Blodbad bokstavligen! Jag skulle tvätta hå...

img_1128 (MMS)

Blodbad bokstavligen! Jag skulle tvätta håret över badkaret idag, och kände hur det släppte loss i näsan så fort jag böjde på huvudet! Hann naturligtvis blöta ner håret först, så där stod jag med vatten i ögonen, rinnande hår och en forsande näsa. Fick ropa på mamma som kunde ge mig en handduk till näsan och en turban på huvudet, haha! Blev faktiskt lite ängslig där ett tag, det slutade inte rinna blod på en evighet, men till slut gick det över. Hade gått lättare att ligga ner om inte vovvarna drog i turbanen hela tiden ;-) Annars har jag och mamma mest bara legat i sängen idag och haft det bra!


Jag ligger i sängen med en godispåse, och ...

img_9056 (MMS)

Jag ligger i sängen med en godispåse, och helt plötsligt fick jag väldigt mycket sällskap. Här missas inget prassel minsann!


Jaaaaaaaaa...

Timrå ik tog nyss sin sjunde raka seger av sju möjliga! Åh vad jag önskar att jag hade varit där, men just nu måste mamma gå före. På tisdag hoppas jag dock på att stå och hoppa på läktaren! 
Dom hade chansen att säkra Elitseriekontraktet ikväll om dom tog tre poäng, men nu blev det två. Trist att det målet inte kom 1.11 minut tidigare, men å andra sidan är det en galen bedrift att vinna sju matcher i rad! Speciellt med så mycket skit som dom har fått ta den här säsongen. Klart man som supporter hoppas på Elitserien, men jag kommer stå där och hejja i vilket fall, i vått och torrt! Drömmen om SM-guld kommer alltid finnas kvar. Född Timråit, alltid timråit :-)



Morgonbus!

img_9378 (MMS)

Morgonbus!


Cookin' & Cleaning...

Nu har jag gjort mig hemmastadd hos mamma för några dagar! Tanken är att jag ska sköta hushållet och djuren. Hehe, stackars mamma som måste äta min mat. Fast en dag blir det fajitas, och det längtar jag faktiskt efter. Jag har ju typ tre paradrätter ;-)
Jag borde försöka sova nu eftersom hundarna har en tendens att kräva mat okristligt tidigt på morgonen. Råkade fastna på Google istället, herregud vad fast man kan bli där!


Dress...

Jag minns knappt när jag köpte kläder senast i en butik, förutom en träningstopp. Därför har jag nu unnat mig en fin klänning som jag har tittat på länge! Den är så jag :-)


Påskpynt...

Jag jobbar på traditionerna här hemma, det är nämligen jag som kommer se till att det blir pyntat till påsk och jul ;-)
Hittade små, söta äggvärmare igår, och nya kulor till riset. Ska ta tag i det där nästa vecka, resten av den här ska jag nämligen vara hos mamma! Anders åker till Rom imorgon, så jag ska hjälpa till tills han kommer hem. Nyopererad med fyra megavovvar är ingen bra kombination :-)


Euphoria...

Var i ett sånt lyckorus igår att jag glömde att skriva ut att Timrå tog sin sjätte raka seger igår! Puplikrekord var säsongen tror jag också att det var! Nu borde det inte fattas många poäng tills kontraktet är säkrat till Elitserien igen. Sjukt härlig stämning på slutet (kanske inte hos djurgårdarna), 5800 människor som klappade fram segern dom sista minuterna. Åh, jag älskar hockey ♥


Därför är det trevligt med en Roomie...


I väntan på...

I väntan på hämtning av Anders så försöker vi roa oss själva! Sandra har väldigt kul med rosetten från mina nya doftljus från H&M bland annat ;-)

 


Senaste krigsskadan...

Jag v. Locktången 0-1...


Igen...

På kvällens schema står:


Op...

Nu på morgonen ska min mami opereras, så jag håller alla tummar och tår för att det ska gå som det ska <3 Ingen stor operation egentligen, men alla som känner mig vet att jag oroar mig för ALLT! Lite svårt att sova har jag, men borde försöka ett par timmar till iaf. Har bara fått fem timmars sömn, och det blir inte jag människa av en hel dag!


Rose...

Jag hittade så himla fina doftljus på Ica Kvantum igår, så jag var tvungen att köpa hem lite. Billiga var dom också, ljus har ju en tendens att vara ganska dyrt annars, speciellt doftljus! Mitt största problem brukar vara att välja vilken av mina dofter jag ska tända. Just nu har jag rose, vanilj och fresh linen att välja bland i värmeljus :-)


Lilla prinsessan...

Hovet har släppt tre nya bilder på minisessan. Tycker att den här bilden är himla vacker :-)




Mer bilder...

Gud, vad sköööönt det är med vår! Spring i benen och soliga dagar. Idag blåser det dock sjukt mycket, så lite burr på det. Sommaren är faktiskt ganska nära nu, efter april är vi nästan där :-)








Våffeldagen...

Vi har även hunnit med att äta lite våfflor hemma hos mamma och Anders, som halva Sverige tror jag enligt Facebook. Gott :-)




Bus i solen...

Evie ville fota hundarna ute idag, så jag sprang omkring i solen och busade med dom för fullt. Mysigt ändå tills man får massor av leriga tassar på sig, haha! Älskade vildingar ♥




Lite tilltugg på det kanske...

 


Inbjudning...

Jag och Sandra har en litern inbjudan ikväll, men min roomie försvann på ett Nelly-tjosan en stund! Vi får roa oss själva ett tag alltså :-)


Bättre bild...

Här är en bättre bild på nya datorn, det blev en Asus Notebook. Herregud vad smidig och tunn den är jämfört med min gamla, den andra känns som en sten i jämförelse. Det är två tum mindre skärm också, för den andra var nästan onödigt stor för mig. Jag får alltid megaångest över såna här inköp, men jag måste verkligen ha en dator. Det är så mycket som jag sköter genom nätet, så det funkar verkligen inte utan. Nu sitter jag och premiärsurfar, och än så länge känns det bra!





Jag har en ny baby! Liten, nätt och snygg ...

img_1659 (MMS)

Jag har en ny baby! Liten, nätt och snygg är den också :-)


Fräscht...

Nu är det rent och fint hemma, så skönt! Vi har även hunnit med affären, och där köptes det rosor som aldrig förr! Eller åtminstone till köket, hallen och mitt rum. Blommor till helgen är ju lite av min grej som ni kanske har märkt! Efter allt stök hemma så blev det dubbla pass på gymmet, solarium, och nu är jag hos mamma. Lyckades äntligen kolla min deklaration här igårkväll också (har varit riktigt orolig för restskatt i år), och jag kammar hem en ganska rejäl summa i år också. Så skönt med lite extrapengar till sommaren :-)

 

image description


Wake up...

Dags att lämna min otroligt mysiga oc fluffiga säng! Städning står på schemat idag inför helgen, det finns inte riktigt tid för det sen! Ska även ta bort vinterskruden på mitt bord, byta sängkläder och lite annat smått och gott. Sen blir det träning innan jag åker till mamma senare ikväll :-)


Äntligen...

Idag lyckades jag äntligen sneaka åt mig en dator! Lycka att få se säsongsavslutningen av Pretty Little Liars, även om jag redan visste vad som skulle hända. Jäkla spoilers på fejjan ;-)
Imorgon kommer Evie hem, så då bosätter jag mig hos mamma ett par dagar. Undantag för lördag då det blir lite av en tjejkväll hemma i stan. Stora klädproblem, men annars ska det bli kul!


Gymmet...

På gymmet som alla andra vanliga onsdagar! Står på crosstrainern nu i ca 30 min, sen blir det en timme mrl innan det är klart!
Snygg bild jag fick till också ;-)


Woho...

Timrå-vinst och tre nya poäng i kampen om Elitserien! Åh, vad härligt! Både jag och min bror höll på att bryta ihop av nervositet i slutet.
Min syster har även nyss gjort mig uppmärksam på att det inte går att kommentera min blogg på mobilinläggen. Visst jag som har glömt att slå på den magiska knappen, men nu är det fixat :-)


Gissa vad jag gör...


TRÖTT...

Det svider i ögonen av trötthet, det har verkligen varit ös idag. Klev upp halv sju för att jobba, från jobbet till bussen, sprang från bussen till gymmet, från gymmet till affären, från affären hem. Väl hemma var det bara dags att sätta igång att baka morgondagens beställning av cup cakes, både morot och choklad. Frostingen får vänta tills imorrn, för jag är sååå trött nu. Godnatt på er! :-)


Once again...

Nu har min dator lagt av igen, tror jag får nått fel. Kanske inte borde hoppas på återuppståndelse den här gången?
Hur som helst, det värsta med det hela är att den lägger av två dagar innan man äntligen får veta vem som är A i pretty little liars. Not okay!!! Hur ska jag nu kunna kolla? Vänta till helgen känns olidligt...


Dags för kalas...

Nu väntar jag på hämtning, sen ska jag äntligen få smaka min tårta. Hoppas att den är god bara ;-)


Söndag...

Tog en riktig sovmorgon idag, hur skönt som helst! Nu ska jag titta på mitt favoritprogram Familjen Kardashian (sjukt roligt), sen är det dags att hoppa in i duschen och bli kalasredo :-)


Lördagkväll...

Lördagen i lite bilder ;-)

 

 


Hemmafru...

Idag känner jag mig som en hemmafru. Har plockat ur diskmaskinen, städat lite, och tvättat åt både mig och Sandra medans hon är på jobbet.
Sitter nu och väntar på att min bror ska hämta alla cup cakes och tårtorna, sen blir det tacomiddag med Sandra och en film :-)


Hej då Darth Vader...

Nu är det snart färdigtjatat om Darth, för nu är tårtorna klara för leverans senare idag! Nio timmar tog det att sätta ihop dom, och då är varken baktiden eller gubbarna inräknade. Vill inte ens tänka på hur lång tid det tog tillsammans. Förstår inte riktigt vad som tar så lång tid, men det är ju mer pill än man tror när allt görs för hand. Någon liten skavank blev det tyvärr, men annars så tycker jag att resultatet blev ganska bra till slut. Hoppas lille kunden godkänner den också ;-)

My Room...

Förra helgen så tog jag tag i röran som var kvar i mitt rum, så att det äntligen blev rent och fint. Så skönt att inte försöka vada fram mellan kartonger och skor längre. Många vändor till förrådet blev det, jag älskar förråd! Så här ser det alltså ut med möblerna och dörren på plats också. Tack pappa för den fina dörren :-)

Jag ljög...

Lite mer har vi faktiskt hunnit med ikväll, nämligen detta ;-)


Älskar mobilbloggning...

Full rulle idag också. Började med att Mickis ville luncha, så jag gjorde mig i ordning med nytt rekord tror jag! Inte likt mig att fixa mig på en halvtimme när håret tvättas ;-) Det var vi två och Jessica som träffades, och självklart var det lika trevligt som vanligt. Kanske skulle ha varit snäppet bättre om jag också åt lunch, men jag hade precis ätit en sen frukost.
Efteråt var det hemåt igen, för att dekorera cup cakes. Önskan var att dom skulle vara lite anpassad till barnkalas, så en massa färger blev det! Och stjärnor för att hålla ihop det lite med star wars-tårtorna!
Sen har det varit träning för hela slanten med Sandra, först Core följt av Body pump :-)


Apple of my eye...

Kvällen har gått i träningens tecken. 30 min crosstrainer följt av 60 min mrl. Sen har jag och Sandra gjort en hel del magövningar här hemma. Vi är så exalterad över att Sean Paul kommer till Gatufesten, så han fick stå för träningsmusiken!
Nu varvar jag ner med lite äpple och ett avsnitt Ringer. Har massor av serier att komma ikapp :-)

 


Social...

Såhär sociala är vi hemma hos oss! En varsin dator och tillhörande hörlurar i öronen, haha! Sandra pluggar och jag ser på ett avsnitt av Pretty little liars medans jag äter lunch. Nästa vecka får vi äntligen veta vem A är, efter två hela säsonger! Så spännande ;-)


Bakning...

Intervjun är över, pust! Jag tycker att det är så jobbigt att stå i centrum sådär, och att svara på alla frågor.
När jag kom hem så satte jag igång med bakningen, dagarna börjar ju ta slut snart. Det är ju all dekoration som kommer ta tid, och på kvällarna så tränar jag ju. Nu har jag en tårtbotten kvar, sen ska jag en sväng på stan!


God morgon...

Solen skiner, jag är vaken, men mår sjukt illa! Inte sjuk-illa, utan av nervositet! Jag ska på jobbintervju snart, så det är anledningen!


Konstigt...

Konstigt det känns att blogga på datorn, använder typ bara mobilen nu för tiden. Har knappt använt datorn alls, får inte ihop tiden konstigt nog.
Jag sitter just nu och tittar på reprisen av Melodifestivalen, och jag känner verkligen starkt att Danny borde ha vunnit. Tycker himla synd om honom som i princip snubblar på målsnöret för tredje gången. Fasen vad hemskt! Sen kanske han kunde ha varit en bättre förlorare enligt många, men jag har ändå förståelse för hans besvikelse.
Men i alla fulla fall, jag älskar Euphoria också, så det kunde ha gått betydligt värre ;-)
Dagen idag bjuder på träning och storhandling inför bakningen till helgen. Dags att sätta igång snart, vet bara inte vart jag ska förvara allting!

Mellokväll...

Vi har en liten Mellokväll, jag Sandra och Jessica! Det blir utgång senare :-)
Heja Danny!


Nytt...

Fick syn på nytt Daimgodis på affären idag, så var tvungen att köpa en påse så jag kan provsmaka ikväll. Eller jättenytt är det väl inte, men nytt för mig!
Blev även en söt, liten energidryck :-)


Test...

Idag har jag provbakat en tårtbotten inför nästa helg. Har aldrig använt det receptet, så bäst att testa först! Jag gillar inte att vara ute i sista minuten med mina beställningar, ifall att nånting går snett.
Nu blev jag helt plötsligt väldigt trött, och skulle behöva en liten powernap. Kvällen bjuder på middag hemma med Sandra, sen lite stirrande på dumburken. Det är ju Spartacus :-)


Se den...


I paketet...

Paketet som jag hämtade ut idag var en beställning till kalaset nästa helg. Strössel, marsipan, tårtljus och formar. Visste inte att det var så himla svårt att hitta röda tårtljus i affären! Isak har ju sagt att svärdet ska vara rött, så då måste han ju få det ;-)
Do you get the picture?

Köket...

Köket före:
Köket efter:

Vet inte vart jag ska börja...

Jag tänkte försöka stöka undan så mycket som möjligt idag, men vet inte riktigt vart jag ska börja! Packa upp skor, posta brev, hämta paket, bära saker till förrådet. Förhoppningsvis hinna träna också, men annars får det vara idag!
Tror jag börjar med promenaden till Pressbyrån och hämtar paketet :-)


Fynd...

Jag har fyndat lite på bokrean, bla denna efterlängtade bok! Elsa-serien är betydligt bättre än jag trodde från början faktiskt, och nu ska jag äntligen få läsa sista delen :-)


Spännande...

Jag funderar verkligen vad jag sysslar med ibland. Såg nu när jag la mig i sängen att jag har blåmärken lite här och där. Spännande att jag är så van att slå mig, att jag inte ens lägger märke till det längre! Det finns mycket farthinder när man flyttar ;-)
Matchen tidigare ikväll började väldigt bra, men tyvärr så vann fel lag till slut! Blev även klart att vi tar Djurgården med oss till kvalet. Sååå nervöst att kvala!


Hockey...

Nu är det hockeydags, eventuellt sista matchen i Elitserien! Nu kör vi :-)


Cool bok...

Apropå Darth Vader, så köpte jag en födelsedagspresent till lilleman idag! En riktigt läcker bok om Darth i 3D, där man kan klä av honom lager för lager! Står även beskrivning om hans utrustning! Frågade brodern om det skulle vara intressant överhuvudtaget, och tydligen har Isak sett den innan, och gillar den skarpt. Tur för mig ;-)


Trött...

Hmm, tror att bilderna fick spunk i förra inlägget, det var inte meningen att dom skulle bli publicerad tre gånger! Mobilbloggade, så kan inte fixa till det just nu :-)
Dagen har känts lång måste jag säga, och jag är galet trött. Kan inte sova ut längre, väldigt ovanligt för att vara jag. Jag älskar ju att sova!
Jag har tränat vidare på min Darth ikväll, och det börjar väl eventuellt att likna något. Jag får väl acceptera att jag inte har nån utbildning, och att jag inte kan göra allt perfekt! Jag gör iaf mitt bästa :-)


Badrummet...

Tänkte börja visa lite före/efter-bilder på hemmet eftersom. Det är fortfarande inte klart överallt, men det börjar likna ett hem! Badrummet är ju svårt att renovera själv, så där har vi bara fått gjort så gott det gick med lite vit inredning!

 

 

 

 

 


Det går bra nu...

Det känns som att bakbeställningarna har kommit igång lite nu på slutet. Närmast är tårtan till Isaks kalas om två veckor, och ikväll utökades den beställningen till två tårtor och dubbla satser muffins. Hann bara komma innanför dörren hemma efter middag hos bror, så fick jag en beställning till på 20 muffins! Så två tårtor och drygt 40 muffins ska levereras med två dagars mellanrum. Jag vet ju vad jag kommer göra på kvällarna ;-)
Har övat vidare på min Darth Vader i sugarpaste ikväll, känner pressen litegrann!


Härligt väder...

Åh, vilket fantastiskt väder vi har idag! Det mesta har smält på marken, solen skiner och det är varmt. Om det blir ett vinterbakslag igen, så kommer jag att grina! Haha :-)
Jag passar på att njuta en liten stund, för snart bär det av mot jobbet!


Ikea...

Igår på dagen blev det en sväng till IKEA för att köpa lite småsaker som fattades hemma. Lite lampskärmar, handtag m.m. Hann även in en sväng på Butik Annelie och köpte detta underbara doftljus, som typ halva bloggvärlden skriver om. Det doftar så himla gott, och pryder nu tvättstället hemma :-)


Invigd...

Nu är min och Roomies tacos-fredag officiellt invigd ;)


Med mig själv...

Jag har lite qualitytime med mig själv och min Magnum. Roomie är borta ikväll, så lägan känns faktiskt väldigt tom för tillfället! Ska iaf glutta på The River, och sen förhoppningsvis lite webb-tv :-)


Livat...

Jag har faktiskt inte upplevt särskilt mycket nattklubbsväsen i den här lägenheten, men däremot massor av bilar utanför mitt fönster! Mitt fönster verkar vara ganska otätt, för det låter verkligen som om bilarna kör på min kudde ibland. Lite störigt när jag vill ha en fet sovmorgon, men jag vänjer mig nog :-)
På morgonkvisten har jag fått ett par kartonger uppackade, och senare blir det en sväng på stan och träning!


RSS 2.0