Chinos...

Var ju som sagt på jakt efter chinos igår, och jag hittade faktiskt ett par gråa! Lyckan är gjord, haha! Sen blev det ett par svarta som jag är lite mer osäker på, men jag tror att jag ska behålla dom också. Det är inte samma modell, och dom gråa känns bättre. Jag tycker egentligen inte om att ha byxor på mig, det är därför jag oftast springer omkring i klänningar. Chinosen kommer från Cubus.


Jag bjuder på ett väldigt fint fågelperspektiv på bilderna!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Få biobiljetter och presentkort (du väljer själv i vilken affär) helt gratis!! Läs mer här -> http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=49879, men om du trycker på den här länkan får du även 75p att starta med ifall du anmäler dig via länken. annars får du bara 40 poäng Det är väldigt lätt att samla ihop poängen, det räcker med att besöka hemsidor,bli medlem och delta i tävlingar + tipsa andra. Man samlar ihop poängen väldigt snabbt så det tar inte lång tid alls innan man kan beställa hem sina saker :) all info hittar du som sagt här http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=49879, värt att ta en titt iallafall :)!jag är medlem!!!! jag har redan fått 517 poäng på 2 dagar och man kan lita på dem skit bra är det:) man får välja själv vad man vill ha i presentkort, finns en massa affärer man kan välja på. man kan få bio billjetter med .Man beställer sitt presentkort eller biobiljet från http://www.presenttorget.se/ (med sina insamlade poäng, så man får alltså det helt gratis, jag har inte betalat ett enda öre)2008-07-19 @ 18:01:50
URL: http://diinmiin.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Ja partyt var mycket bättre än förra gången =) Åhh jag längtar redan tills nästa gång så man kan beställa ännu mer. Är ju så himla roligt att sitta och diskutera om allt som rör sex och alla leksaker. Nej vi får nog ta ett party till hösten..eller vad sägs??

2008-07-19 @ 22:42:47
Postat av: Evelina

Jag vill oxå ha chinos!

2008-07-20 @ 14:22:17
URL: http://lonken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0