Ett sätt att fördriva tiden...

En del bakning har det blivit på sistone, ett perfekt tidsfördriv som är så mycket roligare när man inte gör det pga tvång :-)
Testade att baka cheddarbröd häromdagen och igår blev det silviakaka och toscakaka. Två personliga favoriter som jag inte ätit på länge!


Resultatet...

Jag vet inte om klistret var dåligt eller om det var fästet på geléns fel, men det var INTE lätt att få till detta. Dom stack upp åt alla håll och kanter, så det var jättesvårt att täcka dom med gelé. När jag filade så försvann det som stack ut, men det gjorde även att mönstret försvann lite på några ställen. Jaja, bättre lycka nästa gång ;-)


Hålen som aldrig växer igen...

Förra veckan slog det mig helt plötsligt att jag skulle kolla om mitt andra hål i örat fortfarande fanns kvar eller om det växt ihop. Jag kommer inte ens ihåg när jag använde det senast, har tyckt att mer än två hål i öronen på kroppen har känts överflödigt. Jag tog ju ut min navelpiercing för flera år sedan också! 
Men det fanns iaf kvar och sen dess har jag låtit ett minimalt örhänge sitta där, tyckte att det var lite fint helt plötsligt :-)
AW...


  
Igår hade hela köpcentrumet after work på restaurang APA i stan. Jag ska villigt erkänna att jag bad min kollega att fota hennes istället då min mat alltid ser ut som en barntallrik. Mycket mindre aptitlig med andra ord. Jag skämtade lite med personalen om att jag var som ett barn i maten, och när jag frågade om jag kunde få lite vanlig ketchup (istället för alla deras specialgjorda tillbehör som syns på bilden) så fick jag svaret: ja, men heliumballongerna är slut! Haha, älskar sköna människor :-) Dom har även stripes med parmesan som krydda och dom är fantastiska måste jag säga! Burgaren var också god så klart, men det är inte en jättekul maträtt för mig då jag inte äter tillbehör och dressingar och sånt. Blir liksom lite halvtorrt och tråkigt då!

Nästa nageldesign...

Sen jag såg dessa stickers när depend la ut den här bilden för ett par veckor sen på instagram, så har jag jagat dom. Utan lycka däremot, tycker att det är riktigt taskigt utbud på just nageltillbehör och dekorationer i denna stad. Men till min glädje så hittade jag dom på nätet istället, så nu ska dom väl dyka upp till veckan :-)
Tror jag kör min ljusrosa gelé under, det borde ju bli vårfräscht!
Ny nageldesign...


Innan hade jag ljusrosa med lite stenar.Jag har alltså börjat att göra mina egna gelénaglar, och har hunnit med två designer. Fasen vad pillrigt, och sjukt lång tid tar det, speciellt om dom ska förlängas också! Det är inget jag kommer göra på andra, utan endast för att jag vill ha fina naglar som håller längre än nagellack. Jag känner mig inte bekväm med min okunskap när det gäller andras händer, och det tar alldeles för lång tid. Dock ville mamma prova, och på henne kände jag mig bekväm att testa, hon måste ju tycka om mig även om det inte blir perfekt ;-)
Hon ville ha fransk manikyr med stenar, och betydligt längre naglar än jag själv är van vid! Jag föredrar lite kortare, men hon måste ju få bestämma själv :-)
Kom...
Söndag...


Efter två extrapass och fyra öppningar i rad, så har jag varit helt slut i helgen. Nattklubben som jag bor på har haft extraöppet och jag har bakat tårta kl 00 på natten. Jag föredrar egentligen att öppna och komma hem tidigt, men jsg är inte van med tidiga morgnar och när jag dessutom inte får sova tillräckligt så blir det äppelmos i huvudet! Jag behöver minst åtta timmars sömn för att känna mig som folk, haha!

Idag när jag kom hem så varvade jag ner med en tidning och en pedikyr framför The bachelor. Fastnar varje säsong, helt jäkla hopplöst ;-)

Två jobbdagar kvar innan ledighet, men nu vankas kvällspass med sovmorgnar!

RSS 2.0