Som en shoppingtur...

Jag var uppe och rotade i mina kartonger på vinden i förrgår, jag försöker hitta en svart klänning till morfars begravning. Det låg en hel del annat där uppe också, det var nästan som att ta en shoppingtur! 
Jag har lagt dit en massa saker som jag aldrig trodde att jag skulle komma i igen, men nu gör jag äntligen det. Ibland lönar det sig att spara ;-)





Sommarkläder...

Det känns bra att man kommer på att man behöver sommarkläder i slutet av juli! Men å andra sidan var vi ju inte bortskämda med värmeböljor innan heller. 
H&M är bra, två klänningar fick det bli förra veckan, och den mörka har jag typ bott i under helgen!





Feeling hot hot hot...

Efter att ha spenderat veckoslutet i stugan och början av denna vecka hos mamma, så var det skönt att få komma hem och sova i min egna säng. Men det var snudd på olidligt varmt inne när alla fönster har varit stängda så länge!





Kämpa på...

Jag vet att det är såå dåligt, men varje sommar ligger jag där igen och kämpar för den perfekta brännan! Det är ju skamligt att man är så ytlig när man verkligen vet hur farligt det kan vara. Det känns iaf lite bättre att jag är utrustad med en ganska mörk hy, och kan räkna gångerna jag bränt mig på en hand. Spf är också alltid på för lite extra skydd!
Det var vår mor som alltid låg och pressade med sin hawaiian tropic-olja när vi var små, och äpplet faller inte långt från trädet ;-)






Bröllopet...











Bröllopslook...




Jag skulle bo i min klänning om jag kunde! Jag älskar den!

Helg i stugan...

Jag och Evie har spenderat helgen i pappas stuga utanför Bergsjö, då det var dags för Therese och Jespers bröllop. Jag tycker att det är riktigt mysigt att vara på landet, men jag måste väl erkänna att jag har lite svårt att vara utan vissa bekvämligheter ;-)









Det är över...

Morfar gick bort kvällen den 22a efter flera dagars kämpande på sjukhuset. Det var oundvikligt och väntat, så för han skull var det skönt att han fick somna in till slut. Jag hoppas och tror att han vet att alla var där och vakade över honom in i det sista <3


Stiliga morfar i flottan.

Bad i Lucksta...

Det blev bad igår också med syskonen. Det finns en badplats precis bredvid karros hus, så brorsan kom och hämtade mig så jag kunde följa med. Dom är bra snälla dom där syskonen :-) Sen plockade vi upp resten av hans familj innan vi drog iväg. Det var så roligt att se Eskil plaska på, han är helt galen i att bada! Karro får det lite svettigare dock eftersom hon är den som får jaga honom ;-)






Sunshine...



Strandhäng...

Jag inviger stranden med Jessica idag och rensar lite tankar. Så härligt att få en normal dag mitt i eländet. 





Morfar...

Det är så konstigt hur det kan bli. Onsdagkväll sitter jag och har det trevligt på en uteservering, torsdagmorgon blir jag väckt av telefonen som ringer och jag får höra att morfar ligger döende på sjukhuset. Så dom sista tre dagarna har hela familjen spenderat på sjukhuset för att vaka och vara med morfar till slutet. Idag blir det en sväng dit igen. 
Det var inte riktigt såhär jag hade planerat att fira in min semester, men det visar ju bara hur lite man egentligen kan planera. 










Sundsvall bjuder...

Igår var det Sundsvall bjuder på torget, så det blev lite av en utekväll faktiskt. Sandra fyllde år, så det passade extra bra! Dock missade vi hela grejen, men vi var nöjd med uteserveringen ändå, haha! 
Idag blev det också en AW, som jag precis kom hem ifrån! Dock inte med jobbet, utan en salig blandning :-) Två pass kvar innan semestern, dock börjar jag med en ledig dag imorrn, tjoho!




Igår :-)

Familjemys...

Idag har jag haft en toppendag! Trots en extremt tidig morgon med ösregn, så blev det så bra. Efter jobbet åkte jag med mamma, Anders och Evie in till stan där vi gick till Torget och åt yoghurtglass på uteserveringen då solen hade kommit fram igen. Dom hade aldrig testat förut, så jag måste ju vidga deras vyer, haha ;-) Evie har ju varit i USA också så vi hade inte setts på länge nu! Jag fick presenter från Victoria's secret av henne som doftar ljuvligt också :-)








Från fredagen...

Jag älskar klänningen, gammal trasa från ett par säsonger tillbaka :-)


Torgets uteservering :-)

Fånga solen...

Igår hanns det med en gnutta solande mellan moldiset, men senare på dagen så öppnade himlen sig. Jisses vad det regnade loss ett tag! 

I lördags blev det också utgång, så det var otroligt skönt att få vara ledig en söndag efter. Det är jag inte bortskämd med, utan jag brukar få åka och jobba när dom andra latar sig hemma ;-) Men en ledig söndag till, sen går jag äntligen på semester! 




En rutinerad solare använder en solcreme som man blir snabbare brun av, har en solkudde och dessutom matchande badlakan ;-)

Dags för AW...




Underbara sol...

Jag älskar dig, solen! 





Solenergi...

Fantastiskt väder ute, och jag jobbar och jobbar! Imorrn är jag ledig så då får jag förhoppningsvis pressa lite och komma ikapp med brännan. Jag satt iaf ute på lunchen idag för att försöka få lite  färg på benen och solenergi. Dom sista två veckorna har verkligen dränerat mig och jag är så trött. Men 1 1/2 vecka kvar sen semester ;-)




Fin utsikt ;-)

Jag hjärta leo...

Jag har velat ha ett par mörkare sneakers ett bra tag nu, och igår sprang jag på dessa! Leopard och rosa, kan det bli bättre? ;-)





Söndagspromenad...

Det blev en kvällsprommis med Sandra ikväll i solen efter jag hade jobbat. Väldigt skönt att äntligen få njuta av lite sol även om det bara var kvällssol ;-)





Helgen...

Sämsta bloggerskan i stada! Det har varit sjukt mycket den här veckan, har inte hunnit med mig själv ens. 
 
I helgen har det varit dubbel utgång, då det har varit hamnyran i stan. En väldigt rolig helg med många fina vänner, och en del synder. Sånt som hör till ibland ;-)







Presenter...

Jag fick ett otroligt fint brickbord av mina syskon i present! Det bästa är att jag senast ett par dagar innan kollade på det i butik, för jag har velat ha det i flera månader :-D
Sen fick jag även presentkort av min bror & Lotta på ikea så jag kunde köpa vitrindörrarna till mina bokhyllor. Otålig som jag är så gick jag och köpte dom idag, men fick nästan panik innan jag kom hem för det var så tungt att bära på, haha! Så jäkla osmidigt att släpa på bussen ;-) Men bra blev det!







Olearys...

I torsdags bjöd Jessica ut mig på födelsedagsmiddag på olearys. Vi testade pulled pork burgare och det var riktigt gott! :-)
I söndags åt jag pizza med pappa och Marie också, så det har verkligen blivit många dagars firande. Jag klagar inte ;-)





RSS 2.0