite på eftersmaken att det är light, men jag som är typ världens största cola-drickare kommer att köpa den! Det är bra betyg! Dock är jag jäkligt störd på att den lanseras för män. Vet ni varför den gör det? Jo, får att männen inte gillar lightsmaken! Lighten ska alltså vara för tjejer och zero för killar! Ursäkta, men vem fan har sagt att tjejer inte vill få bort den äckliga lightsmaken? Den har iaf en egen hemsida för grabbsen att kolla in^^



image269

Det var en gång en (rak) stolpe...

Hahahaha asså herregud! Vi åkte till min kusin Sofie i Nolby ikväll och hälsade på. En annan kusin, Therese var där, så det blev liksom två flugor i en smäll! Vi kom inte längre än till parkeringen utanför, *pang* där var det en skylt! Och denna gång var det inte jag, det var min syster! Mohahaha synden straffar sig själv! Om ni har följt min blogg ett tag så vet ni att jag råkade träffa en telefonstolpe utanför vårt hus för några månader sen, haha! Det där med backning verkar inte ligga i den Engbergska delen av familjen^^
Det är sant som dom säger; man ska inte lämna huset utan sin kamera!
Vi hade jättetrevligt iaf! Vi pratade massa gamla minnen, eller snarare jag eftersom ingen annan kommer ihåg, haha! Alla ba, jag vill också ha ett sånt minne! Sen åt vi väldigt flashiga bakelser ala rulltårta med grädde och bananer, haha, och jag hade dragkamp med Therese hund Zack! Han vann!^^

117070-268
EFTER

Grey's-testet...

Marla, du länkade ingen blogg så jag svarar här så du ser! Jag använde print screen-tangenten som tar stillbilder, sen klistrade jag in bilden i Paint! Därefter kan du beskära bilden i nått fotoprogram! Hoppas du förstår^^

Bebis & Bäbis...

Igår var det bebis i famnen (har faktiskt träningsvärk i armen, haha), idag var det Bäbis! Hon passade på att krypa upp i mitt knä efter maten. Hon är nog inte medveten om att hon är så stor som hon är, haha... Söt är hon i vilket fall!


 
 
117070-264 117070-263

drömmar...

Jag måste berätta om min dröm inatt medans jag minns den! Vi var typ asmånga som var på en öde ö som vi inte kunde lämna. På nått sätt lyckades vissa iaf ta oss därifrån, men eftersom vissa var kvar så skulle vi tillbaka. Denan gång med alla lumpens killar! Jag gick med nån kompis på väg dit och vi var med min gamla handledare från högstadiet, som tydligen skulle gifta sig! Hon var värsta bridezillan och pratade mest om nagellack tills vi kom fram. Jag gillade inte alls tanken på att åka tillbaka till den mörka ön, men tydligen så hakade jag på ändå. Alla förpackningar som var öppnade på vägen dit funkade inte när vi kom fram på ön heller. Man kunde inte ens dricka ur ett mjölkpaket! Sen var en gammal klasskompis som heter Jonas med i drömmen också. Nån sa till honom: Du måste äta nu så vi kan ta av dig byxorna! Liksom , what? Haha!
Alla lumpenkillarna bara vällde in på stranden där, och det var alldeles mörkt och kusligt! Sen vaknade jag av min väckarklocka så jag fick aldrig veta hur detta skulle sluta! Jag vet inte om jag blev lättad eller besviken!^^
Slutsats: Jag tror att jag ser på LOST för ofta... Haha!

horoskop...

Jag som är galen i horoskop brukar alltid checka in denna sida för att se vad det står. Det är dagshoroskop, och man kan även kolla för morgondagen^^

stackars tå...

Bra början på dagen. Sätter mig här vid datorn, snurrar runt, slår lilltån i stålbenet på skrivbordet. Blir typ knallröd i ansiktet så jag matchar min tröja och låter UUHHHHHHHHHH samtidigt! Mamma ba, vad gör du? Haha!
Åh, holy crap vad ont det gör!
För övrigt så sov jag alldeles för länge, och vädret suger!

onödigt vetande...

Snodde en lista från Madde^^ Dock i en lite kortare version!

Senaste impulsköp:
*tänker så det knakar* Måste vara mina nya diadem!

Favoritlyxartikel:
Kanske inte direkt lyx, men jag är obeskrivligt kär i min DKNY parfym!

Favvoskor:
Seriöst, ska jag bara välja ett par? Men okej, jag måste nog säga mina Björn Borg då, även om dom antagligen har sett sitt sista dagsljus nu!

Mode jag aldrig vill se igen:
Buffaloskor och nätbryjor! Fy fan!

Mode jag vill se igen:
Jag tycker fortfarande att boleros är sött!

Senaste fyndet:
Mina nya ballerinas^^

Fulaste färgen på kläder:
Neonfärger!

Sämsta köp:
Alla plagg som är oanvända i min garderob!

Favoritprodukt på apoteket:
Kirurgtejp till mina skavsårsfötter! Ser ni nån som alltid har tejpade fötter på sommaren så kan det vara jag! Haha!

Favoritdryck:
Coca cola & Oboy

Älsklingsljud:
Haha, not gonna tell^^

Senaste upptäckt i Stockholm:
Måste säga Universal som Madde!^^ Det var det enda nya jag såg på resan sist!

Fikar gärna på:
Chocolate house

Favoritdjur:
Hästar kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta!

Det dyraste jag köpt:
Räknas mitt körkort för 25 000?

Bästa fyllekäket:
Jag brukar inte äta så mycket själv, men man hamnar alltid på Max!


hår...

Haha, kolla här! Wentworth i en hårigare version! How cute^^ Men jag föredrar han snaggad faktiskt! Vill inte att Prison break ska ta slut, vad ska jag se på då?

117070-260

Jag i ett nötskal...

Om min batteriladdare!

Anders kommer in genom dörren, jag sringer fram med damp light (Anders får alltid fixa allt, han är elektriker^^).
J: Anders, Anders, den funkar inte! Jag får den inte att lysa!
A: Har den gått sönder?
Han tar den av mig.
J: Jag vet inte, den har alltid funkat annars!
Han kollar på laddaren.
A: Jaa, eller så kan det bero på att du har satt batterierna åt fel håll!
J: Oooj...

bad memories...

Lite hastigt inlägg tidigare, men jag hade lite bråttom! Klev uppp rätt sent idag, sen var det bara att hoppa in i duschen och göra sig någorlunda fixad inför middagen. Vi fick ju som sagt besök av Fredrik & Lotta, mormor & morfar + Anders mamma idag!
Jag trivdes verkligen med lille Isak i famnen. Lotta ba, vill du ha avbytare? Jag ba NEJ! Haha! Ingen fick ta honom av mig när han väl hade landat^^ Sen sa nån, det klär dig! Mamma ba, sätt inga griller i huvet på henne nu!^^ Men visst skulle det vara trevligt med en egen om typ tio år eller nått! Sen blev det iaf dags för alla att åka, så min arm som var död fick vila. Jag hann inte längre än till hallen innan jag slog nästa arm i skåpet så den också blev ur funktion^^ Jag fattar inte hur jag kan vara så jäkla klumpig!
Var in till stan en sväng nyss med mamma och Anders, så kommer Blueberry hill på radion. Jag och syrran hatar den låten, Anders har hjärntvättat oss med den när han spelar, haha! Så sitter vi där bak och muttrar om den. Jag ba, men det finns en värre låt, du vet den här *du dududuu* Syrran ba, ja du menar Red river rock! Men det är ju pappas fel! Jag ba jaa usch! Så hinner bara Blueberry hill sluta så kommer den andra jävla låten efter! Jag kan inte ens beskriva med ord hur mycket jag hatar den. Den ger dåliga minnen från barndomen när pappa stod med sina kompisar och trodde att dom kunde spela. Vi fick höra samma intro om och om igen, för ni ska inte tro att dom kunde hela låten, hahaha!

isak...

Har suttit med Isak i nästan en timme! Min arm är död, haha! Han är så söt så jag får spunk!


117070-259 

kärlek...

Åh jag bara älskar vissa nätter!^^

Hjälp...

Oh. My. God. Madde visade mig just precis hemsidan till Hostel 2. Känns som att layouten är talande, haha! Hostel är fortfarande den värsta film jag någonsin sett EVER, men jag måste kolla på tvåan iaf. Det är med nån slags skräckblandad förtjusning som jag måste se den på bio! Kommer den 8:e juni!

Packa, packa...

Sällan man fastnar här även om man har miljoner saker att göra! Jag måste verkligen packa, men det är så sjukt jobbigt. I really hate it! Ska åka till mamma några dagar, var ju ett tag sen nu. Måste gosa lite på Bäbis också! Angående bebis, vi ska få ännu en till i oktober, haha! Värsta babyboomen! Den här gången är det Anders dotter Carola som ska få smått. Det lär väl bli en tjej nu bara för att mina egna, nära syskon vägrar avla fram en sån, haha! Ska träffa Isak imorrn också, får se om jag vågar lyfta upp honom^^ Ska nog försöka få lite bilder när han är vaken iaf!
Näe nu ska jag hoppa ur pappas avlagda mjukisbrallor och göra nått åt saken! Eller förresten, dom får nog stanna på.. haha!

artikel...

Hittade en gammal artikel ur Dagbladet från magdansen. Den har jag nog inte läst sen tidningen kom ut, haha!



117070-255

bye bye...

Nu åkte Pernilla precis hem, so sad! Vi har spenderat kvällen framför Dagboken på tv. Hon hade inte sett den (skandal) så vi ändrade på den saken^^ Sen försökte jag fylla henne med godsaker. Vilket slutade med att båda höll på att sätta chips i halsen. Fast jag fick order om att inte sätta i halsen eftersom hon inte kunde rädda mig i brist på kunskap, haha! Vi blev bjuden på fest av främmande grabbs nere i korsningen också, men vi avstod faktiskt vänligt men bestämt!^^
Jag funderar starkt på att krypa ner i sängen för jag är fortfarande trött sen igår^^ Kanske läsa ikapp lite i min bok också!

Godnatt folks!

tröja...

Jag måste bara visa min tröja som jag inviger idag. Inte speciellt fin, men jag tyckte texten var så söt så den fick följa med hem, haha! Tog den även i en större storlek så den sitter lite löst...



117070-252

Jäkla nagel...

Varför gör jag alltid såhär? Det gör så jäkla ont, haha! Fast egentligen var det igår det hände. Jag ba aaaajjjj! Asså en nagel känns som en liten grej, men jag blir ju inte ledsen över att den går av (eller jo, kanske lite^^) det gör bara så jäkla ont när den går av nere vid skinnet för då kan man inte rycka bort den heller! Nu får jag gå med plåstrat finger igen tills den har växt ut en bit så jag kan klippa ner den! Suck! Jaja, nog talat om det, snart ska jag träffa Pernilla! Hon har åkt enda från Ramnäs hit till Sundsvall över påsken. Hon har ju släktingar här, som vi konstaterade nån annan gång. Måste ju passa på att hänga lite när hon liksom är i min stad! Vet dock inte vad vi ska hitta på, men det löser väl sig. Så mätt som jag är nu känns det som jag skulle kunna rulla ner för hela backen till stan, haha!


117070-253

igår...

Igår var ganska.. skum. Men kul ändå! Började med att Malin och Marie kom hit till mig, där vi sminkade oss alldeles sparkling och sen började vi förfesta lite tills syrran kom och hämtade oss. Vi åkte upp till Skvaderns skola (har aldrig varit där annars, kändes skumt att festa där) och träffade alla andra som redan var där. Inte för att jag kände så supermånga, men det var flera ansikten som man kände igen. Jag träffade en kille från grundskolan som jag inte har sett sen vi slutade nian. Liksom fyra år, så träffas vi där! Det var kul!
Sen blev jag presenterad för en annan tjej, hon ba, kommer inte du från Ljusta? Jag ba, öh joo.. Hon ba, men då måste du veta vem Micke är! Det är min kille! Han vet jag ju jätteväl vem det är, vi har haft många sjuka lektioner ihop, haha! Sällan folk känner igen mig som jag inte har en aning om vem dom är! Men till mitt försvar så har hon bytt look. Dom har ändå varit tillsammans i typ tre år, så jag har ju sett henne förut ett antal gånger! Vi stod iaf och pratade jättelänge om livet efter studenten och om att vara au pair i USA! Hon ska dra dit sen, jag är så jäkla avis, haha!
Sen vet jag inte direkt vad jag missade men nästa gång jag kollade mot den lilla scenen stod det fem killar utan kläder där! Man ba, hello! Haha! Okej, det var typ kanske bara två som stod i kallingar, resten hade brallorna kvar!^^
Sen dök Matilda upp. En annan  tjej från klassen. Vi hade nästan en liten egen Media-reunion där, haha!
Jag Malin och Marie drog iaf ner på krogen. Hamnade på Coppers, vart annars? Mitt lilla hak. Antingen älskar man eller hatar det stället, jag tycker det är grymt! Sen har vi ju min favorit-bartender där! Han är så söt att bara kolla på, men väldigt upptagen av nån tjej. Det var helt okej där, till ett gammal strul dök upp. Jag hatar när det händer! Jag vet inte ens vad han heter, bra jobbat^^
Vi avslutade iaf kvällen på Max, haha! Malins föräldrar skulle skjutsa hem oss, men dom andra ville äta där innan. Hennes föräldrar är verkligen en rolig klass för sig! När vi sitter och trängs i baksätet så säger hennes pappa: Det är så trångt så dom blir med barn i baksätet! Haha, så sköna!


117070-254


Oh, se vad som kom fram igen...

Okej sorry för min minbombning här nu, men solen kom tillbaka nu! Happy moment! Snart är det bara att dra fram bikinen och bli alldeles brun och fräsch!


image249 image250
 

roligt...

Haha jag sa senast igår att jag aldrig har sett min blogg på "senaste inlägg" under alla dom här månaderna men nu ligger jag där! Kul!

Big nono...

Der har precis kommit in ett enormt grått moln över himlen här. Av alla dagar som finns, pleeeease börja inte regna ikväll! Håret blir fasen katastrof i luftfuktighet, haha! Jag börjar även bli lite stressad inför kvällen. Jag vet knappt vad jag heter längre! Vad ska jag ha på mig?? Hur ska jag ha håret? Det enda jag vet är att jag ska inviga mina nya ballerinas på riktigt iaf. De känns som jag är otrogen mot mina Björn Borg, haha! Jag får tacka dom för en trogen tjänst och lägga dom på hyllan!
Åh, gud, klockan är snart halv 17 och det enda jag har hunnit med är att duscha och använt BUS. Att gå ut är tydligen ett heldagsjobb, haha! Näe nu ska jag kanske börja ta tag i mig själv. Känns nog som att det blir jeans ikväll iaf. Molnen ser inte så lockande ut... 

Update: Okej jag ger mig! Hädanefter ska jag skriva 16.30! Hahaha! x)


117070-248

finally...

 Vinnarna i Måns-quizen!

Ni är inte bortglömda! Ni kommer kontaktas under nästa vecka och informeras om era biljetter! Vi ber om ursäkt för att det dröjt!

Tack till Emma som sa det, annars skulle jag leva i ovisshet ett tag till, haha!

ny kommentar...

Haha vi satt och pratade om bröst på msn, och jag sa att mina inte är så stora (inte för att jag vill ha större heller)! Moa ba:

"Dina bröst ser rätt stora ut på alla filmer. Ursäkta att jag säger det, men det är sant, haha!"

Det låter typ som jag ha medverkat i 14 porrfilmer, men hon syftar på klippen från skivbolaget, haha! Jag satt typ mjölken i halsen^^


The freelance hellraiser...

Want you to know you made me happy
Want you to know you made me sad

Want you to know you made me happy
You are the best thing that I ever had...



Påsk...

Haha jag är lite seg ibland, men jag är allmänt dagvild. Men ja, det är ju skärtorsdag idag! GLAD PÅSK people!
Jag är nog problem med alla helger. Jag ba, Madde är det idag man går bus eller godis? Hon ba, HAHA nej det gör man på halloween^^




image247

storm...

Aftonbladet: "Gävleborgs län, Västernorrland och Jämtland kan räkna med mycket hårda västliga vindbyar."

No shit, vi blåser snart bort! Grannarna unders parkis har blåst sönder så den slår upp mot vårt fönster. Hyresvärd hit innan fönstret kraschar tack!


Update: Fönstret kraschade faktiskt lite! Men hey, jag räddade resten av deras fönster så jag är nöjd^^

image246

nerver...

Herregud, mina nerver kommer göra så jag får en hjärtattack i förtid eller nått! Först har vi natten som var! Jag kunde inte somna för jag var så jäkla rädd!^^ Jag hade fönstret öppet och det blåser stormvindar här, så hörde jag det vinade ljudet hela tiden plus att det var kolsvart, och jag är sjukt mörkrädd. Jag kände att jag var tvungen att stänga fönstret så jag hoppade upp, drämde igen fönstret och skuttade till sängen och drog täcket över huvet, haha! Yes, jag fyller 20 om tre månader och vågar fortfarande inte kolla in i gaderoben! Man vet ju inte vad som kan gömma sig där^^ Nä men allvarligt, det kändes som värsta skräckflimen, haha! Sen var jag ute på balkongen nyss och hörde nått skumt ljud, så jag lutade mig över kanten för att kolla, så flyger en kraxande skata upp och fladdrar om kring! Jag flög fasen en meter upp i luften och det kom ett sånt där välbekant skrik igen, hahaha! Jag är alldeles för lättskrämd för mitt eget bästa!








den smarta looken...

Jag måste säga att jag diggar den intelligenta looken på mig som jag har just nu. Stram hästsvans och glasögon är allt man behöver, haha! Näe, jag skulle inte visa mig ute så, det klär inte mig så bra. Jag tycker att det är jättefint på dom som passar i det, men varken strama frisyrer eller glasögon är något som jag trivs i. Mina linser används väldigt flitigt!
Angående smart, så var vi som vanligt på Noliamässan alla år under gymnasietiden. Så går vi fram till Chalmers bord och låtsas vara väldigt intresserad, för Sandra ville ha en påse därifrån som allt material från skolan ligger i! Så börjar vi prata med en kille som gick där om vad som fanns och sånt.

Han - Jaa man läser ju typ matte F där (liksom omg bye bye Chalmers^^).
Så ska ju jag naturligtvis skämta!
Jag -  Men det är väl onödigt, den enda matten man behöver kunna är 50% rea
Behöver jag säga att han inte tyckte det var kul? Pinsam tystnad...
- Eh kan vi få en påse?
- Visst, ska ni ha innehållet kvar i påsen eller?

Liksom that hurt, haha! Nu har ni fått en ny historia ur mitt superspännande liv. Ni ba, YES, haha! Sorry, men det ploppar bara upp gamla saker ibland^^

beautiful liar...

Två favoriter i samma video, Shakira & Beyoncé... Jag älskar deras kroppar. Smala, vältränade, men ändå kurviga!Ungefär så som jag vill se ut, haha! Enjoy!^^



dagens komplimang, haha...

Från söta Alex^^


"Du är som du är... Men jag tycker om dig ändå"

spännande...

Glöm vad jag sa om att lägga ner Idol! Efter Madde berättade att Carolina Gynning ska leda auditionturnén tillsammans med Carina Berg, så är jag bara förväntansfull! I'm so exited, vart ska detta sluta? Hahaha!


image245
Foto: Aftonbladet

Gwen...

Den absolut vardags-snyggaste kändismamman! Och hur söt är inte lille Kingston på en skala?


117070-244

action på stan...

Händelserik dag på stan^^ Började med att jag bara hann tio meter utanför dörren när en viss person gled förbi. Jag ba, SHIT, andas människa! Så ska man försöka se cool och söt ut samtidigt som man knappt kan stå på benen för dom är spaghetti! Jag hatar när folk (läs: killar) har den effekten på mig!
Sen går jag ner till Åhléns där jag ska möta Sandra. Jag väntar...Väntar.. Väntar lite till.. Till slut kände jag mig sådär lagomt dum som  bara stod där, så jag går in på Lindex mittemot.  Kollar genom fönstren, ingen Sandra. Jag går in på Wedins och lånar telefonen. Ingen Sandra som svarar, haha! Sen går jag in på Telenor till min bror och beklagar mig lite, och blir utfrågad om min sthlmsresa. Han skulle gå på lunch så jag gick ut med honom längs Storgatan. Jag ba, Men jag har panik, jag vet inte vad jag ska göra! Ska jag gå hem? Precis så så kommer Sandra gående mot mig, haha! Hon hade missat bussen och glömt mobilen hemma. Det är ungefär vi i ett nötskal, hahaha! Brorsan blev dumpad, sen började rundturen^^
Sen blev det leka lite kurragömma, jag bor i en för liten stad ibland! Det slår aldrig fel...
Jag köpte iaf nya ballerinaskor idag, så jag ville byta dom innan jag gick hem. Går in på en tvärgata som är tom påp folk,står där och hoppar omkring och sliter i alla snören och grejs och ser allmänt borta ut. Så precis när jag går därifrån kollar jag in och ser att jag hade stannat utanför ett skyltfönster. Fullt med bekanta killar som stod och glodde på mina konster. Jag ba ahh, och försvann snabbt därifrån, haha!
Andra inköp var knästrumpor och diadem. Hämtade även ut min Nivea-creme som man fick från VR!

yeah, yeah...

God morgon mina vänner^^ Det blev ingen repris på Lost igår. En kompis kom precis in på msn så jag fastnade där. Pratar hellre med nån som jag inte träffat sen septemper än ser på tv. Det är alltså en av alla mina bekanta som befinner sig i Australien... Så jobbigt att tidsskillnaden är tio timmar, haha!
Har hunnit läsa tidningen och ätit frukost idag, nu blir det borsta tänderna och poppa Somebody told me, haha! Jag ska ta den där svängen ner på stan idag. Sandra ringde passande igår och ville ha sällskap så stan idag, så det är lika bra att passa på!

sena repriser...

Det är stunder som denna jag uppskattar min blogg mest! Klockan är 01.07 och jag väntar på att reprisen av Lost ska börja. Har man inget bättre för sig kan man alltid roa sig här^^ Fast jag skulle uppskatta om reprisen kunde gå ett par timmar tidigare. Blir lite drygt i längden...


117070-243

so sad...

Herregud vad sorgligt det var! Jag är i nått slags chocktillstånd än. Liksom väldigt seriöst avsnitt för att vara Desperate Housewives... Ifall nån läsare ska se reprisen så vill jag inte skriva ut vad som hände, lite spoiler i så fall^^
Jag och syrran har diskuterat om vilken serie vi skulle välja om bara en skulle fortsätta av Grey's Anatomy och DH! Det är fasen omöjligt att välja mellan dom, keep on forever please!

husfruarna...

Vilken seg jäkla dag, ska den aldrig ta slut, haha! Nu är det iaf bara 20 minuter kvar till DH börjar, så vi kommer framåt iaf! Dagens handling:


Nästa avsnitt, tisdag 3 april:
Wisteria Lane-invånarnas liv förändras för evigt när
Carolyn Bigsby tar gisslan på stormarknaden.
Susan ska åka till Paris med Ian.



Yeah, I'm so exited, haha!

jerry springer...

Dom tittar på Jerry Springer i bakgrunden. Jag hatar Jerry Springer, jag får rysningar bara jag hör rösterna från den otroligt dåliga talkshowen. Mina nya VR som kom på posten känns lockande nu! Bara drygt två timmar kvar till gisslandrama på Wisteria Lane också, tjoho!^^

boring...

Vilken göralös dag jag har haft idag. Jättetråkigt, haha! Jag hoppade iaf in i duschen, och tänkte satsa på att fixa nån ny frilla idag. Jag kom inte särskilt långt innan det blev hästsvansen igen. Jag pallade inte idag^^ Men jag måste gå ner på stan och fixa min tröja, så jag gör väl det imorrn kanske. Hoppas solen kan titta fram bara, mycket skönare då! Har iaf fått nys om helgens aktiviteter, så jag får väl se vart jag hamnar^^

somebody told me...

Åh, jag älskar låten! Min morgonlåt när jag springer omkring, haha!






idol...

Kan dom inte bara lägga ner hela programmet istället? Jag är less på Idol nu, tre år i rad räcker faktiskt! Nog för att jag har tittat troget dom två första åren, men en paus ett år eller två skulle nog mer gynna än skada! Sen skulle jag vara taggad för fler roliga auditions igen!


image241

fräscha Brittan...

Jag vill se mer såna här bilder på Britney! Kul att hon ser fräsch och glad ut nu sen hon kom ut ifrån rehab! Jag hoppas fortfarande på en glassig comeback!


117070-240
Bild från Aftonbladet

shopping...

Kom hem från stan med två tröjor mer, och en frisyr mindre! Herregud vad det har blåst här idag. Liksom backslick och ansiktslyftning var bara förnamnet! Tröjorna är iaf typ t-shirts. Jag måste byta en av dom för jag vill ha den mer oversize än den var. Så går det när man aldrig orkar testa kläderna i affären, haha!
Var också in och skrev kontraktet på jobbet. Chefen ba, vad är ditt anställningsnummer? Jag ba, eh jag har inget. Hon ba, jo för du har fått lön. Jag ba jaha vart hittar man det? =O haha, så jag har mitt eget kassanummer utan att ha vetat om det, så kan det gå^^ Roligare att logga in med sitt eget namn ju! Fast det blir lättare att se om man har gjort fel också! Hon frågade om jag hade nått annat sommarjobb också, så jag hoppas att hon kan låta mig jobba nåns semester. Drömma går ju, haha!
Syrran köpte även ett Depend-lack som Elin Kling tipsade om förut. Hon tipsade iofs om färgen, men syrran köpte ett rött. Jag testade det nu hemma, och det funkade väldigt bra! Jag tror jag ska köpa ett själv, finns på Cubus!

grått...

Nada sol över Sundsvall idag! Faktiskt rätt skönt eftersom jag och syrran ska ner på stan och kika lite. Jag ska kolla på jeans och ballerinaskor. Mina älskade Björn Borg håller bokstavligen på att ramla sönder, men jag vägrar inse fakta. Jag har t.o.m sytt ihop dom för hand för att jag ska kunna använda dom, haha! Jag ska dock inte klaga på dom. Jag köpte dom för två år sen för ca 600-650 kr, och förra sommaren var det dom skorna som blev allra mest använd. Dom har sin rätt all vara sliten nu^^ Typ mitt bästa köp någonsin! Pappa sa åt mig att slänga dom men jag vägrade, så istället sydde jag som sagt, la på skokräm, satte tillbaka snörena, la i sulor, och smörjde in dom med Effekt (typ det bästa för att skydda skinnskor). Nu ser dom iaf hyfsade ut^^
Ojoj, nu rusar klockan iväg, jag måste göra mig klar nu, haha!


117070-239

sötnosar...

Dom är så sjukt söta ihop! Jag håller verkligen mina tummar och tår för dom! Och grattis till vinsten!


image238
Foto: Aftonbladet

cool...

...and it's such a miracle that you and me are still good friends
After all that we've been through, I know we're cool...



April, april, din dumma sill...

Jag har allvarligt tappat min sovförmåga nånstans. Jag vaknar astidigt av minsta lilla varje morgon. Men det är väl bra på ett sätt för man sover ju inte bort hela dagen iaf, haha!
Idag är det ju 1 april också, I don't like this day. Kan bero på att jag är ganska lättlurad så jag går på det mesta, haha! Tänkte kolla igenom tidningen och se vad dom har hittat på där. Ifjol stod det att det fanns ett nytt piller som gjorde brösten större. Alla ba, halleluja, sen attans bananer! Jag gick faktiskt inte på det, och jag är inte ute efter större heller för den som antecknar, haha!
Vi ska iaf åka en sväng neröver till dom lantligare delarna och hälsa på syster Annika. Hennes son Marcus fyller år idag, så vi ska väl fira lite!
Gå inte på för mycket nu folks!

Små olyckor...

Jag kom bara på ett par punkter till om resan, haha! Det brukar ju inte gå helt smärtfritt nät vi är i farten, och denna gång var väl inget undantag.
På morgonen innan Universal så fönar jag håret precis som vanligt, svisch säger det så sitter jag fast med en stor hårtuss i hårtorken. Det var äkta smärta att ta saxen och klippa bort mig själv från den!
På T-banan från Johanneshov till centralen igårmorse höll Madde på att tippa omkull också. Det var fullt så vi stod upp med vår packning. Jag vet inte vart Madde hade sina händer, men tydligen höll hon inte fast sig när den åkte iväg. Duns, duns, duns, lät det innan hon träffade plexiglaset.  Och det gör hon framför mig, tröttaste i Sverige samma morgon som vi vaknar 05.15. Tjejen brevid frågade snabbt hur det gick, och jag började asgarva! Mina tårar bokstavligen rann!

RSS 2.0