Utgang och Elefanttrekking

Igar hade i en liten lugn utgang till lonely beach.. ett backpackers stalle. det var en vinglig fard i en lite Tuk-tuk upp och ner genom skarpa kurvor och hissnande nedforsbackar ;P hehe
Vi drack en asaklig Tequila sunrise bucket.. nar magda val fatt smak for tequila for jag val dricka det hela resan ;) Blev en tidig hemgang vid tvatiden efter en gungtur och en till vinglig taxifard :) 


Jonathan, therese, Magda och Jessica pa en stor vinglig gunga..

sa gar det nar mada ska gora mera fart;)

Idag ska vi pa elefantrekking.. ar typ snart pa vag ska bara tillbaka till hotellet och smorja pa solkram!!
skriver mer sen.. vi har iallafall bokat tva natter till har pa paddys palms (alltsa till den 3e) och sen vet vi inte. Kom garna med tips!!!


Ps vi har antligen listat ur vrfor det ar hal i madrassen.... drinkhallare.. ;) Ds

Kramar Jessica och Magdalena

Koh Chang

Nu har vi blivit less pa regn och rusk pa varan semester.. vi packade vaskorna och drog till bangkok och vidare till Koh Chang:) Annu en 12 timmars resa och sen ytterligare 6 timmar plus en battur.. less!!!! vi ar proffs pa bussakning iallafall! ;) Valde Koh Chang eftersom Theres (magdas kusin) ar har med sin familj sa vi joinar dom ett par dagar. Mysigt med middagssallskap och en stor stark karl som kan radda oss fran laskiga duschar som go bananaz och sa...;) hahaha
klantiga jessica lyckades namligen pilla pa ventilen i duschen for mycet idag sa den sprutade rakt ut helt crazy och vi fick vatten overallt.. Tur att jesper kunde radda oss genom att boja slangen sa vattnet slutade forsa.. hade aldrig kommit pa det sjalva ;) haha IQ-blondin pa hog niva!!!

Har haft det mysigt har iallafall.. lite bacardis och god mat, man kan tydligen ata for 40 bht .. ca 10 svensk kronor. vi hr atit lyxmiddagar i 1 vecka for 200-250 bht per mal alltsa.. host! haha :) har bokt rum till den 1 februari far se vart det bar av sen..

Nu maste vi ga och sova.. uppdaterar mer imorrn after stranden!

<3 Jessica och Magda!

Fotproblem...

Ibland gar det inte sa bra for vara stackars fotter. Sahar ha mina set ut dom sista dagarna. Dag 1 slog jag min stackars fotknol i bussen, sa den ar alldeles jatteom fortfarande. Dag 2 svallde mina fotter nagot sa enormt, sag ut som elefantmannen, haha! Dag tre (idag) hoppade jag ner fran flytmadrassen rakt ner i stenbotten och skar fotterna. Trippelotur och trippelont! Bade jag, jessica och Therese lyckades skara oss pa fossingarna, men de gick bra for alla. Svider mest av saltvattnet bara.





Poolkonster...

Det ar inte alltid sa latt att gora konster i en pool, och fanga pa bild.









Patong Beach :)

Har kommer lite om forsta dagarna i thailand :)
Vi borjade utflykten i patong beach dar vi har solat badat och matt bra.. och shoppat litegranna..
Var aven ut pa nagra drinkar, har ar vi pa vag ut forsta kvallen!


Hittade snabbt en favorit i lemonshakes.. mm.. mmMMm..mmm.. valdigt svalkande och gatt att halla i sig efter nagra timmar i varmen, eller till frukost :) Dessa ar fran varat frukoststalle dar vi spenderade alla mornar innan beachen. Pancakes och lemonshake for drygt 130 bht we like!!! Ca 30 :- alltsa!



Beachen i Patong.. manga spannisar i for sma badbyxor..
Det var harifran vi tog en Long tail boat till Freedom beach :)
Fint men inte sa klart vatten fast valdigt badvanligt!!!



Vi har blivit valdigt fortjusta i alla salonger.. har ar vi pa basaren i patong city och far en skon skon skon fotmassage av tva pojkar.. dom peta med pinne och allt. Valdigt avslappnande och kittligt..
Blev lite jobbigt nar dom skulle knacka tarna och dra at alla hall och kanter, slutade nog med en storlek storre pa fotterna :P eller iallfall tarna :)

 

 



Pa vag ut i jakt pa Hakans bar endast med en bargrannes adress och drinkar i sikte :) snart far ni hora mer om det :D Blev aven var forsta tur i en party TukTuk.. kul med musik i bashogtalare nar man ar pavag ut pa partajj ;)
Laskigt att halla i sig bara i en liten stang nar dom kor som darar:P



Har antligen hittat pancakes med nutella.. OMG sa jakla gott :) vad tror ni vi lever pa har nere??! hehe
Magdas favvo fran forra resan och kan latt lova att de blir en av mina favoriter med :D


Nu ar vi pa ett hotell i Krabi :) staden verkar valdigt lovande med stort shoppingutbud och bra restauranger.. har aven hittat nagra krogar och sa.. dock inte i klass med bargatan i patong:P Har hittat supermycket fina shoppingsaker idag.. har bland annat kopt en klanning till Alice i riktig prinsess stil:) bara 3 saker till oss sjalva.. duktiga :)

Nu ska vi strax sova.. ut och leta hotell imorrn som har lite lagre pris an varat ganska dyra som ligger en bit bort!

Natti Natti :)


No strange things...

Vi har haft ett mal med var resa till Thailand. Ett stort, spannande aventyr! Vi valde till och med ort efter detta spektakel. Malet var namligen HAKANS BAR! Hahaha! Vi ville naturligtvis se sjalva vad hela grejen var, sa vi bestamde oss for att dra till Patong Beach och traffa Baren-Farjan-Hakans bar-Hakan! Eh, ja, det var lattare sagt an gjort. Tre dagar tog det oss att hitta dit, efter vandrande fram och till baka efter alla gator. Ja, alla gator utom den  ratta naturligtvis. Vi gav upp och tog en taxi som faktiskt lyckades hitta, aven fast dom inte visste vad det var. Vi hade last att hakan himself inte skulle vara pa plats, sa lite ledsna miner var det allt pa toserna from Sweden.
Vi bestallde in jattegod mat, satt och pratade, kollade omgivningarna. Helt plotsligt sa ser jag en brunharig profil nagra bord langre bort. HAKAN!!
Han satt och pratade med sitt sallskap, och vi satt vid baren och sorplade isdrinkar. Bartenderkillarna (en svensk och en thai) borjade prata och skoja med oss, och helt plotsligt ploppade aven Hakan fram till sallskapet. Han halsade pa oss och presenterade sig. Sa att vi var sa fina med vara blommor i haret, haha! Han sa aven att vi borde folja med pa deras partybat nasta helg, lite sugen blev vi, men vi har ju redan akt vidare nu! Sen ville Thai-killen ta en bild pa oss med Hakan, och det var val inga konstigheter! ;) 


P.S Nej, vi blev inte starstruck av Hakan pa riktigt, haha ;)




Antligen framme

Magdalena & Hakan & Jessica

Piggelin, Hakans, Golden delicious

Oreo chock, Strawberry daiquiri, den snyggaste bartendern ever


Utflykt till Freedom beach

Hej igen!
Nu har vi nyss atit en pizza pa ett liet halv sunkig men makalost gott pizza stalle i varat kvarter!! Idag har vi spenderat dagen pa underbart vackra Freedom Beach. Ett hett tips till alla andra thailandssemestrare. Freedom Beach, utanfor Puhket. Vi akte en Long tail boat dit med en skojfrisk karl som verkade tycka att vi var det hetaste som klivit i hans skuta sen disney gjorde Den lilla sjojungrufilmen. Vi blev inbjudna pa barbeque for att kalasa pa hans fisk som han forsokte fiska upp under batfarden.. det gick sadar, han blev utan bade oss, fisk och barbeque;) Vi landade iallafall pa den fina stranden Freedom beach ca kl 1 eftersom vi fortfarande ar jelaggade och har inte lyckats kravla oss upp fore 10 fast vi forsokte... kan vara att vi poolsimmade och tog otroligt vackra konsnarliga bilder kl 3 pa natten i var hotellpool igar.. aterkommer till detta;)
Val pa stranden badade vi och badade och badade.. vi kommer inte komma hem bruna utan med simhud. Hur orkar folk bara pressa i denna varme?? OMG! Vi ar som tva salar nar vi guppar omkring i det klarbla vattnet med hatten pa sne.
At en spersmarrig lunch pa restaurangen pa stranden. Magda kyckling curry och jag rakor med vitlok:) mums.
Kopte chips och lite vatten och knatade sen ner for att sola (las bada) igen. Lyckades aven denna gang ta otroligt vackra konsnarliga bilder.. tur vi ar smart sa vi inte forsoker leva pa vart utseende ;) Blev hamtade runt 5 tiden av var pigge kacke thailandare och skjutsade tillbaka till var vanliga hemmastrand. Pa promenaden hemhittade vi kopcentrummet Robinson som vi blev nyfikna pa och tog en tur. Vi sag nog ut som tva drankta katter i vara halvblota klanningar, bikinis och solhatt pa ett blott trassligt har. Vilken syn for butikspersonalen pa detta ganska exklusiva kopcentrum. Vi hittade iallafall varsin donut som vi kunde smaska pa pa vagen hem. Okey vi kopte 3 var sa vi hade till kvallen oxa;) hehe
Pa vagen hem blev de jatte molningt och ratt vad det var borjade det stortregna pa oss. Fick typ springa in till hotellet. Dyngsura och svettiga bra kombo! Hann aven med att springa in till var engelska receptionist. Han har sett oss tva ggr. En nar vi precis kommit efter tva dagars resande med flyg, buss och taxi, inte sa frascha.. och nu nar vi sprungi hem i regnet efter en dag pa stranden. Stackars karl! Han kunde iallafall boka Krabiresan sa det ar skont. Da kan vi koncentrera oss pa att hitta hotell! Ska snart skriva om lvad vi gjort innan idag i Thai.. ska bara vanta pa att magda laddar upp bilder :)

Frukost pa var stamstalle

Med hatten pa



Fina Freedom beach

Tva salar pa beachen

Kommer mer snart, Jessica & Magda 

Thaiiiland

Hej alla darhemma!!
Nu har vi gjort oss hemmastadda pa hotell Absolut i Patong beach, phuket!
Ingen taxichaffor hittar hit sa vi far alltid ha med ett visitkort for att ta oss hem..

Har hunnit med massa mat och shakes.. lemon ar en favorit hitills :)
Shoppat har vi gjort oxa.. magda har bland annat hittat 2 jattefina byxdressar och jag har slagit till pa en bikini och lite annat smatt och gott!
Imorgon ska vi forsoka leta pa Hakans bar! Det ar inga konstigheter;)
Hej da sa lange!!

Kramar Jessica

Sömnbrist...

Jag kunde inte somna igår, helt omöjligt. Sista gången jag kollade på klockan så var den över två, och väckarklockan ringde 4.30. Kul att sova mindre äm 2½ timme på en natt. Nu är jag skakis och har huvudvärk pga sömnbrist. Snart bär det av mot Stockholm och Arlanda. Bussen gick inte förbi där, så vi åker till Cityterminalen först. Jag ska uppdatera er vid tillfälle under resan :)


Dagen innan...

Jag tror att allt är klart för avfärd. Förutom packningen. Haha. Måste nog ta tag i det nu. Usch, nu börjar jag bli nervös på riktigt. Flygrädsla, ångest över alla timmars resande, att nånting ska gå fel. Självklart längtar jag supermycket, jag har bara svårt att slappna av innan jag ska resa bort.
Jag väntade tills dagen innan med att ramla också. Jag la mig under Jessica bil, hahaha. Vilken syn! Ont gjorde det också, men jag fick rätt bråttom upp eftersom vi stod efter huvudvägen. Slog i benet i bilens undersida, men det verkar än så länge som att det bara var stoltheten som fick sig en skada.


Sjukt mätt...

Åh, vad mätt jag är. Totalt stopp i magsäcken. Pappa var nyss här och åt kinamat som han köpte med sig. Det är så det funkar när man äter hos mig, man får köpa maten själv, haha! Nä, så illa är det inte men det var hans förslag. Det börjar ju dra ihop sig till min lilla semester, så han ville vinka av mig innan.
Nu fastnade jag och vet inte riktigt vart jag ska fortsätta. Sy, diska, föra över musik och lägga in räkningar ska hinnas med. Och packa såklart...


Brittans nya...

Hold it against me. Jag kan inte hjälpa det, men jag älskar Britney. Jag gör det. Inte helt otippat gillar jag även hennes nya låt som inte ens är släppt här, tror jag. Väldigt klubbig låt!






Ni kan kalla mig hurtbulle...

Jag klev upp innan sex imorse för att kunna åka hem med Anders, när han skulle till jobbet. Jag brukar ofta gå och lägga mig igen, för det är way too early för mig. Idag gjorde jag faktiskt inte det, utan jag gick och bokade tvättstugan istället. Alltså, jag är impad av mig själv, tvättstuga kl 07.00!
Tänkte att det skulle vara trevligt att ha rena sängkläder och handdukar sen, istället för en full tvättkorg. Medans jag väntar på första maskinen, så har jag tagit fram min kära noppmaskin. Typ en av världens bästa uppfinningar. Lite senare blir det symaskinen också, men tänkte vänta så grannarna hinner vakna. För sånt oväsen.






Solsidan...

Som jag har längtat... Världens bästa svenska serie, just nu. Missa inte, börjar strax ;)

Reklamation...

Jag har reklamerat min lilla kavaj som jag köpte i höstas. Den finns inte kvar längre, men jag hittade en bättre. Ofodrad också, vilket är väldigt bra till sommaren. Foder brukar ju vilja bli väldans svettigt. Den får åka ner i väskan också, jag höll på att frysa röven av mig i Bangkoks köpcentrum sist. Dom vet då vad AC är!






Till mami...

Om en liten stund åker jag hem till mamsen & Anders över natten. Jag glömde lite grejor där sist, och sen hinner vi inte ses innan jag åker. Kan inte fatta att det är tre dagar kvar, crazy! Kusinen åker idag, så dom sitter nog på planet snart. Hoppas vi lyckas möta upp dom nånstans efter vägen :)

Det ploppar väl upp ett par tidsinställda inlägg under dagen, nothing fancy, men ändå ;)


Utförsäljningsfynd 4...

Ursäkta den suddiga bilden. Ett par snygga kilklackar i fuskmocka, och ett par snygga klackskoletter. Snyggast till jeans, men dom med klack funkar till klänning också. Våren, here we come ;)






Fynd från Gina Tricot...

Jag har velat ha dom här hela hösten, men snålat i kassan. Vilket lönade sig då dom bara kostar 49kr nu på rean. Perfekt. Det kanske verkar som jag shoppar massa, men jag shoppar smart. Jag håller faktiskt hårt i pengarna när det inte gäller sånt som jag har behövt till resan.




Resedagbok...

Här sitter jag med ugnen på högsta värme, och luckan öppen. Försöker öka graderna inne litegrann, nu är det svinkallt igen. Jävla vinterväder, det har varit så varmt och skönt hemma när det nästan var plusgrader ute.
Hur som haver, det var inte det jag tänkte skriva om. Jag pratade med min kusin på telefon igår eftersom dom drar till Thai imorgon. Hon frågade om jag skulle ha nån resedagbok. Hmm. Jag hade förträngt att det kanske vore bra. En del av mig känner att bloggen och Facebook räcker, men hela familjen känner inte till min blogg. Blir det för trist med Facebook?
Grejen är den att jag inte tar med egen dator, så jag måste leta internetcafé. Det går segt och är allmänt jobbigt, så det känns stressigt att hinna med en sida till att uppdatera. Nä, jag tror att det får räcka, faktiskt.


Dagens citat...





Att oroa sig gör aldrig morgondagen lättare,
det gör det bara tristare idag.



                                   

                                                      -Anonym


Utförsäljningsfynd 3...

Kan ni se mig i nån av dessa? I'm not sure. Men gillar bikerbootsen för dom är så nätta, och cowboybootsen kan bli nice till en riktigt söt sommarklänning. Det är iaf vad bilden i mitt huvud säger. Annars så är det okej, jag fick till och med mammas välsignelse till att bunkra skor för 49kr, haha. Än är det inte slut på skor...





Kul man kan ha...




Det är inte bara vännerna som gillar iphone 4 ;)


Vår på H&M...

Den korallfärgade klänningen från H&M finns i butik nu. Snygg som tusan! Hittade även den fantastiska, gula klänningen. Im in love. Väldigt samma stuk på dom. Den gula finns även i samma blåfärg som The Garden kollektion-klänningarna hade. Just därför jag valde den gula, har ju en klänning i den blåa färgen redan. 199kr styck är nästan som hittat, och gratis när man har en massa bonuscheckar redan ;)






Mitt i röran...

Det är dyrt att åka utomlands... Sprutor, piller hit och dit, nya lås, nya örlurar, solskydd, bla, bla, bla. Rörigt är det också!





Nygammalt från Bikbok...

För flera månader sen köpte jag en klänning på Bikbok. Skulle ha den på juldagen, så jag visade den aldrig här, men jag var totalt förälskad i den. Bästa av allt var faktiskt att brodyren var lite defekt (jag kan ju sy själv), så jag fick den billigt. Fanns i flera fina färger, och jag hade sån beslutsångest. Tog den marinblåa, men var helt kär i den vita egentligen. För flera veckor sen hade dom en kampanj på Bikbok när det var 40% rabatt på alla klänningar. Tjoho, jag fick alltså den vita också ;) Dom kostade 399kr egentligen, vilket inte är dyrt, men jag ville inte lägga dom pengarna innan Thailand.




Ärenden...

Härligt att stiga upp halv ett på dagen, många timmars effektiv tid ;) Jag pallrade mitt ass ner på stan för att uträtta dom sista ärendena inför Thai. Med andra ord shoppa det sista, haha. Hittade en underbar knallgul klänning på H&M, visar lite senare med lite reafynd.
Nu har jag nyss ätit god middag hemma, ska packa ner det som blev över i matlådor, och sen är det dags att gå igenom lite packning. Skulle behöva testa bikinis, men känns inte så kul när man är nyäten.


Bra jobbat...

Kul att kl är 03.11 och jag ligger och läser bloggar fortfarande! Haha, nörd. Det är verkligen lämpligt för att fånga dagen imorgon. Fast jag kan ju faktiskt inte rå för att vissa bloggar är intressanta. Nu ska jag ge mig, bums i säng!


Utförsäljningsfynd 2...


Looks like hell...

Gudars, hur det ser ut hemma. Nu har garderoberna tömts i jakt efter thaikläder. Jag har kommit fram till en slutsats: jag har inget att ta med mig. Jag har väldigt lite sommarkläder, använder knappt det i det här landet. Kallt även på sommaren för det mesta, haha! Jag har ju köpt lite nytt iaf, som ska få åka med. Tur det.
Ska försöka packa lite hur som helst, men jag vet hur det brukar sluta. Ta med mig en massa skit som jag inte kommer trivas i känns inte heller jättekul. Ska inte ens prata om att välja skor. Eller bikinis...


Utförsäljningsfynd...

Innan vi stängde så hade vi en sjuk utförsäljning dom sista dagarna. Skor för 29 och 49kr. Man måste bunkra då, så är det bara. Blev lite nya ballerinas tex.







Nytt & Rent...

Ordning, reda, struktur. Pysslade med badrummet igår på grund av platsbrist. Nu tror jag iaf att det mesta fick en bra plats, det är ordning på mina smycken, och dom söta korgarna fick komma fram bättre. Det nya duschdraperiet är jättefint, hjärtmattan nytvättad, och nya, rosa gästhanddukar på plats. Jag kan även tända ljusen utan enorm brandfara, haha! Me like.






Plötsligt sa det bara...plopp...

Kanske världens sötaste godis just nu.






Oh baby you're so fine, I wanna make you mine...

Kommer ni ihåg dom här? Var i valet och kvalet mellan dom och stövlarna på Ecco tidigare, med valde stövlarna. Nu är dom mina iaf, rea och personalrabatt, I like.  Hade glömt hur sjukt snygga dom är på. 1400kr ordinare pris.


Måste komma ihåg att tacka syster Evelina för nya bloggdesignen också. Jag är en jobbigt klient ;)







Julklapp...

Till mig, från Jessica. Så fin, och ramen är 100% jag.





Sleep over hos Jessica, mumsigt med glass :)

img_4462 (MMS)

Sleep over hos Jessica, mumsigt med glass :)


Ring, ring...

Det är sällan så många som hör av sig som när man glömmer mobilen hemma. Konstigt fenomen det där. Sen kan jag även föreställa mig hur irriterad alla blir över att inte få svar, haha! Hade lyxen att bli bjuden på mat på Max av mamma och Anders, mycket gott :)
Snart åker jag hem till mig igen, och då måste jag ju fixa allt sån där själv. Fast det är klart, sen kommer ju en månad fylld med utemat flera gånger om dagen. Exakt tio dagar kvar till avfärd nu, börjar bli nervös på riktigt.
Nu hoppas jag på att kvällen blir fylld med Coca cola och nått bra på tvn.


Beroende...

Jag har blivit besatt av att spela Rocketbird på min iphone, så jag kommer inte ha tid för bloggen  nu. Later ;)

Årets första...

Jaha, dags för lite tv-mys i soffan och titta på Let's Dance. Ska också gråta en skvätt för att jag inte ser ut som Malin.

Basic...

Lite nytt till Thai. Baslinnen och strandväskor, kan man få för mycket av det? Kan ju tillägga att väskorna kostade 10kr styck på H&M, annars hade jag gett mig vid Lanvin-påsen ;)







It was so good...

Tårtan igår, alltså MUMS! It was sooo good... Tur för mig att det finns kvar ;)







Det kan man väl kalla vardagslyx...

Bubbelbad. Skönt. Avslappnande. Gärna lite musik och en bok. För mig är det lyx eftersom jag inte har något kar hemma. Ändå har jag sällan ro att ligga särskilt länge, men nu blev det iaf en timme. Wonderbart :)






Inte den bästa idén...

Kanske inte var den smartaste idén att ge sig ut på powerwalk i vårt kaosväder. Testa powerwalka i djupsnö, går sådär. Snöflingorna piskade ansiktet som hagel också, för det blåste så hårt. Men, men, är man tjurig så är man, och nu är det gjort!





Andra kök...

Jag hatar att använda andras kök. Har precis gett mig in på en tårta (det är ju helg igen, höhö) hos mamma, men jag blir tokig. Kort stubin och lättirriterad, haha! Men vad fasen, det är så störande när ingenting duger eller när man inte vet vart sakerna ligger.
Det blir iaf en chokladtårta med chokladgrädde och chokladpudding. Har jag nämnt att vi gillar choklad? ;)

Bokat hotell...

Början av färdplanen är nattbuss från Bangkok till Phuket. Där har jag inte varit så det ska faktiskt bli kul att se nått nytt. Från vad alla säger så ska det även vara röj där, vilket jag gillar. Jag har nyss bokat hotell i Patong beach, så vi kommer stanna där i fyra dagar. Givetvis lär vi åka på utflykter till lite lugnare områden också, jag har bla hört att Freedom beach ska vara fantastiskt.

I rummet ingår AC, balkong, internet, tv, kylskåp m.m. På hotellet finns det skönhetssalong, massagesalong, laundry service, maid service, taxi service... Låter toppen, men man kan ju alltid bli lurad!







Också ganska trevliga...

H&M. Himla fin färg på bikinin, och så söt. Korall är inte heller fel på sommaren.




 


Åka buss med stil...

Eftersom SJ nu för tiden har datahaveri, förseningar typ varje dag, och krockar sina tåg, så kände vi för Ybuss till Arlanda. Naturligtvis så fanns inget annat än 1 klass  en lämplig tid på morgonen, så det blev en ganska dyr busshistoria. Dock ingår det frukost, morgontidningar, extra benutrymme och skinnfåtöljer i priset. Vi får åka buss med stil ;)




Bilder från Ybuss hemsida


Vi är sååå tight...

Vår lilla valp har en egen lekplats och bädd brevid databordet. Idag gick jag där och rotade efter min toffel (hon vill väldigt gärna gömma tofflor och skor där), och gissa vad jag hittade! Haha, det är ganska roligt. På hennes bädd ligger ett foto på mig! Hahaha. Vet inte hur hon har hittat det, eller vart, men där låg det fint och prydligt, utan tuggmärken. Det är kärlek ;-)


Buried...

Såg på Buried igår. Det är verkligen 1½ timme med samma person i samma lilla kista. Lite vågat att göra en sån film. Jag tyckte att den var bra, men lite jobbig att titta på. Lite klaustrofobisk, man känner verkligen med honom. Kan inte avslöja allt för mycket om vad jag tycker utan att avslöja slutet, så ni får titta själv.






Från nyår...

Jag satt i en sunkig t-shirt och mjukisbyxor. Eller ja, det gjorde vi allihopa. Jag förstår att vissa tycker nyårsafton är toppen, men jag gör faktiskt inte det. Jag kan inte minnas en enda nyårsafton som jag verkligen har haft roligt. Det är för uppblåst, och för mycket press att det måste vara roligt. Dessutom brukar jag bara vara full av ångest varje gång. Allt man borde ha gjort bla, bla. Nån gång kanske jag ändrar mig, jag kanske inte har varit på nått tillräckligt bra ställe än ;) Vi var iaf familjen, åt massor med gott och kikade på alla fyrverkerier utomhus.


Stal lite bilder från Evelina.




Tillbaka till vardagen...

Jaha. Då var nästan allt som vanligt igen då. Evelina satte sig i bilen för att åka hem för ett tag sen, buhu. Jag bör dra mig hemåt snart jag med, men det  är så skönt att bli bortskämd här. Det är ju bara drygt två veckor kvar till Thai, så jag skulle behöva gå igenom lite packning, och kolla vad som fattas och sånt. Börjar känna mig lite stressad, och resfebern har också dykt upp. Det är den där flygningen, ni vet...
Jag tänkte också läsa lite om andras resor, så vi får lite tips och idéer om vad vi borde göra. Jag vill göra och se mer än sist.


Ikväll är det tacomiddag och hockey hos br...

img_0815 (MMS)

Ikväll är det tacomiddag och hockey hos bror. I periodpausen så roar vi oss med kameraunderhållning ;) Heja TIK, nu måste vi vinna!


Middag hos pappa idag! Kvällen består av F...

img_0767 (MMS)

Middag hos pappa idag! Kvällen består av Fångarna på fortet, och eventuellt Rallybrudar. Annars är det nya året rätt händelselöst än så länge ;)


RSS 2.0