Kakeldekor...

Ikväll fick jag ett ryck igen och fick för mig att googla efter kakeldekor. Det är farligt att ha fritid på kvällarna ;-) Så nu har jag beställt ett provpaket där man kan kolla exakt vilken storlek och skärning som passar bäst innan man beställer på riktigt. Vill se hur lätt/svårt det är att sätta upp dom, och om resultatet blir bra innan också. Så får vi se om kaklet får sig en vit renovering sen! Även en ny köksmatta är beställd så man slipper se en del av det hemska köksgolvet!
Nu vill jag bara att min lampa ska komma också så jag kan fixa klart det, sen är det värsta som ska fixas gjort :-)
 
 
 
 
 

Tårta...


Påskafton...

Lite får man väl anstränga sig då det är afton och allt! Senare idag blir det familjemiddag hos mamma & Anders, och jag längtar efter maten redan nu! Jag har även gjort chokladtårtan igen, fast med påsktema. Hoppas den smakar lika bra som sist :-)



Ångest...

Måste. Släppa. Det...


Påskägg...

Jag fick minsann påskägg av pappa idag när vi var där på middag. Grillat och potatisgratäng med massor av vitlök, muuuuums! :-)


Glad påsk...

Trots gårdagens händelse så är det väl lika bra att göra det bästa av situationen och denna påsk! Syskonen har hemvänt över helgen så det blir familjemiddag och jobb denna helg. Glad påsk på er!


Dålig start på påsken...

Den här skärtorsdagen är en dag som jag vill radera. Dagen då Timrå IK förlorade sin plats i Elitserien för att flyttas ner till Allsvenskan. Fy fan, är det alltså såhär det känns? Jag som var supporter redan på den tiden dom gick upp till Elitserien senaste gången. Ja, det finns väl värre saker här i världen, men just nu känns det bara... tomt.

Annars så har jag jobbat på idag, och hittade den här söta byxan på lunchen! Från Newbie så klart :-)


Lampa...

Igårkväll efter att jag hade varit med Jessica, så tog jag tag i lite grejor hemma. Jag hängde upp gardiner i hallen ordentligt (dom var tejpade förut), limmade fast mina dörrlister som hade lossnat, och beställde en ny lampa till hallbyrån. Den som står där nu har inte fungerat på ett år nu, och den är riktigt ful. Kanske blir mer motiverad att fixa det där om lampan än snygg. En liten plexiglaslampa blev det, den måste ju passa med stora hallampan också :-)


Ny motivation...

Jag har känt ett bra tag att jag skulle behöva ett par nya träningsskor, då jag känner i fötterna att mina Ecco Biom börjar ha gjort sitt. Men det har ändå varit en trogen tjänst! Ville ha med massor av färg och i textil, så tadaa! Riktiga smällkarameller! Hoppas att dom bidrar med extra motivation också ;-)


Ny release...

Nytt body pump-program idag på gymmet, så jag och Sandra var där och testade det. Riktigt bra program måste jag säga, roligast på länge!
Efter gymmet så blev det tacos och Breaking dawn 2, följt av The Following. Helt okej tisdag måste jag säga. Imorgon är det jobbdags, nattinatti! :-)


Mar. 25, 2013

Vilken mysig kväll, lite skitsnack kan man alltid behöva. Mat blev det från Subway, så himla gott! Borde äta det oftare. Köpte med en bukett tulpaner till Mickis också, då det var första gången vi hälsade på i den nya lägenheten. Tulpaner och rosor, det är bra grejor det :-)


Fastnat...

Bra dag idag! Ledig, gick och köpte dunjackan, var på affärn. Ligger nu på golvet där jag eventuellt kan ha fastnat efter lite träning. Har dammat av en gammal träningsdvd som jag har hemma! Jag hoppas att jag kommer härifrån då jag och Jessica ska hem till Mickis ikväll, längtar! Mat och bra sällskap, fantastisk kombo! :-)


Soo sad...

No more SHM...


Vad bli det...

Eftersom syrran har fyra pojkar redan, så gissas det nu hejvilt bland familjen vad tillskottet kommer att bli (är). Det finns statistik som säger att sannorlikheten att få fem pojkar (av fem barn) bara är 4%. Men sen så är det för varje barn 51-49% på kille-tjej eftersom det föds mer pojkar. Försöker att stirra på bilderna för att luska vad hen ser ut som, men det är svårt. Hjälp, vilket kön ser det ut som tycker ni? :-)




Haha...


Beslutsångest...

Jag har inte varit så superintresserad av alla dessa lättviktsdunjackor som är poppis nu, men sen kom den här. Den är ju så söt i färgen! Jag har ingen mittemellan-jacka heller, så det skulle egentligen inte ens vara onödigt med ett köp. Jag har bara så svårt att föreställa mig strutta omkring i en rosa jacka. Men det kanske sitter mest i mitt huvud då jag alltid kör på murriga färger på ytterkläder. Måste fundera!

Annars gick det bra att jobba idag också, det har varit riktigt mycket folk under Birstas 5-årsfirande dom sista dagarna. Kenza har varit där, det har byggts en enorm tårta på sju meter som det bjöds på, idag sjöng Robin Stjernberg. Kul med jippon :-)




Lördag...

Jobbdag till18, sen direkt på hockey med styvfar! Vilken knäpp match det var idag, mycket konstigheter som hände. Börjar känna mig lite orolig om det blir några elitseriematcher nästa säsong.
Efter det så har jag och Sandra fortsatt att titta på Honey Boo Boo, så nu har vi snart sett en hel säsong på två dagar! Jag ääälskar den knäppa, ganska äckliga serien, jag har aldrig skrattat så mycket förut! Måste visa den för mamma ;-)
Nu måste jag sova, för jobbet kallar igen imorgon!


Tråkigt...

Det blir nog Honey Boo Boo som får stå för underhållningen ikväll! Så störd serie, men sjukt kul! Går på tcl om nån har missat, men jag drar några avsnitt på datorn istället ;-)

Har verkligen en känsla av att jag har slösat bort mina lediga dagar med att inte göra nånting, men vad fasen ska man göra dom sista, tragiska dagarna innan lön? Speciellt när alla andra jobbar! Tog iaf tag i ännu ett överhängande måste; beställa nya linser. Det har fastnat nått skit i en av mina, så dom skaver som tusan! Skulle behöva några återfuktande ögondroppar också, men det får jag undersöka på Apoteket :-)

A dolla makes me holla! - Honey Boo Boo



Sista lediga dagen...

Här har jag veckans sista lediga dag, medans andra har veckans sista. Konstigt det där! Men oavsett så är helg alltid helg, och det bör firas ;-) Jag och Sandra hade tänkt gå på bio ikväll, men filmen (This is 40) går så himla tidigt, så det kändes inte så kul. Då är ändå hela kvällen kvar sen. Det blir kanske en godispåse och en hyrfilm istället :-)




<3...


Keeper...

Har bestämt mig för att denna är en keeper nu, älskar den efter bättre provning :-)


Städning pågår...

Nä, det blev inget lämna huset idag, men däremot blev det städning. Jag får dåligt samvete när jag är ledig flera dagar och inte åtminstone tar tag i det värsta. Så lite puts i kök, badrum och mitt rum fick det bli. Skönt att plocka undan det värsta så man ser vad som gömmer sig där under, haha!
Avslutade allt med lite tända doftljus så att det luktar gott också :-)



Klick...

Den här lilla jackmojängen är helt underbar! Klick, klick ;-)


Mar. 20, 2013

Mitt internet håller verkligen på att göra mig galen, jag är så glad över att ha sagt upp det. Nu ska jag bara hålla ut i två månader till! Jag svär att ibland loggas jag tio gånger på tio minuter, det är ohållbart när man ska beställa något, betala räkningar, se på serier mm. Ni fattar! Inget mer Telenor för mig :-)
Något annat som stör min vardag är deklarationen som kommer när som helst. Jag fick nästa lite puls när jag hörde att posten kom idag, haha! Eftersom 2012 var första året som vi skattade efter en tabell och inte en viss procent, så är jag livrädd för att åka på en skattesmäll! Å andra sidan så har jag alltid betalat för mycket i skatt förut, så bara att hoppas att det åtminstone jämnar ut sig!

Annars så har jag tre dagars ledighet, så idag har jag slappat hela dagen. Imorgon kanske jag borde göra nånting vettigare! Typ åka till Birsta och titta på kenza eller nått ;-)


Bästa...

Våren är räddad, here comes Morgan & Ola-Conny ;-)


Give me that bed...

Tittade på Äntligen hemma efter jobbet idag, och såg när dom gjorde den här sängen! Jag vill ha en egen, herrejäklar vad fin den var :-)


Levererad...

Levererad och klar till en nöjd Isak! Och jag måste säga att chokladtårtan smakade fantastiskt! Mm mm mm ;-)


Utgång...


Chokladtårta...

Den här "slängde jag ihop" efter jobbet idag! Hoppas att den smakar bra och att dom blir nöjda :-)


Officiellt...

Idag blev det officiellt även på Facebook, äntligen! :-)
Till lilla knytet:


Lindex kan också...

Snart har jag plöjt igenom alla bebiskläder som jag tycker om, dags för nyheter! Det här köpte jag för ett tag sen, sött som socker :-)



Weekend...

Eftersom jag har en tendens att aldrig ta tag i mina ärenden i tid, så har jag haft en hel del att fixa idag. Både till bakning och utgång! Men nu tror jag att jag är redo för helgen :-)

Har dessutom sprungit runt och städat det värsta hemma efter jobbet, så nu ska jag slå mig ner i soffan och titta på Eat Pray Love!


Färdig...

Idag har det varit intensivt. Först jobb, sen hem och snabbt baka, och sen har jag följt hockey på radion. Har dessutom lyckats se på Sofias änglar och nu på premiären av Red Widow. Jag får ångest av att veta att han dör även fast det är själva handlingen i serien, hörs bara namnet. Jag är inte bra på tv eller film där någon blir lämnad eller dör!


Jobba, jobba, jobba...

Jobbat stängning idag, och sen fortsatt med tårtdekorationer. Jobb hela dagen lång med andra ord! Nu har jag tre dagar då jag slutar tidigt, sen på lördag blir det utgång! Längesen nu :-)


Yrkesskada...

Är det detta som kallas för yrkesskada? Hihi ;-) Skulle borsta av skärbrädan och missade att det låg en kniv brevid. Fast kniven missade jag självklart inte ;-) Nu är Spiderman faktiskt klar!






Visp, visp...

Eftersom jag nu jobbar fyra dagar i rad, så är förberedelser inför bakbeställningen väldigt viktigt! Speciellt att fixa tårtbottnarna och alla sugarpastefigurer. Sen är det alltid lättast att dela en tårtbotten om den är lite fryst, sen smular den inte lika mycket när man klär in den heller, så det är bara bra. Ett annat tips är att verkligen vispa skiten ur smeten (ägg och socker) så det blir en fluffig botten. Jag skulle aldrig göra en vanlig sockerkaka och göra tårta av, då jag inte tycker att tårta ska smaka sockerkaka ;-)



Bästa...

Det bästa med att vara ledig måste ju vara dagarna då man kan strutta omkring i myskläder hela dagen utan några måsten. Min dag började så, ända tills jag kom på att jag hade glömt att köpa ägg till bakningen. Bara att klä på mig och strutta till affären ;-)


Vy...

Ligger och drar mig i sängen och tittar på denna vy. Jag har funderat länge på vad jag ska göra för att det inte ska vara så vitt och tomt, men jag kommer ingenstans, haha! Hur gör alla andra med 3 m i takhöjd?
Nu skulle jag behöva pallra mig upp och baka lite tårtbottnar till helgen, bara en minut till... Zzzz...


Outfit...

Till lilla grodan var också med i beställningen, hihi <3


Nackdelen...

...med nätshopping! Jag beställde två kakburkar från H&M, då jag aldrig har tillräckligt många för att frakta mina beställningar. En av dom var ju inte riktig den storleken jag hade sett framför mig, haha! Dock väldigt söt ;-)


Tv-kväll...

The Following var ju kanon, vilket drag i en serie! Sjukt spännande!

Nu ligger jag i sängen och gluttar på reprisen av Melodifestivalen (hej nörd), och jag måste verkligen säga att jag älskar Robins You. Så himla fin och mäktig, men jag hade aldrig trott att den skulle vinna. Just pga att ingen från Andra Chansen har lyckats med det. Själv röstade jag på Robin, Anton och Yohio, kunde faktiskt inte välja!
Sen har jag lite svårt att förstå alla som blev skogstokiga över att Yohio inte vann eftersom han fick flest svenska röster. Jo, det var ju trist, men vi vill väl ändå tävla med en låt som Europa tycker om? Vet ni vilka låtar som vi har skickat utan Europas samtycke? Anna Bergendahl och Malena Ernman! Säger inte det något? Heja Robin, nu kör vi ;-)


The Following...

Ikväll ska det bänkas framför The Following! Har hört mycket bra om den serien, så det blir upp till bevis. Glöm inte att det är dubbelavsnitt bara!
Jag har faktiskt haft en liten crush på Kevin Bacon en gång i tiden ;-)


Zzzz...

Idag känns som en sån där dag som man bara vill ta sig igenom. Kliva upp, jobba och komma hem och känna ledigheten! Kanske ta en powernap på soffan, har sovit som en kratta :-)


Hej lördag...

Som jag har längtat! Tacos och Mello, kan knappt bli bättre. Idag vet jag inte riktigt om jag ska vara äkta Patriot och rösta på Yohio, eller om jag ska låta tonårsflickan ta över och rösta på snygg-Anton ;-)


Så sant...

Haha :-)


Mar. 08, 2013

Herrejävlar vilken träningsvärk jag har i magen, corepasset tog med andra ord!

Idag har jag börjat öva inför min nästa tårtbeställning, och temat är spindelmannen. Nu måste jag bara lösa hur killen ska få vita ögon, men annars ger jag mig själv godkänt för försöka försöket. Ska även baka två sorters muffins och en chokladtårta, allt till Isaks kalas nästa måndag :-)


Pregnant in heels...

Ett program som jag verkligen gillar att titta på är Gravid i högklackat (Pregnant in heels) på SVT. Det är ett realityprogram som handlar om Rosie Pope och hennes välbärgade, gravida Upper east side-klienter. Rosie driver en klädbutik som också heter Rosie Pope Maternity, och har typ gravidklasser och lektioner för gravida par.
Det är verkligen inte som att titta på en dokumentär om att föda barn eller nått sånt, utan det är mer en rolig underhållningsserie där hon tar hand om ett par klienter i varje avsnitt :-)


Fredagsnöje...

 Alltså, fågeln som gör moonwalk, jag dör!! Hahaha :-D
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gym...

Släpade min stjärt till gymmet idag för ett corepass och body pump. Med betoning på släpa, haha! Jag skulle verkligen behöva komma över mitt träningshat, men just nu tycker jag att det är så himla tråkigt. Kanske skulle bli peppad av nya träningskläder och skor? ;-) Just nu kör jag mest på rosa, skulle va kul med nått annat!
Lång träningstop från Ellos, byxor från H&M, skor Ecco biom och flaska Champion för Rosa Bandet.



Dark red...

Inte ofta jag orkar måla på nagellack nu för tiden, tycker att det är lite jobbigt med färger som inte matchar kläderna ;-) Innan jag åkte på utbildningen så lånade jag ett lack av Sandra, och det har suttit riktigt bra! Ett mörkrött från Essie.
Nu är det dags att sova, imorgon vankas det jobb, dock en väldigt kort jobbdag :-)


Is it a keeper...

Köpte en ny vårjacka förra veckan, och nu måste jag bestämma mig om det är en keeper eller ej. Älskar att det är stenar på fickorna som gör att den ändå blir lite feminim!


Hemma...

Det var verkligen en snabbvisit till huvudstaden. Tråkigt att jag inte kunde stanna längre, men både jag och Evie jobbar ju.
Hittade dessa roliga energidrycker i en affär där nere, tyckte dom var så fina ;-)


Framme...


Snart så...

Ja, imorgon drar jag alltså ner på utbildning över natten. Bara tanken på att sätta mig och åka ensam ger mig ångest, lokalsinnet är bedrövligt! Tur att jag kan låta syrran visa vägen innan jag behöver hitta ensam på tisdag. Det här med att göra saker ensam är verkligen inte min grej. Jag är ganska blyg och osäker, så att åka till ett främmande ställe där jag inte känner någon alls känns lite jobbigt. Men det brukar ju ge med sig bara man kommer fram!


16 minuter playa...

Aaah, dåliga tider kräver dåliga lösningar. Aja baja till solarium, men ibland behövs det. Att få låtsas att man ligger på nån strand nånstans mitt i vinterrusket. För vinter blev det. Igen...



Fixa & Dona...

Har tagit en runda i hemmet och donat lite efter min tur på stan. Behövde ta hand om disken och tvätten, så nu är det äntligen gjort! Jag gillar verkligen alla mina fluffiga, söta kuddar som fick en uppfräschning efter tvätten :-)

Nu vill jag mest bara att det ska bli kväll så jag får äta tacos och kolla på Mello. Imorgon är det jobb, och på måndag åker jag till Sthlm på utbildning :-)


Seriösa fynd...

Som jag har fyndat till nästa vinter idag, helt otroligt! Jag tror inte att det finns nånting roligare att köpa än bebiskläder, även om det är svårt att hitta fina, neutrala saker. Allt detta fick jag för 250kr, och då har även overallen fått bäst i test i vinter! Nu frågade jag faktiskt först om det var intressant, då syrran kanske vill välja sånt själv, och den fick godkänt. Kommer matcha den röda vagnen hon vill ha ;-)




Tema...

Nån som kan gissa vilken figur som ska bli tema på nästa tårta/kalasbeställning? ;-)


Triss...

En triss i klänningar/tunikor har jag skaffat mig denna vecka. Jag ser en råd tråd på färgskalan, haha! Tycker även att jag har tuffat till mig lite med militärt och skinndetaljer, även fast det fortfarande är klänningar ;-)


Fredag...

Kör camo idag!



Fredagsfika...

Idag köpte chefen bullar till oss, åh vad gott! Älskar Pressbyråns bullar :-)


Mar. 01, 2013

Torsdag = Fråga Olle Dokumentären! Sitter som klistrad varje vecka med någon slags hatkärlek för programmet, det finns ju mycket skumt där ute. Till det blev det en smoothie också, vilket var ett bra tag sen sist. Gott :-)

Imorgon verkar det som att någon kommer och tittar på fönstren, men jag tror det när jag ser det! Sen blir det kväll på jobbet innan jag får åka hem och fredagsmysa. Längtar till Mello-lördag redan!


RSS 2.0