De små liven...

Har inte blivit mycket tid över för bloggen idag heller, har nämligen fått besök enda från Nyköping ikväll! Spännande va?^^ Nu ska jag faktiskt joina Oskar som ligger i min säng, det låter väl ännu mer spännande? Haha, näe jag skojar bara! Oskar är min systerson på tio år som ville sova med mig inatt, för min säng känns som att ligga på moln sa han! Vem är jag att neka, så så fick det bli^^ Håller faktiskt med honom, min säng hemma hos mamma är sjuuukt skön! I love it! Finns tre yngre barn till här plus min storasyster också, så det blir tidig kväll för mig nu. Dom vaknar alldeles för tidigt imorrn, och jag ska ju jobba, så jag behöver sova! Godnatt darlings :)

New books...

Åkte hem till mamma igår och hittade tre nya böcker på mitt nattduksbord. Det var Allt om män, Flickan i källaren och Tankar från sängkanten. Nu återstår bara dilemmat över vilken jag ska börja med, haha!

117070-362

Don't cry for me ballerinas...

The truth is I never left you...

Asså vart är mina skoooooor? Mina favvoskor som går att använda till allt och som jag alltid har till mina klänningar! Åh, I miss them...



Ödet & shopping...

Vet inte hur många gånger jag har strosat runt i samma butiker nu, och det finns aldrig nått nytt roligt, haha! Lättare när man är i stan för då kan man ju dra vart man vill under lunchen^^ Gick iaf in på H&M och ödet la sig i! Jag behövde verkligen en ny flaska rakgelé, så ser jag att det är kampanj på Gillette, så en sån fick det bli. Rosa flaska naturligtvis^^ Jag är även i STORT behov att nagellacksborttagning, så såg jag att dom hade 50% på en flaska där, jag ba ååh, perfect!! Hade varit ännu bättre om bruden i kassan hade kommit ihåg att dra av rabatten!! Suck...Nu ska jag sluta handla massa skit, så jag kan göra nått under resten av månaden också, haha! Farligt att handla med kort när man inte ser hur mycket man har kvar!

Borr, dunk, borr...

Vet ni hur less jag är på allt byggarbete nu!? Seriöst, dom håller fasen på att bygga om hela Sundsvall tror jag! Vart jag än jobbar så dunkar det och borras, mitt huvud sprängs snart! Igår när jag var på sko så höll dom på att byta golv så HELA vårt sortiment stod ihopklämt bakom kassan på mindre än halva butiksytan! Så har vi haft det i över en vecka nu för dom la den första delen av golvet förra veckan. Men dom är fortfarande inte klar, dom la bara spacklet (heter det så på golv?^^) igår, sen skulle det slipas idag. Samtidgt har vi kampanj med skor för 99:-, vilket oftast innebär smått kaos. Fatta stressen!! Hoppas det är klart innan jag jobbar där på söndag iaf, måste ju vara lite självisk, haha! Varje gång man kommer till Birsta city  eller går på stan så är det nån butik som har flyttat om, och så kommer det typ vara tills nästa år nångång när allt är klart! Det blir ju fint iaf *tänker positivt*... Imorrn är fröken ledig, yesbox! :)

Hemma...

Gick inte hem på luchen idag eftersom vädret suger. Tog istället en liten runda på stan efter maten. Hamnade på Ur&Penn där jag köpte en lite rolig guldring som matchar mina små bling-bling-örhängen som jag köpte på Wedins Accenten igår^^ Både örhängena och ringer glittrar värsta mycket, i like it, haha! Dock är den för stor så jag hoppas att jag inte kommer att tappa den anytime soon!

117070-360 117070-361
 

Snart stängning...

Stänger om 40 minuter, så bli spännande att se hur detta går!^^ Är ganska dött så jag passar på att äta en banan och dricka Cola bak på lagret, haha! Nu ska jag sopa om jag hittar alla grejor!

Från jobbet...

Såhär kul kan man ha om man inte har nått bättre för sig. Mobil är en trevlig uppfinning. Var ju längesen jag hade en stor bild på mig själv, så jag bjuder väl på den!



117070-358

Hitvarning...

Ola är veckans hitvarning på Rix med låten Natalie! Åh vad glad jag blir!! Han är en så underbar person (och olagligt het), så han förtjänar verkligen att det går bra! :)

Lunch...

Nu har jag lunch, sitter på kontoret och slurpar Coca cola. Nu ska jag dra ner till H&M och kolla in en grå tunika som jag såg innan jag öppnade imorse. Bara så ni vet.

Bra humör, not...

Jag känner verkligen att mitt morgonhumör inte är på topp! Jag ska ju till birsta idag och stereon är trasig där, så jag tänkta ta med vår lilla bärbara. Så fattas sladden, för tydligen har pappa tagit den för att koppla in boxern i deras sovrum. MORR med stora bokstäver!! Fatta hur tråkigt det är att stå där i fyra timmar ensam utan att ens kunna lyssna på musik. Gaaah vad irriterad jag är nu! Sen skulle jag ta med frukt eftersom jag inte kan ta lunch innan två och har då hunnit halvt avlida av hunger, men neeej då, då är all jävla frukt uppäten! Åååååååhh....

Dags att nanna kudden...

Ola på Bingolotto, vilket ögongodis... Såg lite ostadigt ut där med volten i början bara, han får vara lite försiktig grabben! Har spenderat resten av kvällen med mitt mobilmysterium. Nu har jag fått skivan och allt, men jag fattar inte! Jag måste vara jordens trögaste människa, men jag lyckas inte få in musik i telefonen! Jag får lite damp light, det är ju musiken jag vill komma åt! Får nog fråga min kära bror igen. Tack gode gud för bluetooth iaf, så jag kan ha kvar mina gamla bilder och grejor!
Nu funderar jag på att krypa ner i sängen snart. Sov ganska dåligt inatt, och det blev ju rätt sent som vanligt! Inte för att jag klagar, jag sover mycket hellre med honom än ensam. Det har bara en tendens att bli så varmt! Poängen var iaf att jag ska öppna i Birsta imorrn, så jag måste kliva upp tidigare än vanligt, därför får det bli en tidig kväll! Sååå, godnatt folks :)

Morsdag...

Ännu en dag med massa fläng hit och dit! Men man ska väl inte klaga när det händer nått, haha! Jag sov ju hos J, så syrran kom och hämtade mig innan ett nångång. Vi såg förresten på Borat, shit vilken pinsam film! Iaf, mamma och Anders var lite sen med bilen efter, så jag spurtade som fasen och fixade till mig så gott det gick på några minuter, sen följde jag med till mormor även fast jag inte skulle. Blev mobbad av min mosters man som vanligt! Trevlig prick det där, haha! Efter åkte vi direkt till Fredrik och Lotta för att hälsa på Isak. Han har blivit så stor sen sist jag såg honom. Han är så söööööt! Jag måste bara lägga in bilden som Fredrik tog på oss, han ser helt jäkla vettskrämd ut! Jag skrattade halvt hjäl mig när jag såg den, hahaha!

117070-359

Imorrn...

Jag tycker att alla ska kolla in Bingolotto imorrn, så får ni se sveriges snyggaste blondin uppträda med en väldigt svängig låt!^^

Dejt med Malin...

Kom precis hem från stan, det var skitlängesen jag gick på en lördag! Vi spenderade en mindre evighet inne hos Fredrik för att han skulle hjälpa mig fatta min mobil. Musikproblemet är också uppklarat, installationsskivan till mobilen har han hemma hos sig. Alltså får jag lugna mig med att lägga in musik tills imorrn iaf, jag som har så dåligt tålamod, haha! Fyllde även på telefonen, starkt jobbat! Sen lunkade vi runt på hela stan innan vi satte oss på lilla Charm och fikade lite. Köpte även dom där jeansen som jag skrev om igår, så nu ska jag gå och testa dom! Bye bye!

Lite extra glad...

Det är så skönt att vissa dagar verkligen är superbra! Liksom all shopping, den nya singeln, och nu ett oväntat samtal från J... Såg faktiskt ett par jeans på Åhléns som jag ska kolla in imorrn om jag drar ner på stan också. Ska kanske träffa min gamla Malin och uppdatera oss! Händer alldeles för sällan!
Näe nu ska jag sova min skönhetssömn efter jag ha fipplat klart med mobilen. Har bytt sim-kort nu, jag är stolt! Imorrn ska jag köra hela skönhetskittet innan (om) jag åker till J. Man måste ju visa sin bästa sida, haha!

Teknik...

Har spenderat lite tid med att försöka förstå min nya mobil. Det går inte! Jag är så jäkla oteknisk så det finns inte, haha! Jag har liksom inte ens bytt till den nya, utan använder den gamla. Har separationsångest från min rosa älskling, men det känns som vuxenpoäng att släppa det rosa begäret och köra på svart^^ Sen vill jag inte att mina sms ska försvinna, det är väl därför jag gruvar mig för att ta bort sim-kortet ur den gamla... Vore även trevligt om jag fattade hur man la in musik så jag kan använda mp3-funktionen, därför jag ville ha telefonen, haha! Äsch, det löser väl sig^^

Seriös shopping...

Jag har allvarligt talat shoppat nästan hela dagen nu, my feet are killing me! Haha^^ Jag vet inte om jag kommer ihåg allt heller, men vi kan ju ta det från början:

Svarta skor (Wedins)
Rosa tygskor (Wedins)
Vita skosnören (till dom rosa skorna)
2 par örhängen
1 ring
1 mobil
Hårfärg
Mineralsmink
3 blusar
1 klänning
1 kortärmad kofta
1 diadem
1 namnbricka till min resväska


117070-353 117070-354
 
117070-355
 

Lön...

Imorrn är det löning! Vilket innebär shopping!!! Iih vad jag längtar^^ Visserligen suger min lön den här månaden, så jag borde låta bli, men man ska väl få unna sig nått också! Nu ska jag sova^^, godnatt!

Juice...

Satt och läste lite recept på olika juicer som man kan mixa till hemma i nån reklamgrej, så jag tänkte lägga ut några av dom som lät godast^^ Bara att hacka och mixa ihop!

117070-348
Bild



Rabatt...

Jag antar att ett litet livstecken är bättre än inget alls. Gud, vad förvirrande allting är, jag blir galen! Är sjukt trött också, låg och läste alldeles för länge igår^^
Näe det här går inte! Jag måste börja dra i nån tråd så jag inte missar bussen till Birsta sen. Later folks!

P.S Wedins har 20% rabatt på damskor och väskor nu inför morsdag på dom flesta ställena (24-27/5)! Don't miss it! D.S

Flytta...

I min ålder så vill man ju gärna flytta hemifrån, även om tanken ger mig lite ångest^^ Kom faktiskt på tal ikväll, för pappa pratade om att dom kanske kan betala en lägenhet så vi kan flytta. Ska man ta det som en pik att det är dags att lämna nästet kanske, haha! Men sen när jag tänker på tanken, är man verkligen mogen nog att bo själv när jag till och med frågar pappa om busspengar till jobbet?^^

Pli på schemat...

Jag sitter och försöker skriva rent mitt schema så alla utom jag också kan förstå det. Vi har ju olika färger och veckokoder och allt möjligt, så till och med jag blir förvirrad ibland när jag ska läsa, haha! Nu har jag iaf lyckats skriva ner denna vecka plus dom två nästa, vart jag ska vara och vilka butiker. Ni som tycker att ett jobb är förvirrande kan ju testa att vara på tre olika butiker^^ Fast sen när vi får chefer igen så kommer dom säkert ställa till så personalen i Birsta inte kommer att vara i stan. Det blir en chef för butikerna i stan, och en egen i Birsta, så vi får väl se hur bra dom kommer att kunna jobba ihop! Jag hoppas bara att dom inte hinner ändra schemat under mitt vikariat för jag är pretty nöjd med mina tider. Kolla in ena veckan:

117070-352

Faktiskt skönt att ha en sån slappvecka var fjärde vecka, så jag vill inte ändra det, haha! Sen lyckades jag pricka in den veckan när det är Gatufesten här, så jag är ledig alla festdagar! Vilken frihetskänsla^^ Eller okej, jag jobbar ju söndagen, men man ska inte klaga över att börja efter klockan ett direkt! Jag börjar samma tid dagen efter min födelsedag också, så jag har prickat in det viktigaste ganska bra^^ 

Where are you my darlings...

Sällan jag är ute i sista sekunden. Klockan var kvart i tolv, jag började tolv, skulle precis gå och hittar inte mina skor. Liksom wtf!! Stressigt som attans, men jag hittade dom verkligen inte! Jag fick ta mina vita tygskor som jag har bloggat om tidigare, så nu har jag blåsor på hälarna! Skitskor^^ Har fortfarande inte hittat dom så jag måste försöka rensa minnet lite. Så typiskt att jag har glömt dom hos mamma eller nått, I really need them tomorrow!
Sandra kom in på jobbet och sa hej också! Vi jobbar om varandra allihopa så vi hinner knappt ses. Känns väldigt trist. Men jag slutade ju tre och hon började fyra, så vi fick en hel halvtimme på stan ihop, mohaha! Haha, läs ironin^^ Marie ringde för en stund sen och även hon sa att det känns som att vi tre inte kommer hinna träffas så mycket i sommar eftersom alla jobbar. Det var så mycket lättare när man gick i skolan, man ska fasen inte klaga! Vi får väl faxa över våra scheman till varann och kolla almanackan, haha!

Sunshine...

Så vaknade man till ännu en annan dag. Började med att jag vaknade klockan sex den första gången. Så bra sover jag nu för tiden! Sen låg jag och snoozade i en mindre evighet innan jag klev upp och dränkte huvet under duschen. Har till och med lyckats äta lite frukost idag, så jag är mycket nöjd! Det är väl mest humöret som fattas idag tror jag. Känns som att det kommer dröja ett litet tag innan jag blir på strålande och sprudlande humör, but I'll get there... Känns faktiskt lite bättre när man ser solskenet genom fönstret, hoppas bara att det stannar kvar idag! Näe nu ska jag börja göra mig klar inför jobbet, börjar 12.00.

Ny resväska...

Min snygga resväska, har nu kommit in i en ny färg som alla har blivit helt kär i! Både jag och Jessica har den ljusrosa sen innan, men den ser ju nästan dassig ut i jämförelse, haha! Så himla fräsch färg på den hallonröda (lite ceriserosa)! Jag kanske inte skulle ha haft så bråttom när jag köpte min i julas. Äsch, jag diggar min Olis on the run iaf, den har underlättat mina sthlmresor betydligt! Vet bara inte hur jag ska få plats med alla saker i den när jag åker utomlands i sommar! Blir ni sugen så finns det på Wedins för 699-899:- beroende på storleken! Look for Trolley!


117070-350 117070-351

Work it...

Det blev lite change of plans idag, jag jobbade aldrig på Accenten i stan, utan fastnade i Birsta hela dagen. Nu när det är över ska jag väl inte klaga, blir ju extrabetalda timmar. Vi får faktiskt löneförhöjning från april, mohaha! Fast det syntes inte på min lönespec, så jag vet inte om jag får vänta till nästa lön för att det ska märkas hos mig, blä! Okej, jag kollade nu, det var redan höjt, sorry! Öh, det var inte meningen att prata lön, så skitsamma! Det var iaf en annan tant där idag som jag babblade ganska mycket med. Hon känner döva personer, så vi kom in på teckenspråk och hur mycket fel det kan bli när man är nybörjare. T.ex berättade hon om en tjej som skulle teckna:

"Jag är törstig, jag vill ha läsk!"

Istället blev det:

"Jag är kåt, jag vill ha kuk!"

Känns som att man inte ska kunna säga så mycket fel, men tydligen så är törstig och kåt nått tecken man gör vid halsen, och läsk och kuk nått man gör med handen! Ursäkta det grova språket också, haha!
Kom även in en kund som jag tyckte såg väldans bekant ut, så ser hon mig. Hon ba; Haha nämen är du här nu också? Sist var du inne i stan när jag ställde till problem för dig! Man ba jo tack, det var jag som inte visste vad jag höll på med då, tack för påminnelsen!

Birsta...

Nu blev det brådis till bussen igen! Ska åka ut till Birsta och vara med på öppningen på Wedins Accenten där. Ska öppna själv på torsdag och jag har adrig varit i den butiken innan, känns inte så bra! Haha! Sen ska jag jobba på Accenten i stan 12.30-15.30. Skönt med så få timmar även om det känns betydligt längre i den lilla butiken! Vi hörs sen!

Nya test...

Gjorde lite fler test på Blogthings. Bland annat vilket humör jag är på, känns bra att svaret blev: You are depressed! Kanske det är sant, känner mig nog lite extra nere just nu...



117070-346

No doubt about it, you're feeling very down.
Maybe you've had a bad day, or maybe you need help.
Either way, make sure to take good care of yourself right now.

I bruise easily...

Kände att jag var alldeles öm på ena benet så jag drog upp byxorna och kollade. Under fanns det två decimeterlånga mörka blåmärken från knäet upp till låret! Jag skulle tippa på att det är tassavtryck från Bäbis sen vi lekte igår, haha! Jag som skulle ha shorts imorrn, får nog skippa det nu! I fredags så hittade jag ett skumt blåmärke på armen också, jag fattar inte hur jag lyckas få alla för jag minns inte att jag har slagit mig.

Oh crap...

Ibland kan det råka bli för mycket på en gång, vad fasen ska jag göra nu? Haha, jösses amalia säger jag bara^^

Dålig uppdatering...

Sorry för dålig uppdatering igår, men jag somnade när vi kom hem med kläder, smink och allt, haha! Det var ju jag, syrran, mamma och hennes kompis Annika som drog ut. Vi åt på Jop's faktiskt, där har jag aldrig varit! Jag åt filé mignon med råstekt potatis, och guuuuuud så gott det var! Jag hade inte ätit nånting sen halv fyra i fredags, så det var nog lite extra gott därför! Till efterrätt blev det klassisk bananasplit, haha!
Eftersom jag däckade igår så vaknade jag ganska tidigt idag. Låg och rullade tummarna ett tag, sen gick jag och gjorde mamma sällskap i köket. Vi spenderade förmiddagen ute på altanen i solen med hundarna. Jag lyckades bli biten lite när jag busade med Bäbis. Lätt att glömma att dom väger över 50 kilo och har vassa tänder, haha!
Nu ska jag glutta lite på det allra sista avsnittet av OC. Lite sorgligt faktiskt...

Liten kväll ute...

Jag har verkligen ångest över hur lite aktiv jag är här nu, men jag hinner verkligen inte sitta mer! Blir väl kanske bättre snart I hope^^ Blir en lugn och skön helg också. Åkte till J igår igen och kom hem för ett par timmar sen. Måste nog bli bättre på att försöka sova lite tidigare, blir alltid ett par filmer innan det är dags att nanna kudden, och det känns dagen efter!
Nu har jag iaf nyss tagit ett långt skönt bad, för ikväll så ska jag och syrran ut och äta med mamma. Ska bli så himla mysigt, vi har inte gjort nått sånt själva på typ sju år när vi tog hål i naveln, haha! Mammas kompis ska också haka på, så det blir en liten tjejkväll på stan. Mamma var så fin idag när vi kom hem. Hade lockat håret, sminkat sig och tagit på en ny klänning. Så himla sommarfräsch! Var till och med män som hade flirtat med henne på stan, haha!
Nu ska jag torka och platta håret. Har typ inga saker här så vi får köra nödlösningen^^

Crash boom bang...

Jag vet, börjar bli mycket musik nu, men den här är så fin! Kunde inte låta bli, haha!




Back home...

Snacka om sega tre timmar! Sen var det ännu segare att gå hem efter jobbet! Nu har jag precis ätit. Blev färdiglagad mat nu när jag är ensam hemma. Jag är ju ingen mästare i köket direkt, haha! Ögonlocken känns jäkligt tunga, så jag tror att jag ska slänga mig på soffan ett tag. Att åka till stan, gå på promenader och titta på film mitt i natten sätter sina spår dagen efter! Jag lyckades inte ens hålla mig vaken under en Halloweenfilm, utan somnade på J. Skandal! Men dock väldigt mysigt...

Äcklig...

Jag svär att jag är äckligast i Sverige idag! Var så jäkla trött så jag gick och la mig alldeles för länge efter syrran hade hämtat mig hos J, så jag har knappt hunnit göra nått åt hemskheten, haha! Gårdagens mascara och hästsvans känns hett! Passar även på att inviga den sista tröjan som kom i paketet eftersom den är så fluffig. Jag behöver något att andas i idag tror jag. Nackdelen med det är ju just att man ser tre storlekar större ut i fluffiga kläder, men shit the same! Det är skönt, haha! Nu ska jag dra mig ner mot Accenten och mitt tre-timmars-pass. Som jag känner mig idag tackar jag Gud för att det är så få timmar och i just den affären!



117070-345

Mustaschkampen...

Läser Aftonbladet nu och kikade ställningen på Mustaschkampen^^ Så kul att Roger leder, han är så himla söt! var det ingen som såg på Efterlyst i veckan när Hasse Aro sa till alla att sluta skicka frågor om hans mustasch? Det var så kul, han sa det värsta seriöst också, haha! Visserligen är väl det programet fel forum för såna frågor, men iaf^^


image344

Bitch...

En av dom bästa låtarna någonsin. Ni vet; I'm your hell, I'm your dream, I'm nothing in between...




Märkligt...

När man kollar igenom massa bloggar som man är vana att läsa så ser man ofta nått gemensamt. Det verkar som att väldigt många har tappat orken och lusten att skriva nu för tiden. Jag vet knappt alls vad jag ska skriva här när jag sätter mig. Känns lite trist för jag har alltid tyckt att det är superskönt att kunna skriva av sig om vad som helst här. Fast jag har ju inte varit så mycket själv dom sista dagarna, och jag vill inte hänga ut nån annans privatliv i min blogg. Speciellt inte när man inte vet hur nånting kommer bli. Jag gillar inte den där klumpen i magen och att nån annan har makten över hur min snaraste framtid kommer att se ut. Det är väl bara att bita ihop och ta en dag i taget, I guess...

Bra, bra...

Jaha, det funkade ju bra att inte missunna bloggen igår. Jag ska nog vara tyst i fortsättningen! Fast det är ju av vissa anledningar som det har blivit så, och som det känns just nu så kommer inte det att vara så länge till...
Åkte iaf hem till mamma igår efter jobbet, sen när jag kom hem var det bänkning framför tvn som gällde^^ Därför jag inte hann med här riktigt, haha! Man måste ju prioritera^^
Nu ska jag hoppa in i duschen tror jag. Har varit vaken sen halv åtta, så det är väl lika bra att göra nånting vettigt!

Lika trött som vanligt...

Kanske borde försöka komma i säng lite tidigare på nätterna. Jag är verkligen helt slut nu för tiden, haha! Men iofs så är det värt det när man inte har nått annat val. Nu är det sista dagen på länge som jag jobbar hela dagen, såååå skönt! Imorrn är jag ledig, jobbar mellan 12-15 på fredag, sen är jag ledig hela helgen och måndagen, jobbar 12-15 på tisdag. Jag tror att jag ska fira! Ska försöka att inte missunna min blogg idag heller, kommer nog att vara ensam hela kvällen, buhu...

Russia...

Lite rolig text, och en av dom bästa låtarna i Eurovision i år^^ Måste bara lägga in den!


Gotta tease you nasty guy
So take it, don't be shy
Put your cherry on my cake
And taste my cherry pie

Slow down
Boy, you don't wanna let me down
You better stop, you know what
Oh, don't call me funny bunny
I'll blow your money, money
I'll get you to my bad ass spinning for you
Oh, I'll make it easy, honey
I'll take your money, yummy
I've got my bitches standing up next to me




Far och flyg...

Syftade mest på mitt egna flygande fram och tillbaka överallt, haha! Nu ska jag bara fixa mig lite, sen ska jag åka till J. Hörs senare folks!

Min annapanna...

Var hemma hos Lina ikväll och träffade Anna för första gången sen oktober! Hon är ju en av mina kompisar som har varit i Australien nu. Åh, vad härligt det var att se hennes nuna igen och höra om hennes upplevelser. Man blir ju lite lätt avis och sugen på att åka själv, haha! Mina kusiner Therese och Sofie var också hos Lina, så det blev verkligen flera flugor i en smäll!
För flera år sen så klädde vi ut oss till ett killgäng vi kände, och skrev massa skyltar till och fotade oss. Den bilden har vi spenderat alla år med att garva åt i hemlighet. Så fick jag veta ikväll att den nu har blivit offentligt visad för en av killarna vi klädde ut oss till (han är nu ihop med min kusin). Det pinsamma är att det är just jag som var den killen på bilden, haha! Aja, han hade som tur var skrattat iaf^^



117070-343

Bror...

Jag har verkligen en underbart snäll bror. Han håller alltid stenkoll på alla affärer som behöver personal för att kunna fixa in mig. Nu senast i en klädbutik i 1891-huset i stan. Synd bara att det krockar med mitt nuvarande vikariat. Kan inte avstå från att jobba tre månader för tre veckor... He's a cutie, och om han inte vore gift så skulle jag rekommendera honom till alla tjejer där ute^^

Citat...

Sofia Wistam sa ett kul citat på Rix idag:

"Jag vet att man kan ha kul utan sprit, men det är dumt att chansa!"

Nu håller jag väl egentligen inte helt med eftersom jag lika ofta går ut utan att dricka, men det lät så kul!^^

Kiss me...

Älskar låten^^




Irriterad...

Jag jobbade in lunchen och slutade tidigt idag, så jag är hemma redan nu faktiskt. Dessvärre är jag kall, blöt, sjuk och hungrig. Alltså är irritationsnivån ganska hög. Den blev inte bättre av att nån annan självisk person springer in i duschen före mig när jag typ sitter och skakar. Shit vad arg jag är! Haha, nu ska jag dricka oboy och bli gladare...

Accenten...

Nu är jag sådär sjukt trött igen, att man inte lär sig! Fast J kom ju igår och han kunde inte sova över, så då ville inte jag heller lägga mig, haha! Klockan blev nästan tre innan jag kom i säng, och vaknade sju. Känns bra!
Nu ska jag väl börja dom vanliga morgonritualerna, sen ska jag gå till jobbet i regnet. Ska vara på Accenten idag, så det blir lite omväxling. Har aldrig varit där innan tror jag! Ska iaf jobba med Jessica, så det borde vara roande! 

Rastlös...

Är så sjukt rastlös, vill ha sällskap nuuuuuu! Finns inget bättre att göra än se på OC som jag inte ens hänger med i längre!

Jobbtider...

Sitter och kollar på mitt schema över sommaren. Rätt skönt att det är så olika tider, och att man är ledig lite nu och då. Kommer väl bara jobba ungefär 50% kanske. Sen kollar jag lite längre ner på schemat och märker att jag jobbar sju dagar i rad!!! Snacka om att vara slut sen, det är jobbigt nog med fem dagar! Tur att man får ob, känns iaf lite mer värt det då^^

Skam...

Eurovison har verkligen blivit en skandal. Är så sjukt less på alla jäkla länder som bara sitter och röstar på varandra. Länderna utanför kommer aldrig kunna ta sig in i tävlingen om det fortsätter så! Gaaah! Det är fan inte normalt att rösta fram Plåt-Niklas på andra plats. Hade dom vunnit skulle tävlingen kunna läggas ner bums! Igår var det iaf inte The Arks fel att det gick så dåligt...


117070-342

Eurovision...

La mig på soffan för att titta på hockeymatchen mellan Kanada och Sverige. Somnade och vaknade när den var slut. Bra jobbat! Nu ska jag ringa en snabbis, sen blir det Eurovison för hela slanten! Heja Ark, även om jag tvivlar att det kommer gå bra^^

Hos mamma...

Hejsan hoppsan folket, nu är jag hemma hos mamma! Snabba ryck här, haha! Kom ganska nyss hit, Anders hämtade mig med motorcykeln hos den där någon, som vi faktiskt kan kalla för J! Kom ju dit rätt sent igår, så jag blev kvar. Inte så otippat! Så himla mysigt att vakna brevid nån på morgonen, synd att man känner sig så jäkla äcklig bara! Ingen orkade kliva upp heller, låg kvar till kl 16 typ! Vi har en liten crush på rysare båda två (eller jag kanske ska tala för mig själv, haha), så vi kollade först på Fredag den 13:e igår, sen blev det en Halloweenfilm. Känns som värsta kulten att se dom, man ligger mest och skrattar!
Näe nu ska jag vara lite social med mamsen eftersom jag bara stannar tills imorrn!

Teatern...

Jag förstår inte alla vad du menar med att det går fort Madde, haha! Nu har jag iaf varit på teatern med jobbet. Den var helt okej, men man fick ju inte riktigt svar på hur det skulle sluta. Lite synd! Jennie var iaf jättebra som skådespelerska! Innan idag så var jag och åt lunch men Sandra. Vi hade ju lite att komma ikapp sen sist. Sen när jag kom tillbaka så hörde jag att alla vi som var på teatern skulle äta innan, så nu har jag lyckats äta både pizza och hamburgare samma dag. Känns inte så lyckat! Haha!
Nu väntar jag på att segproppen (hehe^^) ska komma och hämta mig, så vi hörs väl imorrn! Ha så kul ikväll!



117070-341

På väg...

Nu ska jag dra mig ner till jobbet. Får skjuts idag, vilken lyx, haha! Ska försöka svänga förbi in till min bror idag också och säga hej. Han blev lagomt glad när jag kallade honom gamling igår, haha! han ba tack skitunge!^^ Det är bara att plocka fram the puppyeyes så är det glömt sen^^

En snabbis...

Ska bara skriva en snabbis så inte bloggen blir helt död idag med! Jobbar till 18.30, sen är det ju teatern, och efter det åker jag hem till den där "någon"! Vet inte när jag kommer hem riktigt. Ojoj, nu måste jag lägga på ett kol om jag ska bli klar innan jag börjar!

Sängen nästa...

Herregud vad trött jag är! Lyckades somna under Ghost Whisperer som jag verkligen ville se! Vaknade av att alla andra pratade om mig. Lider av lite sömnbrist sen inatt, men hey jag klagar inte! Haha!
Ska väl lägga mig i tid ikväll eftersom det blir teatern imorrn med jobbet. Jag är ingen direkt teatermänniska, men det ska faktiskt bli kul nu när man känner en som spelar. Ni får väl en uppdatering imorrn! Sov gott!

En till dag avslutad...

Jag älskar spontana komplimanger! Fick höra av fyra personer att jag var så söt i min klänning idag! Roligt när det kommer från personer som aldrig säger sånt i vanliga fall! Men till det bästa! Sandra är hemma igen, åh vad glad jag blir! Inte för att två veckor är så länge egentligen, men det kändes som en evighet, haha! Nu har jag precis kommit hemifrån jobbet, och ska smsa grattis till min bror som fyller år idag! Alltid lika kul att skriva gamling, mohaha!

Fortfarande sjuk...

Orden jag fick höra från dagens första kund: Är du förkyld eller? Haha! Dom på jobbet trodde inte jag skulle komma idag, så dom blev glad att se mig. Sen fixade underbara snälla Karin vikariejobb till mig över sommarn! Nackdelen är väl att jag verkligen kommer jobba hela sommaren! Nu ska jag äta lunch...

...

Sorry att jag inte skrev igår, hann aldrig! Har haft besök hela tiden (kan eventuellt vara cutien från valborg). Nu ska jag spurta lite, blir jobbet idag faktiskt även fast jag inte känner mig frisk. Har någon att väcka innan också ;) Hörs sen folks!

Middagen...

Kom nyss hem från Bite line där vi åt ikväll. Jag trodde jag skulle vara hemma efter drygt en timme, men det blev över tre! Så kul var det, haha! Jag gick först tillbaka till Wedins för att träffa Jessica där, visade sig att även Emelie hade gått dit så vi lunkade till stället tillsammans. Även att vi kom sist, haha! Sen har vi konstant suttit och skrattat och pratat i tre timmar. Var verkligen supertrevligt, och jag är glad att jag följde med! Imorrn blir det bara att stanna hemma och satsa på att bli frisk innan helgen!

So sick...

Varför blev jag sjuk nuuuuuuuu!? Har rymt ifrån jobbet ett par timmar tidigare idag faktiskt, pallade inte att jobba. Kändes som jag skulle spy när jag klättrade upp och ner där. Skönt att kurera sig lite inför middagen ikväll, vet ju inte hur länge jag blir sittandes där! Ska nog sjukanmäla mig imorrn med... Nu blir det soffan och en varm macka som pappa har gjort till mig^^

Nervös...

Jag känner lite ångest blandat med nervositet inför imorgon! Jag kanske får lite besök på jobbet av, sen ska vi ju ha middagen efteråt! Vad fasen ska jag ha på mig?! Panik!

Restorder...

Fick min sista tröja från beställningen idag. Glad överraskning! Jag tänker dock inte posa med den på, för jag har nyss ätit pizza. Är lite expolsionsvarning just nu, haha! Den satt iaf ganska bra, skönt att den är fladdrig så man kan andas i den^^

Mitt namn...

Har sett den här i några bloggar så jag följer strömmen nu!

A: You like to drink.
B: Everyone wants you.
C: You are really silly.
D: You like to drink.
E: Damn good kisser.
F: You are dead sexy.
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed
J: People adore you.
K: You're wild and crazy.
L: Everyone loves you.
M: Best kisser ever.
N: You can keep secrets.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q: You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S: Easy to fall in love with.
T: You're loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W: You are very broad minded.
X: Your very good at work/school.
Y: Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z: Always ready.



M: Best kisser ever.
A: You like to drink.
G: You never let people tell you what to do.
D: You like to drink.
A: You like to drink.
L: Everyone loves you.
E: Damn good kisser.
N: You can keep secrets.
A: You like to drink.

Känns som att A eller D är fel eftersom det står samma på båda, blir jäkligt mycket drickande, haha!

Sysslor...

Nu har jag sytt in alla kläder som var tvungen att fixas, jag har handtvättat mina jeans som jag hade på sista april. Dom stank brasa^^ Sen har jag tvättat lite andra kläder när jag ändå höll på, och hängt allt på tork utomhus! Damn, I'm good! Haha! Tanken på att städa rummet slog mig också eftersom det ser ut som ett bombnedslag, men jag vet inte om jag orkar^^

Reklam...

Med tanke på min frukost, som blev en munk (riktigt Hawaii i kroppen nu enligt Skipper, haha) så kom jag att tänka på Delicatos reklamer. Dom har tydligen  gjort en ny bild till samlingen. Dom är så jäkla bra, haha! Allvarligt, mina måltider brukar verkligen vara ungefär så!


117070-340

Sjukanmäld...

Sjukanmälde mig idag från jobbet, så jag är hemma. Vaknade med asont i halsen, så jag pallade inte stå där 10-18 idag. Var längesen jag hade en dag för mig själv, ska väl passa på att njuta lite av det också! Nu ska jag se om det finns nån frukost som passar madame!




image339
Bild

Oooj...

Shit, har typ rekord i besökare idag! Fattar inte ens hur ni hittar min blogg, haha! Vore ännu roligare om ni lämnade avtryck nångång, dom flesta av er kommer ju faktiskt tillbaka!^^

Middag...

Har precis suttit och ätit framför hockeyn nu (heja Sverige, vi leder, haha), blev potatisgratäng och oxfilé. Orkar nog inte se hela, känns mer lockande att ta min bok och läsa i sängen faktiskt! Eller...skulle väl kanske titta för Hedström då.

Bättre syn..

Tänkte visa lite bättre hur den rosa skjortan/klänningen sitter på^^ Hade dubbla tights (den är kort så jag ville inte visa baken genom tightsen^^) och mina ballerinaskor till. Den är lite ju stor så jag ska nog ta och sy in den, men det fick funka igår iaf. Sen har jag dragit åt den på bilden så det syns inte att den är fladdrig, bara så ni vet. Jag är inte ute efter ett korvskinn, haha! Sen fick mina självlockar titta fram igår, vilket jag ångrade snabbt! Ser ut som en pudel i det! 

117070-338 117070-337
 

Snabbtitt...

Man ska ju leva som man lär, och jag tycker ju att alla ska kunna bjuda lite på sig själv! Därför kommer nu en liiiten titt på min extremt fula bild med Måns, haha! Enjoy!^^
Update: Okej, bara för Jessicas skull så har jag lagt in den lite större^^ Men större än så blir det inte, för den är SKITFUL! Haha!


117070-336

Månsan...

Jahopp, så nu har man träffat Månsan också^^ Det var premiären, haha! Skulle inte tro att jag gör det igen heller om det inte är nått speciellt han är med i. Inte för att han inte är bra, för han är grym i Grease, men jag har ju redan min loverboy, och ingen kan ta den platsen^^ Tog en bild med Måns också, men den har inte jag på min kamera, så ni kanske för se den imorrn! Musikalen var iaf skitbra, jag skrattade så tårarna rann! Den bästa i hela föreställningen är ju han som bryter^^ När han säger Mr löva löva (den gamla låten Mr lover, lover) och håller upp ett löv, HAHA! Och när killen moonar och kliar sig på baken, hahaha! Var ganska mycket sexskämt också, precis min humor^^ Sen att dom slänger in både Cara Mia, och Let's dance är också kul! En av tjejerna, hon som spelar Patty kom av sig och började skratta skitmycket. Kul att se när dom inte kan hålla masken själva, haha! 
Var ju tvungen att köpa en singel också för att komma fram till bordet, men sen köpte jag även den lilla kalendern. Don't blame me, jag är bara människa och dessutom singel, och killarna har ingen tröja på bilderna!



117070-333  117070-334
 

Grease nästa...

Nu har familjen precis kommit hem från en Kina-restaurang^^ Är väldigt proppmätt, haha! Hela dagen har varit smått stressig, nu är det bara att sadla om inför Grease. Madde kommer om ungefär en halvtimme, sen bär det av till E.On. Om nånting krånglar med biljetterna så tror jag att vi kommer gråta ikapp, känns lite otryggt att inte ha dom med sig dit faktiskt! Nu hoppas jag att den är bra, så hörs vi senare!

Om filmen...

Jag kanska ska nämna ett par ord om Spiderman. Den var kanske inte det bästa jag sett, men jag tyckte ändå att den var helt okej. Är man fan av filmerna så är man^^ Jag tyckte att den var sorglig, hade jag suttit hemma så hade tårarna antagligen sprutat, haha! Om nånting skulle vara negativit, så är det för många skurkar, för mycket animerat, och den är nog liiite för lång! Helt klart sevärd enligt mig iaf!

Före och efter...

Tänkte följa strömmen och göra utmaningen om att visa sig själv som barn^^ Jag orkade inte med nått flashigt, så jag valde bilden på mitt studentplakat och en bild från själva studenten! Lite före och efter sådär^^ Hur jag såg ut som bebis har jag ju visat tidigare! Jag var tydligen en poser redan på den tiden, sen diggar jag min Lilla My-frilla, haha!

 

117070-329 117070-330
 
 

Bion...

Har fixat till mig lite nu inför bion senare. Eller ja, fixat o fixat, typ kammade håret efter jobbet, haha! Vet inte om jag ska byta om eller inte heller. Är svinigt kallt och regnigt, men det är skönare att sitta i klänning än i jeans när man ska sitta så länge! Bor ju nära biogafen så jag får väl kanske bita ihop^^ Hoppas ni får en superkväll vad ni än nu hittar på!


image326
Bild

Kommentar...

HAHA jag såg en sak nu som jag inte tänkte på innan. Sista april var ju en dålig dag där i början så jag skrev ju det då^^ Maddes kommentar var, har du en bad hairday eller? Haha, jag kan faktiskt ha större problem än så även om håret är viktigt! Hahaha så himla rolig kommentar x)

Glassigt värre...

Kul att ni gillar min kofta^^ Fick faktiskt kommentarer på jobbet. Ena ba, men gud vilken fin färg! Den klär dig jättebra, ögonen kommer verkligen fram! Haha japp, jag gillar smör^^ Dock var det jävligt kallt att inte ha byxor idag, men vill man vara fin får man lida pin! Är ju så mycket folk på stan på fredagar, så man måste ju glassa lite, haha! Angående glass så äter jag en just nu, mums^^

Slutsatsen...

Jag fick ju som sagt mina kläder igår. Eller ja, allt utom den aprikosa tröjan, den kommer senare^^ Jag vet inte riktigt vad jag tycker om sakerna faktiskt! Den vita skjortan går FETBORT, den var ett tält. Jag skulle kunna trycka in tre av mig i den, haha! Den gråa klänningen är jättesöt, men så himla fluffig på! Okej om man ser ut som Mischa Barton och alla vet att man är en pinne egentligen under alla kläder, men jag är nog mer en stock om man jämför med henne! Liksom hey fluffy! Den blåa koftan gillar jag iaf, har den idag som ni ser^^ Jag har den som klänning! Den rosa skjortan var nog helt okej den med, förutom att den är lite för stor. Men där är det bara att dra fram Jörgen 2 (min symaskin) och fixa till den! Eller det är nog inte så bara, det är snarare en jäkla kraftansträngning! Jag köpte en tunika på annandagen som jag fortfarande inte har orkat sy in^^ Haha!


117070-325

Paket...

Mitt paket har redan kommit! Liksom det var bara ett par dagar sen jag beställde, snacka om service! Sitter grejorna fult så svär jag att jag ska fälla en tår!

Mera middag...

Idag blev det bestämt att vi ska ut och äta efter teatern som vi på jobbet ska gå på. Vi ska även bjuda pappa på middag travet den 17e maj i present, sen har jag ju chefens avslutningsmiddag. Jag känner riktigt hur min  lön skuttar ur plånboken... Cry me a river...

Rosetter...

Jag älskar rosetter av dom flesta slagen, så igår gick jag in på en tygaffär och köpte sidenband till håret. Nu pryds min fläta (den enda frisyren jag orkar göra, haha) sött av en liten rosett istället för en tråkig hårsnodd^^

117070-324

Testresultat...

Jag gjorde hundtestet som Madde skrev om, och allvarligt, jag skrattar fortfarande! Mitt resulat:

Cocker Spaniel
Cocker spanieln är en av världens mest uppskattade och populära hundraser. Det är en sportig och aktiv sällskapshund som passar bra i de flesta familjer. Den är robust, snäll och barnvänlig men kan också vara något egensinnig. Det är också en ras med ganska stor arbetsvilja, energi och livsglädje så den rekommenderas helst till familjer som är lika aktiva som hunden själv. Rasens särprägel kan väl beskrivas att vara dess utpräglade sociala och livliga väsen. Det är en hund som alltid följer sin ägare med stor hängivenhet och glädje. Dessutom har den en enorm aptit på livet och de flesta ägare kommer att upptäcka att den har lika stor aptit på mat! Detta är en ras man måste vakta annars äter den sig lätt till en övervikt. Cocker spanieln har också ett stort behov av kroppskontakt och närhet.

Okej, för det första, jag sportig? Jovisst om avståndet mellan soffan, datorn och sängen räknas! Äter sig till övervikt, autch^^ Mina lår kunde iofs gärna få vara lite mindre^^ Det sista stämmer iaf bra, kroppskontakt älskar jag, så länge jag får välja det! Om nån typ lutar sig mot min axel utan att jag vill så får jag damp. Jag bara är så, haha!

Utmaning...

Blev utmanad av syrran! Jag utmanar alla som känner sig manad^^ Skriv gärna till mig om ni gör den, så jag kan kolla in!


Tre saker jag inte förstår:
-Vad mina föräldrar tänkte på när dom gav mig mitt namn
-Det manliga könet^^ haha!
-Att killar med självlockigt hår vägrar inse hur jävla heta dom är i det!

Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet jag sitter vid:
-Nya VR
-Min kamera
-Mobilen

Tre saker jag gör just nu:
-Bloggar
-Kollar på tv
-Pratar på msn

Tre saker jag vill göra innan jag dör:
-Skydiva
-Gifta mig
-Skaffa en karriär

Tre saker jag kan göra:
-Bära enorma berg av skokartonger
-Min dolda talang är ju tydligen att skjuta med luftgevär (haha^^)
-Prata alldeles för mycket

Tre saker jag inte kan:
-Spela poker
-Göra mig iordning snabbt
-Gå ut i omatchande kläder

Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:
-Ola^^
-Chasing cars
-Mig

Tre saker jag skulle vilja lära mig:
-Få ett så kallat tålamod! Jag föddes utan!
-Att inte ta åt mig så jäkla mycket av vad andra tycker
-Att ta första steget istället för att vänta!

Tre favoriträtter:
-Hamburgare från Max
-Plankstek
-Tacos

The shoes...

Här är skorna som jag fick^^ Kanske inget jag skulle välja själv, men det är ju lyckat att dom är silver, och rätt söta var dom ju faktiskt på! Kommer nog ha dom till min gråa skjortklänning som jag köpte förra veckan när strumpbyxorna ligger på hyllan!



117070-323 117070-322
 

<3...

Jag tror fasen att jag är lite småkär! Eller kanske mer väldigt betuttad.. Åh, vilken mysig känsla^^ Fast inget kommer hända, men iaf, haha! Känner mig helt sprallig idag!




image321

Bild



Typiskt...

Nu är jag snart på G, börjar om typ 20 minuter^^  Berättade för mamma att jag hade beställt lite kläder, hon ba, varför sa du inget innan, jag har 20% rabatt på hela sortimentet! Det svider lite faktiskt, haha! Hon hade även fixat ett par silvriga sandaler till mig, ett par skor till gör inte mig ledsen direkt^^ Visar bild senare, nu ska jag springa (läs: gå)!!

Firande...

Jag glömde ju nämna värsta firandet igår^^ Jag och mitt körkort firade nämligen sex månader ihop! Haha! Nu äter jag frukost som vanligt, sen får jag nog lägga på ett kål om jag ska komma i tid till jobbet. Var väldigt segt att kliva upp idag^^

Sleepy...

Gårdagen var lååång, så jag ska faktiskt lägga mig nu och drömma om en viss cutie. Har redan hunnit sova ett par timmar på soffan ikväll innan Desperate Housewives^^ Tror jag börjar bli gammal, haha! Godnatt, hörs imorrn!

Schema...

Ibland händer det ingenting på aslänge, men sen kommer allt på en gång istället, som nu!

Måndag: Valborg
Tisdag: Kalas hos mormor
Fredag: Permiären av Spiderman 3
Lördag: Grease
Tisdag: Middag för chefen/pappas födelsedag
Lördag (eventuellt): Teater

Känns bra att ha ett hyfsat bokat schema, alltid trevligt att göra nått annourlunda!^^

Valborg...

Blev ingen uppdatering igår, jag kom inte ens hem natt, haha! Stor skillnad från att inte åka alls som var tanken ett tag. Men Marie kom ju in på jobbet och stod och viskade You are beautiful brevid kassan, så vem kan motstå det smöret, haha!
Pappa skjutsade iaf mig till Njurunda där Marie fick plocka upp mig och köra ut till stugan i skogen. Det var typ vi två, en tjej till och resten killar^^ Ögongodis fanns det också (tur för Marie som skulle ha med mig dit^^)! Vi spenderade kvällen ute i kylan, sen av nån anledning började några skjuta med luftgevär på burkar, så jag fick också testa lite. Jag tror jag har hittat min nya passion, jag var grym! Skojar bara, det var snarare tur, haha! Jag fick ju hjälp först för jag kunde inte, av en riktig cutie! Fick heta Forsberg resten av kvällen från honom, och Amazonkvinnan från Marie, hahaha! Kärt barn har många namn ni vet! Vi höll även på att yra omkring efter så jag åkte på ett par smällar! Maries pojkvän skulle göra high five med båda händerna och missade min hand så han klappade till mig rakt på käken, sen råkade han sparka mig tvärs över smalbenen när vi lekte med en fotboll^^ Efter blev det en liten campfire där alla satt och surrade medans folket strömmade in och ut. När klockan var mitt i natten så gick vi in till en av stugorna för vi höll på att frysa arslet av oss, och där blev det pokerspel. Jag var inte direkt med för jag fattar ingenting, utan jag fick spela ilag med samma cutie. Han försökte förklara, men jag vet inte om han lyckades, poker är nog inte min grej! Fast ett par gånger till så kanske det sitter, vem vet?! Förresten, finns det ingen snabbversion av poker? Tar ju sån jädra lång tid! Sist jag kollade på klockan innan vi la oss var den 05.17, men jag minns inte om vi la oss då, eller om vi var uppe ett tag till, haha!
Det var iaf trevligt, så jag är glad att jag följde med! Hoppas ni hade lika kul!

RSS 2.0