Det är nära nu...

Dom hade tydligen fixad en tillfällig mus. Typ världens minsta, haha, den är skitsöt. Anyway, om en timme fyller jag år. 22 för att vara exakt, alla kanske inte vet det. Skriver nog inte min ålder så ofta. Börjar dra mig mot 25, vilket känns väldigt vuxet...

Till mamsen...

Sover hos mamsen ikväll, så det blir ingen uppdatering. Datamusen funkar inte, haha! dagens ilandsproblem ;)

Same same, but different...

När vi skulle på bio i lördags så upptäckte vi vissa likheter i stilen. Ganska stora likheter! Så typiskt att man lyckas se likadan ut, haha!





Kalas...

Tänk att kalas kan vara så utmattande! Det var kul att visa familjen min lilla lya, alla verkade gilla den. Dom gillade mina bakverk ännu mer, snacka om att länsa skafferiet ;) Min mosters man skrek: jag kommer nästa gång det blir tårta! Haha! Lille Isak hade plockat blommor till mig också, sötnosen!
Egentligen så är det faktiskt mammas födelsedag idag, men jag tror att hon tyckte att det var ganska skönt att nån annan tog hand om kalaset. Dom hade ju ett hemma själv i fredags iaf. Om ni inte har hängt med ett par år så fyller ju Anders den 26e, mamma 28e och jag 30e juni. Många tårtor blir det!








Pain...

Min rygg är verkligen inte harmlös mot mig ibland, fan vad ont jag har nu! Har stått upp medans jag garnerade mina muffins, och det krävs inte mer än så. Muffinsarna är så j*vla goda! Dom i choklad iaf, har inte riktigt hunnit till dom med vit choklad. Får göra den frostingen när jag kommer hem från bion. Ska slänga ihop en tårta också. Gissar på att det blir en sen natt för jag måste hinna städa också. Och diska...

Pappa har även varit här och tapetserat mina garderober idag, dom blir verkligen superfina. Handtaget matchar dock väldigt illa till tapeten, men jag har dom som följde med så länge. Har precis köpt nya knoppar till bordet och bänken, och det kostar en del.
Tänkte inte visa några fler bilder innan allt är klart, det börjar närma sig! :)

Drag me to hell...

Ikväll blir det bio med J, ska se på Drag me to hell. har inget speciellt för oss, och jag har velat se den ett tag. Hoppas att den är bra! J står alltså för Jessica, så ingen tror att jag har hamnat i gamla spår ;) Är bara jobbigt att skriva ut hela namnet.





Liten kaka...

Synd att man inte har dubbla ugnar, skulle gå lite snabbare med gräddningen då! Första plåten är iaf klar nu, har ställt in den andra med chokladsmak, sen ska jag grädda en omgång med neutrala muffins. Eller neutral, dom har vit choklad i sig, och ska få vitchokladkrämtopping. Toppingen får vänta tills imorrn för jag har inget florsocker hemma just nu. Ska även försöka dekorera dom, men det beror på vad jag hittar för roligt på affären.
Hmm, angående kakor, har faktiskt en B&J cookie dough i frysen. Kanske ska ge mig in på den ;)





Fullt upp igen...

Det känns som det aldrig är en lugn ledig dag nu för tiden. Var först på ikea, sen åkte jag och storhandlade, sen köpte jag en kaffebryggare. Efter det följde jag med Anders hem till mamsen, och där blev det nästa affär. Skulle köpa temagrejor till mitt kalas, så nu är barnkalastemat spikat!
Sen har det mest blivit massor av fika eftersom det är Anders födelsedag.
Tror att jag ska börja baka nånting ikväll till släkten kommer på söndag. Har ju så lite tid att få nånting gjort.


Död...

Här tänkte jag skriva om nått så obetydligt som att jag ska till ikea och köpa en till garderob, och då läser jag att Michael Jackson är död. Tragiskt, hans barn är ganska små fortfarande, och nog var han för ung för att dö. Skulle inte han på nån liten comebackgrej, eller har den varit?

Tvåa suger...

Förresten, dom har gått ut med resultatet på jobbtävlingen iaf. Vi kom två. TVÅA! Tvåa suger!!!! Jag hade hellre kommit på 27e plats än tvåa. Jag är nästan lite upprörd, haha! Nåja, vi vann iaf i Sverige, och tvåa av ungefär 100 butiker är inte illa. Dock ingen resa till Berlin...






Home...

Äntligen hemma! Eller jag har faktiskt varit hemma en liten stund, har hunnit med lite mat. Tänkte testa dagens shopping, men jag blev totalt proppmätt, så jag vet inte om det går, haha!

Har haft tankar på min kommande födelsedag också. Har bjudit hem lite folk på middag m.m. Funderar på att ha ett barnkalastema. Dukar, pappmuggar, ballonger, serpentiner, hattar... Julia på jobbet sa även att jag måste ha en tiara på mig då eftersom jag är the birthdaygirl, och varför inte? ;)
Hur jag ska hinna få klart är en annan femma, släkten ska komma redan på söndag, och jag jobbar helg.

Åh nej...

Oh. My. God. Fick en lapp i brevlådan om att hyresvärdarna ska ha visning på huset imorrn. Vilket betyder att en hel massa folk ska titta på min lägenhet också. Det är ju ett totalt jäkla kaos här, shit, shit, shit!!





Some days just sucks...

Jag har haft en usel dag, har varit riktigt grinig. En tjej på jobbet är sjuk och ingen annan kunde hoppa in, vilket betyder att jag har jobbat i över nio timmar utan lunch. Not so happy! Jag ville bara sätta mig och gråta för att få vila fötterna en stund. Lunchen är visserligen bara en timme, men det gör mycket att få sitta och äta, vila, eller strosa omkring lite i butiker.
Rusade till hemköp efter för att inte missa bussen hem (dagen gav mig öppna skavsår, så ingen promenix idag) och dagen blev betydligt bättre när jag blev totalt raggad på i kassan. Höhö ;)
Jag löste ut några ungar för det fattades pengar för dom, och det verkade han gilla. Grr ;) Det måste även klassas som dagens goda gärning!

Solen skiiiiner fortfarande...

Då får brillsen åka fram! Nu ska jag ta på mig riktiga kläder, sen bär det snart av till jobbet. Tänkte promenera ner i värmen. Jag brukar ha lite qualitytime med ipoden på morgonen ;)






Dagens visdom...

"De människor som fått ut mest av livet är inte de som har levt ett sekel, utan de som har levt varje minut."




-Colette

Mycket tid...

Eftersom jag har ganska mycket egentid när jag inte jobbar, så lär jag överösa bloggen med en hel massa tråkiga inlägg. Det är iaf en bra tidsfördrift för mig, haha!
Har slängt i första säsongen av Greys i dvdn. Det är mycket som man har glömt, men vissa repliker sitter fastnaglade. George blir ju kallas 007 redan i första avsnittet, det hade jag glömt helt. Ja alltså, det är ju så dom fick reda på att John Doe är George i säsongsavslutningen.

En klänning till...

Från Primark.






Nya sommarhiten...


Tönt...

Vi höll bara på att tönta oss igår, ber om ursäkt, haha! Sanningen var den att Sandra Kay ville kolla in min skolåda, så då fick hon göra det! Mitt hem är öppet för dom flesta ;)
Sitter och tittar på diskhögen med lite ångest. Minsta grejen som ligger fel gör verkligen att det ser skitstökigt ut i en etta. Vet faktiskt inte om jag orkar ta tag i det idag... Nu ska jag zappa och titta vad som finns i min ledsna kyl!






Sandra , det är jag !

ville bara säga att magdis bjöd in mig , hon gillar mig!
hon bara inte erkänna det!
nu har hon även tvingat mig att sova här usch!
men men vad ska jag göra snäll som jag är , det här kan jag överleva  .....


Kära dagbok...

Idag har jag jobbat. Det var tråkigt. Många dumma kunder. Sen ville Sandra komma, men det ville inte jag. Hon fick komma ändå. Nu sitter hon och stjärtar min nya soffa. Blä!!!

Kläder...

Äntligen får sommarshortsen åka på. Luftigt till det, sandaler och hårband.






Mer film...

Usch, jag har verkligen separationsångest när min familj lämnar mig! Mamma och Anders skjutsade hem mig till lilla skolåda och lämnade mig här. Buhu... Haha!
Som vanligt är det inte så synd om mig för Jessica ville ha en filmkväll. Ska kolla på Terror på Elmstreet och eventuellt nån mer. Kanske Dirty dancing eller Twilight igen. Mamma köpte även chokladmuffins som hon smög ner i påsen till mig, så dom ska nog smaskas upp! Det är typiskt mamma, hon skulle springa in och köpa en mjölk till mig för jag satt så inpackad i bilen, också dyker hon upp med en hel påse med grejor. Hon köpte mjölk, Cola, bananer, smoothies, muffins. You name it. Min underbara mamma, jag skulle inte klara mig utan henne :)

Segt...

Gud vad seg jag är idag. Sitter ute på altanen hos mamma och tittar på n är dom målar huset. Äter lite glass också. Är det inte lite ironiskt det här med vädret. Det finns en dag om året som vi svenskar väldigt gärna vill ha fint väder på, och det är midsommarafton. Självklart var det grått och trist, men sen igår blev det strålande sol! Haha, så kan det gå.
Nä, nu ska jag börja ta tag i nånting. Kanske mitt utseende t.ex.

I min garderob...

Jag sorterade alla mina kläder (dom som jag har tagit hem), och hängde in dom i första garderoben i helgen. Det är väl mer kläder som fattas, än som är där, men man ska ju börja nånstans. Ville inte ha dom slängda i en säck längre heller. Än så länge är det en hyfsad ordning, måste rotera runt lite när jag har köpt resten av garderoberna också.
Uppe på garderoberna ska jag ställa mina finaste skor. Jag vet inte riktigt vart jag ska få plats med alla kartonger, så det är ett ganska bra sätt att få undan några lösa iaf.
Glömde rotera bilden, ni får leva med det. Sen ska jag ha dörrar på garderoberna också ;)







Fina saker...

Har fått hem lite fina grejor från My first room. Beställde ett par lådor som ska stå under vardagsrumsbordet, en väggdekor till sängväggen, och en väckarklocka. Lådorna och klockan kommer från Lisbeth Dahl, min favorit! 




Nästa...

Kom av mig lite med shopping, glömmer alltid bort sånt. Här är iaf nästa plagg! Lite väl lik en klänning från Thailand i tyget, men modellen är så söt. Sen är den lite för kort att ha som klänning också!





Film...

Nu ska jag bänka mig i soffan med en skål glass och titta på Twilight. Bättre sent än aldrig :)







Mer målning...

Min fina tv-bänk är nu färdigmålad. Eller ja, förutom lådan, men jag  måste ha sprayfärg till handtaget först. Eller eventuellt bryta loss det så jag kan sätta på en knopp istället. Finns inget skruvhål, så jag antar att det är fastlimmat. Det blev iaf ganska bra, tur det, annars hade jag fått ångest.
Ni ser min tillfälliga lösning där i bakgrunden. Snyggt va? Haha! Även köttbulletvn ;)








Väldigt fluffigt men otroligt sött...

Vill ha. Som vanligt. Dock lite svårburen, men sånt löser sig ;)




Opss...

Det där med ögonmått är inte alltid så lätt.





Små grodorna...





Glad midsommar på er!

Nånting som jag verkligen inte behöver...

Köpte en ny bikini på rean i förrgår. Har velat ha den hela tiden, så jag passade på. 60:- (för hela bikinin) kan jag nog leva utan! Tror att den kommer bli finfin när man är lite brun.





Förstklassigt avslut...

Såhär förbereder man en säsongsavslutning av husfruarna. Riktigt gott!






Öh, okej...

Haha, nu är jag verkligen nyfiken på mina grannar. Var hem på lunchen, för jag hade hämtat tv-bänken hos DHL. När jag kom hem fann jag detta snett utanför min dörr!







Varför ligger det vid min dörr? Varför har nån gått så nära min privata ingång överhuvudtaget? Det vore lite otrevligt om folk roar sig med sånt utanför mitt fönster ;) Det jobbigaste var att pappa var med och såg att dom låg där. I gräset utanför min dörr. Jag hoppas att han inte tror att det är mina, haha!Hoppas det inte var nån som blev besviken senare på kvällen heller. Funderar på att sätta upp en hittelapp i tvättstygan, typ:


Kondomer upphittade utanför min dörr. Återfås mot beskrivning.


//Magdalena
 


Hahaha! :)

Action på jobbet...

Det är inte lika spännande att publicera action dagen efter, men sladden blev som sagt kvar på jobbet igår. Såhär såg det ut på uttryckningen igår. Fick veta att det var nån som hade tryckt på brandlarmet vid Hemköp. Hoppas dom blir mycket road när hela gallerian får panik och springer ut. Tyvärr är man som personal så van vid alla larm nu, så man tar det knappt på allvar längre...











Choos-Shoes...

Oh. My. God. Det här är första gången som jag blir upphetsad över ett samarbete mellan H&M och diverse designers. Tro det eller ej, klädintresserad som jag är, men jag har aldrig brytt mig. Tills nu. 

HOLY SHIT, MEN VEM VILL INTE HA JIMMY CHOO-SKOR?


Det här kan vara det som krävs för att jag ska kavla upp ärmarna och slåss med alla vildkatter därute...







The girl next door...

Jag som har dokumenterat massor av saker under dagen, sen glömmer jag kamerasladden på jobbet. Använde den till att koppla in ipoden till stereon. Vill ju ha bra musik där med. Nåväl, får ladda upp bilderna imorrn istället, bl.a så var det uttryckning för brandlarmet gick i köpcentrumet, och imorse var det spindeljakt i lägenheten.

Har nyss spenderat en halvtimme i telefon med mamsen, hon undrade hur jag har det i min lilla skolåda. Ärligt talat, så är det jäkligt tråkigt att vara ensam, haha! Visserligen har faktiskt Jessica varit här två kvällar, så det är inte så synd om mig. I måndags lagade vi tacos, och igår gjorde vi smoothies och tittade på Husfruarna. Vem gifte sig Mike med? Va, va, va?
Jag är jäkligt nyfiken på mina grannar också, bilarna utanför ser väldigt grabbiga ut. Det knackade på en sötnos här när vill höll på med renoveringen, han kanske bor här. Spännande, det här kan bli värsta amerikanska "girl next door"-dramat! Haha, skojar bara ;)

Nu ska jag antingen duscha, stryka eller måla klart lådorna till vardagsrumsbordet. Vet inte riktigt vad som känns minst jobbigt! 

Nattinatti...

Kanske dags att sova snart? Ligger i soffan med laptopen i knäet. Min sköna soffa som jag förövrigt sover på nu innan sängen kommer hit. Det är för trångt för alla mina små renoveringsprojekt, så sängen får vänta, haha!




Näe, just det ja, sova var det ju...

Med dator...

Jag har nu blivit med dator, bror var hemma hos mig nyss och installerade allt. Den är så blank och fin, min nya vän!
Snart blir det en tripp till affären, ska försöka lura med Jessica också. Hon bor ju bara en liten bit ufrån mig. Efter det blir det Husfruarna, det är väl säsongsavslutning? 






Utan dator...

Sover i lägenheten några dagar nu innan midsommar, men jag är som sagt fortfarande utan dator. Vilket leder till att jag bara kan uppdatera lite snabbt på jobbet. Inte så mycket blogg med andra ord, bara så ni vet :)

I'm a bitch...

Haha, ännu en bild från jessicas kamera. Ser ut som en liten bitch! Har jag sagt att jag numera är en väldigt dåligt förlorare? Eller det kanske syns ;)





Ännu mera...

Min sockersöta Kate Moss-klänning från Topshop i London. Finns säkert på hemsidan och i Sverige också, vet inte. Älskar tyget och den sneda knäppningen. 








Syskonkärlek...

Fick sms idag av syrran som berättade att hon har fått en bild publicerad i en tidning som heter Fotosidan. Grattis, grattis, grattis, kul, kul, kul!!! :)
Förövrigt så tycker jag att hon kan komma hem nu. Jag tycker inte alls om att vi har spenderat den mesta tiden isär dom senaste åren. Det blir självklart en vanesak, jag sitter inte och gråter varje dag, men det känns lika tomt varje gång man blir ensam sen igen. Jag älskar alla mina syskon, men vi har inte samma relation. Jag och Evelina har växt upp som tvillingar, gjort allt tillsammans, haft samma vänner m.m. Det är en jag vill dö först-känsla.

Okej, jag säger aldrig sånt här i verkliga livet. Jag säger aldrig att jag älskar nån i min familj. Men sis, nu vet du, så nu glömmer vi det här pinsamma ögonblicket och pratar aldrig om det högt, haha. Poängen var iaf att jag är stolt! Mästerfotografen nästa ;)









Såhär snygg kommer jag aldrig bli igen ;)



Ren lycka...

Jag känner hur tårna krullar sig av lycka för att få komma ut i spöregnet. Fattas bara att det börjar åska, så man inte kan använda paraply. Jobbet kallar...




Update: Det åskar.

The girl in the mirror is me...

Är det nånting som verkligen har åkt färgkarusell det här året så är det min hårfärg. Jag är inne på femte färgen på ett halvår, bra jobbat ;) Vet faktiskt inte vad jag föredrar, men det var ju inte planerat att håret skulle bli såhär mörkt när jag färgade det innan London. Den lilla blonda perioden var bara tillfällig sinnesförvirring, men jag har verkligen ett guldglow på dom där bilderna! Man ser även den fina skillnaden på sliten vardagstjej och partypingla, haha!








Gamla bilder...

Jag har haft Jessicas kamera hemma, jag har hittat mycket roligt på den ;) Kul att man alltid blir haffad med shoppingpåsarna i högsta hugg på alla "semesterbilder". Usch, jag ser inte framemot att plocka fram dunjackan anytime soon. Den här är ifrån sthlm när jag nyligen hade kommit hem från Thailand!





Mitt sanna jag...

Jag kör den här varianten ikväll med ;)





Mer kläder...

Somrigt från London.




Orkar inte...

Usch vilken seg dag. Känner mig jäkligt rastlös även fast jag fortfarande har 100 saker att göra. Håller på att sortera kläder nu i olika högar. Typ tvätt, släng, laga, åka till lägenheten m.m.
Sen blir jag stressad av att datorn inte är i mina händer än. Jag vill gärna ha den när jag ska sova i lägenheten, innan alla kanaler är fixade. Måste skaffa bredbandet också...
Ännu mer stressad av att halva garderobsinredningen + tv-bänken fattas, så det blir aldrig klart, och jag kom på en till grej till listan som jag skrev igår. Glömde ju att nämna att jag ska göra en egen sänggavel också. Jösses Amalia, jag får vara glad om jag är inflyttad till jul!

Things to do...

Jag har ofta ett stort behov av att ändra på saker, för att jag inte är nöjd. Kan bero på att jag gillar att ha fina grejor runt omkring mig. Med hela flytten så har jag ju nämnt en hel massa små projekt som ska göras. Satt och funderade på hur snabbt och lätt det skulle ha gått om jag kunde nöja mig nångång.


1. Helrenovering av precis hela lägenheten. Jag vägrade ha kvar nånting.

2. Hittade perfekta garderober, men i fel färg. Åtgärd: Först måla dom vita, sen tapetsera dörrar och lådor. Eventuellt byta handtag.

3. Soffbord. Fel färg, måste målas vitt. Täcka igen dom gamla knopphålen, borra nytt hål, byta knoppar och göra nånting åt glaset.

4. Den perfekta tv-bänken, men åter igen fel färg. Måla vitt vitt vitt!!! Byta handtagsknopp.

5. Lilla nattduksbordet: Spraymåla vit.

6. Sättet som dom hade dragit elen på innan passar inte fröken. Anders får dra om elen till mina båda ljuskronor. Vill ha dimmer till kronan!


Sen har vi mitt sista störningsmoment, nämligen min tjocka, gamla tv. Men den funkar, och jag känner faktiskt att jag inte vill lägga pengar på en ny just nu. Ska jag köpa en ny, så vill jag att den ska vara perfekt på en gång! Tror att det är mitt stora problem, jag vill att allt ska vara perfekt! Å andra sidan så tror jag alltid att jag är rik också ;)

Först ut är...

Kan även bjuda på det första plagget från London. Kjol från Primark!




Slitit som ett djur...

Idag åkte jag till lägenheten kl 7 för att sätta igång med allvaret! Började med att klä på soffan, måla soffbordet, sätta upp fönsterfilm i lilla fönstret, skruva ihop garderoben, och sen måla garderoben. Hann även pilla upp lite väggord. Jag har slitit som ett djur med andra ord ;)











Jag är med möbler...

Idag blev jag med soffa, soffbord och halva garderobslösningen. Ni ska se mitt soffbord, ganska fult faktiskt. Jag kunde inte bestämma mig om jag tror att det kommer bli fint, eller om det bara kommer bli fruktansvärt fult, men vi får väl se. Det är en ganska invecklad historia med lådor, och en nederdel m.m. Det ligger även två glasskivor där som jag ska fixa nån bra lösning på. Gillar inte glas...

Shop til you drop...

Jag tror att det börjar bli dags att göra något vettigt av dagen snart. Ska försöka få någon ordning på mitt hår, lyckas alltid förtränga att kort hår lite lättare står åt alla håll, haha!
Det blir IKEA så fort Anders har slutat jobbet, behöver jag säga att jag längtar? Har bara så stora problem att hitta ett soffbord som går ihop med tv-bänken, men det ska nog lösa sig. Lär nog åka på att måla det vitt också. Vilket betyder att jag får måla om i princip alla möbler. Ser nästan framemot det... Jag känner att jag börjar dra på mig väldigt stora projekt, som jag inte riktigt vet hur jag ska kunna avsluta. Nåja, shit happens...

Ljug för mig älskling...






Hon vill gärna tro att du kommit hit för att stanna
Hon vill gärna tro att du är den du utger dig för
Hon lyssnar till dig, du är varm och förtrolig
Hon lyssnar till dig och vill gärna tro allt hon hör

Men hon tror att det som har makten att föra oss samman
Rimligen också har makten att dra oss isär
Hon tror att allt som kan byggas också en gång ska raseras
Ändå håller hon om dig så ömt varje gång du är där

För hon, vill bli förd bakom ljuset
Hon, vill ha kyssar och smek

Hon säger ljug för mig älskling, du vita lögnare
Ljug, som om allt var en lek
Hon säger ljug för mig älskling, du vita lögnare
Ljug, under kyssar och smek

Då hennes ögon är öppna
är mörkret där och fördunklar
Hon tänker vi blundar för ljuset,
bländade kan ingen se

Så hon sluter sig till att hon aldrig sett något riktigt
Hon sluter sig till att hon inte vet hur något är
Men finns någonting som är ställt bortom rimliga tvivel
Finns någonting som en blind stackars sate kan hålla för sant

Nej, det finns ingenting som hon blint kan blunda och tro på
Det finns ingenting som för alltid känns likadant

Så hon vill bli förd bakom ljuset
Hon, vill ha kyssar och smek

Hon säger ljug för mig älskling, du vita lögnare
Ljug, som om allt var en lek
Hon säger ljug för mig älskling, du vita lögnare
Ljug, under kyssar och smek

För hon, vill bli kramad och hållen
Hon, vill bli vaggad till ro

Hon säger ljug för mig älskling, du vita lögnare
Ljug, för jag vill gärna tro
Hon säger ljug för mig älskling, du vita lögnare

Ljug, för en som vill tro

Varning för Grey's-spoiler...

Men neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, hur kan dom göra såhär? Det här kan vara den mest spännande och värsta säsongsavslutningen någonsin!!! Jag har hört rykten om att båda har velat lämna serien, så detta känns verkligen inte tryggt. Dock tvivlar jag på att båda dör, så min gissning är att George försvinner...

Show me the money...

Skattepengarna trillar in på torsdag eller fredag. Underbart att jag är ledig båda dagarna, det betyder nämligen att jag får åka till IKEA och go wild and crazy! Vilket i sin tur borde betyda att jag kan flytta in i lägenheten snart :) Ska köpa dator, soffa, soffbord. Måste bestämma mig om den där tv-bänken också. Just ja, jag får inte glömma garderoberna!
Fast egentligen svider det att behöva sätta sprätt på pengarna, ifjol var det skattepengarna som betalade min Thailandsresa. Skulle gärna klicka till mig en sån biljett igen!

Lite miljöbilder från staden...






Stairway to heaven...

Jag var tvungen att dokumentera vägen till vårt rum. Den här berget var vi tvungna att bestiga varje gång vi skulle till rummet. Nu tog jag bilderna på väg ner från rummet, men trapporna sitter där dom sitter ;)














Lite brunare, lite kortare...

Jag råkade bli brunett igen innan resan, och igår klippte jag även av håret en bra bit. Lite ovant, men jag gillar det ändå. För många är det här inte ens kort, men för mig är det väldigt kort. Känner mig lite sugen på att ta av en bit till faktiskt. Ni får även se den snyggaste bilden, haha!





Mer London...

Fredagen blev sen efter puben, men lördagen skulle börjas lika tidigt iaf. Vi hade inte lätt att komma upp ur hotellsängarna kan jag lova!
Dagens schema bestod av tidig frukost på hotellet (English breakfast består av ägg, fläsk, bönor, korv och toast), sen skulle vi åka London eye i regnet. Ja alltså, utsikten var onekligen bra, men att sitta i ett glasägg i en halvtimme i snigelfart, för att komma ett varv är nog inte min grej. Jag ångrar inget som vi gjorde, för lite turistsaker vill man testa på, men det är saker som det räcker med att göra en gång.
Resten av dagen spenderade vi på Oxford street och satte sprätt på alla pengar. Det bästa av allt ;) Vi bestämde en tid för träff senare på dagen med småtjejorna, sen satte vi igång på allvar. Topshop var verkligen helt fantastiskt, hittade en jättefin Kate Moss-klänning som fick följa med hem därifrån. Kommer inte ens ihåg alla affärer, men det finns en kedja som heter River island med skitsnygga kläder och skor. Köpte mina sandaler där, bland annat. Sen var nog Topshop och Primark bäst, tillsammans med en sorts outletbutik med klänningshimmelriket!
Efter tolv timmar ute på gatorna så kom vi tillbaka till hotellet igen, helt slut och trötta i benen. Och i huvudet såklart, min huvud kan inte smälta hur mycket klänningar som helst!
Denna kväll drog vi med oss tjejerna till puben för att äta en väldigt sen middag och titta på Warren. Vi var ju tvungna att lämna tillbaka paraplyet där iaf, haha ;)
Vi frågade Warren lite snällt om vi kunde beställa mat så sent, och det gick bra även fast dom var på väg att stänga köket. Väldigt gullig man det där!
Han sa att han hade sett mig och Jessica kvällen innan när vi var på väg till hotellet när puben hade stängt, och att han hade gått ut för att bjuda in oss på drinkar, men vi hann försvinna. Dåligt.
Han kom faktiskt fram på kvällen när vi var inne på den där pitchern igen och frågade vad planerna senare var. Packa svarade jag, kom hit på drinkar efter stängning tyckte han. Det tyckte vi med, så vi gick tillbaka till hotellet med tjejerna och packade en halvtimme innan vi gick tillbaka. Packa lullig två timmar innan man ska åka, ger inte den bästa packningen. Så ni vet för framtiden! Han kom och släppte in oss, sen frågade han vad vi ville dricka så han fixade drinkar och vin. Dricka vad som helst gratis i en stängd bar är vi inte omöjliga på! Tror att tjejerna var lite oroliga att vi skulle bli fulla och missa planet hem eller så, haha!
Jaja, det blir mycket text utan att man ens berättar hälften av vad man har gjort. Vi satt kvar på baren ett tag, sen gick vi och bytte om, packade det sista och började resan hem igen. Tråkigt värre, känner mig inte alls klar med London!










Cause all the pretty girls comes from Sweden...

Efter Dungeon så åkte vi till Oxfors street, den enorma shoppinggatan. WOW, säger jag bara. Vi bestämt oss för att leta reda på Primark och kolla in stället, vilket vi gjorde. Sen hann vi knappt med nån annan butik den dagen. Herregud, jag har aldrig varit med om nått liknande. Folk överallt, precis överallt. Det är ingen myt att man får armbåga sig fram där, kläder ligger överallt på golvet, dom har hur mycket kassor som helst, vakter, dom sopar upp stota högar med kläder, skräp och galgar från golvet. Men, det är billigt så det är värt det! Tror vi blev kvar där i två timmar för att gå igenom, prova och handla. Kö, kö, kö!!
Sen gick vi och åt innan vi drog oss tillbaka till hotellet. Jag och Jessica drog en kam genom håret och gick ner till puben runt hörnet lite senare. Vi hann inte ens beställa klart våra drinkar innan den första muppen kom fram och betalade kalaset, haha! Stackars kille, vi hade beställt en pitcher (en hel tillbringare) med drinkar, inte bara två glas. Vi träffade även världens sötaste bartender. Han var så himla gullig mot oss hela tiden. Han frågade oss vart vi kom ifrån, Sverige svarade vi såklart. Han sa att han förstod det på en gång, vilket alla andra under hela resan också hade sagt. Jag frågade hur fasen alla kunde ta det förgivet.

Han: Cause all the pretty girls comes from Sweden. Åh, Warren... ;)

Anyway, vi blev inte direkt av med muppen eftersom ingen av oss kan vara otrevlig på krogen, men killarna i baren hade ett öga på äcklet. När vi skulle gå därifrån så spöregnade det ute. Vi hann inte ens säga något innan ena bartendern kom och gav oss sitt paraply. Dom är så himla trevliga!




London...

It's always rainy in London. Nåja, det sägs att det inte ska vara så, men vi prickade då inte in nått annat, haha! Det var ganska okej ändå, vi missade lite saker som vi ville göra, men får ta det nästa gång!Vi bodde på en skumt litet hotell, med en ändå skummare människa bakom disken. En halvgalen liten indier som spederade dötid på Youtube. Vi gick fel en gång så vi kom ner till lobbyn igen. I told you you could take the other way!!! skrek han åt oss då, haha! Charmig liten snubbe med drogad look och fem skäggstrån på hakan ;) Efter incheckningen så fixade vi till oss lite och käkade mat. Strosade lite längs gatorna i affärerna. Skulle upp tidigt på fredagen för att komma iväg till Madame Taussads, för att slippa den värsta kön. Vi hade redan biljetter, men man kan få vänta en stund ändå. Det är verkligen bara det man föreställer sig. Ett hus fullt med vaxdockor. Inget ställe som jag skulle besöka många gånger direkt, men jag är glad att vi gjorde det.
Sen blev det London Dungeons, betydligt läskigare ställe. Dom har mer liveactors än dockor, så dom kan verkligen skrämmas om dom vill. Dock var det mer som historia än spökhus, så det blev lite långrandigt. Vi fick ju iaf åka lite båt, ett litet fritt fall, och jag höll på att bryta fingret i Sweeney Todd-stolen. Kulkul!






Resten sen...

Jag ska dra hela resan för er, men det blir nog antagligen imorrn. Vi började åka hem redan igårinatt, så jag har inte sovit sen fredags. Känner mig något sliten!

Hemma igen...

Här kommer en smygtitt på shoppingen. I love them, så jäkla snygga!





Bye...

Jag kommer inte åt internet ikväll, så jag skriver nog inte mer innan vi åker imorrn. Jag hoppas att flygturen går bra att båda håll. Jag börjar bita på naglarna nu, tycker inte alls att det känns bra. Det lyckas alltid krascha ett plan precis dagarna runt mina flygturer också, IT'S NOT HELPING!!!!
Nåja, Jessicas lillasyster har sin lilla laptop med sig, så jag kanske uppdaterar nått under tiden. Byebye ;)

Turistskoj nr3...

Sen har vi en riktig turistfeeling kvar. Åka The London Eye! Jag hoppas att det är lite skymning när vi åker, ser riktigt mysigt ut! Kolla ljusshowen på videon nedan :)







Turistskoj nr2...

Jag och Jessica är lagda lite åt det läskiga hållet. Det vill säga inom film, iaf! Eftersom tidigare nämnda Tussauds känns lite mesigt, så tänkte vi titta in på London Dungeon också. Massor av blodiga vaxdockor överallt. Finns lite turer och sånt som man kan välja också, tex Jack the Ripper, Boatride to hell, Blood & guts, Labyrinth of the lost m.m. Varning för känsliga läsare!









Inget resultat...

Men åh, vi får inte veta tävlingsresultatet förrän i augusti! Tortyr! Man vill inte ens längta dit, då är ju sommaren slut.

Tävlingen...

Hoppasm hoppas att vi får veta hur det gick i sultävlingen imorrn! Om vi har kollat rätt siffror under månaden så vann vi i Sverige!

Nya lampor till hemmet...

Jag käänner mig inte riktigt färdig med takkronor än. Har en ny, svart, fin sak från Halens som väntar på att åka upp. Som bordslampor har jag äntligen slagit till på denna från Ellos. Jag gillar rabatt ;) Det blir nog finfint till min lilla fondvägg. Nu är det där möbelproblemet som återstår. Jag vet egentligen inte ens vilken färg jag vill ha på möblerna till "vardagsrummet". Vitt, svart eller trä?





Turistskoj nr1...

Ja, jag vet. Det finns nog inget som är mer typiskt London än Madame Tussauds. Det hindrar ändå inte mig från att tycka att det är liiite spännande. När får man annars pussa på Brad Pitt och klämma Johnny Depp i baken liksom? Jag vet visserligen inte om det är helt okej att antasta dockorna heller, haha! Vi har redan bokat biljetterna, så vi slipper den värsta kön. Skönt!






Sött...

Söta blusar från Asos. Måste spana in lite byxvänligt i London, jag äger väldigt lite kläder som man faktiskt kan ha till byxor på en vardag. Börjar bli lite kjol och klänningsless på jobbet, så det blir prio 1. Ska spana igenom Primark med vassa armbågar, sen kan vi knappast missa Topshop!






RSS 2.0