Filmtajm...

Ska åka hem till mamma imorrn efter jobbet och äta massa godis och hyra film. Vet inte riktigt vad det finns för nya filmer nu, för det var evigheter sen jag hyrde nån. Två som jag vill se är iaf Den svarta dahlian och Zodiac. Vet dock inte om det blir nån av dom imorrn! Har nån nått bra tips på rysare/thriller så skriv gärna =)



117070-597 117070-596

Yesterday...

Åh vad mysigt vi hade på restaurangen igår! Vi var sex tjejer från gymnasieklassen som åt, händer inte ofta alls! Kul att höra alla nyheter om vad som händer i andras liv. Efter middagen så gick vi och köpte ett (ätbart) partykit till värdinnan för inflyttningsfesten innan vi gick dit, lite sista minuten sådär^^
I lägenheten så fanns det lite fler folk från gamla klassen som man kunde uppdatera sig med. Känns som det var 100 år sen vi gick i skolan, men när man träffas så känns det som man fortfarande går i samma klass! 


 
117070-594

Kinamat & inflyttningsfest...

Som typ alla andra denna värld har jag blivit medlem i Facebook. Jag har verkligen inte haft nått problem att stå emot, men min storasyster tvingade mig förra veckan. Jag gillar inte ens sidan, men redan har det blivit så att jag måste gå in på sidan flera gånger om dagen bara för att alla andra skriver och håller på. Jäkla skitsida, haha! Kanske blir roligare när jag fattar den lite bättre!
Nu håller jag på att göra mig klar inför kvällen, flicksen ska äta kinamat innan vi drar vidare till inflyttningsfesten så jag har inte så lång tid på mig nu. Hinner nog inte skriva mer idag, men hoppas ni får en trevlig kväll! =)

Seg...

Känner mig lite seg idag, blev relativt sent igår innan jag kom i säng, och klev upp ganska tidigt idag. Marie kom hit efter jag hade varit på Stadshuset så jag hann med det också! Idag var det Sandra som drog upp mig för hon skulle kolla igenom min garderob innan hon började jobba, haha. Vi ska till en tjej i klassen imorrn på inflyttningsfest, så man måste ju vara beredd^^

Posa för fotografen...

Jag hade jättetrevligt på Stadshuset ikväll. Maten smakade bra, det var mycket folk, gratis dricka, liveband, you name it! Sånt där är väl kanske inget man går på för att röja järnet, men det är roligt att göra med folket från jobbet. Cissi drog fram kameran så några av oss hamnade faktiskt på bild också!


117070-592

Värk & shopping...

Jag är helt mörbultad efter byrån igår, har ont i hela kroppen. Kanske borde göra sånt där lite oftare! Jag gick iaf ner på stan och köpte det jag skulle, och naturligtvis saker som jag inte skulle! Köpte nya sovshorts och trosor som hunden inte ska få äta upp, stövlarna, två tröjor, en väggklocka och en mössa. Har fyra nya mössor nu, men den var så söt så jag kunde inte låta bli! Hade ingen grå heller så jag skyller på det! Nu måste jag lägga på ett kol så jag inte blir sen till Stadshuset!



117070-586 117070-585
117070-587

Stadshuset...

Ikväll ska jag till Stadshuset med jobbet. Vet inte riktigt vad det är förutom libanesisk buffé och liveband! Får väl se när jag kommer dit. Ska väl banka lite i klädkammaren nu, sen blir det duschen. Måste ner på stan innan det stänger för jag ska hämta ut mina stövlar på jobbet., så jag är lite stressad idag! Hörs senare!


117070-584

Vart tog dagen vägen...

Har verkligen inte hunnit skriva nått idag! Var ju och köpte byrån och skoförvaringen på ikea och det kändes som det tog hela dan ungefär. Ja, det blev den rosa, men den ska som sagt bara stå i klädkammaren! Jag tänker faktiskt inte börja möblera rum i rosa! Sen köpte jag massa handdukar på Jysk, så vi blev där ett tag också. Jag satt säkert i två timmar bara med att skruva ihop byrån, bruksanvisningar och jag går inte så jättebra ihop. Nu är den dock klar, ska bara försöka få in den sen också. Blev lite ändrade planer om hur det ska se ut där inne, så jag har inte tänkt klart än! Sen fastnade jag i telefon med Sandra och Marie, och sen var dagen slut^^ Lägger väl kanske upp en bild när det är klart därinne sen!


Anledningen till att jag inte kommer ha djur...

Först ser vi då mina f.d sovshorts som numera är lite klatschigt söndertuggade till en minikjol. På bild nummer två ser vi mina hipsters som inte blev så mycket kvar alls. Då har jag inte ens lagt ut bilden på mina rosa spetstrosor som tills nu var mina favoriter. Tack Tequila, tack...
 

117070-577 117070-576



Mot det stora varuhuset...

Bestämde med pappa att han ska skjutsa mig (påminn mig igen varför jag har körkort) till IKEA imorrn så jag kan köpa sakerna till klädkammaren. Sen gäller det att få honom att faktiskt börja snickra om i den och det är väl ett större projekt! Jag är en sån som helst vill att allt ska vara gjort igår, men karlar brukar ju ha en annan inställning ibland, haha! Fast egentligen så är det inte så mycket som ska ändras, bara ta ner ett par hyllor, flytta en, och byta sida på ena pinnen till galgarna. Jag skulle ju egentligen måla om när jag ändå håller på som jag tänkte göra för längesen, men jag orkar nog inte. Vet inte vart jag ska dumpa alla kläder under tiden i så fall heller!
Jag har jätteont i huvet idag så nu ska jag lägga mig i min supersköna säng en liten stund med min bok och ha nedräkning tills Idol börjar!


Have a break, have a Kitkat...

Ska sjunka ner i soffan om en stund tillsammans med den här "lilla" påsen gottgott! Om man inte har ätit godis under helgen, så tycker jag att det är okej att smaka lite på en måndag^^ Ska så klart kolla på Idol!



117070-573

Möbler...

Nån kanske minns dom där köksmöblerna som jag skrev om innan jag åkte till sthlm, dom finns iaf kvar än så jag funderar på att slå till nu istället! Känns bara inte sådär superkul att köpa grejor som man inte kan använda nu, men samtidigt så är det ju bättre att köpa lite i taget än att måsta köpa allt på en gång! Sen hamnar pengarna bara på kläder annars iaf och då kanske möbler är en lite bättre investering, haha! Har sett en jättefin soffa också, men man ska väl dra gränsen nånstans! Har ju projekt klädkammare att ta tag i först. Pappa svängde förbi igår med min parfym och presenterna, så jag gav honom nyheten att han ska få bygga om då! Han bara skrattade och sa okej, så jag vet inte om han förstod hur seriös jag har varit som har ritat mått på väggarna och allt, haha! Han lär väl om inte annat märka när han måste skjutsa mig till IKEA och bära alla tunga saker^^

Uppdatering...

Jag har egentligen inget att skriva men det är väl bäst att uppdatera. Sitter och gör ett kollage av bilder på mina skor som jag ska skriva ut och sätta fast på skokartongerna sen. Är så jobbigt att kolla igenom alla kartonger när man ska ha ett visst par, så jag tänkte att det underlättar lite med bilder. Börjar med dom bilderna som jag har lagt ut på bloggen, är inte så ambitiös att jag orkar fota alla gamla! Just det ja, jag måste bara försvara J lite om det där med maten. Det var kanske jag som skrev otydligt så det blev missförstånd, men det är absolut inte hans fel att jag äter så dåligt! Det första han frågade när jag kom var om jag ville ha mat, sen frågade han flera gånger till under kvällen, på morgonen när vi vaknade, innan jag åkte, you name it! Han förstår inte hur jag kan äta så lite heller. Grejen är den att jag äter inte om jag inte är hungrig, och igår hann jag inte innan jag åkte! Jag vill inte att ni ska tro att han svälter mig =) Nu ska jag skriva ut mina bilder, sen blir det antagligen lite tv-tittande! Hoppas ni har haft en trevlig kväll!


Det ska börjas i tid...

Isak är redan som ni ser ett troget Timrå Ik-fan, haha! Eller så kan det mer troligt ha med fadern att göra! Måste be Anders att ta med mig på hockey snart nu när säsongen börjar, det är ju så roligt!
Iaf, jösses vilket drag det var igår från pensiönärernas sida, haha! Tur att syster Viktoria var med, och att mina yngre kusiner var där för resten var verkligen gamla. Vi hade kul för oss själva vid vårt lilla "barnbord" istället. Bror Fredrik med co kom lite senare också så Isak stal showen lite^^
Det var så kul att höra hur många som uppskattar mormor och morfar, dom är verkligen två klippor för deras bekanta ibland. Var så gulligt när mormor sa att dom fortfarande har sina magiska stunder efter 50 år, man ba åh. Hon hade fixat hela festen i smyg också, så morfar visste inget alls! Det bjöds på champagne när vi kom, sen var det förrätt innan en stor buffé med massa gott dukades fram. Efter fick vi jättegod tårta som smakade päron, mums! Sen hade hon fixat livemusik så det blev dans och allt möjligt! Det värsta är alla avlägsna släktingar som man inte har träffat på flera år. Det känns som dom fortfarande vill komma fram och nypa en i kinderna för man
har blivit sååå stor sen sist! Mammas kusin som vi knappt har träffat innan sa till mamma flera gånger att hon har så fina döttrar, alltid kul med smicker!
Mormor är 68 år, har varit gift med samma man i 50 av dom åren och dom fick första barnet när hon var 16. Tänk er att leva ett helt liv med samma person. Det är sånt som man aldrig kommer få uppleva själv, så jag undrar hur det känns...
Nu ska jag iaf hoppa in i duschen, sen kommer förhoppningsvis pappa förbi med mina presenter. Spännande, spännande!




117070-569

Grattis mormor & morfar...

Sitter och väntar på att få hämtning nu, ska på det där firandet nu. Jag har glömt och fråga om det blir mat, börjar krisa nu för jag är inte ätit nånting på över ett dygn! Känner inte av hunger när jag är med J, så jag glömmer bort att äta. Nu är det brådis så jag uppdaterar väl senare om hur svängigt detta blir, haha!

Dj...

Några av mina favoritlåtar just nu! Man blir ju liten sugen på krogen, men inte ikväll! Kanske blir nästa vecka med flicksen. Spela bort halva lönen på casinot eller nått! Nu lämnar jag er för idag, ska åka till J! Hoppas ni får en trevlig kväll! =)




No gifts...

Klockan är inte ens sex och jag gäspar redan. Bra jobbat på en fredag! Jag skyller på att jag vaknade väldigt tidigt imorse. Ska ändå inte ut och parta så det spelar ingen roll om jag somnar tidigt, bara lite tråkigt för sällskapet haha! Pappa kommer inte hem ikväll heller så jag får inte mina presenter idag, damn it! Skulle gärna vilja ha min parfym nu också, men min bodylotion får väl duga så länge. Luktar ganska starkt den med faktiskt! Jag kanske borde klä på mig nu stället för att sitta här...

Kläder, kläder, kläder...

Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig på mormor och morfars firande igen som närmar sig. Om det bara vore vi närmaste i familjen, och om vi skulle vara hemma hos dom så skulle jag inte bry mig lika mycket, men nu är det ju festlokaler och människor man aldrig träffat förut som ska dit! Vet liksom inte hur uppklädd man ska vara! Tänker inte ha den vita klänningen som jag bloggade om innan nu när det blev såhär sent. Alldeles för somrig och kall! Jag kanske testar lite imorrn och lägger ut, så kan ni hjälpa mig =)


Städning...

Låg som skönast i soffan och kollade på Oprah när en tjej från jobbet ringde och sa att våra grejor från den gemensamma beställningen vi gjorde för ett tag sen hade kommit. Eftersom jag ändå behövde gå till affärn så hoppade jag in i duschen och drog ner på stan för att hämta grejorna. Passade på att prata med chefen lite om kommande tider också. Jag ska inte jobba förrän 1a oktober som det ser ut nu, skönt!
Nu har jag nyss lagat mat och ätit, så jag ska checka in tv-tablån för kvällen, sen ska jag städa undan lite. Jag har lyckats sprida mina grejor över hela lägenheten, så det behövs!

McDreamy, I've missed you...

Nu ska jag blanda chokladpudding, så det blir det och ett efterlängtat avsnitt av Grey's anatomy snart. Vet inte vad som ska bli mumsigast....



image560
bild

Ikea och klädkammaren...

Efter som jag är så kreativ (haha) så har jag kväll bestämt mig för att pappa ska få bygga om min klädkammare. Han vet dock inte om det än, tänkte överraska honom när han kommer hem från semestern^^ Han blir säkert jätteglad! Iaf, så har jag tagit mått i klädkammaren, och kollat in IKEAs sortiment så jag vet vad jag ska köpa! Först och främst tror jag faktiskt att jag ska köpa en byrå som jag kan ställa in i garderoben. Känns som man sparar ganska mycket plats eftersom jag kan ställa saker ovanpå den också! Jag måste erkänna att jag verkligen vill ha den rosa där inne, men jag får väl fundera vidare på den saken. Sen ska jag köpa skoförvaring, både den lilla och den stora. Normala skokartonger får inte plats i den lilla, så där tänkte jag stoppa mina lösa skor och dom små kartongerna, och i den stora hamnar dom lite större. Det ska även få plats två kartonger i bredd i den stora. Jag har mätt väldigt noga, haha! Jag har väääldigt svårt för när saker inte matchar, så därför vill jag ha nya galgar också så jag kan slänga min saliga blandning. Just nu har jag ca 100 galgar upphängda så jag behöver minst lika många nya. Jag vill helst ha zinkgalgarna men det känns onödigt mycket pengar för en sån sak. Känns som att jag kan lägga 500 kr på nått roligare, så jag funderar på dom vita plastgalgarna istället. Fast ärligt talat så gillar jag inte dom, för dom är så himla stora och klumpiga! Ska fundera vidare på dom, men nu ska jag göra en skiss på hur pappsen ska bygga!



117070-556117070-557

117070-559117070-558

Höjdpunkter...

Fick lite bilder från sthlm av Sandra nu. Trevligt att hon fotar mig när jag ligger och sover, haha! Vi fick ju till några höjdpunkter när vi var där, vi lyckades bland annat se både Simpson-filmen (svinrolig) och Disturbia (väldigt seg), men det bästa av allt var när vi hade varit på affärn och båda klagade på att den andre hade varit sur kvällen innan när vi gick på gångvägen. Då utbrister Sandra jätteglatt; Men ikväll är jag glad för du sa att jag har stora bröst, samtidigt som hon visar med händerna! Det var ett skämt och hon trodde vi var ensamma, men det var vi ju naturligtvis inte. Hade lite folk bakom oss på gatan som fick ganska bråttom, haha. Var längesen jag skrattade så mycket!


117070-552 117070-553
 
117070-551 117070-550

117070-554

Klippning...

Jag ska klippa mig snart, så jag sitter och funderar på frisyrer. Just nu ser det mest ut som en katastrof varje dag och det är omöjligt att fixa till. Fast jag har stor ångest över att låta nån sätta saxen i håret för jag blir aldrig nöjd. Brukar sluta med att håret är ungefär två dm kortare än det var innan. Jag vill inte klippa bort längden för jag älskar att ha långt hår, utan bara klippa upp det lite. Ska iaf gå till min barndomskompis som är frisör, så henne kan jag verkligen säga med hot hur jag vill ha det, haha! Vet inte hur jag ska göra med luggen heller, om jag ska klippa av den eller om jag ska spara ut den igen...


117070-548

Dagens middag...

Jag lagade faktiskt mat idag, känner mig duktig! Är mycket lättare att bara ta fram nått ut frysen, haha! Jag blev sugen på hamburgare, så det fick det bli. Kom dock fram till att det där med att kocka är inte min grej. Ni vet när man ska göra nånting, men man bara står där hjälplöst för man vet inte ens vart man ska börja!? Så känner jag mig i köket, även ifall jag till slut lyckas få till nånting som liknar mat^^ Borde inte ha gjort två stycken heller, för jag orkar bara en iaf!
Jag älskar ju o'boy så jag passade på att köpa den sockerfria (har aldrig testat den) när jag ändå var på affärn, så ikväll ska jag dricka massor av o'boy och äta Nutrilette brownie-bars! Mums!



117070-541

Back to work...

Ska jobba nu snart, börjar bli dags att knata ner mot stan. Att det alltid ska vara så svårt att veta vad man ska ha på sig! Skulle vara skönt att ha ett jobb där man kan komma i t-shirt och mjukisbrallor utan att nån bryr sig. Ännu bättre där ingen kan se förutom dom man jobbar med! Kanske dags att bestämma mig nu om jag inte ska bli sen! Hörs sen!

Byrå...

Den här byrån från IKEA vore perfekt att stoppa undan lite saker i! Grejen är den att så länge jag gillar rosa lär jag väl aldrig få en sambo, haha!


117070-540

Röra...

Jag vill bara gråta när jag ser röran jag skapar överallt. Så mycket saker, men så lite utrymme! Jag försöker ta tag i min klädkammare ungefär 70 gånger i veckan, men jag gr bara in dit och vänder. Jag behöver mer galgar, mer hyllor och massor av skopåsar! Väskorna får inte heller plats längre så allt hamnar ståendes på golvet så det ser bara stökigt ut. Jag har iaf tagit ut alla mina hem-prylar därifrån nu, men jag vet inte vart jag ska ställa dom istället, haha! En lägenhet vore iofs trevligt^^ Bestämde mig iaf för att behålla tunikorna från sthlm. Måste sy in den svarta, och jag önskar att den plommonfärgade vore lite längre, men dom får duga!



117070-539 117070-538

Söndagar...

Tråkigt, tråkigt, tråkigt. Jag tycker inte om söndagar! Nu måste jag diska...


Stan...

Var ner på stan idag en snabbis. Skulle kolla på en kofta, hämta min Don Donna-väska som varit på lagning, och köpa Vezzano-väskan. Det blåser en mindre storm ute idag, trodde jag skulle blåsa bort och det regnar lite nu och då! Det är dagar som denna som det är skönt att inte ha några måsten^^


117070-535

Till köket...

Hittade precis ett paket med mitt Marimekko-köksset som jag beställde för längesen, trodde nästan att dom hade glömt bort mig. Det innehåller en kökshandduk, grytlapp och en grytvante. Jag beställde faktiskt två set, så det andra borde ha kommit till mamma nu också!


117070-534

Shoppingen...

Nu har jag kommit hem. Är svintrött och ganska sliten, men jag ska hålla mig vaken tills Heroes-reprisen går sen. Det blev ju lite nytt i sthlm iaf så jag tänkte flasha några av sakerna. Köpte mer tröjor än det på bilderna, men jag vet inte om jag ska behålla dom eller inte! Slutade även med att jag kom hem med två enorma ramar (korten kan vara nästan ett helt a4) och en tvättkorg. Inte det smidigaste att frakta hem måste jag dock erkänna^^ Passade även på att köpa bodylotion till min parfym. Kanske ska hoppa in i duschen och använda den på en gång!



117070-526
117070-533 117070-532
117070-531 117070-530
117070-529 117070-528

117070-527

Från sthlm...

Reklam på Top model nu, så jag passar på att uppdatera en snabbis! Vi lever och har det bra, men shoppingen går sådär. Vi hittar liksom inga wow-kläder, haha! Har väl handlat lite iaf, och vi ska kika mer imorrn. Hittade iaf koftan som jag ville ha så den är jag supernöjd med! Känns annars som jag hittar mest roliga saker på inredningsbutiker^^ Nu börjar det på tvn igen så jag ska se klart finalen. Hörs när jag kommer hem :)

Packad och klar...

Nu är jag färdig, den rosa väskan är packad och klar! Ska bara gå igenom allt en sista gång. Fikat till bussen är också inköpt, man kan ju inte åka utan fika^^ Kommer som sagt hem på torsdag, men jag ska nog hinna blogga nånting under tiden! Ha det så bra alla :)


117070-524 117070-525
 

Basker...

Köpte den andra baskern idag, så nu har jag både en tunn och en grovstickad. Funderade på att lämna tillbaka ena, men det blir nog inte så. Den tjocka kan vara bra att ha kvar till vintern! Nu måste jag verkligen försöka packa klart snart. Åker ju imorrn (vet inte om jag har nämt vilken dag innan) och kommer hem på torsdag. Kommer kanske mobilblogga lite så bloggen inte är helt död. Vilken tur att Sandra skulle åka precis nu när mitt vikariat har gått ut så jag kunde bjuda med mig^^ Fick pengar av pappa idag till sthlm, dom var till mat sa han. Dom vet att jag hellre svälter och köper en till tröja än mat så det var väl en liten pik, haha! Beställde även en parfym från taxfreen nu när dom ska åka utomlands så jag får det överstökat. Hoppas dom kommer ihåg den bara! Jag tänkte att det skulle bli en present till mig eftersom jag inte får följa med till Spanien, smart va? Nu har jag inte tid att sitta här längre, jag måste välja vilka produkter och sånt jag ska ha med mig! :)



117070-522 117070-523
 

Bränd...

Fy fasen vad jag känner min bränd. Låg i 20 minuter och såg på vägen ut att det var nya rör, haha! Jag tror att jag ska stoppa huvet i kylen nu!

Gimme more...

Jag skrev för längesen att jag ville ha en bra comeback från Britney, och nu är den ju här. Jag gillar den nya låten, den är helt okej! Skulle gärna se hennes uppträdande på MTV music awards, men eftersom jag är i sthlm då så kan det bli svårt.




Sova eller inte...

Nu har jag precis kommit ut ur duschen, funderar på om jag ska kolla klart på Signs eller ej. Skulle vara rätt skönt att sova också eftersom jag ska upp imorrn. Har äran att både öppna och stänga igen så det blir en heldag. Måste bara hinna köpa en till basker också. Efter jobbet ska jag träffa Sandra på solariet och sola med henne. Vet inte varför jag pinar mig själv, tycker verkligen inte om solarium egentligen^^ Usch nu börjar det bli läbbigt på tvn, så jag hoppar nog ner i sängen. Har sett filmen och allt, men jag är fasen en mes när jag är ensam, haha!

Ved...

Såhär kul har jag haft det idag. Två fulla släpvagnar med ved har hämtats och lastats av. Nu ska jag fortsätta min superduperroliga dag med att stryka min tvätt och börja packa. Ska jobba imorrn så det är lika bra att börja med det nu.



117070-521

Ingen ork...

Jag har inte orkat bloggat idag utan valde att lysa med min frånvaro istället. Var ju som sagt till Birsta och strosade runt idag, köpte nödvändiga och onödiga grejor (mest onödiga^^). Lite småsaker bara, shopping får vänta till sthlm! Min basker fanns iaf kvar så den blev det, visar kanske imorrn :)

Tripp...

Imorrn blir det en tripp till Birsta med familjen. Lyckades övertala mammas sambo att skjutsa ut oss dit nu när alla är ledig samtidigt, det händer inte så ofta! Sen vill syster fortfarande kolla in lite second hand, så vi tar det på en gång. Själv åker jag med uppdraget att köpa en stickad baskermössa. Mössor är väldigt bra när man inte orkar fixa håret, så den ska med till sthlm. Nu ska jag hänga den sista tvätten, sen blir det mer idol och även Heroes!

Sov gott...

Finns det nått bättre än att duscha, smörja in sig med bodylotion som luktar gott och hoppa i en morgonrock (ungefär lika smickrande som en potatissäck, men den är iaf skön^^) för att sen bädda rent i sängen och sova! Okej, det finns iofs många saker som är lite roligare men jag sov iaf sjukt bra inatt^^ Nu ska jag fortsätta leta kläder som ska med när jag åker till mamma och tvättar!

117070-519 117070-520




 


Fel dag...

Bra att jag har haft onsdag hela dagen, jag kanske får vänta tills imorrn med att se Heroes, haha! Idol var ju iaf en upplevelse som vanligt^^ Nog för att jag fortfarande är lite Idol-less, men det är ju rätt kul ändå!

Hej o hå...

Jag har för mycket som jag borde göra och för lite tid, vart tar alla timmar på dygnet vägen? Jag måste tvätta och stryka alla kläder som ska packas ner, men för att kunna göra det så måste jag ju faktiskt bestämma vad som ska med. Dagens i-landsproblem^^ Kanske hinner komma någonstans på 40 min nu, Idol ska det tittas på kl 20! Efter det så ska jag kolla in Heroes också. Har väntat länge på att den serien ska komma!
Satt och bläddare igenom lite reklamblad medans jag åt också, och hittade ett köksbord med stolar som jag blev sugen på. Hade det inte varit för sthlm så skulle jag nog slå till, men höstkläder kan jag ju faktiskt använda så det väger lite tyngre just nu. Men det svider, I want it!
Nä nu måste jag dyka ner i klädhögen, sen ska jag plåstra om mina sex skavsår^^

Saker till sthlm...

Hann med lite ärenden idag också som skulle fixas innan sthlm. Var inne på H&M och handlade lite. Behövde en ny bodylotion, hårspray, rakgel, sen blev det näsdukar också. Är så bekvämt att ha med sig och bara torka av sig om man behöver. Bussbiljetterna är beställda och betalda, chefen vet om att jag ska åka bort, och jag har gett pengar till arbetskollegan ifall paketet kommer när jag är borta så dom  inte behöver vänta tills jag kommer hem. Jag tror att det mesta faktiskt är ordnat nu inför resan! Det största problemet är packningen. Vette fasen vilka kläder jag ska ta med, och hur mycket. Måste ju lämna plats i resväskan så allt nytt kommer med hem^^ Fast bara för att jag vill handla så lär jag väl inte hitta nånting istället! Tror jag ska skriva ner en lapp med saker jag behöver (läs: vill ha) som jag ska kolla efter...



117070-518

Resa...

Pappa kom och hämtade mig på jobbet nyss, så hinner jag bara pusta ut i bilen så säger han att dom ska åka utomlands nästa fredag. Kul för er lyckades jag iaf kraxa fram...

Massage...

Den där duschen fick jag snabbt glömma, hann bara hoppa in för att inse att varmvattnet var slut. Och folk strävar efter att bo i hus... Det var bara att bita ihop och iaf tvätta håret, men man får ju fasen andnöd och frostskador i huvet, haha! Middagen efter var god iaf, dock lite tråkig. Nu ska jag sätta mig och få en halvtimmes massage på rygg och axlar av mammas sambo, trevligt va^^ Sen blir det sängen, för jobbet ringde och ville att jag skulle jobba imorrn också så det blir en ganska tidig morgon :)

Middag ute...

Idag är det släktmiddag på schemat. Känner mig lite stressad nu, måste hoppa in i duschen. Om nått av badrummen blir lediga snart^^ Måste ringa upp jobbet också, såg att dom hade ringt... Aja, hörs sen! :)


Dumma telefon...

Hann precis komma hem från J, dricka lite Pucko (bland det godaste som finns) och sätta mig på stolen för att blogga, så ringde telefonen. Internet här hos mamma har ju en tendens att sluta fungera när man pratar i telefon, så det var bara att gå härifrån! Och nu minns jag inte vad jag skulle skriva heller, haha! Jag ska iaf fortsätta duka bordet och prata strunt med syrran, killen hon har här över helgen, och mamma nu :)

RSS 2.0