Väx, väx...

För att jag inte ska ha klippt av mig håret i onödan, så ska jag göra mitt bästa för att ta hand om det nu. Det är bara så tråkigt att dom bra produkterna kostar så mycket, finns ju roligare saker att lägga pengarna på! Har inte riktigt bestämt mig vilka produkter jag ska satsa på än, förutom dessa. Morroccanoil har jag alltid älskat, tycker verkligen den är grym jämfört med andra oljor! Sen äter jag biotin varje dag för att stärka håret inifrån. Folk frågar mig ganska ofta om jag har vant mig än, och svaret är nej, haha. Som sagt, jag ångrar det inte, men planen har alltid varit att spara ut det igen, så det blir bara toppning och färga utväxten framöver :-)


Mathelg...

Förra helgen var verkligen en helg i matens tecken! Middag och bio med tjejkompisar på fredagen, och trerätters middag med jobbet på lördagen. Lördagens middag var fantastisk, Gud vad gott! 
Filmen vi såg var nya Paranormal activity, men den var en lite besvikelse. Kanske lika bra då dom filmerna skrämmer skiten ur mig, haha!
Nu är det klippt...

Klippte av mig håret förra veckan, det rykte väl 1,5 dm iaf! Tanken är ju att jag ska spara ut det igen, men det var så himla slitet och försummat efter detta år så längden var inget att bygga på. Jag saknar långt hår otroligt mycket dock, och jag tycker att det är jobbigt att vara utan så länge framåt. Är absolut inte missnöjd med själva klippningen, för det blev superfräscht, men det känns som att jag kapade min identitet, haha! Vet inte riktigt vad man gör med ett hår i den här längden ;-)Ser ut som sju svåra år med påsarna under ögonen, men den här veckan har varit slitande. Extrapass på jobbet och sömnlösa nätter är en dålig kombination!

RSS 2.0