Brownies...

Jag har precis bakat brownies, fick lite hjälp att slicka skålen^^


117070-131

Sjukling...

I'm sick, halsen är svullen, och nyss sprang jag rakt in i Anders. Med betoning på sprang! Vet inte vem som blev mest skärrad, haha^^ Så kan det gå om man inte tittar sig för i svängarna x)
Har suttit i soffan och ätit choklad och allmänt tyckt synd om mig själv idag eftersom ingen annan verkar göra det, haha! Fast någon hade ätit upp min chokladtomte så jag blev lite ledsen i ögat där ett tag, men som tur var fanns det två till. Krävs inte mycket för att tillfredsställa mig, hahaha! Igår var jag dock tvungen att slåss om en speciell kakbit. Vi satt och fikade när fredrik och Lotta var här, så spanade jag in den kletigaste delan av kakan, så när den närmade sig tog jag formen, men kunde inte skära för jag åt locket på en semla med den handen^^ Haha jösses det låter som jag äter hela tiden, men iaf^^

Mamma: Ska du lägga beslag på hela kakan, hahaha!
Jag: Ja, jag måste äta upp den här först.
Så ser jag hur syrrans hand sträcker sig över mig mot kakan.
Jag: NOOOOO den biten är MIN! Jag har spanat in den!
Alla ba tittade.
Anders: Hörde ni hur hon hugg?
Syrran: Ja man får passa sig när det gäller sötsaker!
Haha xD Ni får förstå min förtvivlan, jag är inte alltid sån^^

Hittade en hetingbild från morfars kalas också på mammas dator, oh yeah, haha^^ x)
117070-127


Bebis...

Nu är det bara fem veckor kvar tills nedsläppet! I'm so excited! Älskar när det kommer nya bebisar till familjen, dom är ju så gosiga! Det är bror Fredrik och Lotta som ska bli föräldrar för första gången^^ Dom var här på middag idag, snacka om att magen är rund nu! Ovanligt att se henne så, men det är så sött!
Fick även veta vad den ska heta om det blir en tjej, men den spänningen håller jag på tills jag vet vad det är, och om det har blivit nån ändring, haha!
Dom hade handlat lite smågrejor idag också som Lotta visade. Herregud så söta grejor det finns! Strumporna som Fredrik fastnade för är typ lika långa som min tumme!
Jag lär nog bomba bloggen med bebisbilder sen, can't wait! x)

Allt om min buske...

Jag var ju på premiären av Allt om min buske igår, precis som jag ville, haha! Jag vet inte riktigt hur man ska beskriva filmen annat än att det var ganska naken!^^ Den lär ju knappast få nån Oscarnominering, men jag tyckte ändå att den var rätt rolig. Har man inte dålig humor så kanske man inte ska se den, tror inte filmen uppskattas då, haha^^ Vet ni inte vad den handlar om riktigt så kan ni kolla in hemsidan som har allt möjligt grejs!



117070-129


Chaotic...

Jag måste ta tag i min garderob, men vart ska jag börja? Jag har grejor överallt! Mina skor har sakta men säkert börjat sprida sig mot nya håll, haha^^ Jag kan ju lägga till att det finns mer skor hemma hos mamma också.  
Hmm, ni kan ju kolla på bilderna och ge mig förslag^^ HAHA  x)


117070-119 117070-121 117070-122
117070-120 117070-123 117070-126
117070-124 117070-125 117070-128
                                                                      

The sweet escape...

If I could escape, and re-create a place as my own world
And I could be your favorite girl, forever, perfectly together
Tell me boy, now wouldn't that be sweet?


Nya pjucks...

Idag har jag handlat.. igen^^ Vilket innebär att jag bara den här veckan redan har köpt två tröjor, tre linnen, en klänning ooch ett par skor. Då pratar vi bara kläder. Lönen kommer imorrn så det är bara att fortsätta, haha! Eller skorna fick jag faktiskt av pappa för mina ett par av mina stövlar har gått sönder innuti så dom är jäkligt obekväma vid hälarna^^ Fast dom lär nog få åka på fötterna fler gånger iaf. Dom är äkta vintage och allvarligt talat dom bästa stövlarna jag någonsin ägt! Jag äger just nu åtta par stövlar som jag kan använda, men det känns som det borde finnas mer i nått hörn...  Resten ligger väl och samlar skräp nånstans^^ Inte för att jag ens skulle komma på tanken att använda vissa av dom paren! Dom enda som verkligen är vintriga och varma är just dom svarta vintagestövlarna, och dom jag köpte idag då. Fast dom idag är jäkligt hala under kände jag när jag halkade på golvet inne, haha! Så kan det gå^^ Dom är iaf mörkblåa and I love them^^ Dom är dock en storlek för stora också, men hellre det än inga alls. Får åka till Birsta och kika där om det finns kvar kanske.
Jag älskar empireskurna kläder, så när jag fick syn på den modellen så var jag tvungen att köpa en svart tröja i måndags. Idag blev det en grå. Jag vet, jättetråkigt med samma modell men trivs man så gör man. Man kan verkligen andas i såna kläder!^^ Klänningen kom med bara för att jag älskar klänningar, haha! Jag har även kommit på att jag har jäkligt mycket gråa kläder i min garderob, det mesta nyare har råkat bli det. Fast det är en favoritfärg så vad gör det^^ Köpen ser ni där nere^^ Närmare bild blir det inte för jag ser totally död ut idag, haha!

Oj vad mycket klädprat det blev, inte rikigt meningen. Jag har faktiskt köpt filmen Dagboken och en bok också, så det så!!^^ Haha! xD

   
117070-116  117070-117
 

Sista chansen...

Jag vet att jag verkar vara värsta bokmalen nu, men asså igår fick jag en äkta fnitterattack igen när jag läste. Jag läser Marian Keyes bok Sista chansen nu^^ Iaf, nu kanske jag skrattade extra för att det var mitt i natten eller för att jag har dålig humor, men jag tycker det är roligt^^  Här är stycket:

"Jag vet att han verkar tjurig, men han kan faktiskt vara riktigt gullig. Ibland", nu såg hon lite generad ut, "berättar han roliga sagor om en björn som heter Ernest."
"Är det ett smeknamn på hans snopp?" frågade Fintan misstänksamt. "Brukar Ernest gömma sig i mörka grottor?"


Hahaha herregud nu börjar jag igen, jag är nog fortfarande trött^^

Tjalala...

Jag gillar inte söndagar. Man känner sig ful, äcklig och allmänt slapp, plus att det typ inte finns något att göra! fast iofs så är väl vissa söndagar bättre än andra, jag njöt nog mer när jag gick i skolan av den lilla lediga tid man fick. Vi var iaf och åt på restaurang idag så man fick se lite folk. Very cute servitör^^ haha! Åt världens godaste chokladmousse till efterrätt, mums, mums!
Sen nu på kvällskvisten så har jag lagt min tid på att läsa ut min bok. Jag la ifrån mig den halv fem imorse för den var så spännande, bra jobbat^^ Då hade jag typ 50 sidor kvar bara av 500, men jag kände att jag var tvungen att sova då ändå, haha! En ond plats heter den iaf, skriver av Dean R. Koontz, en av mina favoritförfattare.
117070-115

Satt och sa igår innan jag gick och la mig att jag inte råkar ut för lika många olyckor längre. De borde jag inte ha sagt, för idag körde jag nagelsaxen i tummen. Way to go^^ Haha! Men ni vet, olyckor händer så lätt^^ Jag har faktyiskt räddat våran groda också! En av prydnadssakerna som står i akvariet hade vält över honom så han satt fast! Jag ba, nooo min Kermit^^ Sen fick pappa köra ner handen, jag håller mina händer borta från sånt äckelvatten^^ Han är helt tam efter alla år nu, han följer fingrarna och hoppar upp om man drar dom  längs glaset. Nu pratar jag om grodan, inte pappa! Han är förresten väldigt äcklig, helt övergödd (pratar fortfarande om grodan).^^

Oh förresten^^ Om ni inte har kikat in på tjuvlyssnat så gör det, man har hur kul som helst när man läser alla flummiga konversaioner! Ett tips bara!

Lördagnatt (typ söndag nu)...

Höjden av besvikelse är när man tror att det ska bli måndag, men kommer på att det bara blir söndag...
Dåligt...

Så ska det låta igår var grymt! Jag höll på att avlida när Ola sjöng "I believe I can fly"! F*n vad bra han var! Sen låten på redig skånska var också en höjdpunkt, haha^^ Shit jag skulle kunna babbla hur länge som helst om hur bra han var så det är lika bra att sätta punkt^^ Eller jag kan ju tillägga att man kan se det på webb-tv på svt:s hemsida, check it out!
Ikväll hyrde vi Mastermind. Jag har velat se den aslänge, men som vanligt blir det ju aldrig av! Jag ska börja hyra mer film nu känner jag, jag älskar att se på film! Vad slår en mysig hemmakväll med en bra rulle och någon man tycker om? Inte för att det satt nån sån karl i min soffa, jag kollade med familjen, haha! Man måste ju få drömma^^ Haha herregud, jag ska sluta sväva, åter till filmen; Den var jättebra tycker jag!
På bio så vill jag helst se Allt om min buske just nu! Det verkar verkligen vara min humor (sexkomedi), haha! Frågan är bara vem jag ska lyckas dra med mig^^ Sis, du you want to go?^^


117070-114

Så ska det låta...

Nu har veckans vardagar gått och jag har klarat mig med att bara sparka omkull ett glas och krossa det^^ Jag skyller på att bordet står för nära soffa, haha!

Idag har det varit en riktig slappisdag för mig. Jag ställde klockan på 10, låg och snoozade lite, sov en liten stund till, sen hoppade jag in i duschen. En riktig lång skön dusch med peeling och skrubbvantar och allt^^ Badrummet var som en ångbastu innan jag kom ut därifrån, haha! Jag har ju äntligen fått tillbaka mitt body butter som jag glömde i sthlm på Tumbasigneringen i september, så jag firar med att nu lukta jordgubb av matchande body butter och duschcreme^^ Haha!
Jag kom på när jag tvättade håret att jag skulle göra det självlockigt för att slippa fixa till det, bad idea! Jag har spenderat min förmiddag med att se ut som en pudel!! Nu har jag iaf lyckats trycka ner fluffet lite, haha! Jag har inte haft det sen gatufesten tror jag, så jag var tvungen att se hur de ser ut nu för tiden bara^^

Ikväll är det en höjdpunkt som börjar på tvn också! Nämligen "Så ska det låta"! Jag älskar det programmet, och ikväll är Ola med, ännu bättre!^^ Han sjunger enligt reklamen You can't hurry love, jag älskar den låten med! Har den som väckarklocka på mobilen, haha!

117070-113
Foto: SVT  http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=25079&from=program_ao

Besatt...


Jag har kommit på att jag är besatt av min blogg. Även om jag inte alltid skriver så är jag inne jätteofta....Dåligt!^^


117070-192

Hyrt film...

Nu har jag hyrt två filmer som jag velat se aslänge^^ Varje gång jag har varit på väg så har min bror inte jobbat, så då har jag hellre väntat, haha!
Filmerna är iaf Vit oleander och Dagboken. Den sistnämnda har jag faktiskt sett slutet på och vet därför hela handlingen, men man vill ju liksom se själv iaf. Vit oleander såg jag en trailer på för aslängesen på tv 1000 och inte kunnat släppt den, och sist jag hyrde film så råkade den stå i hyllan =)
Jag ska dock vänta tills imorrn med att se dom så jag kan snyfta i min ensamhet, haha! Dagboken är ju liksom snyftfilmen nr 1!
Wow, kan inte minnas när jag hyrde en film som inte var thriller eller skräck senast, haha!




117070-111117070-110


Braiga låtar...


Westlife - Flying without wings
Coldplay - The scientist
Agnes - Champion
Justin Timberlake - What goes around (comes around)
Ola - Rain
Jennifer Brown - Weak
Dido - White flag
Johnny Cash - Hurt
No doubt - Don't speak

Låtleken...

Leken går alltså ut på att slumpmässigt få en låttitel från spellistan^^


1. How you feelin' today? - Pharell feat. Gwen, Can I have it like that
(haha, ja dom tankarna har nog funnits idag^^)

2. How do your friends see you? - Eminem, Soldier
(kul om dom ser mig så, men jag är ganska mesig inombords)
 
3. Will you get married? - Christina Aguilera, Make over
(de där tror jag inte man kan ta positivt! =O)

4. Whats the story of your life? - John Mayer, Somethings missing
(ååh, så sant så^^)

5. What was high school like? - Kelly Clarkson, Gone
(haha jag var bokstavligen ute och sprang från lektionerna ganska mycket i ettan iaf^^)

6. Whats the best thing about your friends? - Pink, Who knew
(jaha, haha)

7. Whats tonight gonna be like? - Winnerbäck, Gråa dagar
(yes, muntert och bra, haha)


8. What song describes you? - Agnes, Right here, right now
(pang på rödbetan ska det vara, helst dagen innan, haha)

9. How is your life goin'? - Holly Valance, Naughty girl
(*visslar*)

10. What song will they play at your funeral? - Hoobastank, Open your eyes
(jag tänker ta det där som att dom vill ha tillbaka mig^^)

11. How does the world see you? - Athena Cage, All or nothing
(haha ja lite så kan jag nog vara med)

12. Will you have a happy life? - Christian Walz, Never be afraid again
(låter bra, men jag tvivlar på att det stämmer)


13. How can I make myself happy? - Aaliyah, More than a women
(?)

14. What should I do after life? - 3 doors down, The real life
(jaha, så mitt riktiga liv ska börja när jag är död, läskig tanke)


15. Will you ever have children? - Jennifer Brown, Weak
(ska jag tolka det som ett nej? haha xD)







 



 


Horoskop...

Jag har precis läst mitt horoskop ur SOLO:


"Februari lovar fet passion! Är du singel kommer du att snubbla över Den rätta. Det gäller bara för dig att hålla ögonen öppna och förstå vem det är..."


Hmm, jag återkommer om en månad med uppdatering på ämnet, hahaha xD




Vimmel...

"Rockbjörnen: Ola Svensson var som vanligt flickornas favorit"


117070-104
 Vimmel från http://www.sthlmfinest.se/     Foto: Petra Johannesson

117070-106
http://www.aftonbladet.se/vss/punktse/story/0,2789,975884,00.html


Inte svår att förstå varför^^


Ett nytt citat...

Jag hittade det i syrrans blogg så jag var tvungen att sno det, I'm sorry^^ Hon hade hittat det i nån tidning..

"De små kärlekarna är som att bli vaccinerad mot den stora kärleken."

Natten...

Syrran ville att jag skulle hämta henne efter krogen igår, så jag tänkte väl att visste det kan jag väl ställa upp på^^ När klockan är tre på natten så ringer jag och frågar vart hon är nånstans, hon var på Max! Ovanligt att alla hamnar där, haha!
Iaf så är det ju ganska allmänt känt att jag är LIVRÄDD för typ allting när jag är ensam, haha! Därför hade jag lite ångest när jag var tvungen att stå ensam mitt i natten i stan på en helg och skrapa is från alla fönsterrutor^^ Så när jag är på bakrutan och bara har liiite kvar i mitten så hör jag röster från två killar, jag ba, ahhh så försöker jag lugnt och sansat kliva in i bilen, haha! Ena ba: Hej sötis! Jag ba, eh hej, och smällde igen dörren! Sen hör jag honom ropa: Du behöver inte låsa dörren, jag ska inte göra nått! HAHA! Stackars kille, men asså jag är rädd för alla pojkar som är 10 + ungefär när jag är ensam och utsatt, haha xD Det är liksom inget personligt^^
Iaf så svänger jag till sist in på Max, och ringer syrran. Jag säger att jag kan gå in ifall hon vill sitta kvar med sina mompisar en stund till, så jag går in. Kommer inte särskilt långt innan det ställer sig en kille i vägen och börjar dansa och ha sig framför mig. Man ba suck flytta på dig, inte på humör, haha! Jag var nog inte så trevlig, men jag rekommenderar ingen att försöka flirta halv fyra på natten när jag bara vill hem, haha! Iaf så ser jag mig omkring, smockat med partyklädda krogenmänniskor! Jag ba, yes det känns verkligen som jag passar in med min ruffsiga knut i nacken och stövlar, syrran ba; Du behövde ju bara kliva genom dörren för att få ragg! 
Jösses, om det vore så enkelt, vet inte vad alla får det ifrån! Haha!

Ojoj, nu är det snart reprisen på Grey's anatomy!

Ciao <3


Morfars kalas...

Morfar har fyllt 75 år nu så igår firade vi med ett litet släktkalas. Jag kramade morfar grattis, och tusan vad han kan klämma åt, haha! Eller så är jag bara extra känslig eftersom jag fortfarande känner mig helt mosad efter rockbjörnen^^  
Som vanligt hamnade jag med syrran och mina två kusiner vid "barnbordet", tack för den, den yngsta är liksom snart 18, hahaha! Men vi kommer nog alltid få hamna vid det bordet tills vi har egna barn. Jag passade iaf på att mobba min kusin för hans val av tjejer konstant under middagen^^ Det var askul, tyckte jag, haha! Jag knäckte honom som en pinne! Skojar bara xD
Sen fick jag en kommentar av min andra kusin:

"Du är som ett kinderägg; Brun på utsidan och blond på insidan!"

TACK för den! Haha! Allt jag sa var faktiskt att jag inte visste vilken väg jag skulle köra in när man ska till kulturmagasinet^^


117070-101Kalasklädda^^

Rockisen...

Wow, nu är det över! Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, men vi kan ju försöka ta det från början, haha!
Vi kom fram vid 22 på onsdagen, då ringde jag Emma så vi hittade henne där under hålet på centralen, haha! Blev ett litet kramkalas innan vi gick till parkeringen för att få lift med Helenas moster till lägenheten. Eftesom vi var så trötta och skulle upp tidigt dagen efter så fikade vi bara och babblade lite innan vi la oss för att sova. Kändes som man inte orkade så mycket mer. Halv sex ringde klockan och det var bara att kasta sig in i kaoset för att komma iväg till Hovet nångång^^
Vi var framme halv åtta drygt, då låg redan våra medkompanjoner där, haha! Det vill säga Alex, Pernilla, Moa och Jennifer.
Vi spelade kort (ingen ville spela med min kortlek, undar varför?^^ haha), åt klubbor, åt middag på mcDonalds, kollade en snabbis i Globens köpcentrum och satt allmänt ute och höll på att frysa ihjäl, haha! Resten av allt folk kom ganska sent så vi fixade inte riktiga köer förrän ett par timmar innan insläppet. Sen när dom öppnade, OMG vilket tryck! Man fick ungefär nagla fast sig i dörren för att andra inte skulle tränga sig förbi!! Jag har aldrig varit med om värre tror jag! Vi hamnade iaf längst fram i mitten, kul!

Igår träffade vi Moa och Alex på centralen också innan alla skulle åka åt varsitt håll. Vi satt i flera timmar i trappen utanför Förkväll och babblade. Jag skrattade så jag blev tårögd när vi började prata om Scary movie som vanligt! Gud, vad jag älskar dom filmerna, hahaha! xD Vi hittade även en Mr nice guy som käkade hamburgare brevid, vi ba hello^^ Ingen överraskning när han visade sig vara skåning. Emma har alla snygga grabbsen hos sig, haha! Fast det finns en hel del här med faktiskt, ååh^^
Det var så sorgligt att säga hej då till alla när man inte vet när man träffas nästa gång... Förhoppningsvis dröjer det inte lika länge som nu!



 

Back...

Nu är jag hemma igen! Jag berättar allt imorrn för nu måste jag soooooova! Läääänge! Haha =)

Cookie...

Jag gick in till köket för att äta en av mammas nybakade chokladkakor, så ser hon att jag letar efter dom;
 
Mamma: Hunden åt upp alla!
Jag: vaaa? *darrande haka typ*
Mamma: Jaa, nu ligger hon därpå golvet och skäms!
Jag: Är det sant?
Mamma: Ja hon tog alla!
Jag: Men jag ville ju ha en kaka! *snyft*
Mamma: jag skojar bara, dom ligger i den där!
Anders (styvpappa): Jag har aldrig sett dig se så förstörd ut!


Jag säger som sötingen i På andra sidan häcken; I like that cookie! Haha! xD

En punkt till på listan...

Nu har jag fixat det sista inför Rockisen, känns superskönt! Var på Birsta och köpte kärringsockor (ni vet, strumpbyxor som bara är sockar^^), hårfärg och en filt till! Mamma fick färga mitt hår på en gång när jag kom hem för att få det överstökat^^
Sen så råkade ett par skor få följa med hem, ojoj, haha! Det var verkligen inte planerat, och jag fick lite ångest men dom är så söta så jag kunde inte låta bli^^ Eller egentligen så är dom ganska fulsöta^^ Sköna var dom också. Ett minus dock att det är några centimeter klack på dom, som jag egentligen inte vill ha, men jag kände mig inte sååå superlång i dom så det kan nog funka på krogen iaf. =) Ni lär säkert upptäcka dom på nån bild i framtiden, haha!

Näe, nu känner jag stressen av att sitta här, jag vet liksom inte ens vad jag ska packa med mig och det ska vara klart imorrn, aahh! Vi ska ju köa innan insläppet så det ska liksom vara kläder som är varma och bekväma. Äger jag sånt ens? Haha! Jag får iaf leva med att ta min enorma vinterjacka fast att jag känner mig som en michelingubbe^^ Har nästan bestämt mig för mina gråa mockastövlar också, så nu ska jag bara hitta en outfit som passar till!

Nu ska jag hämta en termos medan jag minns, sen invänta Prison break! =)

Bye bye <3

Den nya hårfärgen^^
117070-95

Go-prick...

Go-prick är nog det fulaste men samtidigt roligaste jag blivit kallad^^ Ganska sött faktiskt, haha!

Hockey...

Krogen igår var trevligt^^ Vi hamnade på Coppers, inte särskilt ovanligt, haha! Jag har inte varit där sen dom byggde om, blev jättefint faktiskt!
Marie kom först hit så vi gjorde oss klara tillsammans, sen gick vi till den berömda lägenheten där pojkarna håller hus, haha! Det är nått med det placet som gör att man får i sig för mycket alkohol, haha^^ Det var iaf inte i närheten av annandagen så jag är nöjd! =) Dom spelade även Magdalena-låten av Björn Rosenström, det kändes lite obekvämt, haha!^^

Nu idag så har jag j som sagt varit på hockey. Första perioden gick lite halvtrögt, stod bara 0-0 vid pausen. Sen helt plötsligt lägger Timrå i växeln i andra perioden så vi tar ledningen, tjoho^^ Haha! Modo gör senare ett mål så det står 3-1 när slutet börjar närma sig. När det är tre minuter kvar av matchen tar Modo time out, och plockar bort målvakten, så dom har alltså en utespelare mer på planen. Dom klämmer in ett mål så det står 3-2 i slutet. När det är nio sekunder kvar så blir Timrås målvakt utvisad för han sköt pucken över sargen tror jag. Dom nio sekunderna var dom längsta i mitt liv! Jag var sjukt nervös! Snacka om snubbla på mållinjen om Modo skulle lyckas i power play med nio sekunder kvar! Men Timrå klarade iaf den lilla stunden så vi vann! Happy moment! xD
Märktes att det var länsderby, det var utsålt i arenan, 5 800 biljetter^^ Modo hade fått med sig en stor klack idag så det kan vara en av orsakerna!
Pauserna spenderade jag med Sandra som också var där idag^^ Dock av olika anledningar! Hon kollar på grabbsen, jag kollar på matchen, haha! Som sagt, fotbollsspelare <3 haha!

117070-94

Jag är sjukt trött så jag ska nog slänga mig på soffan snart! =)

Pusshej!

Hostel...

Omg, jag såg Hostel igår! Jag hade hört att den är vidrig, men omg igen! Det var den äckligaste filmen jag sett. Jag hatar tortyr, det gör så ont i mig, haha! Jag är rysarveteran, jag brukar palla det mesta, men jag satt och hulkade så jag trodde jag skulle spy vissa scener! Den klår iaf Saw-filmerna i äcklighet. Se den om ni tycker att det låter intressant, haha!

Nu väntar jag på att Marie ska komma och göra mig sällskap, vi ska ut på krogen ikväll^^ Den här gången kanske vi kommer enda till entrén, haha! Vi kände att det var dags att gå och shaka loss utan grabbs^^
Imorrn ska jag på hockey också, heja Timrå^^ Haha!

Och hörrni, jag är ledsen men glöm bilderna från nyår!^^ Dom var gräsligare än gräsligast, haha! Ej lämpliga för allmänheten! Ni kan få se en iaf, fast den är också traumatisk, haha!

117070-93

Ha så kul ikväll folks!

Ciao <3

Stan...

Jag ställde klockan på 10 imorse! Jag vaknar och tänker åh är jag såhär pigg fastän klockan inte ens har ringt. Så rullar jag runt och tittar på klockan. Den visar 12.58... Jag ba ligger där och funderar på vad som hände, haha! Har verkligen inget minne alls av att klockan har ringt, och jag vet att jag ställde den igår, jag dubbelkollade tom! Sen så brukar jag aldrig stänga av klockan, jag snoozar jämt innan jag kliver upp! Helskumt var det iaf^^

Tre timmar senare än planerat så kom jag iväg ner på stan, haha! Skulle fixa det sista nödvändiga inför Rockisen, åker ju på onsdag! =) Jag hämtade ut mina och Maddes bussbiljetter, köpte en minihårspray till väskan, en neccessär, sen har jag köpt underkläder, lypsyl, filt och klubbor, haha xD Klubborna är viktiga!Så länge man stoppar nått i munnen så är man nöjd^^ Lär ju få köa en liten stund innan vi kommer in =) Jag har seriösa problem med vad jag ska ha på mig på den nedrans galan^^ Pappa frågade idag om det verkligen var nödvändigt med hela min resväska för att sova borta i två dar, jag ba JAA! Måste ju få plats med alla outfits och skor, haha!

Jag ska försöka lägga ut nån liten bild från nyår sen om dom inte är alltför gräsliga, men jag måste få bilderna först^^

Ciao <3

Here I go again... 2006

Jag ber om ursäkt för mitt dampinlägg igår, men fatta att jag blev sur, haha! Jag ska iaf försöka ge mig in på ett nytt försök med att sammanfatta året! =)

Januari:
Det var då jag började lära känna massa nya underbara tjejer. Jag har aldrig förstått det där med att prata med folk man inte känner på nätet, men jag hade sååå fel! Nu sitter jag ett år senare och pratar nästan dagligen med samma personer. Om nio dagar ska jag träffa Emma för första gången på Rockisen efter att ha pratat ett år. Sjukt eller hur?

Februari:
Jag minns inte så mycket från början av året (minne som en guldfisk), men mitt starkaste är nog att jag tog steget och anmälde mig till körskolan. Min första lektion hade jag måndagen på sportlovet, sen flöt det på. Fick även exakt samma tid som Sandras första lektion, haha!

Mars:
Vår klassmaskot inför studenttävlingarna hamnar i tidningen som vinnare. Den vinsten blev vår andra uppdragsvinst i rad! Som vi jobbade när vi sydde honom för hand, och satte på varenda hårstrå på hans huvud, skrev brev, gjorde fotomontage av honom med kändisar och allt möjligt! Han blev grym!
Shan Atci kom till vår skola (Hedbergska). Den var bland det roligatse jag varit med dom, han var helt fantastiskt, underbart rolig! Som han hade läst på om alla områden och förorter här. Allt stämde sjukt bra! En dag jag sent kommer glömma!
Vi hade friluftsdag i sidsjö med alla treor inför Guldtrofen. De var dags för uppdrag nr tre. Min klass hade ju suntrip-tema hela året så vi drog på oss bikinis , badshorts och cyklop i skidbacken! Vi åkte pulka och snöskulpterade. Vi slutade som trea i det uppdraget.
Den stora studentfesten på Oscar. Förfest med klassen hos Jonathan först innan vi gick ner mot staden.
 
April:
Jag gjorde halkbanan och var så nervös innan så jag ville spy. Det var dock inte på långa vägar lika hemskt som jag trodde, men jag kan inte påstå att jag tyckte det var roligt heller. Pinsamt att sitta där med okända killar som är ett par år äldre^^ Olas första singel Rain släpptes också just den dagen och jag är kär i den låten än, den är underbar!
Jag klarade teoriprovet, hallelujamoment!^^
Hela tjocka släkten packade in oss i bilar och begav oss mot Nyköping och hotellet Blommenhof (tror jag). Dagen efter skulle det bli bröllop efter tio år och fyra barn tillsammans mellan min storasyster Karolina och hennes Fredrik. Jag har aldrig sett henne så vacker!
Vi stannade på hotellet i två nätter, sen spenderade familjen sista april tillsammans i deras egna hus.

Maj:
Jag hade mina allra sista skoldagar. All tid gick åt till vår avslutningsarbete, projektet. Jag och Sandra gjorde en skönhetstidning för både killar och tjejer. Vi fick MVG och jag blev helnöjd, förutom några fotomissar^^.
Sthlm med Sandra. Klassen skulle ha klassresa 21-22 så jag och Sandra passade på att åka ner redan helgen innan, sen mötte vi upp klassen när dom kom. Mycket shoppning blev det, flera dagar! När klassen kom blev det dags för massa studiebesök på medieinriktade företag och skolor. En resa att minnas!
Mösspåtagning på torget med parad och uppträdanden. Avslutade kvällen på krogen, haha!
Det blev helt plötsligt dags för bal och dagen då man fick ta på sig den alldeles egna uppsydda vita klänningen. Vi träffades flera tjejer i klassen som skulle åka tillsammans, och förväntningana var höga. Sen klämde vi in oss i dne fins svarta bilen och det blev dags för vår entré på Södra berget. När jag kom upp dit stod min mamma och styvpappa där och väntade på mig och sprang fram och gav mig presenter med smycken som skulle passa min klänning. Alla fotade som galningar och man kände sig som en stjärna. Balen i sig själv var inte det roligaste jag gjort, men det är ett speciellt minne som ingen borde hoppa över!

Juni:
Så kom dagen med stort D, STUDENTEN. Ingen dag i mitt liv hittills har varit lika speciell som denna.
Klassen träffades vid Navet för att vandra upp till busbacken och champagnefrukosten tillsammans. När vi väl var där så skålade vi, skrek Mp3, blåste upp våra enorma badbollar inför dansen och knäppte massa kort.
Efter det så var det dags för slutet. Uppgörelsen om vilken klass som skulle få springa ut första av alla på trappen och äran att vinna skolans stundettävling 2006 var inne! Vi visste att vi låg bra till med tanke på att vi hade gjort flest goda gärningar av alla, vunnit två uppdrag och kommit trea i ett av tre möjliga. Allt kan dock hända den där sista dagen när man spelar basket, volleyboll och dansar klassdansen!
Vi hade ju ordnat lagen sen tidigare, jag var dock inte med. Hey, jag kämpade inte och var en ragata under hela trean för att sedan förstöra allt genom att sporta själv, nej tack^^ Jag hejade på, på sidan om istället^^
Det gick hyfsat bra för oss på sporterna även fast vi inte gick till final. Vi vann några och kom oavgjort på nån annan. Sen var det bara vår dans kvar näst sist av alla. Shit pommes vad nervös jag var, hahaha! Jag var en av dom som stod längs fram eftersom vi hade gjort koreografin, så att dom som hängde med mindre bra kunde kolla på oss där bakom. Hela vår låtremix, dansen, kläderna, bollarna, lärarna som ställde upp och var med, allt var så BÄST!! Jag vet att jag inte låter särskilt ödmjuk, och jag vet att vi inte vann dansen, men vi var bäst iaf, även enligt många andra som har sagt det!^^ Haha!
Iaf så blev de snabbt dags att avslöja alla vinnare. Dom började med att avslöja vilka som blev framröstade tills årets guldtjej- och pojke! Gissa om jag blev chockad när dom sa mitt namn uppe på scenen. Liksom lilla jag vinna ett pris där man blir framröstad av andra elevers motiverade och röstande! Jag blev alltså en av årets nya medlemmar i Hedbergskas guldklubb, vilken ära, haha! =) Sen sa dom vilka som vann Goda gärningar, det var vi, sen sa dom vilka som vann Uppragen, de var också vi, sen sa dom vilka som vann dansen, det var inte vi, sen s adom vilka som vann hela skiten, DET VAR VI!!!! Den glädjen och tjuten som vi gav utrop för efter det var helt sjuk. Jag och Marie var alldeles tossiga och bara hoppade omkring med varann och skrek, det va nästan så man fick en tår eller två i ögat, haha!
Efter dte tog jag och sandra vår packning och gick hem till mig för att göra oss klara inför trappen. Alla treor träffades i aulan vid två för att lyssna på tal, få stipendium och sjunga lite. Det var så sorgligt att veta att det var sista gången som man tillhörde hela den där gemenskapen...
Efter aulan så träffades varje klass i ett eget klassrum där vi fick skåla, lyssna på våra lärare och ta våra sista bilder som en klass. När vi satt där och skålade och våra egna privata medialärare höll tal, och vi hade Guldtrofen på bordet så kändes det helt overkligt. Hur vuxet känns det inte att sluta skolan liksom?
Klockan närmade sig 16 och trappen! Vi fick stå där innanför dörrarna längst fram, först av alla, och sen hörds trumpetfanfarerna och dörrarna öppnades! Vi rusade ut på trappen och sjöng och sprutade champagne inför flera hundra människor! det finns bara ett ord som beskriver just det ögonblicket och det är LYCKA!!
Sen blev det studentparad ner till stan med min klass i täten innan vi åkte vagn och skrev för kung och fosterland innan vi åkte hem till alla paketen, mohaha^^.
På kvällen samlades vi hos mig på förfest. Vi passade på att skriva lite mer i varandras mössor också, i min står det bla; "Du är en stjärna och jag kommer sakna dig", "Du är den finaste personen i världen", "vänskap är bra, love you", "Älskar dig min marängswisch" och "Tack för ditt engagemang i vår klass, mer uppskattat än du tror"... Japp, inte helt lätt att låta bli att gråta en skvätt när man läser sånt där dagen efter.
Vi avslutade kvällen med att shaka loss till Peter Siepen i stadshuset, jag tog även en liten kram , hahaha!^^ Dagen efter hade jag helt allvarligt ingen röst kvar alls. Jag skulle åka buss in till stan men kunde knappt kraxa fram vart jag skulle. Chauffören ba: Ooooj, vad har du gjort? Jag ba, *krax*tagit studenten*krax*! Han ba HAHAHA!
VM-fest på torget med storbildskärm. Alla var där så jag var väl tvungen att joina, haha! Näe men allvarligt, dom enda matcherna som jag faktiskt gillar att kolla på är just sverige-england så  det var helt okej!
My birthday! Var i Övik och kollade på rixFm-festivalen.
 
Juli:
Årets Gatufest, höjdpunkten i stan när alla är där! Började smått med att se på Rix igen på onsdagen. Stackars syster som fick köa med mig, haha!^^ Råkade bli fotad av tidningen där framme, pinsamt ja visst! Hamnade även på rix hemsida också från övik &svall....
På torsdagen träffade jag en skåning som jag hängde ett tag med, fick även en ros, gullig värre, haha!
Jag minns knappt vilka jag ens tittade på ifjol, men gatufesten är alltid kul, man träffar verkligen svinmycket folk! Dom sista på fredagen var iaf The Ark som jag älskar! Dom tittade jag på ett tag med en killkompis tills det var slut. Vilken bra avslutning på den kvällen!
På lördagen kom Sommartoppen med p3 till stan! Jag och syrran parkerade våra stjärtar på bänken eftersom vi var med  p3-juryn, och bara njöt av en hunk på scenen, otroligt varmt sommarväder, bra musik och partystämning som heter duga!!^^ Åh dom två timmarna var verkligen underbara.
Lördagskvällen flöt också på ganska bra, sen var det mindre kul under den sista konserten av helt andra anledningar.
Lars Winnerbäck spelade i parken, självklart var jag där! Han är definitivt en av mina favoritartister, ville aldrig att det skulle ta slut!

Augusti:
Jag och Madde tog vår första roadtrip ihop till Ånge för att kolla på ola-turné. Det var fotbollsgrejs där just den veckan, så när vi kommer till hotellet är det SMOCKAT med typ bara killar. Vi ba hello^^ Vi spenderad ett par timmar inne på hotellet med att dricka cider och springa på toaletten, sen satte vi oss ute i en buske och väntade. Vilka minnen, haha! Det var skitkul iaf!

September:
Första trippen till sthlm med Madde och Helena. Efter vissa misstag (nämner inga namn, haha^^) så satt vi alla tre på bussen. När vi kom fram på centralen så var det bara att kasta av sig kläderna på närmsta toalett, köra snabbstyling och åka vidare till Grönan. Vi skulle se på pop explosion. Efteråt spenderade vi halva natten med att sitta och prata i lägenheten, haha!
Andra resan till sthlm med samma personer. Denna gång var det Tumba. Vi kom till centrumet ganska tidigt och träffade på Jennifer och Pernilla igen. Där satt vi och skrattade oss blåa i flera timmar. Jag tror vi gav en ung stackars ica-kille mardrömmar för att jobba nästa gång, men hey, vi hade iaf roligt, haha!^^ det var även tekniker där som fixade all med scenen som vi blev lite buddies med. Ena killen ba, mitt mobilnummer står där om det är något, sen gick han iväg. Jag ba, åh han flirtar! Dom andra ba, eh han står kvar där bakom! Pinsamt, japp! haha xD Grejen var faktiskt att jag bad dom släcka en strålkastare för det blev så varmt när vi satt där, och då sa han på skämt att vi skulle passa deras grejor så inget hände.

Oktober: 
Jag började på Wedins och fick jobba med min passion, skor, haha! Jag har faktiskt tappat räkningen på hur många skor jag har köpt sen jag började där, illa! Nu är jag inte där varje dag som förut, men det är skönt att bara extrajobba också. Lite roligare arbetstimmar!

November:
Jag fick äntligen mitt körkort, hallelujamoment nr2, haha! Jag gick inte i körskolan helt sen i februari, så kass var jag inte, utan jag slutade där innan studenten och det när det blev mycket med skolan! Väldigt utdraget, men väldigt skönt att få i handen!
Åkte till Nyköping igen med Fredrik och Lotta för att fira syrran. Spelade poker typ hela kvällen, haha!

December:
Jag åkte hem till Madde och hälsade på. Vi skrattade typ hela kvällen, sen på natten höll vi oss vakna för att se Christer åka till rymden. När vi insåg klockan 4 på morgonen att han inte skulle komma iväg så hoppade vi i säng. Dagen efter åkte vi till stallet och red, hur kul som helst! 
Ja det största som händer i december är ju julen, inge annorlunda iår, haha! Firade som sagt först hos min syster Annika, sen kvällen hos pappa och juldagen hos mamma.
Mitt lilla äventyr som slutade mindre bra! Jag har iaf hämtat mig nu, haha! xD
Nyårsafton! Åkte till sandras jobb, följde med henne hem, sen åkte vi till Johannes på kvällen. Den roligaste stunden på hela kvällen var innan tolvslaget när vi stod på balkongen och väntade på fyrverkerierna. Sen blev jag lite förtrollad av alla raketer och fick ångest över att året var slut. Det har varit ett bra år på många sätt... Jag hoppas nu att 2007 visar sig bli ännu bättre!


Ojojoj vilken summering xD Har ni läst hit är jag impad, haha! jag har lite minnesluckor så jag har säkert glömt massor av roliga datum^^. Avslutar med lite bilder från året! =)

Den jäkel som sparar någon av mina bilder ska ha stryk! =)

    
     
   
    
    
     
      

RSS 2.0