Läsa, läsa...

Jag har varit hemma 1½ timme och det börjar redan bli dags för sängen snart. Dåligt. Men jag har ju spännande läsning, köpte nämligen VR:s lilla rosa idag. Mycket fin layout och bra namn! Sen ska jag fortsätta med En shopaholic säger ja, dom böckerna är så sjukt roliga! :) 

Det gick ju bra...

Det här är nästan lite pinsamt, men mitt köpstopp varade inte särskilt länge. Jag börjar om imorrn, haha! Det är så jäkla svårt att låta bli när man ser så mycket fint nästan varje dag. Jag går ju alltid i alla butiker på lunchen eftersom man inte har nått annat att göra. Jag hittade iaf en bh för 49kr som jag ville ha (den översta) för den är lite speciell med längden, känns som det sitter bra utab axelband. Lindex har ju 2 för 1 på reavaror så då blev det en till. Sen hur det blev fyra stycken är ännu oklart. Antagligen för att det var billigt! Jag börjar låta som Becky Bloomwood i Shopaholic, skyller på att allt är investeringar, haha! Men som sagt, nya tag imorrn ;)








Köpstopp...

Nu har jag rensat garderoben lite, inte slängt nått utan bara sortera och hängt upp på galgar. Jag kom fram till att jag har köpstopp med omedelbar verkan! Jag skulle kunna ha nya kläder i en månad framöver utan problem bara av att plocka ur garderoben. Ni ska se alla prislappar som hänger kvar... Hinner liksom inte använda allt. Men nu ni, nu blir det ingen shopping på ett tag! Det jag visar framöver blir bara saker som jag inte har hunnit visa än.



Bra initiativ av mig!

Paket till mig...

När jag kom tillbaka så såg jag att jag hade fått en spännande paketavi, nämligen från Forever21! Grejorna hade kommit, äntligen! Nu har jag provat kläder hela kvällen, var väldigt utmattande ;) Tullen blev dyr, med postavgift fick jag betala 620kr, så jag vettefasen om det är värt att skicka efter därifrån igen...


Ursäkta dom enorma bilderna, men det gick inte att klicka på dom som miniatyrer... Allt ser dock ganska trist ut utan skor och accessoarer!




 

Nyheten & sol...

Haha vilken press, jobbsaken är inte så rolig för er, bara väldigt krånglig för mig och mina arbetskamrater! Jag frågade iaf om det var offentligt nu, och det har tydligen stått på hemsidan, så ni kanske vet redan. Nyheten är iaf att Wedins har blivit sålt till Eurosko (det är även dom som äger DNA och skokanonen)! Dom behåller Accent och satsar på det och Rizzo, men säljer skobutikerna. För dom fasta anställda som jobbar på båda butikerna blir det ju lite struligt eftersom dom måste välja ett företag att stanna kvar i. Sen vet man inte riktigt var Eurosko tänker göra med Wedins-kedjan nu, så det känns lite sådär. Väldigt dålig timing att bli utan jobb nu! Men men, det kanske blir ännu bätte tom, vi får se! Dom byter iaf ägare den 1a september!
Kom från jobbet ganska tidigt, så jag åkte hem till mamma ett tag och kopplade av. Blev sönderbiten av valpen som vanligt, sen somnade jag ut på gräsmattan när jag solade. Var tvungen att jobba på brännan när jag faktiskt kunde, haha! Var jättemysigt tills jag vaknade och såg att det låg en spindel under min nacke. Jag hade kunnat få hjärtstillestånd, men det gick bra!





Jobb, bara jobb (och lite böcker)...

För det första. Mitt lilla utbrott över bokuspaketet var helt obefogat. Det kom tydligen hem till mamma redan förra veckan... Opss... Här har jag suttit och väntat på sms-avi i två veckor så kom det i brevlådan istället, haha! Fast nu tog sig familjen i det huset sig friheten att öppna mitt paket och börja läsa mina böcker, så jag vet inte vad det blev kvar att läsa till mig! Tror jag ska åka dit imorrn eftermiddag när jag kommer från jobbet och hämta dom. Kommer inte att vara på jobbet så länge vad jag vet iaf. Börjar morgondagen med möte kl 8, mmm jag riktigt myser när jag tänker på det ;) Dock på hotell Knaust (ett av dom finaste hotellen vi har i stan för er som inte kommer härifrån) så det kanske inte är sååå synd om oss. Då får vi veta mer om den där jobbsaken som jag inte vet om jag får berätta. Kan fråga om det är offentligt imorrn, ni kanske redan har läst det nånstans!


Nu ska jag kolla min mail, och spåra forever21-paketet! :)

Det är en (eller två) itsy bitsy teenie weenie...

...bikini! Jag råkade köpa två överdelar och ett par trosor av den rosa, förstår ni hur förvirrad jag är? Jag fick iaf snällt lämna tillbaka den ena strax efteråt. Den kommer från H&M. Sen blev det en lila från Lindex i ungefär samma modell. Gillar den vridna modellen (visar hur det ser ut där nere)! Det var ta 2 betala för 1 på båda ställena när jag handlade, så jag fick två bikinisar för 180kr :)
Ännu en gång skyller jag min shopping på Thailand, det är svårt att hitta bikinisar i januari. Sen ska jag vara borta en månad, så jag behöver flera stycken :)





Klotter...

Blev mycket shopping nu, så jag tänkte klottra ner ett par rader. Finns inte så mycket annat att tillägga när det känns som man jobbar dygnet runt, haha! Jag blev lite ledsen på ögat idag när jag bestämde mig för att jobba på min enda riktigt lediga dag. Helt plötsligt blev mitt sju-dagarsskift elva dagar + mina fyra dagar innan. Jag får iaf sova ut på söndag! Tror jag ska kliva upp lagomt till Winnerbäck-konserten...Förstå att jag börjar få stora påsar under ögonen och bli lite fnittrig, men jag tänker på pengarna! Mer shopping till mig (eller snarare mer pengar till Thailand) ;) 



Sen vill jag gärna efterlysa mitt bokuspaket, vart i helskotta har det tagit vägen? Det har aldrig tagit såhär lång tid!



Nu ska jag gäspa mig raka vägen till sängen, har öppning imorrn...



Blommor överallt...

Ni vet hur man ibland kan vara väldigt skeptisk till plagg som hänger på en galge? Den här klänningen är en typisk sån. Jag har kikat på den förut, men aldrig köpt den, men nu fick den en chans. Den är verkligen jättefin på, jag blev helt kär! Fast det syns inte så bra på bilderna, det är svårt med närbilder! Det är nog dom söta ärmarna och den lilla volang-kjolen som gör det! Skulle ha haft ett par gula skor att matcha med, höhö...





Samma lika, men ändå inte...

Mer roliga undies! En svart body i spets, och en lång bustier med strumpebandshållare. Sen blev det två likadana (kan inte hjälpa att jag aldrig kan välja färg) nattlinnen/mysplagg! Jag måste göra något åt min kärlek för fina (antingen söta eller sexiga) underkläder. Och skor... Och klänningar...






Blommigt från Vagabond...

Bara för att dom är så söta...




Tokig...

Det är nått fel på min mobil, jag blir tokig! Enda sen jag flyttade över mitt nummer till abonnemanget så funkar inte nummerpresentatören, det står bara okänd när alla ringer. Vilket leder till att jag aldrig vet vem det är som har ringt när jag har ett missat samtal. Folk tar ju förgivet att man ser att dom har ringt upp så man kan ringa tillbaka själv, men jag kan alltså inte det. Speciellt dåligt när jobbet ringer och dom tror att man struntar i att ringa tillbaka. Alla inställningar stämmer ju också, gaaaah... Så mina kära vänner, ni får telefonterra mig tills jag svarar om ni vill nått!

Nöjd...

Andra veckan i rad som jag vann en säljtävling på jobbet, vadå nöjd? ;)

You got me begging you for mercy...

Först hatade jag den, sen älskade jag den...



Undies-set...

Nästan likadant som det vit/svarta, men bara nästan! Och det ska föreställa rosa även om det ser väldigt ljust ut... Nu har jag snart en hel kollektion av nya underkläder igen som aldrig blir använda. Tycker inte om att "slösa" på dom, haha!





Slappis...

Jag har nästan alltid klänningar (jeansen får åka på nångång) på mig när jag ska jobba eller träffa folk, men idag körde jag en betydligt bekvämare variant. Jag var tvungen att ha nått lätt på fötterna efter gårdagens blåsor, men det är riktigt skönt att vara lite mer avslappnad. Förstår inte varför jag inte går i sånt oftare, haha! Jag hade iaf en jättestor skjorta med skärp i midjan, jeansshorts och platta sandaler. Kändes lite i kortaste laget att jobba i, men det är ju så himla varmt ute så då får man fuska! Jag fyndade skjortan för 49kr på Gina igår förresten! Sandalerna kommer självklart från Wedins, kostar 129 kr på rean, sen halva det! Billigt, billigt! :)




Darr på benen...

Det är inte varje dag som man får sälja till NHL-spelare. Vad nervös jag blev, haha!


Skofynd 2...

Här är resten, dom som är lite mer party! Från att ha varit totalt anti klackar så köper jag nästan bara klackskor nu för tiden. Nästan alla mina systrar är korta och jättesmala, så dom får mig att känna mig som en elefant, men jag kan leva med det nu. Eller så var det för att alla gossar var så korta när man var yngre, haha! Nu är iaf gossarna betydlig längre, så jag kan ha klackisar och dom är fortfarande nästan 1 dm längre! Bra, bra ;)




Skofynd 1...

Nu delar jag upp fynden så det inte blir så många samtidigt. Vissa köpte jag för några dagar sen, andra igår! Det blev många sandaler till Thailand. Vill ha bekväma skor att strosa omkring i där, och dessutom vill jag ta med platta skor eftersom dom tar minst plats i väskan. Lite tidigt att köpa kanske, men det finns liksom inte så mycket sandaler i januari! Gladiatorsandalerna köpte jag bara för att ha ett par ifall jag blir sugen att hoppa på den trenden!






Svullen...

Mina fötter är så svullna att jag inte ens får på mig mina skor. Känns sådär, haha! Har även lyckats få ca sju nya blåsor fint fördelat över båda fötterna. Just ja, jag ska fota alla reaskor som jag har köpt och lägga ut bilder under helgen! Jag har fyndat massor, mina skor tar över hela hemmet snart ;)
Nu är jag så svettig och trött efter jobbet, så jag ska hoppa in i duschen och ta en kalldusch, sen ska jag titta på Transamerica på 5:an. Har alltid velat se den!



Trevlig helg!

Kort på kort...

Jag är så sugen på att göra ett sånt här kort, men jag vet verkligen inte vilken bild jag skulle välja. Jag vet inte om jag vill sätta mitt egna huvud där, känns lite obekvämt när man ska betala med kortet, haha! Mycket skulle vara lättare om man hade barn, då skulle jag ta en bild på ungen! Samma med mitt tatueringsproblem (jag har inte lagt ner tatueringen, ska göra den efter sommaren), jag skulle gärna tatuera in mitt barns namn på handleden...






Damn it...

Jag som skulle önska mig det här i födelsedagspresent, så glömmer jag bort det. DÅLIGT!

Så fint...

Så fint, och jag älskar som sagt smycken med budskap (finns i andra färger än rosa)! Texten lyder: Love... as though you have never been hurt before. Live... as though heaven is on earth. På hjärtberlocken står det: Love yourself.



117070-845

Väntar på lönen...

Jag funderar på om jag ska sitta uppe och vänta på lönen så jag kan betala räkningar direkt. Är så stressad på morgnarna och jag vill gärna betala av allt så jag ser hur mycket som blir kvar. Det har lagts på hög den här månaden med mobilen, solo, p-piller, bokus, forever21, Lars Winnerbäck-biljetten m.m. Herregud vad pank jag kommer bli, kul med lön! Fast jag måste köpa loss lite skor på jobbet nu när det är halva reapriset också, alla har vi våra prioriteringar ;)

Calleth you, cometh I...

Calleth you cometh I
And that's just how it is
and how it 's always been

It's were my reason stops
and something else comes in

I know it doesn't make sense
but still..
calleth you cometh I

And that's how it is...





Puckon...

Inkompetenta informatörsh*lvetesjäklar!! Uuuhh, vad arg jag blir! Hur fasen kan man stava mitt efternamn med i? Speciellt efter att ha frågat om det stavas med E eller Ä!!! Jäkla pucko... Har bara lite bokningsproblem, måste lufta mig nånstans, haha!


Hemma...

Så mycket för att sluta tidigt, kom precis hem! Fast jag jobbade inte, råkade bara bli kvar och prata, haha! Det är nånting skönt med att vara på jobbet utan att jobba. Stod och pratade med den nya killen lite, det blir ju så sällan eftersom vi knappt jobbar samtidigt. Sen gick jag och köpte hårfärg, så det är nästa sak att göra. Nu är jag less på mitt misslyckade slinghår.


Hörs sen!

På väg...

Det blev mycket finkläder, men det kan ju fakiskt vara bra att ha! Det är ju lite svårare att få tag på det i affärerna än vanliga baskläder! Fast egentligen är det bara tre klänningar som jag inte skulle ha till vardagas. Me love dom svarta klänningarna! Och den rosa of corse ;)


 





Gäsp...

Gäsp, gäsp, jag är fruktansvärt uttråkad nu. Känner mig trött och degig, haha! Kanske ska lägga mig och läsa en stund fast då lär jag väl somna. Mitt bokpaket har inte kommit än heller så jag har inga roliga böcker kvar. Apropå paket, mitt paket från forever21 har iaf skickats nu, helt fantastiskt! Ska bli spännande att se vad tullen hamnar på... Kan lägga upp bilder på min beställning imorrn när jag är lite mer ambitiös. Jobbar kortdag då, så jag har lite mer tid :) Jaa ni, det här var ju verkligen ett av dom mest intressanta inläggen jag någonsin skrivit...

Sova på schemat...

Nu ska jag sooova! Lite tidigt, men jag är jättetrött. Min enda lediga dag och mormor ringde och väckte mig kl 9 imorse. Lite trist, haha! Det var faktiskt jag som ville att hon skulle skjutsa mig till mamma så jag kunde hämta lite kläder, och gamla människor är ofta vaken väldigt tidigt. Inte så oväntat med andra ord! Mamma åkte även och handlade två kassar med mat åt mig, så nu behöver dagen inte bestå av hårdbröd utan smör och nudlar längre, haha! Mormor köpte två tetror med Pucko också, väldigt bra initiativ! ;)
Sova var det, speciellt nu när jag har mitt sju dagar i rad-skift!

Söt blus...

Hittade en jättefin blus på H&Ms rea för nån dag sen. Jag gjorde bilden så stor för att ni ska kunna se detaljerna bättre, men volangen längst ner syns inte så bra ändå. Sen är tyget ostretchigt och liiite glansigt.  Den är för stor egentligen, men jag har ju min kära symaskin så jag fixar till det själv!


Mamma...

Min Malin har blivit mamma till en liten gosse! Grattis! :) Jag vet precis vad jag ska köpa i present, visar det när jag har köpt det!

It drives me crazy...

Jag har fått en låt på hjärnan, men kan inte komma på vem som sjunger den eller vad den heter! Tänkte fråga lite snällt här, men jag tvivlar på att nån kommer fatta vilken jag menar, haha! Det är en kille som sjunger, texten är lite upprepande. Han sjunger typ with you, with you, with you... Sen sjunger han nått om att han inte behöver nån annan kvinna. Den är väl ganska lugn, varken fartig eller en ballad. Nån som vet? Haha!

Pics...

Äntligen hemma. Varför ska det alltid regna när jag åker buss? WHY, WHY, WHY??? Fick iaf lite news om jobbet idag, vet inte om det är bra eller dåligt än. Jag har inte riktigt förstått hur allt ska gå till tror jag. Jag hatar när folk skriver om nått men inte klämmer fram vad saken gäller, men nu ska jag göra likadant. Vet inte om det är offentligt än så jag vågar inte säga nått. Inte för att det lär vara så himla intressant för er iaf, haha!

Mickis har iaf lagt upp alla bilder fårn sexpartyt nu. Om ni vill titta närmare på alla saker från Himmelriket (det heter faktiskt så, jag syftar inte på mitt eget himmelrike) så kan ni göra det här! :)






Mycket fin rosa, kanske kan användas som drinkpinne? ;)

Sluta snart...

Nu vill jag sluta jobba och åka hem...

Kjolar...

Hittade två kjolar på Lindex för några dagar sen. Har tittat på den rosa förut, men nu var den med på rean så jag köpte den. Fick bli en lila också! Invigde den lila idag på jobbet faktiskt. Tror jag måste sy in dom i midjan lite bara, fick ha skärp idag för att hålla fast den...







Vilken tur...

Jag hade helt osannolik tur när jag slutade jobbet idag! Bror min hade också jobbat tydligen, så han körde förbi mig på busshållplatsen och frågade om jag skulle åka med. Liten omväg för honom, så det var snällt! Mary maräng kom också gåendes på övergångstället så jag vinkade in henne i bilen. Tur för oss att jag har en snäll bror :) Jag har ju nämt att jag hatar att åka buss så det var skönt att slippa sätta sig på en när man känner sig ful och äcklig. Imorrn är passet två timmar längre, jag kommer bli tokig av tristess!

Zapp...

Hmm, frågan är; zappa på tvn eller sova? Vill varken eller egentligen, inget på tvn men ingen ro att lägga mig. Känns om klockan är för lite. Å andra sidan ska jag ju jobba imorrn med... Hatar att stå själv dom två sista timmarna, det är så himla tråkigt när man är van att vara två stycken. Samma sak på måndag, men då har jag äran att stänga kl 20.00 istället. Får vara glad om jag är hemma till 21.00! Nog för att jag inte är nån morgonmänniska, men jag tycker inte om att sluta så sent. Haha, herregud, nu ska jag sluta gnälla! Sov gott!

Chinos...

Var ju som sagt på jakt efter chinos igår, och jag hittade faktiskt ett par gråa! Lyckan är gjord, haha! Sen blev det ett par svarta som jag är lite mer osäker på, men jag tror att jag ska behålla dom också. Det är inte samma modell, och dom gråa känns bättre. Jag tycker egentligen inte om att ha byxor på mig, det är därför jag oftast springer omkring i klänningar. Chinosen kommer från Cubus.


Jag bjuder på ett väldigt fint fågelperspektiv på bilderna!





Öppen gylf...

Jag började min jobbdag med att gå med öppen gylf i fyra timmar. Dåligt.

Partyt igår...

Okej, en snabbis om sexpartyt igår (bråttom inför jobbet)! Dom flesta vet väl hur det går till vid det här laget, en tjej kommer och visar upp och pratar om olika leksaker. Vissa är ju bättre än andra, hon igår var jättetrevlig! Efter kvällen var det jag som ledde köpligan, haha! Jag tog bilder på tre av sakerna hon visade (bäst jag varnar känsliga läsare ;P)





En liten mjukstart med denna kaka! Var alltså formen man kunde köpa. Kakan smakade bra!

'

Sen kom vi in på dom roliga och jättesöta prylarna!



Och den här "lilla" saken fick avsluta hela kalaset, haha!


Sexparty...

Nu har jag varit på sexparty, kom precis hem! Var hemma hos Mickis från jobbet med lite andra tjejer, sen oss vanliga, gamla Wedinare, haha! Det var där vi var förra gången också! Tog nån liten bild på prylarna, men jag berättar mer imorrn. Jag har öppning imorrnbitti så jag ska bara kolla hur dom nya kläderna sitter, sen måste jag nanna kudden!

Chinos-jakt...

Nu ska jag ner till stan och gå på chinos-jakt. Hittar inga som jag vill ha, men nu ska jag titta ordentligt. Tror problemet är att jag vill ha gråa men jag hittar inte det nånstans. Jag har inte så mycket som passar till beiga, så jag får nog kika på svarta istället. Vi får se! Ska bara hämta min chiquita-smoothie innan jag går :)

Jobb & Kalas...

Mina fötter dunkar för fullt, har precis kommit hem från jobbet. Typ det tidigaste jag slutar någonsin, haha! Nu stod jag kvar och pratade ett tag också, var riktigt roligt på jobbet idag. Det var jag, Jessica och Andreas så ni kan ju tänka er. Nu ska jag fixa till mig lite, sen blir det tårtkalas en liten stund. Min mosters man fyller 50, haha! Hoppas det finns nån god kaka så jag blir snäll ;) 

Krångel...

Jag har gjort en beställning från Forever21, och det var nog både första och sista gången! Jag har aldrig varit med om nått krångligare! 60 dollar frakt + tull, sen får jag ett mail att jag ska ringa till deras kundservice för "Verification" på min order. Dom menar alltså att jag ska sitta och ringa till USA för att bekräfta det jag beställde. Syrran fick ringa eftersom hon inte pratat annat än engelska dom sista åren, och då säger dom i kundservicen att jag ska maila eller faxa en kopia på mitt Visa-kort så dom ser att alla uppgifter stämmer. Liksom WHAT? Dom har redan dragit pengarna och allt. Herregud, det ska bli spännande och se om det dyker upp några kläder alls, vill verkligen ha det paketet... Jag känner mig lite butter för tillfället, haha! Anyway, jag har iaf kollat på två filmer med syrran ikväll. Det blev Brokeback mountain och Love in Manhattan. Kul att titta på två kärlekshistorier i rad som slutar illa... Dom var iaf jättebra!


Och som svar på frågan; Nej jag hade inget under den oranga klänningen, den är lite svår att nån bh under eftersom skärningen är som den är. Dock är mina hallon ganska små så det går bra ändå, haha! Och tack för komplimangen :)

Tidigt...

Jag är verkligen inte skapt till att vara vaken den här tiden, hur gick det till i skolan, haha? Sitter och tuggar mitt kära hårdbröd som vanligt och dricker Pucko. Dags att hoppa in i duschen efter, och sen blir det jobbet. Slutar iaf relativt tidigt (17.00) för att vara jag idag, så det är väl alltid nått positivt med att börja tidigare.

Finns på barn...

Jag gick loss på H&Ms barnavdelning igår, man kan hitta mycket roligt till håret där! Leopardrosetterna kommer dock från Gina Tricot. Man ska aldrig underskatta barnavdelningar!




Vi kan kalla det en gåva...

Jag fick lite sena födelsedagspengar i söndags av min bror och hans fru, så vi kan med andra ord säga att detta blev min present från dom. Köpte den iaf får dom pengarna! Den är väldigt lysande orange, men det blir nog fint till en stark solbränna. Köpte den med tanke på Thailand! Lite tidigt, men det blir svårt att hitta sommarkläder mitt i vintern sen. Iiih snart ska biljetterna bokas!!! :)






Rosa presenter...

Jag hade ingen usb-kabel med mig hos mamma, så jag kunde inte visa då. Det här är det perfekta exemplet på små rosa presenter som mamma brukar köpa till mig! När jag kom dit i helgen så hade dom köpt tio rosa, klädda galgar till mig. Dom har väl sett hur jag sliter med dom jag håller på att klä om ,haha! Nu har jag iaf 56 klädda galgar så samlingen utökas sakta men säkert (målet är att bara ha såna galgar). Givetvis bara i rosa och vitt ;)





Vänskapsband...

Nya vänskapsband bildades igår! Valpen och Isak hade jätteroligt tillsammans, sötnosarna :) Nu sitter jag och knaprar hårdbröd (blä), när tuggorna har slutat växt i munnen på mig ska jag börja göra mig klar för jobbet. Inte så sugen på att jobba idag, men plikten kallar! Helgen som var nu var faktiskt min sista lediga helg på hela sommaren...






Mycket folk...

Idag var det bara att kliva upp tidigt igen. Det stod brakfrukost på schemat med syster Karolina och familj. Dom kom hit och åt innan dom skulle åka hem till Nyköping igen så det var dags att vara lite social! Det var som en hel hotellfrukost uppdukat här, synd bara att jag inte ens gillar frukost... Jag kommer aldrig förstå tjusningen med mackor när det finns så mycket annat som är godare, haha!
Nu ska jag besöka duschen innan nästa familj kommer på besök. Bror Fredrik och co skulle komma hit vid fyratiden, så då blir det lite gull med lill-Isak :)

Mer från Bokus...

La in en liten beställning på nya böcker igår. Efter massa Harlequin-tantsnusk i brist på annat så kände jag att det var dags, haha! Beställde inte så många, fem stycken närmare bestämt. Känns som det blev en bra beställning, jag tror inte att jag kommer bli besviken på nån bok. Det blev Dumpa honom (bara för att den verkar rolig), Är det någon där (enda svenska Marian Keyes-boken som jag inte har), Läppstiftsdjungel (av författaren till Sex and the city) Pappersväggar (en bok med tio korta rysarberättelser, bla slutet på en annan bok som jag har läst, Hanteringen av odöda) och sist men inte minst, den senaste pocketen i Shopaholic-serien, En Shopaholic säger ja!
Jag har en slags spärr i mitt huvud att jag bara kan köpa pocketpocker, tycker dom är fina, haha! Dom ser lite lättsammare ut att stoppa i en bokhylla än tunga inbundna historier. Är lite jobbigt eftersom det ofta dröjer ett tag innan dom kommer på pocket när det är nån bok man gärna vill läsa! Ja, alla har vi våra problem ;)





Night-blogging...

Vi kör lite late night-blogging idag! Jag leker verkligen med Mirra hela dagarna så jag vill inte sätta mig här, haha! Ni ska bara veta hur mina händre svider efter alla hennes bett, satan vad ont det gör! Det är tur i oturen att jag blev riktigt hundbiten för ett par år sen så jag fick ta en ny stelkrampsspruta.
Jag har även kört massproduktion på mina champagneglas när jag ändå är här eftersom folk har visat intresse för att köpa dom. Mamma säljer ju smycken hemma så hennes kunder har väl sett dom på pysselbordet. Fast jag har ju faktiskt gjort dom till mig själv egentligen, så vi får väl se hur det blir... Har även passat på att sy till alla nya kläder som behövde fixas så dom är redo för användning. Har både jobb, sexparty och kalas att gå på i veckan så dom lär ju gå åt. Imorrn blir det åter till stan!

Thank God it's friday...

Snart blir det åka hem till mamma och leka lite med valpen igen. Hon gick upp tre kilo på en vecka, så det gäller att passa på medans hon är liten! Jag får ju hemmalagad middag igen också, ett litet plus i kanten. Herregud, som jag äter nu kommer jag ha gått upp 10kg innan sommaren är slut, måste börja laga mat själv! En vacker dag kanske jag t.o.m tycker att det är roligt, you never know...
Hoppas ni får en trevlig fredag, folks! :)

Före- och efter...

Jag har testat min lip-plumper ett par gånger nu och jag tänkte visa resultatet. Som inte inte syns! Jag tycker inte att läppana blir större, förutom att man blir lite röd och irriterad. Det bränner riktigt rejält, så känns som den ska funka men jag ser ingen skillnad (ska vara ytterst lite i så fall). Tog före och efterbilder till er, så ni kan bilda er en egen uppfattning! Man kan ju alltid använda det som läppglans, iaf om man inte ska pussas. Tror inte gossarna uppskattar att det känns som deras läppar ska brinna upp, haha!




 

Kristallklart...

Har varit i Birsta en snabbis idag igen med Viktoria. Hon skulle köpa en digitalkamera så jag åkte med henne dit. passade på att köpa den rosa karamellkjolen (pennkjol) som jag har suktat efter dom senaste dagarna, och lite nya kristallglas. Har velat ha dom länge också, det är så fina färger på dom. Nu har jag väldigt mycket glas, känns som jag måste sluta köpa det.





Som en citron...

Jag är ute och shoppar hela dagarna så jag har inte tid med bloggen längre ;) Bättre att jobba så man tjänar pengar istället för att spendera dom! Här är det jag inte orkade lägga ut igår, älskar den gula klänningen. Sprang omkring hela kvällen i den, haha! Det är så roligt att mina finaste kläder bara får hänga i garderoben...





Dagen...

Spenderade den sena eftermiddagen med Viktoria på stan. Jag tänkte stanna hemma och städa garderoben istället, men jag ångrade mig. Var ändå tvungen att lämna tillbaka en tunika... Blev lite shopping idag med, en klänning och två par örhängen. Visar det imorrn!
Kvällen har jag spenderat framför tvn. Vi hyrde film innan vi gick hem, så vi har tittat på den. Var nån slags spökfilm, Pulse hette den iaf. Var hyfsad, varken det bästa eller sämsta jag sett! Nu ska vi fortsätta mannekänga här. Måste vara nått tjejdrag att man testar sina nya kläder typ tio gånger, haha!





Sakerna...

Lite bilder på shoppingen! Älskar mina fina klänningar, speciellt den svarta. Ser inte så speciell ut på galgen, men den är jättefin på! Linnena som är som bodys köpte jag mest för att ha under kjolar. Det är så jobbigt när tröjorna glider upp under, dom där sitter ju där dom ska. Well, well, ni får väl titta själv :)







Shoppingdag...

Har varit och shoppat hela dagen, är verkligen helt slut nu! Jag skulle inte handla nånting, men som vanligt hade jag problem att hålla i plånboken. Dåligt. Blev underkläder, en bikiniöverdel, två klänningar, tre par örhängen, två linnen och en hårinpackning. Just ja, ett kroppspuder också! Ni ser ju hur bra det gick... Ska fota grejorna sen , men just nu vill jag bara slänga mig i soffan! :)


Vaknar sent...

Jag som inte brukar sova särskilt länge, nu snittar jag varje dag med att vakna typ halv ett. Ganska dåligt, dagen hinner fösvinna! Men är man ledig så kanske det är lite okej ändå :)

Miniväska...

Efter mycket om och men, så har jag bestämt mig för att behålla den nya mobilen (har haft den hemma ett tag för att testa den). Jag tar den mest för att jag behöver en ny, men alla killar är fasen helt fascinerad av den. Är nog mer pojkar som gillar sånadär hi-tech-saker, haha! Iaf så började jakten på ett kort mobilsnöre (handledsrem) för att jag inte ska tappa den i golvet hela tiden. Den är väldigt platt, så ett snöre behövs i mina klumpiga händer! Jag trodde inte att det skulle vara så jäkla svårt att hitta ett kort snöre, men tydligen... Jag hittade till slut den här lilla väskan istället, vilket är jättebra för då skyddar jag den stora skärmen på en gång! Blir så repig när man slänger ner den med nycklar och annat i väskan. Sen kan man ta bort remmen och bara använda den, så det låter ju bra! Självklart rosa, måste göra min mobil lite flickigare ;) Hoppas den kommer snart så jag kan dra bort skyddsplasten...





En av favoriterna...

Tell me this night is over


Maybe you all would consider it a joke
If I say that I hate myself
But now and then
When I look into the mirror
All I see is a big mistake
-And wouldn't you
Well, I just wanna be fun
Just wanna be the one
Who makes you smile
Well, I just wanna believe
That I could be something to someone





Seg & bus...

Jag undrar när man ska komma tillbaka till sin vanliga dygnsrutin, jag känner mig väldigt trött hela tiden fortfarande! Eller snarare seg. Är uppe halva nätterna fortfarande, så det kanske inte är så konstigt... Jag är ju faktiskt ledig en hel vecka ;)
Nu är jag iaf hos mamma och leker med valpen. Har varit här nästan hela dagen så jag har inte haft tid att skriva, har inte direkt nått att säga heller! Eller jo, det var väääldigt gott med en hemmalagad middag! Kommer inte ens ihåg när jag åt det sist, haha!
Nu ska jag busa lite till innan mormor & morfar kommer, jag tänkte lifta med dom tillbaka till stan!

The End...

Jag hatar att ha festivalbandet på i tre dagar, men samtidigt känns det så tomt att klippa bort det. Är alltid så lång tid till nästa gång! Dom river allt så himla snabbt nere på stan också, så det känns som det aldrig har varit nått här. Naturligtvis så började det regna också igår, vilken härlig avslutning...

Bjuder på en otroligt het bild på mig och Sandra från igår ;)




Dag 2...

Tiden går verkligen fort nu, känns sjukt att det är sista GF-kvällen redan, sen är det ett år tills nästa gång! Igår började vi med att kika på Mando diao. Deras nya låtar har jag noll koll på, men dom gamla godningarna är iaf kul att höra! Sen gick vi till ett öltält och satte oss där med en varsin cider i väntan på The Ark. På väg till baren träffade jag gamla J (ni som  har läst ett tag borde veta vem det är, fanns en J innan nuvarande J) så han började prata lite. Inte så ofta vi gör det, vi stöter typ aldrig ihop med varann i den här stan. Det är alltid kul med en lten uppdatering :)
Anyway, sen blev det dags för Arks enda sommarspelning. Det finns inget band som är bättre än dom live, jag älskar att se dom. Dom har varit här fem av sex år så det är nästan en tradition. Såg att dom fick fyra plus av Aftonbladet också!
Dom spelade så länge så när det var slut skulle området snart stänga. Jag och Sandra besökte en bänk för att vila våra trötta fötter innan dom andra kom, sen gick vi hem. Eller syrran träffade efterfestkillarna igen så hon följde inte med. Jag blev efterlyst av samma två killar som kvällen innan, haha! Ena fick tydligen mitt nummer av syrran också så han ringde flera gånger, fast jag missade det. Jag vet inte hur dom hade tänkt lösa det praktiska, jag är en tjej och dom är två killar! Spännande ;) Fast som sagt hade jag redan gått hem så jag stannade snällt där jag var. Känner mig lite svårflirtad! Nu börjar det snart bli dags att göra sig klar igen. Kallt som attan är det ute också, typiskt!





Bild: Aftonbladet

Hemma...

Ajaj, mina fötter...

Hold on, be strong...

När det var Eurovision så fattade jag inte grejen med Norges bidrag alls, jag tyckte att den var ganska trist. Sen får jag en ny favoritlåt på radion som heter Hold on, be strong. Sen får jag kopplingen att det är Norges låt. Varför har jag inte gillat den innan, den är ju svinbra!






Dag 1...

Kvällen artade sig ganska bra igår! Gick ner till min bror och hans kompis som satt i ett tält vid stora scenen och drack cider. När syrran hade kollat klart på Hardcore superstar så gjorde även hon oss sällskap i tältet. Bror och hans kompis beställde cider på löpande band, mycket trevligt, haha! Jag utökade min lista till syskons förlovade kompisar, dom har inte heller några förväntningar! Dock råkade jag spilla ner både honom, mig och en annan kille brevid, jag ska sluta gestikulera så mycket med mina händer tror jag! Blev allmänt mobbad för det resten av kvällen. Under tiden så spelade Uggla, så vi satt och sjöng med i alla gamla godingar under tiden. Sen råkade det bli så att vi följde med ett killgäng hem, samma gäng som killen jag spillde på, haha! Fast jag är lika oskyldig som vanligt, jag spenderade mina timmar där med att spela tv-spel och bli nerspilld med öl! Ena killen sa till min syster att jag var väldigt söt, och den andra frågade om jag ville stanna och pussas, haha! Herregud, fulla killar ;) Jag gick snällt hem och la mig i min egna säng istället! Jag har ingen lust att strula runt, jag har inte ens tittat på nån annan sen jag träffade J.
Nu ska jag börja skrubba mig för dag 2, ikväll står det världens bästa The Ark på schemat! Tänkte bjuda på en lite seriösare bild från igår, det är lite dåligt med såna! :)




She's got the look...

Jaha, nu hamnade jag här igen. Dåligt. Jag var på förfesten men kom på att jag glömde mitt leg hemma. Mer dåligt. Så nu har jag knatat heeeela lååånga backen hem igen för att hämta det. Syrran ska ändå se hardcore superstar så jag passade på att gå när jag ändå inte hade nått vettigt för mig! Frågade min bror om han har nån snygg kompis som kan göra mig full under tiden. Fast jag brukar inte ta emot drinkar från okända, det är bara mina systrars pojkvänner som får skämma bort mig. Dom behöver man inte ligga med efteråt, haha! Det var ett skämt, innan påhoppen kommer ;) Äsch, jag tror att jag går ner igen nu så får min bror bjuda mig istället! Tänkte bjuda på min kvällslook först bara, 100% plutiga läppar av lip-plumpern! ;)




Första kvällen...

Jaha. Så ska man börja göra sig klar för Gatufesten. Jag har inte ens fått upp lusten än. Just nu känner jag mig bara svettig och äcklig efter jobbet, sen känns kvällen bara besvärlig. Vilken partypingla, haha! Men det blir skillnad imorrn och på lördag när Sandra ska gå, dom dagarna ser jag framemot. Ikväll vet jag inte ens vad jag ska göra där nere! Well, well, jag ska väl börja nånstans...

Fräsiga skor...

Jag älskar ordet fräsig! Även ord som flamma och fjälla. Sånt som gamla människor använder när dom ska beskriva nått läckert, haha! Det var inte poängen, så tillbaka till skorna. Hittade ett par skor på DNA, kanske liiite för knalliga för min smak egentligen, men dom är ju döläcker! Sen gillar jag verkligen peeptoe! ;)




Mirra...

Åh, sötnosen som jag inte kan sluta ta på. Ni vet hur man ibland väcker bebisar för att man vill hålla på med dom fast man inte får? Man håller fast vid att bebisen redan var vaken innan man tog upp den, haha! Så är jag med valpen. Helst vill jag ta på henne sitt rosa koppel och stoppa ner henne i min weekendbag och ta henne med mig!




Foto: Evelina


Presenter till mig själv...

Ett jättefint underklädes/sov-linne. Kanske inte det plagget som fyller mest funktion här i världen, haha! Sen köpte jag en liten väska på jobbet till Gatufesten så jag slipper bära omkring på en. Skönare att den bara hänger där!





Bättre sent än aldrig...

Här är presenten jag fick av Sandra (första bilden)! Tvålpumpen köpte jag själv, det måste ju matcha, haha! Jag har spanat in båda sakerna länge nu så jag passade på att utnyttja tillfället! Duschkorgen har jag faktiskt velat ha enda sen jag och Sandra var i sthlm ifjol, så det var på tiden :)





Puppy...

Blev inga bilder igår, jag hade viktigare saker för mig! Spännande va? Haha skojar bara, jag åkte till mamma direkt efter jobbet för att hälsa på valpen, sen blev jag kvar över natten. Den är som ni kanske förstår hemma nu, och det är världens sötaste hund! Jag har eventuellt fått nån bild där man ser hur hon ser ut som jag kan visa sen. Hon ligger liksom aldrig still, så det är lite svårt! Sen biter hon i allt som kommer i närheten, hon ser ut som en guldfisk, haha!

Bra man...

Kom en en tjej förut som fastnade för en skinnväska på rean, men hon väntade på sin man så han fick bestämma! Så kommer han in, hon säger:


-Den här var väl käck, den kostar 500!

-Men ta den då, det kan det vara värt för en trevlig fru!

Han tar fram plånboken, ska betala. Hon ser en strandväska vid disken.

-Den här var också fin!!

-Men ta den på en gång också då!


En sån man ska jag ha ;)

Bra dag...

Sällan jag kliver upp tidigt för att sedan få stressa iaf! Jaja, jag tänkte bara slänga iväg ett litet inlägg här. Gårdagen var bra, tack för alla grattis-sms, kommentarer och facebook-inlägg! Ni är för söta :) Jag jobbade ju som sagt hela dagen, så alla timmar försvann nästan där. Jessica kom in och köpte en födelsedagskaka till mig, så vi satt och fikade kladdkaka i vårt lilla kök, mums! Jag har världens bästa arbetskompisar! Nåväl, nästan alla iaf... Sandra var också in och sa grattis och gav mig en present. Ni får se den sen, men jag kan ge en ledtråd; den är rosa! Haha! Jag råkade även köpa en eller två presenter till mig själv också, men det får man faktiskt när man fyller år! Jag visar allt sen, nu ska jag göra mig klar för jobbet! :)

RSS 2.0