Påsken...
I lördags var det dags att snöra på klackarna igen med brudarna. Det var en mellanmjölk-kväll skulle man kunna säga. Varken svinkul eller svintråkigt ;-)

Igår var jag ledig (enda dagen i påsk) och då passade jag på att göra en trevlig frukost. Är besatt av knäckebröd med ost och skivad kyckling på just nu, sen gjorde jag en smoothie på hallon, granatäpple och passionsfrukt. Jag ställde mig också och gjorde munkar för jag... Nä skojar bara, den var köpt ;-)

Igår...

Inte dom flashigaste bilderna, men bättre än inget, eller hur ;-)
Denna helg har typ tagit kål på mig. En sjukskrivning på jobbet och utbildningar har gjort att jag knappt har varit ledig i veckan, och sen för lite sömn på det. I torsdags hade jag besök och fick vänta länge på att tåget skulle komma till stan, i fredags höll grannarna från andra porten mig vaken och igår var jag på en bar med Jessica. Så mycket självförvållad trötthet också, men ibland är det ju faktiskt värt det ;-)

Så bilderna är från gårdagen då Jessica köpte indisk mat som vi åt hemma hos mig, sen blev det en drink på RÅ. Jag har varit så otroligt sugen på en riktigt god drink på sista tiden, så det var mumma. Imorrn vankas jobb igen, men jag har iaf sovmorgon :-)
Bröllopsfest...I lördags var jag på bröllopsfest, och fick äntligen använda min fantastiska klänning! Ursäkta den dåliga bilden, men jag hamnade knappt på nån bild under hela kvällen :-)
Det var en trevlig kväll, med såå god mat, och efteråt gick vi ut. Dock i andra kläder, haha!

Kjolgalen...
Jag älskar kjolar på sommaren! Speciellt dom nya nu för tiden, som har lite mer längd. Mycket mer anständigt på jobbet ;-) Alla dessa är från H&M, och dom är såå fina!


RSS 2.0