Glad Valborg...




Fikabeställning...

Det vankas kalas för mormor imorgon, så ikväll har jag fixat fikat. Bakade bottnarna gjorde jag redan i måndags och frös in :-)






Haha...




Mysigt...

Det magiska uppvaknandet som endast näsblod kan ge kl 4.45! Fy tusan, och innan man har hunnit fått tag på papper och handdukar så känns det som att man har blodat ner hela sig själv och hemmet. Jag misstänker att nässprayen är boven i dramat, jag börjar fasen bli rädd för att använda det om det så ofta ska sluta med näsblod. Inte så kul om man är ute offentligt direkt.





Våriga tår...

Jag har efter helgens bravader lyckats dra på mig en förkylning. Kul! Är det kroppens sätt att säga att jag inte pallar såna här helger längre? Haha ;-)
Efter jobbet idag så har jag legat som ett kolli på soffan, men det känns ganska befogat när man är både trött och sjuk. Har iaf gjort en liten ansträngning, och det är att lacka mina tår. Dom fick bli lite våriga med Baby Pink. Jag har lite svårt med naturliga tånaglar, iaf på mig själv. Fötterna känns liksom lite gladare med färg!









Gårdagen...

Shit alltså. Två dagar på krogen och sen lite jobb på det. Mitt huvud är inte på topp idag, haha! Men jag har haft en riktigt rolig helg med Linnea, så det får det vara värt!
Vi började med middag hos mig, sen körde vi på hela natten :-)








Dubbelhelg...

Denna helg kör jag och Linnea en dubbel utekväll! Vi har pratat om det länge, men nån av oss brukar vanligtvis jobba på helgerna, så det är svårt. 
Vi började iaf igår och då fick vi sällskap av Malin och Marre. Hade jätteroligt hemma hos mig innan vi gick på krogen. Jag älskar verkligen att sätta på en bra låt och dansa loss på golvet. Det brukar dock oftast börja med en one man show  innan nån annan joinar mig ;-)


Håller på att prova kvällens outfit just nu. Flickig klänning eller lite rockigare med dödkalle-top är frågan!

Rally...

Undrar om barnet tycker att mostern kör rally när han krampaktigt håller i sig med båda händerna ;-)





Keep on dancing...

Ikväll har jag gjort nånting sjukt roligt, jag var nämligen på ett danspass med Marie. Så längesen jag dansade (krogen räknas inte) och jag älskar det fortfarande. Och svettigt som tusan. Efteråt gick vi på en långpromenad också, så nu är nog min kropp chockad, haha! Jag gick samma sträcka med Jessica häromdagen också och det är en rätt redig promenad. Skönt :-) finns inga ursäkter när solen skiner!









Get the party started...

Jag behöver verkligen städa hemma, men fy vad trist. Har iaf kommit så långt att jag har tvättat en maskin och satt igång diskmaskinen. Alltid något! Som mina vänner påpekar igår så skulle även fönstren behövas putsning, men jag är inte självmordsbenägen, så det får nog vara. Stå och balansera på en stege med tre meters takhöjd och öppna fönster känns inte lockande!
  
God morgon!








Färdigt...

Lite tandblekning hann vi också med, så det var verkligen tjejfix. Lite solarium och hårfärg på detta så kanske man blir som ny ;-)



Jessicas 


Mina 

Salong hemma...

Nu är det nagelfix på g hemma hos mig, Linnea är här och fixar naglarna på mig och Jessica! Värsta lyxen och fint som tusan kommer det att bli ;-)





Present...

Fick en present av min chef idag, haha!






My loneliness is killing me...

Jag har det lite besvärligt med mig  själv just nu. Jag är inne i en period då jag har svårt att vara ensam, så jag vill inte ens vara hemma. Birstabesök, promenader, telefonsamtal, extratimmar på jobbet försöker jag fylla ut timmarna med. Det är konstigt, jag brukar ju älska att vara ensam på kvällarna. 

Jag gjorde en grej förra veckan som verkligen ligger utanför min zon, och det krävdes mycket från mig för att våga. Och när det blev till besvikelse så kändes det lite som att luften gick ur mig. Det är ingen stor grej egentligen, men jag kan liksom inte hjälpa att jag blev lite ledsen. Att jag känner det som att jag aldrig kommer att duga. 

Jag vill verkligen inte att min blogg ska vara dyster, men samtidigt så känner jag mig inte på topp och det påverkar vare sig jag vill eller ej.


Älskar kransen!

Påskutis...

Hemvändarehelg i påsk, så i lördags blev det en utgång. Velade bra länge faktiskt, men till slut så blev det så!
Det var en lite skum kväll, men mestadels väldigt trevligt och roligt :-)


Klockan 03-selfie ;-)

Besvikelse...

Jag tycker inte om den här påsken, den har varit dålig. Besvikelse. Men livet är ju fullt av det, så bara att kämpa vidare! Jag måste bara ladda upp mig igen för batterierna har tagit slut för tillfället.

Jag och Evelina var ute och fotade i fredags, så nu har jag lite fräscha bilder igen :-)





Puss...




Blommor...

Jag fick så fina blommor av min chef igår, hon är ju för snäll! Min stackars chef som vet typ allt som händer i mitt liv, och som får lyssna på alla mina bekymmer. 






...




Morgonsyssla...

Detta har jag roat mig med nu! Avregistrerat mig från alla dessa sms från olika företag som kommer jämt, jag orkar inte med dom. 





Utvilad...

Känner mig mer utvilad än på länge idag, så skönt! Har vaknat innan klockan flera gånger redan, så nu är det lika bra att ge upp om jag ska kunna somna ikväll.
Idag är det ju även officiellt påsk, så man kanske avslutar dagen med en tripp till Blåkulla ;-)





Blä...

Den här glassen var inte god! Alldeles för vuxen smak för mig. Vit choklad är den bästa ;-)





Fika på stan...

Efter promenaden så mötte vi upp Karolina på stan. Vi gick på jakt efter Converse till henne och sedan blev det en fika på espresso house. Och lite bebisgos innan han blev trött och kinkig ;-)






Långpromenad...

Idag var jag och Sandra iväg på en lååång promenad då det kändes så soligt och varmt ute. Naturligtvis började det att störthagla när vi var på väg hem, vädret har verkligen varit skumt dom senaste dagarna. Solsken och regn typ varannan timme ;-)





True story...

Det här är såå jag, hahaha!





Lördagen...

Då jag har jobbhelg så blev det väldigt lugnt igår hemma. Gladiatorerna var typ höjdpunkten, haha! Jag hade iaf sällskap av Sandra och Marie så då blir det ju roligare att stanna inne :-)






Djurisk...

Känner mig väldigt djurisk i väldigt mycket leopard idag.






Fredag igen...

Igår vart det fredagsmys med Jessica på Invito. Mat och en drink slank det ner, men sen blev det till att natta kudden. 
Är på jobbet nu och fördriver tiden då jag råkade åka hit lite för tidigt. Vet inte hur jag tänkte riktigt... 






Påsk...

Det blev ett halvhjärtat försök till påskpynt också när jag ändå höll på med riktig storstädning. Jag är ju inte lagd åt det där högtidshållet som jag växte upp med, då alltid var pyntat efter helger. Påsk, jul, halloween m.m. Någon liten grej har jag gärna, men sen räcker det :-)








Tråkigt...

Det är visserligen skönt att vara ledig, men att vara det på vardagar när ingen annan är det, har sina nackdelar. Det blir väldigt långa, trista dagar! Men som ni kanske ser på bilden så fick jag lite gjort hemma istället, tex tvätta.





Naglar & Fika...

Ikväll har jag haft besök av Jennie och Jessica en liten stund. Jennie ville få sina naglar lackade, så vi fixade det först, sen gick vi och invigde oss på Espresso house som nyss öppnade i Sundsvall. Jag mår såå illa nu, snacka om sliskigt. Vi köpte så mycket för att testa, men hälften blev nog kvar! Mysigt var det iaf, jag älskar verkligen att sitta och tjattra men mina vänner, det är bland det bästa jag vet. Om man tex behöver älta något eller kanske få en spark i baken ;-)





Det gör ont...

Igår tog jag mod till mig och packade upp min inslagna tå! Måste ju följa upp spektaklet! Det var mer av nageln som satt fast än jag trodde, däremot har jag spräckt huden på tån på två ställen. Var tvungen att rådfråga sjuksystern vad jag ska göra. Jag blir lite nojig för såret är väldigt blött fortfarande, men nu när jag är ledig några dagar och slipper halta runt i skor så kanske det hinner läka ihop bättre :-) Förstår fortfarande inte hur jag lyckades ;-)






Glad...

Jag blev så glad i lördags över alla kommentarer jag fick om mitt hem. Allt ifrån att det var en tjejs drömlägenhet till att jag skulle komma och inreda hos en annan. Till och med en kille sa att min lägenhet var väldigt fint, och då innehåller den ändå en del rosa ;-) 





Familjemiddag...

Jag blev upphämtad av min bror idag och vidare åkte vi till mamma och Anders. Familjemiddag på schemat, så Karro, Fredrik och barnen var också där  :-) 
Sen jag kom hem igen har jag hunnit med ett långt telefonsamtal med Sandra , soffläge, och nu Ridiculousness. Sen kallar sängen då det är hårt för en nästan 27-åring att leva krogliv på nätterna! Borrningen som startade runt kl 8 imorse hjälpte inte heller!

Mosters minsta ögonsten.

Otippat...

Varning för känsliga läsare: ni kommer få se en blodig tå längre ner ;-)


Alltså, ibland tar min klantighet nya nivåer. Igår efter jobbet så snabbstädade jag lite innan jag skulle hoppa in i duschen. Bland annat så la jag tomma vinflaskor i en påse på golvet för att slänga dom sedan. När jag skyndar mig ut ifrån köket så lyckas jag på nått sätt sparka på påsen med lilltån. Jag satte mig ner på hallgolvet och skrek/hyperventilerade/grinade en skvätt för att det gjorde så jävla ont, haha! Jag hade strumpbyxor på mig och det blir ju automatiskt att man tar på stället där man har slagit sig, och då fick jag blod på händerna. Typ: aaaaaahh!! Jag som inte tål blod, och känslan innan jag vågade dra av mig strumpbyxorna för att kolla vad i helskotta jag hade lyckats gjort. Det visade sig att jag hade slagit av tånageln och slagit upp tån, så det rann blod över foten. Det är då jag, 26 år gammal ringer till mamma och frågar vad fan jag ska göra, och att jag tror att jag ska svimma. Det var Anders som svarade, stackars honom, haha! Det slutade iaf rinna blod efter kallspolning och då såg det inte lika illa ut. Inte ett jäkla plåster hade jag hemma heller så jag fick vira in foten i papper och halta till Ica. Ville inte trycka ner min massakerade, blödande lilltå i finskor på krogen utan plåster. Men det gick bra, värk och lite halt under kvällen, men det funkade ;-) 

Vi firade Marris i förskott igår, och medans jag jobbade var dom på himlabadet och relaxade, sen kom dom hit och då gick vi på Invito och sen vidare till Oscar. Funny times!































Saturday again...

Det är fasen sjukt, men jag glömmer på riktigt bort bloggen vissa dagar. Väldigt skönt till skillnad från förut då jag kände bloggpress jämt! Inte för att ni är så många som bryr sig, men en blogg utan inlägg tappar ju syftet ;-)

Nu är jag på jobbet och har lunch. Köpte en glass och tappade den i golvet innan jag hann smaka. Vit choklad överallt kan jag säga! Suck...
Efter jobbet ska jag hem och göra mig redo för kvällen då Marris ska firas. Vi får väl se om det blir en utgång, men jag hoppas det, på't igen ba! ;-)


Förra lördagen

Haha...




Busy...

Jag har varit med någon nästan konstant sen i lördags förutom när jag har jobbat, så jag har inte riktigt hunnit med bloggen.
Igår blev det en utgång mitt i veckan, väldigt ovant faktiskt! Men det var helt okej, även om det givetvis inte blir samma drag som på helgerna.

Idag innan jobbet så träffade jag Jessica och vi tog en fika. Det blir mycket av det goda den här veckan, dags att skärpa sig snart ;-)






RSS 2.0