Slappis...

Har slappat och slöat hela dagen, är det semester så är det. Fast egentligen så är jag bara vrång över vädret. Jag har inte glömt vilken fantastisk juli-månad det har varit, men det hjälper inte mig nu. Hur kul är semester utan sol?
Imorgon blir det marknad med mamma, lovade i ett svagt ögonblick att jag skulle hålla henne sällskap i helgen. Det kanske blir kul, jag får se Nanne uppträda iaf :) 


Alltså, aj...

Haha Guuud, min kropp! Så öm överallt, och jag har vita fläckar på kroppen där jag en gång hade skinn. Fasen vad ont det gör att krypa omkring på knäna en hel dag.
Idag åt jag lunch med Sandis hemma hos mig medans jag packade ihop mig för att åka till mamma lite senare. Ni är jag där efter en snabbtur med mamma och Anders på Ikea och Birsta. Jag valde shorts och badshorts till Anders, och tvingade honom att köpa ankelsockar. Jag är helt emot strumpor i sandaler och skor till shorts (NEJ, det är INTE okej, ALDRIG), så vi möttes nånstans på halva vägen, haha! Nu slipper jag iaf se dom fula strumpskaften.
Vad ska man göra med resten av kvällen, tro?


Piece of cake...

Bakade två chokladpajer ikväll som jag tänkte ta med till mamma imorgon. Jag packar mig en väska och åker till skogen (okej, det är faktiskt ett bostadsområde) några dagar och slappar. Förhoppningsvis kanske jag kan få lite färg på mig om solen kommer tillbaka innan semestern är slut. Jag vill hinna med lite dopp och en minigolfrunda eller två.






Som jag trodde...

AJAJAJ!! Mona stackars, gamla knän, haha. Tant är för gammal för att krypa omkring på alla fyra en hel dag. Men kul som tusan är det dock, och jag åker gärna tillaka i sommar. Måste få lite revansch på banorna som vi inte klarade och testa dom som var stängda. Tio stämplar skrapade vi ihop iaf, inte helt fy skam med tanke på att ett enormt killgäng som var där bara fick sex. HA!
Det är ju Boda borg Torpshammar som vi åker till i den här delen av landet. Lite fakta är att det var världens första Boda Borg och öppnade 1995. Själva äventyrshuset är en gammal vårdanstalt för utvecklingsstörda, och det sägs att det spökar för fullt både i äventyrshuset och restaurang/logihuset. Bland annat så är det fönster som envisas med att vara öppna lite här och där, eftersom gamla fröken Blomberg tyckte att det var viktigt att vädra, så barnen fick frisk luft. En svarta damen sägs dom också ha.
Man åker ju ofta klassvis till Boda borg när man är lite yngre, och min klass skulle minsann tälta utanför på gården. Jag var livrädd, haha!






Boda Borg...

Mot Boda borg. Haha, jag har lite smärtångest just nu!

Städning på schemat...

Jag tänkte utnyttja detta sugande semesterväder till att städa min minimala lägenhet från grunden. Jag vill faktiskt ha det semesterfint hemma, så jag slipper få städångest när jag kommer hem. Jag kommer förmodligen att spendera den största delen av min semester hemma hos mamma, och kanske klämma in ett par dagar i stugan om det blir bättre väder. Imorgon ska jag dock börja semesteräventyren med Boda Borg. Haha, jag kommer att vara blåslagen när jag kommer hem, men fasen vad kul det ska bli!


Law abiding citizen...

Den har jag kikat på ikväll. Nästan så att den kändes för obehaglig för att se ensam, men det gick ganska bra ändå. Det är ju ingen skräckfilm, utan man blir mer illa till mods bara.
Handlar om en man (Gerry Butler) som får sin fru våldtagen och mördad, och sin dotter mördad i princip framför honom. När rättssystemet inte fugerar som det ska, så tar han saken i egna händer. Mycket, mycket bra!








Semester...

Jag har officiellt semester nu! Min första sommarledighet sen 2006, det är helt fantastiskt! :D

Hello, Kitty...

Jag har en fascination för barnsaker. När jag ser sånt här kan jag inte låta bli att köpa hem det. Behövde faktiskt en ny duschcreme, och den här luktade gott. Ungefär som Bacardi razz, haha!







Utgång igår...

Jag tror att jag nämde det om jag inte minns fel, men vi hade en liten jobbfest igår. Jag föredrar att gå ut på lördagar, men det funkar med en fredag ibland också. Vi var iaf hemma hos Julia innan vi drog ner till krogen vid tolvsnåret.
Idag ble det jobb som vanligt, och sen film. Kikade på Remember me med Robert Pattinson. Den var som jag trodde, en helt okej film. Gillar inte slutet, dock.

Nä fy, nu måste jag sova, är helt slut sen inatt!





Spansk filmposter ;)


Powerwalk...

Jag var ute och promenerade i spåret förut ikväll. Det känns riktigt bra att traska på några kvällar i veckan. Ibland blir jag även sugen på att springa men det kommer nog aldrig att hända, haha! Vädret var väldigt kvavt i början, men sen vet jag inte vad som hände. Det blev typ storm i skogen! Det låter minsann som att det regnar lite ute fortfarande, vädergudarna behöver nog lätta på trycket lite.
Sen jag kom hem har jag städat och donat lite, för imorgon ska vi ha en liten personalfest med dom nya efter jobbet. Vill inte komma hem till tredje världskriget mitt i natten när jag ska jobba på lördag. Tre jobbpass kvar!


Lunch...

Hade ett nytt pris att plocka ut från en annan säljtävling som jag vann, så idag blev det lunch på stan. Tacotallrik på Charm fick det bli. Tyckte att det var bäst att passa på innan jag går på semester, för då glöms det bara bort. Tänk, om tre dagar är jag fri i tre veckor, åh som jag längtar!




En förtjusande man...

Fick resten av mina böcker igår, bla En förtjusande man. Det blir nog en utmaning även för en bokmal som mig, för den har över 700 sidor.






Nyhet...

Lite nyheter i butiken. Dom är så seg på att skicka ut varorna den här sommaren, men den här lilla gobiten kom iaf idag. Jag undrar om mina Ecco-ballerinas behöver kompisar...





Nya H&M...

..katalogen har nog dykt upp hos dom flesta. Frågan är bara om jag vågar öppna den, det brkar bli dyrt.


Stadsvandring...

Jag fick med mig Julia på en promenad genom stan efter jobbet idag. Det blev som en liten stadsvandring, eftersom vi gick överallt där man inte brukar gå. Som jag har skrivit tidigare, så är det lätt att glömma vilken fin stad jag bor i. Det finns självklart mindre fina delar av stan också, som på alla andra ställen. Det blev bland annat en sväng förbi Mittuniversitetet och nya Himlabadet.










Sex dagar...

Inklusive denna tills semestern. Åh, som jag längtar...

Härlig söndag...

Fortfarande varmt och skönt, vad är det som har hänt? Jag kan inte minnas när vi hade så här många, fina dagar senast. Dock blir jag lite nervös att det dåliga vädret ska komma som ett brev på posten när jag får semester. Sju dagar och sex arbetsdagar kvar...
Åkte hem till mamma för middag efter jobbet, så nu är jag i Essvik. Blir nog kvar här tills imorrnbitti, så jag slipper ta bussen hem. Nu ska jag vara social!


Chokladmask...

Jag har spenderat kvällen med choklad i hela ansiktet. Ja, en riktig ansiktsmask, inte utsmetat chokladkaka. Fast så kan man också hitta mig ibland ;)
Jag och min mask har legat och fnittrat till Shopaholicboken i ett par timmar. Var tvungen att lugna ner mig med läsningen, för snart är den utläst. Har även kikat lite mer på resor, spännande!
Nu ska jag nog knyta mig för kvällen, jobbet kallar imorrn. Visserligen börjar jag ganska sent, men ändå... Godnatt.


Guess what...

VI BÖRJADE KIKA PÅ THAILANDSRESOR IDAG!!!!! Åh, som jag längtar... Datumet är inte 100% bestämt, men det blir i januari, så vi hinner komma tillbaka till jobbet lagomt tills alla vårvaror dyker upp. Nu återstår bara problemet att både jag och Jessica ska få ledigt samdigt i en månad. Wish me luck!

 

 


Presentdags igen...

Fick min present av Sandra idag när vi var på kvällspromenad. En rosa, fin diskmedelspump från Rummet som jag har önskat mig länge. I löv it! TACK SANDRA!!!! :)





Fredagsfika...

På jobbet. Min favorit ;)






John Blund kom visst...

...på besök. Känns som att nån klappade till mig i huvudet, för pang sa det bara och nu gäspar jag 50 gånger i minuten. Ska lägga mig i tid idag, så jag hinner läsa ett par raden. Sover lite extra gott i mina nytvättade sängkläder. Nu rullar den sista 1½ veckan på innan semestern!


Det doftar rosor av soporna...

Rosa soppåsar som doftar rosor är inte helt fy skam. Vad gör man inte för att muntra upp det tråkiga vardagen!? Det är ungefär lika nödvändigt som doftkulor i dammsugaren, men det är kul ;)







Nytt diadem...

Hittade ett sött diedem på H&M häromdagen. Jag vet inte hur mycket håraccessoarer jag har som aldrig blir använda, men jag ska försöka bättra mig.







Stackars blommor...

Ett par veckor med varmt väder har tagit musten ur mina rosor. Igen! Jag var tvungen att bita i det sura äpplet och klippa bort dom vissna rosorna (det vill säga alla blommor på fyra av fem rosplantor), och förhoppningsvis växer dom ut igen så småningom. Dom får vila upp sig i min dusch tills vidare.
Vet ni förresten att man kan odla rosplantor från en snittros? Det betyder att om man får en ros vid ett speciellt tillfälle från sin älskling (eller någon annan för den delen), så kan man få en hel krukblomma till slut. Då har man minnet kvar utan att den vissnar! Bra va? :)








Minst sagt svettigt idag...

Jag brukar inte vara stolt över min svett, haha, men idag bildade det fina små droppar när jag solade. Det var stekhett ;)




Soool...

Har suttit ute i solen idag (svårt att inte kisa i solen, haha), och nu är det dags för tvättstuga!






Bokmani...

Jag önskar att jag inte hade pocketmani och att jag hade börjat läsa alla serier på engelska. Jag klarar inte av att vänta på varenda bok tills den dyker upp i pocketformat. Jag gillar verkligen inte inbundna klumpböcker, och dessutom är dom dyr. Sen vill jag gärna ha samma format på alla böcker i samma serier. Nu är jag iaf En shopaholic i väntans tider på väg, som jag skrev igår, men det finns ännu en nyare på engelska. Jag kan ju gissa hur lång tid det tar innan jag får läsa den när den inte ens är översatt än. Väntar också med spänning på Sophie Kinsellas fristående böcker Mitt nya jag & Flickan från tjugotalet. Den tredje boken om Babbeldrottningen finns också bara på engelska. Må dom bli pocket snart! ;)
I denna beställning får Människohamn av John Ajvide Lindquist och En förtjusande man av Marian Keyes också följa med. Jag har mina förtjusande favoritförfattare som jag måste köpa allt av.


Lugg...

Nu blev jag sugen på lugg igen. Dessa stora problem...







Ny bok...

Har haft den på pocketbevakning ett tag, och nu har den kommit till Bokus. Skyndade mig att klicka hem den, så nu väntar mer Shopaholic-läsning.






Värme...

Jag hoppas att dagens värmebölja stannar kvar på kvällskvisten, så man kanske hinner med ett dopp. Det är minst sagt svettigt på jobbet med lager som ska dras, och höstvaror som ska packas upp. Solen lyser in på våra bakre delar (lagret, inte stjärten) under hela dagen, så de är nästan bastuvarning. Synd att man inte kan gå naken ;)


Det blev åska istället för bilder igår...


Det är över nu...

GF är över för i år, så snart återgår allt till det normala. Slänger in lite bilder senare, men nu ska jag äta en tidigt middag hemma hos mamma med lite syskon och syskonbarn.







Varmt...

Igår var det nästan 30 grader varmt inne på jobbet, så jag börjar förstå vart jag får min dagliga huvudvärk ifrån. får den bara på jobbet. Solen steker även ute och kunderna är alldeles röda när dom tittar in i butiken. Önskar att jag kunde få vara ute i solen också.
GF igår var helt okej, men det kändes som att kvällen bara rann iväg. Måste bli bättre på att komma ner i tid, så man hinner med nånting. Ikväll ska jag minsann stå och trycka till The Ark, som jag älskar. Världens bästa Ola Salo :)


Dag 2...

Fixar lite tacos nu med syrran innan det är dags att gå ner på stan. Ikväll är det Europe och Kent som är dom stora banden, så vi får väl se om vi tittar på dom. Lyssna är iaf svårt att undvika ;)







Sorry...

Gatufesten har kommit till stan, och det tillsammans med att jag jobbar nästan varje dag gör bloggen lidande. Klämmen in nått inlägg nånstans där emellan när jag hinner :)


REA...

Idag startade rean i våra butiker. Gud. Vilket. Jobb. Det är inte lätt att bygga om så att det ser okej ut med så blandade modeller, och vilken tid det tar! Får fortsätta det som inte hanns med idag imorgon om jag tar mig ur sängen, haha.


Trassel...

Jag vet inte vad jag gör när jag sover, för när jag vaknar ser jag ut som ett troll. Min morgonfrisyr är inte att leka med.




När du får oväntat besök...

Låg och halvslumrande till näst sista avsnittet av Ghost whisperer igår, när det plötsligt blev en väldigt liv utanför dörren. Det var minsann besök ifrån syster och styvpappa på mcn. "Mamma sa att du har bakat" lät det, haha. Jag måste försöka hinna åka en sväng i sommar jag med.







What's for dinner today...

Det står minsann en tacospaj i min ugn, ska bli väldigt smarrigt. Hoppas jag iaf, har aldrig gjort nån tidigare.







Haha...

Jag kom unda baket med ett bränt finger och en skuren handled. Jag slant med handleden över en kniv i diskstället. Vad är oddsen?


Vilken dag, hörrni...

Helt fantastisk dag har det varit idag. Strålande sol och stekande värme. Satt vid ån och åt lunch idag, och man fick färg på den lilla stunden. Kändes som at vara på stranden med alla båtar, fåglar och vattenljud. Idag är en sån dag som man verkligen önskar att man vore ledig.
Jaja, skitsamma. Nu är jag iaf hemma med mat på spisen och paj i ugnen. Enda dagen innan Gatufesten som jag har tid att göra matlådor och städa undan eftersom jag jobbar hela veckan. Eller jag är ledig på torsdag, men då ska det planeras in något med mamsen och syrran!


Och vinnaren är...

Jag vann en säljtävling på jobbet förra veckan, och priset blev ett presentkort på Kicks. Undra vad jag ska köpa mig :)







Piece of pie...

Bakade en chokladpaj igår som jag tog med till jobbet. Jag säger bara mmmmmmmm vad god den blev! Nu ör jag på väg att slänga ihop en kolapaj också. Jag kan snart öppna mitt egna lilla café, haha.







Baka baka liten kaka...

Blev lite bak ikväll igen, tigerkaksbrownie.






Presenter...








Lite ångest...

Jag har redan lite jobbångest, är så sjukt trött. Tror att jag känner av bionatten mer nu än igår. Eller så var jag allmänt födelsedagsspeedad, haha! Nu ska jag iaf traska iväg till jobbet, hörs sen!

RSS 2.0