Enormt mycket tvätt...

Jag hoppas verkligen att det är ledigt i tvättstugan imorrn. I så fall ska jag boka den hela jäkla dagen! Just nu ligger det nio nysorterade högar på golvet, och jag lär behöva dela några av dom för att få plats i maskinen. Känns faktiskt inte som att jag kommer hinna klart, vet inte hur länge man får tvätta egentligen. Fast till nio-tio måste det väl vara okej.


Premiär...

Åh. Greys... Fy...

Kan det ha varit en vampyr...

...som har besökt mig på kvällen?

 





Nä, det är bara jag som ha bränt mig på locktången igen. Annars är jag öppen för förslag om Alexander Skarsgård eller Robert Pattinson vill titta förbi!

 


My boy lollipop...

Det har kommit 500 klubbor till jobbet. Undrar vem som kommer att äta upp dom.









Lite saker...

Fyndade lite smått och gott till hemmet. Köpte.. hmm.. jag kommer inte ihåg vad det heter, haha! Hyllfästen? Aja, dom svarta sakerna på bilden. Dock ska jag ha vita men dom var slut, så jag får fixa till dom själv. Köpte dekorrosor och en rosljusslinga på Butik Annelie, och ramar på Fyndlagret. Dom ska jag också måla vita, nu på en gång faktiskt!








En dag på stan...

Tjosan på er! Har varit ute och sprungit hela dagen idag. Ja, inte bostavligt talat, jag var mest på stan. Har strosat på i affärer som jag inte visste fanns, flätat om håret och ätit lunch. Sen åkte jag och Jessica även en sväng till Fyndlagret och tittade lite.
Håller på att laga massor med mat just nu, så jag ska snabbt flytta mig till spisen igen!







Jag unnade garderoben lite också...

 

 


Ny bok...

Mamma hade med sig en ny bok till mig igår, Camilla Läckbergs nya! Jag älskar hennes böcker, dom är så sjukt bra. Får tacka syrran som köpte Isprinsessan till mig i födelsedagspresent, så jag började läsa serien. Jag har inte kommit så långt i boken, but so far so good...




 


En snabbis...

Hemma från jobbet en snabbis, ska bara slänga i mig en macka innan jag ska dra iväg och handla lite till. Glömde lite igår som jag ska komplettera med. Hörs sen ;)


Lite mat...

Idag var det däremot kalas hos min kusin som fyller 25. Jag åkte med mamma och Anders, så jag blev bjuden på mat innan och allt. Efter så fick dom skjutsa mig så jag kunde storhandla. Lite jobbigt att släpa en massa kassar utan bil, så jag brukar boka in en chaufför ibland, haha!
Köpte den nya oboyen också, hoppas att den är god! Har svårt att tänka mig att den smakar alltför annorlunda.






Utgång...

Igår blev det en liten utgång minsann (anledningen till utebliven uppdatering). Jag och Jessica körde solo, det var verkligen längesen. Tror att det var vid jul nångång om jag minns rätt.
Det blv en rätt lugn kväll förutom giftiga shots i baren. Jessica tog nån bild som jag kan lägga ut sen, men dom var iaf ljusblåa i en matt nyans. Minns inte vad det smakade, haha!


I love you...

Jag köpte bara en tv på 32, och nu när jag ser den på golvet så är jag glad att den inte är större! Jag kan verkligen inte ha en riktigt stor tv i min lilla lägenhet, den skulle fasen äta upp den. Ni ser ju storleksskillnaden mot den som jag har nu i bakgrunden (fast den är inte riktigt lika liten som det ser ut på bilden).






Bed of roses...

Åh, titta vilket fint mönster. Kliandet i fingrarna fick bestämma nu, och klickade hem detta. Jag trodde aldrig att jag skulle beställa hem nånting blått, men jag tror att det matchar ganska bra i min sovdel. Jag sa till mamma i förrgår att jag vill ha sängkläder med rosmönster, och dagen efter trillade reklambladet in. Sex delar (fyra örngott, två påslakan) för 198kr, vilket fynd!






Sudden death...

Matchen slutade 1-1. Nåja, allt är bättre än inget!

Lite nygamla shoes...

Jag hittade lite oanvända skor. Totalt hittade jag ungefär 40 par skor som jag ska ha kvar, sen har jag slängt ett tiotal äckelskor. Hmm, jag undrar hur många par jag egentligen har...








 

Det blev inget...

Ja, nu är det torsdag och klockan är efter sju, och gissa vart jag inte är! I arenan och ser på hockey. Det blev inga biljetter för mig, tog aldrig riktigt tag i det, haha! Jaja, det finns ju internet. Heja heja!!
Tänkte på att slänga/plocka ihop alla grejor nu när jag är hos pappa. Har hur mycket som helst kvar som jag inte har orkat ta tag i, tex ta hem alla väskor och skor. Hjälp, jag kommer inte få plats...


Jag vill packa upp dig nu...

Det kliar i fingrarna att slita upp alla kartonger, men jag kan knappast installera en tv. Det får vänta helt enkelt. Jag fixade iaf micron, så jag är ganska nöjd för tillfället.
Sitter och kollar På Greys på 5an nu, dom visar det sista avsnittet nu innan nya säsongen drar igång nästa vecka. Det sista förra säsongen är det värsta avsnittet jag sett. Usch vad hemskt det är! Försöker packa en liten väska samtidigt för jag ska sova hos pappa imorrn. Väldigt ovanligt, men det är lite närmare än mammas hus. Det kommer nån som ska kolla ventilationen på fredag innan jag har hunnit till jobbet, så jag vill inte vara hemma då. Jag får kliva upp svintidigt för att passa på dom + att det känns sådär att göra sig klar framför främmande män, haha! Ska se om jag lyckas hitta några kläder nu. Känner mig mest bara som en klump, så ingenting känns vidare bra!

Later!





                                                                                           


Ni kan aldrig gissa vad jag har gjort idag...

JAG HAR KÖPT EN NY TV!!! Och en dvd och en micro. Så bli så jäkla skönt att få bort köttbullen, även om den nya inte är världens finaste. Den är iaf platt och svart, det är det som räknas! Nu kommer jag väl betala av allt i 100 år, men men ;)







                                                                                       


Middag...

Burr, burr, alltid lika kallt hos mamsen! Kom precis från duschen vilket gör det lite härligt, extra kallt ;) Ska till Anders mamma så fort han kommer hem för vi är bjudna på middag.


Later!






                                                                                   


Bara en massa bak...

Jag tror att det var nånting jag skulle skriva, men jag har glömt bort det för tillfället. Skulle behöva baka, men jag vet inte om jag orkar. Har ingen vidare lust för tillfället. Lovade att jag skulle baka till min kusins kalas till helgen, så jag vet inte när jag ska hinna om jag inte gör det nu.


Memorie lane...

Jag har trollat fram bilden på min gamla matsal. Ojoj, vad man har varit med om saker i det rummet. Vält/tappat brickor med mat, varit servitris på 9ornas bal, gått på bal själv, firat alla hjärtans dag, gått på massor av discon, blivit krönt Lucia m.m.



Visst är möblerna riktigt 70-talsfräsiga? ;)



Vart är sladden...

Jag tycker att bloggar utan bilder blir lite tråkigt i längden. Därför svider det lite extra att jag är svindålig på det själv, haha! Jag är kvar hos mamma och jag hittar inte nån kamerasladd nånstans, jag blir galen!
Nåväl, jag har ju faktiskt en riktig kameramobil under tiden, men bilderna blir sådär. Såhär spenderar jag min kväll iaf. Har faktiskt glömt att det är måndag, sitter med pyjamasbyxorna fortfarande. Lappen, chokladen och dom skönaste brallorna. Det är rätt soft nu :)








Let's get ready to rumble...

Vet ni?! Idag börjar nya hockeysäsongen. Förhoppningsvis kommer jag vara på plats för första hemmamatchen på torsdag, men vi får se!






Jag kan faktiskt erkänna...

...att jag har suttit med lappen i mitt knä och tänkt skriva i flera, flera timmar. Dock råkade jag fastna i gamla bloggares arkiv istället. Vissa bloggare har jag verkligen inte följt sen starten, så det finns mycket att gräva fram, haha. Alla är lite mer personliga när man börjar blogga känns det som, sen kommer verkligheten ikapp och det var inte en lika bra idé längre.
Den enda bloggen som jag slaviskt följer just nu är Stina-Lees, väntar så spänt på att bebisen ska ploppa ut! Det är så många bloggar som jag följde förut som har bytt portal, vilket betyder att jag glömmer bort dom.


Förresten så somnade jag i första pausen i Supernatural igår, och vaknade två minuter innan det slutade. Lyckat! ;)


Jobbigt...

Varför ska supernatural sändas på historiens sämsta tid? Att följa en serie som börjar 23.20 är jäkligt jobbigt. Jag är så trött att jag mår illa, så nu blir det en powernap innan det börjar. Får ställa larmet på mobilen, vägrar att  missa det, haha!


En bra start på morgonen...

Eller hur var det egentligen? I fredags klev jag upp kl 7 och jobbade på min lediga dag. Igår klev jag upp kl 7 på min lediga dag för att följa med mamma till marknaden. Idag klev jag upp kl 7.45 fast jag började jobba 11.45 för att Anders skulle skjutsa hem mig samtidigt som mamma skulle bort. Jag var svintrött, sov med sminket igår, och hade nattens ruffs i håret. Vem skulle jag träffa i bilen, liksom?
Naturligtvis slutade bilen ladda när jag skulle åka hem, så bilen stannade efter vägen. Där stod jag och Anders på en infart utan en fungerande bil. Behöver jag säga att jag fick lite panik? Helt ofixad, klockan tickar tills butiken ska öppnas, två fulla väskor med packning, och bussar som bara går en gång i timmen. Jag ringe och väckte Jessica och tvingade henne att hämta mig, haha. Tur som attan att hon inte var ut igår och att hon hade Andreas bil hemma!


För mycket action för mig på en söndagsmorgon!

Marknad...

Jag har spenderat dagen på marknad i min gamla hemort, fick verkligen nostalgikänslor. Tog en bild på min gamla högstadiematsal, men jag orkar inte ladda upp den just nu. Jag antog att dom skulle ha bytt ut lite möbler sen jag gick där, men icke. Samma, röd/rosa gamla Marimekko fortfarande!
Jag har inget att komma med idag heller, så jag tror att bloggen får vila lite i helgen. Brukar vara relativt dött under helgerna iaf. Ha en bra kväll, hörrni! :)


Hej...

Jag känner att jag inte har så mycket vettigt att säga den här tiden på dygnet, tänkte mest visa att jag lever. Jobbade till fyra idag med att bygga om butiken, vilket blev sex timmar totalt. Då jobbade jag och Jessica endast med bygget, inga kunder, vilket betyder att det tar tolv timmar att bygga om damavdelningen (för en person). Barn och herr fixade vi redan igår. Det ligger mycket slit bakom en butik ska ni veta. Utomstående tror mest bara att vi ska stå och ta betalt sju dagar i veckan.
Kvällen har jag spenderat med bakning, så just nu är jag grymt less på det. Det blev citronmuffins, jordgubbsmuffins, choklad, vitchoklad...




Nu ska jag sova, nattinatti!!


Lång dag...

Oj, vilken lång dag det har varit. Ska jobba extra imorrn så jag och Jessica kan bygga om butiken. Kände att jag inte ville lämna allt, jag gillar att ha åsikter, haha! Jag har inget emot extrapengar heller eftersom jag knappast skulle ha gjort nått vettigt ändå. Vi ska jobba extra båda två så att vi kan koncentrera oss helt, det tar nog inte så många timmar.
Nu ska jag kika på True blood och äta choklad ;)


Små rosa hjärtan...

Dom fick bli rosa och lite lathetspyntade till och med. NU ska jag sova!





Kakor tills imorrn...

Jag håller på att baka kaka till jobbet imorrn. Eller snarare massa minikakor, gör nämligen små hjärtformarde kladdkakor. Det är nånting gulligt med portionskakor. Tyvärr råkade jag glömma bort första plåten (att jag alltid ska fastna vid datorn), men jag kan nog offra mig på att äta dom ;) Vi får nämligen besök imorrn för vi ska bygga om hela butiken, sen har vi möte. Jag ska jobba elva timmar, fy fan! Tänkte iaf bjuda på lite hembakat på mötet, det är inte varje dag vi får storbesök från Norge.
Kanske ska ta mig en kaka och lite mjölk nu, ska kika på andra avsnittet av True blood säsong 2.  


Jag bestiger Mount Everest varje dag...

Eller nästan iaf. Brukar inte känna mig jättemotiverad när jag går hem på kvällen.







Natti...

Nu känns det som att laptopen ska börja brinna på mina knän, så det är dags att ställa bort den tror jag. Ska ge magen en liten träningsgenomgång, sen blir det sängen. Har sovmorgon imorrn, så jag ska ta med nya Solo och glutta lite i den. Har inte ens haft tid att läsa förra numret än.


Bränd. Igen...

Tänk om jag kunde lära mig att inte lägga mina heta tänger på nyckelbenet. Jag skulle bli gladare och mindre brännskadad! Börjar känna mig lite ärrad.





Sjukt bra...

Jag måste bara visa Pinks fantastiska uppträdande med Sober som hon gjorde på VMA. Just det här klippet kommer från en av hennes koncerter, men det är samma show. Den som säger att det är tufft att sjunga och dansa samtidigt kan ju testa det här!






Alla koppar i skåpet...

Det blev betydligt bättre i mitt lilla skåp sen jag rensade bort allt gammalt skräp. Man har ju samlat på sig en del under åren som inte känns lika okej nu.
Dom nya prickiga glasen kommer från Lagerhaus och passar perfekt hos mig. Glasen till vänster är kristallglas, så dom får bara komma fram vid special occasions. På dom rosa muggarna/skålarna står det: tycker om dig. Fick dom av mamsen för ett bra tag sen.
Ja vad ska man säga. Bloggtorka när man visar insidan av köksskåpen, haha!






Personlig kock...

Jessica har precis gått hem nu. Vi gick till mig efter jobbet, och hon bjöd på mat som hon lagade till. Kan nog vänja mig med en personlig kock ;)
Har suttit och gluttat på Idol och Kändisdjungeln, men jag blev inte särskilt tillfredställd. Kändisdjungeln kan vara det sämsta programmet sen...ja.. nånsin!



Mat & Assholes...

Jag undrar när vi ska se ljuset på jobbet. Varorna bara öser ner som regn i sommarsverige, det finns liksom inget stopp! Det är roligt med fina höstnyheter, men att bara packa upp varor i två månader är faktiskt inte särskilt kul. Jaja, nu är jag iaf hemma och har precis ätit en sen middag. Det blev stripes, kött och beasås, mycket tillfredsställande ;)
Nu ska jag skumma igenom VMA på webben, orkade faktiskt inte vara vaken inatt. Jag mår dåligt för Taylor Swifts skull när jag ser Kanye Wests assholefasoner! Där kan vi snacka om Heartless!


Tips från husmor...

Ha, vem trodde att dagen då jag ger husmorstips skulle komma! Måste bara tipsa om detta underbara diskmedlet. Jag är inte så noga med sånt, men det doftar så sjukt gott! Som en blandning av tvål och sköljmedel ungefär. Sen blir händerna väldigt mjuka precis nör man har använt det också. Den kommer alltid att bo hos mig nu mer. Haha vilken jäkla enorm bild det blev ;)





Äntligen..

Bara drygt tio minuter tills fortsättningen på Supernatural säsong 4 börjar igen. Som jag har väntat och längtat! Bröderna Winchester är inte helt fy skam att vila ögonen på i en timme...








Bäbis...

En av anledningarna till att jag vill vara hos mamma ibland är Bäbis. Nu ligger hon tom min laptop (som ligger på mina knän) med sitt huvud för att mysa. Mitt lilla hjärtegull <3


Då var det söndag igen...

Jag känner mig verkligen frånvarande härifrån ibland, men jag är hemma hos mamma nu. Skulle äta med dom på Max, och mamma frågade om jag inte skulle åka med hem till dom inatt också. Varför inte, jag är ju inte så förtjust i att vara ensam!
Vi har precis fikat mina små kladdkakemuffins som jag slängde ihop igår, sjuuukt goda. Måste baka fler i veckan om jag hinner!

Haha, mamma sa precis: Vad kul att ha dig hemma!
Jag: Mamma, det var inte så längesen jag var här!
M: Jooo...
J: Nä, jag sov här förra söndagen!



När man bor hemma så håller man på att bli galen när man aldrig får vara själv. Samtidigt känns det som att man ska bli galen av att vara själv för den mesta av tiden också. Folk säger ändå att man vänjer sig, och att man aldrig vill åka hem till päronen och sova igen.
Jag är faktiskt inte så, jag tar gärna varje chans jag får att åka hem till mamma. Jag har en sjukt rolig och galen familj, så jag är hellre med dom än ensam. Kanske ska flytta hem igen? Haha nä, där går nog gränsen ;)


Städa, städa inte...

Jag hade planer på en städdag efter jobbet, men det vette fasen. Känner inte direkt för det, men å andra sidan skulle det behövas. Ska iag slänga ihop en kaka nu, sen får vi se. Later!


Så jäkla skön låt...

Från True Blood-vinjetten. Ni som otåligt väntar på Skarsgård, vänta lite till. Han dyker upp i nästa avsnitt ;)






When you came in the air went out
And every shadow filled up with doubt
I don't know who you think you are
But before the night is through
I wanna do bad things with you

I'm the kind to sit up in his room
Heart sick an' eyes filled up with blue
I don't know what you've done to me
But I know this much is true
I wanna do bad things with you

When you came in the air went out
And all those shadows there filled up with doubt
I don't know who you think you are
But before the night is through
I wanna do bad things with you
I wanna do real bad things with you

I don't know what you've done to me
But I know this much is true
I wanna do bad things with you
I wanna do real bad things with you

Brabra...

Filmen var riktigt bra, Heigl är en stjärna! Lite annorlunda än vanliga romantiska komedier, men det är bara bra. Vi beställde först mat till jobbet efter stängning så vi satt där ett tag innan vi åkte till bion. Blev riktigt utesugen efter bion också, men äsch, bättre att stanna hemma. Ska ju ändå jobba imorrn!


The ugly truth...

Imorrn ska jag på bio med jobbet. Ska för omväxlings skull faktiskt se en komedi. Är enklast att ta en sån film när man har delad smak. Jag hoppas att tror att den är rolig och bra!





Tomt i kylen...

Jag måste ha världens tråkigaste kyl. Seriöst, jag blir deprimerad. Jag tror att jag behöver en kokbok för lite inspiration, jag kommer aldrig på nått vettigt (och enkelt) att laga. Blir mest tacos, köttfärssås, hemmagjorda hamburgare och thaikyckling. Eller ja, just nu finns det lite lasagne också.


Just ja, jag har ju en egen blogg...

Har varit på väg att uppdatera i över en timme nu, men sen såg jag att Spiderchick har fått sin bebis på förstasidan. Då kom jag på att jag har glömt att kolla på No Scarletts bebis, och på den vägen är det. Jag råkar som sagt ha en bebisfascination. Väntar på att Stina ska droppa sitt flickebarn också snart!
Träffade en gammal bekant idag på jobbet som ska ha barn om några månader. Shit vad jag babblade om krämpor, namn, förlossning m.m. Jag tycker att det är jobbigt med obekväm tystnad, så jag ser det som min uppgift att förhindra det. Jag kan prata skiten ur dom flesta när jag är på G, haha! Brukar dock komma på mig själv när jag ordbajsar alltför mycket utan att andas ;)

Öh, jaha, vad skulle jag egentligen ha skrivit om? Nånting i stil med att jag har jobbat för fullt, sen gick jag till affären. Köpte en Marabou Premium Dark Milk som jag har tryckt i mig till Idol. Hur var det med självdisciplinen nu igen? It was damn good!
Nu ska jag läsa förlossningsberättelser, senblir det sista avsnittet av True Blood, säsong 1.


Jag hade en gång en dröm, jag trodde att den var sann. Så väcktes jag ur min sömn och drömmen försvann...

Förresten, jag hade en riktig mardröm inatt. Inga spöken, inga mördare, ingen som blev jagad.

Nånting som har fastnat efter bilolyckan är att jag har blivit rädd för att åka bil med folk som nyss har tagit körkort (tjejen som körde bilen hade precis tagit sitt). Jag känner mig jättefånig, men så är det. Jag tror att det är för att dom har noll erfarenhet. Klart man kan köra bil om man har fått kortet, men erfarenhet kommer med tiden.
I drömmen så var vi fyra tjejer i en bil. Jag, Jessica som körde bilen och två till. Vi körde på en väg som hade vatten på högra sidan utan vägräcke, och helt plötsligt sladdar vi över kanten och flyger rakt ner i havet.
Jag vaknade skräcklagen med panik och hjärtklappning när vi landade i vattnet. Jag har aldrig drömt en sån verklighetstrogen dröm, som faktiskt har gjort mig så rädd så jag har vaknat. Var väl antagligen för att jag vet hur det känns i verkligheten, det går inte att beskriva hur rädd man blir i en sån situation annars. Jag trodde att jag skulle dö, så det var ganska traumatiskt. Jag har ju små minnesluckor från stunden när vi hade voltat klart tills jag blev utdragen ur bilen. Minns bara att bilen äntligen slutade volta, och att jag började hyperventilera tills Madde lugnade mig. Minns inte att jag hängde uppochner eller hur jag kom ner. Nu vet jag ju att det var Madde som släppte ner mig, men jag minns det inte.


Oj då, vilket sidospår jag hamnade på. Poängen var att jag tror att min hjärna bearbetar att Jessica nyss har tagit körkort, haha!


Varför...

Jag håller med juryn, varför ska alla sjunga Halleluja? Jag älskar, älskar, älskar den låten, men hur många kan sjunga den bra? Jösses...


Fint i fönstret...

Jag tycker att det blev mycket bättre än förut, jag var aldrig riktigt nöjd med det fönstret. Nu har jag ganska mycket saker där, men jag vill verkligen förhindra någon som helst insyn. Min fönsterfilm hade ramlat ner lite för nån dag sen, och precis när jag drog av min tröjan och snurrade runt så såg jag två fötter där utanför. Herregud, jag blev skiträdd, haha! Jag visste inte ens att filmen hade ramlat ner då.
Min bror frågade om jag vet om att personerna i mina ramar inte är mina släktingar (skämt från Vänner), och ja, det vet jag faktiskt ;) Ska väl sätta nånting där så småningom.







Ny gelé...

Jag är ännu mer nöjd än sist. Dock måste jag säga att det kryper i hela kroppen när nån filar bort den gamla gelén, och att jag tycker att det gör skitont. Jag har mina jäkla djupa nagelbäddar så det är ganska lätt att råka fila på mina fingrar istället, haha! Usch, jag får redan ångest när jag tänker på nästa möte.





Jag undrar...

Jag undrar hur många som väntar på Idol nu! Tänk att ett program kan beröra en hel befolkning ;) Mitt internet strular lite idag, så det blir nog ingen mer bloggning.


Mot nya naglar...

Känns som att det drar ihop sig mot sängen. Ska upp med tuppen och fixa naglarna imorrn. Härligt att jag ska vara där tidigare än en normal arbetsdag för mig börjar. Jag ska fasen försöka sova still på rygg så min frisyr håller i sig, haha. Sen åker jag nog förhoppningsvis hem och sover lite till, jag behöver det!


Det var ganska mycket småsaker...

Jag har packat upp grejorna som jag köpte idag. Lite lustigt vad jag kallar småsaker. I själva verket var det:




2 ljusstakar
6 äggkoppar (jag äter inte kokta ägg)
6 nya kaffekoppar (för att dom matchade äggkopparna, dricker inte kaffe)
2 dippskålar (äter inte dipp heller)
2 nya blomkrukor (till blommorna jag beställde förut)
1 vas
1 förvaring för plastpåsar
1 gallerställ (kastrullunderlägg)
1 fönsterskrapare
4 glasskålar
1 glasskopa
1 locktång + hårspännen



Det jag verkligen vill ha/behöver hem nu är en micro, dvd (jag har Jessicas, haha), en sittpuff och en Ludde. Ja, inte en pojke, utan IKEAs luddiga Ludde.


Upptagen...

Jag sov hos mamma igår, så jag struntade i datorn. Karro (storasyster) är hemma några dagar, så hon kom och hämtade mig. Idag tog vi och mamma en liten utflykt till Hudik, sen åkte vi till IKEA. Köpte lite småsaker till hemmet och sådär, och en ny locktång. Äntligen, jag blir tokig utan! Håller på att testa den nu, sen blir det Roast på Berns. Måste ju spana in Björn som ser ut som Idol-Ola i sitt face och är botemedlet mot aids, haha!


Såhär ska en riktig filmkväll se ut...

Minus Jessica med min största kniv då.





Poff, borta...

En dag går rätt fort. Ibland iaf! Idag har jag jobbat, sen beställde jag, Sanna och Jessica hem mat och hyrde film. Orkar inte ladda över bilderna från kameran nu, så jag kanske gör det imorrn.
Tror faktiskt att jag ska krypa ner i sängen nu. Ögonen är rätt så trötta efter tre filmer, plus att jag ska jobba imorrn.


True Blood en fredagskväll...

Man hittar en internetsida där man kan se en hel drös med True blood-avsnitt och lyckan är gjord! Tror att jag gillar den serien för att jag saknar Supernatural. Dock börjar det igen nästa söndag om min information är rätt. Finally!
Nu ska jag återgå till att dricka Pucko och se ett avsnitt till! Trevlig helg på er!






What's for dinner today...

It turned out pretty good! Jag kan när jag vill :)





Ledig...

Till att börja med så tänkte jag bara säga grattis till Jessica, som äntligen har tagit sitt körkort idag! Grattis, grattis!

Jag är ledig idag också, så jag passade på att ta en rejäl sovmorgon. Vissa dagar känns det bara onödigt att lämna sängen, idag är det en sån dag. Jag har inga planer överhuvudtaget, vilket är jäkligt skönt! Ska iaf slänga ihop en lasagne, och sen kanske jag bakar nått. Vi får se!


Det blev visst inget igår...

Såg precis att det jag skrev igår inte publicerades, råkade spara som utkast. Opss! Skrev dock bara att jag hade jobbat och tränat Body pump. Det känns i kroppen idag, blir värre för varje minut, haha! Det är ändå ett av mina favoritpass, speciellt igår då vi råkade hamna på pump/kondition. Känns bra att träna båda samtidigt.


Blommor...

Behöver blommor till mitt lills fönster. Tror att två såna skulle skyla ganska bra, jag tycker att dom var lite fina faktiskt. Gulligt med den runda formen. Tror inte att det är nån idé att köpa riktiga rosor eftersom mina blommor inte får den kärlek dom behöver ;)
Sakerna kommer från Jotex.






Lipstick djungle...

Spenderade dagen med Malin idag. Tror att dagen mest gick ut på att hitta det perfekta röda läppstiftet för båda två. Jag känner mig lite feg, men läckert är det!







Inspiration...

Okej, det var inte den bästa filmen jag sett. Den var ganska fånig, faktiskt, men jag gillar titeln! Ligger i soffan nu och googlar efter lite inspiration, mest inredningsmässigt. Vet egentligen inte varför eftersom jag inte kan ha det så mycket annorlunda än nu. Får inte plats med överflödiga grejor heller. Jag är väldigt förtjust i barock/romantisk/modern/lite lantlig stil. Ganska tjejigt med andra ord! Det är ännu roligare när man får pilla lite med grejorna själv, jag har ju gjort om alla mina möbler hemma. Jag tror att jag behöver få utlopp för min kreativa sida, det spelar ingen roll om det gäller renovera möbler, pyssla eller dekorera muffins bara jag får dona med nåntning.
Nu ska jag packa ner min nybakade kladdkaka i frysen, sen börjar det dra ihop sig mot sängen.


To find prince charming, you gotta screw a lot of frogs...

Det blir film ikväll, fastnade för titeln direkt. Den är typ dagens sanning, haha!




Det som fick följa med hem igår...

Lite fina burkar, baktillbeör och glas, även en ny stekpanna. Min gamla är så liten.





Möte...

Jag glömde nämna att vi har morgonmöte kl 8. Gud vad trött jag är, kanske skulle ha lagt mig i tid istället. Är faktiskt egentligen ledig idag också, men jag antar att jag måste stanna och packa upp varor. Vi får väl se!


RSS 2.0