Piece of pie...

Jag har slängt ihop ett par tacopajer idag. Lite drygt att göra pajskalen själv, eftersom det skulle gå så mycket snabbare annars. Tur att det är väldigt oavancerat iaf. In i frysen så slipper jag laga mat ett par dagar till. Så sjukt tråkigt.



Update: Kom på att jag kan lägga ut ett bra basrecept på pajen.


Pajskal

3dl mjöl
150 gr mjukt smör 
2-3 msk vatten
0,5 tsk salt (Man kan ta lite socker istället om man ska använda pajskalet till bakverk)


Måtten behöver inte vara exakt, den fungerar bra ändå.
Ställ i kylen för att kallna en stund, antingen i formen eller som degklump.
Stick lite små lufthål i bottnen innan den gräddas,
Grädda ca 10 min på 200 grader. Ska den gräddas igen med fyllningen i,
så kan man korta ner tiden lite så att det inte blir för torrt.



Fyllning

Mitt egna basrecept på fyllningen är:

köttfärs
tacokrydda
creme fraiche

Sen är det bara att slänga i det man själv vill, krämigt och gott! Glöm inte att slänga på lite riven ost, mums!

Voila, en färdig tacopaj ;-)


Vad göra...

Vad gör en vanlig människa när den har kollar färdig på The secret life of the american teenager. Gud, vilken titel, tar en evighet att säga och skriva. Vad sägs om TSLOTAT? Nu blev det ju lite jobbigt att jag måste vänta en vecka mellan varje avsnitt, men det är iaf bättre än att vänta på hela säsongen på tv. Vilken serie ska jag sätta tändena i nu då? Valmöjligheterna är oändliga...


Burr...

Jag och Sandra har nyss varit på en långpromenad kors och tvärs över området. Fy vad kallt det blev när solen försvann, gick liksom inte att få upp någon värme fast vi gick snabbt. När ska det bli sommar, när?
Annars så har jag varit på en mässa idag och plockat upp Mittuniversitetets katalog. När ska man ta steget, det är frågan. Ska bläddra igenom den nån kväll, men jag tror inte att det blir aktuellt till hösten.

Nu ska jag fortsätta mitt The secret life of the american teenager-maraton som jag har haft resten av dagen. Säsong 3 fick en intressant vändning :)


Nytt i skåpen...

Igår följde jag med mamma och hennes kompis till DS i Kramfors. Köpte faktiskt med mig lite smått och gott hem, det var så stort där.
Jag är nog mest nöjd över tallrikarna, skålarna och ljuslyktorna som ska agera glas (typ glassbägare/milkshake) hemma hos mig. jag tycker allt är superfint! Synd bara att jag kraschade mina äggkoppar när jag skulle få plats med det nya i skåpet.






Skönt...

Fick mail igår:


"Tänkte bara säga att jag fick mail från personalavdelningen idag och de sa att du fått jättehöga poäng på service F-testet :-)"



Behöver jag säga att det var en lättnad? Det där testet gjorde mig faktiskt nervös, haha!

That's my brother...

Min fina, snälla bror är en riktig toppenkille! Det var han som skickade sms efter min bilolycka och skrev att jag inte får skrämmas sådär, det var han som betalade mina tågbiljetter tof Arlanda, det var han som sa att han skulle bryta armen av en kille i Sydney om han inte slutade vara så snuskig mot oss systrar. Det var han som installerade min dator, det var han som fixade den när den var trasig, det var han som köpte ut min Iphone och kom in på mitt jobb bara för att jag skulle få den snabbt. Det är han som bjuder mamma & Anders på söndagstacos eller Bite line-pizza och alltid säger att jag ska följa med, även om jag är dunderförkyld. Sån är han, min storebror. 

Idag fick han minsann Veckans klapp i Sundsvalls tidning :)





När vi ändå är inne på träningskläder...

Jag uppdaterade mig egen garderob med en ny sport-bh och två träningslinnen, i fredags. Fastnade för dom här två, helt utan att tänka på att dom matchar mina skor perfekt, haha. Det rosa är mer ceriserosa med lite mönster, i verkligheten. Ni får verkligen ursäkta dom kassa bilderna som jag lägger upp nu för tiden, men jag har blivit för bekväm för kameran. Använder bara iphonen, och skalet stör blixten så jag får fota utan. Därför det blir kass kvalité, annars är kameran väldigt bra.







Längtar tills imorgon...

Nu är all träningsvärk borta, så jag längtar tills jag kommer till gymmet imorgon och får träna lite. Det har slunkit ner väldigt mycket onyttigt i helgen. Träningsvärken är också helt borta sen några dagar tillbaka, så nu är det dags för lite ny. MRL blir det, skönt att träna vid middagstid så man har kvällen kvar efteråt.
Jag ska träffa Sandra också, som har varit i sthlm i tre månader. Lunch, gymkort och nya träningskläder till henne står på schemat :)


Party med Milf-Mickis...

Det är väldigt trist att en utekväll alltid leder till en förstörd dagen efter, haha. Man måste absolut inte vara bakis, men jag blir iaf seg när jag lägger mig kl 5 på morgonen. Sen känner jag mig allmänt ofräsch också, inte fullt prioriterat att reda ut trassligt hår och och ta bort smink, när jag stapplar in genom dörren.
Vi hade väldigt roligt ute igår, det tror jag nog Mickis håller med om. Vi drack goda, rosa shots, dansade järnet, träffade bekanta... You name it.
Det är lite galet hur krogsystemet egentligen fungerar. Framför oss i kön stod det ett litet gäng som skulle gå in. Det var två vakter vid dörren då. Killen i gänget hade inget leg med sig, så vakterna blånekade dom att komma in. Dom föreläste om hur viktigt det var att visa leg, och bla bla bla. Medans dom fortfarande föreläser så vänder sig ena vakten mot oss och säger "Välkommen in tjejer" och för in oss genom dörren. Utan leg. Nu brukar vi aldrig behöva det i vanliga fall heller, men det var så kul att dom föreläste för killen framför och släppte in oss utan koll. Det syns väl att man är över 18 nu för tiden, men åldersgränsen är ändå 23. Stackars pojk ;)





Boom boom boom...

Jag såg den är videon på min kära, gamla kollega Julias blogg. Jag är bara tvungen att lägga ut den jag med. Det är det roligaste jag har sett på länge! Enjoy ;)




 


Bakar små kakor...

Jag vet att man inte ska göra suffléliknande bakverk om man inte serverar på en gång. Jag struntade i det, för jag tror att dom jag umgås med faktiskt inte bryr sig om en ihopsjunken kaka. Sen tycker jag att det är tråkigt att stöka i köket när man har gäster. 
Dock måste jag säga att dom var väldigt fina när jag tog dom ur ugnen iaf. Jag har gjort dom med mjölkchoklad, därför dom är så ljusa i färgen. Jag serverar detta med vaniljglass, och hoppas att dom smakar bra.





Ärr...

Som vi vet vid det här laget, så är jag ganska klantig och klumpig av mig. Tror att det här kan vara en av dom mest puckade sakerna jag har gjort, faktiskt. När vi var i Thailand så satt jag i sängen och plattade håret. När luggen var färdig la jag plattången i knäet. Hur smart? Hur tänkte jag då? Nu har jag två ärr efter keramikplattorna, så fint, så fint. Kan inte göra annat än skratta åt mig själv ;)




Ursäkta min gåshud, det är kallt hemma ;)


En ny doft...

Jag köpte en ny parfym för ett tag sen. Väldigt ovanligt för mig, jag som är så insnöad på min kära Daisy. Det blev iaf Versace Bright Crystal efter mycket velande. Kanske borde använda den nån gång också, haha.






Biom Train...

Dom omtalade Biom-skorna. Biom är gjorda efter studier på 2500 människors fötter, så dom ska fungera lite som ett "extraskinn" på fötterna, och jobbar efter fötternas funktioner.
Den här modellen ska man både kunna springa och gå i. Man kan även använda dom på gymmet, så dom funkar till i princip allt. Skön som bara den är dom också. Jag ska testa dom lite hemma ett tag och se om jag behåller dom eller inte, jag tycker att dom är för dyra om jag inte trivs. Är även sugen på ett par Reebok Easytone, så vi får se. Dom finns iaf på Ecco för 1350kr om någon är intresserad. Och jo, dom finns i andra färger än rosa, det finns modeller som inte är skinn också.






Veckans bukett...

Mja, nog för att tulpaner är trevligt, men jag älskar rosor.





Utflykt...

Var på en liten utflykt till Hudik igår, men mormor, mamma och Jessica. Vi var in på DS och kollade, brukar ju för det mesta finnas nånting roligt där. Jag köpte lite ramar, men sen fick det vara bra!

Nu ska jag ner på möte, sen blir det en sväng på stan. Ska bland annat köpa Ecco Biom, så jag ka ta hem dom och suga på karamellen. Dom är ju inte jättebilliga, så det svider faktiskt lite. Träningslinnen ska jag också köpa när jag ändå är på g. Efter stan så ska pappa få skjutsa mig till affären så jag kan storhandla. Imorgon blir det party!





Min lite mer udda favorit...

Från Femme Fatale, så klart. Jag älskar den här låten!





He is a hustler
He's no good at all
He is a loser, he’s a bum, bum, bum, bum
He lies, he bluffs
He's unreliable.
He is a sucker with a gun, gun, gun, gun

I know you told me
I should stay away.
I know you said
He’s just a dog astray.
He is a rebel with a tainted heart
And even I know this a'int smart

But mama im in love with a criminal
And this type of love
Isn't rational, it's physical
Mama please don't cry
I will be alright
All reasons inside
I just cant deny
Love the guy

He is a villain of the devil’s law
He is a killer just for fun, fun, fun, fun
That man's a snitch and unpredictable,
He’s got no conscious
He got none, none, none, none

All I know, should let go, but no
'cause he’s a rebel with a tainted heart
And even I know this ain't smart

But mama im in love with a criminal
And this type of love
Isn't rational, it's physical
Mama please don't cry
I will be alright
All reasons inside
I just cant deny
Love the guy

And he's got my name
Tatooed on his arm
His lucky charm,
So I guess its okay
He’s with me

And I hear people talk
Trying to make remarks
Keep us apart
But I don't even hear
I don't care

'Cause mama im in love with a criminal
And this type of love
Isn't rational, it's physical
Mama please don't cry
I will be alright
All reasons inside
I just cant deny
Love the guy


En variant på godis...

Istället för godis så har jag bunkrat upp med Extra drops och Läkerol i olika former. Lägger man allt i en skål, så kan man nästan inbilla sig att det är godis. I vilket fall som helst sä är det väldigt gott, men man kanske inte ska överdriva konsumtionen. Vi vet väl vad det sägs om sockerfria tabletter och tuggummin vid det här laget ;)






Jag känner mig som en klump...

Jag vill helst inte klaga, men aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj vad ont jag har. Haha, ska det kännas såhär efter två kortare promenader, Body pump 1h och promenad 1h direkt efteråt? Jösses, det här kommer bli en jäkla pina innan jag har vant mig. Det är så störande när jag känner att jag verkligen vill träna, men knappt kan röra på mig av träningsvärk. Det värsta är att i ena axeln känns det inte ens som träningsvärk, utan bara som att jag har gjort illa mig. Det går väl över... Har varit på ett Body balance-pass nyss iaf, bara att bita ihop!






Nya träningsbrallor


Mer Britney...

Skivan släpps till helgen, men här kommer mer smakprov från Femme fatale. En av mina favoriter på skivan, älskar att låtarna är så mycket dance. Man måste höja volymen och tänka dansgolv. Jag vill shaka till henne skiva. Ska tillägga att alla låtar på skivan faktiskt inte är så, men det finns inga powerballader.




Who the fuck is Mick Jagger...

T-shirt som jag köpte i Bangkok. Jag gillar den verkligen! ;)





Kommer blåsa bort snart...

Herregud, vad det blåser. Det donkar för fullt, och låter även som att nån knackar på dörren hela tiden. Undrar vad det är som slår? Undrar även om jag har nån dörrkrans kvar efter inatt, jag är för feg för att öppna dörren, haha! Väldigt läskigt med mörk natt och storm.

Jag har pysslat med min dator hela kvällen. Vi hade en seriös fnurra på tråden, men nu är det fixat! Jag råkade installera en massa filer från Open office (allt från bilder till teckensnitt) på skrivbordet, så gissa om den blev trög. Jag har nog startat om datorn 50 gånger idag, då Windows vägrade starta. Har nu roat mig med att sitta och radera 1600 filer på en sjukt trög dator... Nu verkar iaf My precious starta och fungera normalt.


Väskor...

Sällan jag köper väskor nu för tiden, men jag hittade faktiskt tre stycken i Thai. Fastnade för dom här två med spetsdetaljer.





Oh.My.God...

Eh, behöver jag säga att det sjukt svårt att kravla sig ur sängen idag? Fy fan vilken hemsk träningsvärk. Innan passet sa jag även till Jessica att jag gillar träningsvärk, för då känns det att man har gjort något. I take it back... Imorgon blir det MRL (mage, rumpa, lår), får bara hoppas att jag rör mig lite bättre innan dess, haha!

Till något helt annat! Skatteåterbäringen verkar vara ett hett ämne nu, iaf på fejjan. Jag kikade in på min egen deklaration på nätet, är alltid nyfiken på återbetalningen. Jag föddes alldeles för nyfiken för mitt eget bästa, vissa saker ska ju vara spännande. Hur som haver, det såg iaf bra ut. Jag har blivit lite bortskämd med att alltid få tillbaka ganska mycket (i mina ögon), och det har stigit varje år. Hur kan det bli så? Skattepengarna har tex köpt alla mina möbler, och betalat två thailandsbiljetter. Tack ;)


Peppa...

Sitter och peppar mig inför träning ikväll. Body pump blir det, det är mitt favoritpass. Känns som jag kommer ångra det uttalandet ikväll... Känns även som att jag kommer ha svårt att gå imorrn, haha. Minns inte när jag tränade styrka senast, har bara använt min cykel hemma dom senaste månaderna, knappt det. Jag hoppas verkligen att jag kör på den här gången, men jag känner mig väldigt taggad just nu. Jessica skaffar ju med mig, och Sandra ska skaffa kort när hon kommer hem. Alltså får vi pusha varandra!



Fast när jag tänker efter så skulle jag hellre rida, eller nått. Haha.


Färdigt...

Nu är allt på plats, fungerar gör det också. Amazing. Bara fläkten som ska bytas/lackas om, sen ska dom väl renovera lite senare också. Jag har tvingat mamma att slänga allt skit som hon samlar på, hård som sten har jag varit. Hon samlar på sig alldeles för mycket krimskrams, typ gamla keramiksockerkaksformar som hon spikar upp på väggen. You get the picture. Ska hon ha modernt, så får hon hålla sig till det, haha! Tror nästan vi blev lite osams ett tag ;)
Imorgonbitti ska jag träffa en coach, sen blir det ett besök till gymmet. Måste skaffa det där kortet nu!



Vitvaror överallt! Kommer nog bli super nä...

img_1231 (MMS)

Vitvaror överallt! Kommer nog bli super när det är klart. Lite missade mått bara, men det ska väl aldrig vara enkelt? :) ikväll tänkte jag bli bjuden på mat här, och kanske kika på Körslaget?!


Kalas...

Det blev kalas för Isak idag, så jag följde med dit på fika. Snygg tårta, eller hur? Hålen i pannan är där ljusen satt, jag hann inte riktigt med innan dom försvann.
Imorgon ska jag hjälpa mamma och Anders med deras nya vitvaror. Allt ska bytas ut till högblanka, svarta grejor, kommer nog bli superfint!







Grattis på födelsedagen...

Lilla Isak, som fyller hela fyra år idag. Alldeles nyss var han en liten bebis känns det som. Tiden går fort.






Fika, mat, bio...

Jag har nyss gjort ett servicetest på nätet inför jobbet. Fy vad läskigt, hoppas att det gick bra! Jobbigt att inte klara ett test inom sig egen bransch liksom... :)
Anyhow, kvällen har varit fullspäckad, bokstavligen. Jag, Jessica och Mickis möttes upp runt tvåtiden för en fika och lite strosande. Senare mötte vi upp Julia också, för att gå och äta tacos på Biteline. Efter middagen hade vi bokat biljetter till Sanctum, så alla gick och tittade på den. Fy, vad den var otäck! Inte som en skräckfilm, men klaustrofobisk och lite psykiskt jobbig. Vi tyckte iaf att den var riktigt bra! Jag gillar ju 3D också.





Mer...

När vi ändå är inne på böcker, så kom det faktiskt fyra nya i brevlådan idag. Jag älskar nya, färska pocketböcker, det är nog en slags kärlek... Haha.
Nu väntar jag med spänning på säsongsstarten av Grey's Anatomy :)






Seg, segare, segast...

Jag känner mig så seg i huvudet, undra när jag tänkte bli mig själv igen. Tänkte faktiskt skaffa ett nytt gymkort så då kanske jag vaknar till lite. Om inte annat när jag uppdaterar träningsgarderoben, haha!
Ska möta upp Jessica vid femtiden och ta en fika på stan, kanske skulle svänga förbi gymmet på en gång och höra vad dom säger. Skulle gärna sätta tänderna i ett par vit/rosa Ecco Biom till det gymkortet...
Nä, kanske dags att börja göra mig redo och gå ner. Det tar sån tid att gå när det är en massa is överallt! Sen ska jag försöka komma ihåg att hämta ett H&M-paket också, så jag kan skicka tillbaka innehållet.


Sleep tight...

När man vårstädar garderoben hittar man en hel del som man har glömt bort. Jag hittade igen mina, fina nattlinnen som har legat gömda i röran. Det ljusrosa kom jag inte ens ihåg att jag hade. Mycket fint finns det iaf att sova i, och dom här fyra är mina favoriter. Kan ju tillägga att jag gillar tanken på nattlinnen mer än att faktiskt ha dom på mig, haha!




Märks det...

Märks det att jag har vissa favoritförfattare? Haha, jag ser ut som en bokmal med böcker överallt. Fast det är jag nog också iofs. Mina lilla Sophie Kinsella-samling står i fönstret. Både alla fristående och Shopaholicserien. Det fattas en fristående bok, men den är borta med vinden för tillfället. Måste köpa en ny!
Sen är det Marian Keyes-böcker i hyllan. Alla hennes böcker är så jäkla bra, och dom är även fristående. Jag har alla hennes böcker också, tom dom som handlar om Marian, typ Tankar från sängkanten. En liknande författare som också skriver bra är Sheila O'Flanagan.
En annan serie som jag samlar på är Meg Cabots om Babbeldrottningen. Finns än så länge bara två stycken på svenska. Har självklart Twilightsamlingen också.
Sen samlar jag även på alla som John Ajvide Lindqvist skriver. Tex Låt den rätte komma in, den är väl mest känd sen filmen. Han skriver väldigt udda böcker men sjukt bra om man gillar lite creepy stuff. Hmm, Dean R Koontz är faktiskt också en favorit på den fronten, han hade jag glömt bort.
Sist men inte minst: Camilla Läckberg! Svårslagna deckarböcker, herregud så spännande människan skriver. Dom får faktiskt mamma köpa, så dom äger jag inte själv. Eller det var faktiskt jag som hade Isprinsessan, sen blev alla andra fast i serien.


Ja, det blev visst lite bokstips av det här. Läs på nu mina bokmalar! :)




Ny Britney-singel, kärlek...


Måndag...

Tänkte skriva vilken tråkig söndag, men kom på att det var en alldeles vanlig, tråkig måndag istället. Pappa kom iaf och hämtade alla grejor ifrån min rensning idag. Vilken frihet att få tomma ytor på golvet igen (och att slippa ha en julkartong framme året om)! Nu ska bara resten fixas så kanske det ser normalt ut snart igen.


Nu sitter jag och tittar på Plastikdoktor 90210, en kille ska operera en buried/hidden penis? Hmm, det finns tydligen många åkommor här i världen.


Sommar snart, tack...

Det mest störiga med att shoppa utomlands måste nog vara att man inte kan använda nånting på en gång. Iaf inte när man åker till ett varmt land mitt i istiden här hemma. Köpte ju en del sött där borta i thai, som just nu bara får ligga vikta i garderoben och vänta. Eh, nämnde jag att allt är väldigt skrynkligt sen hemresan? ;)






Jag har inte orkat plocka fram datorn i he...

Jag har inte orkat plocka fram datorn i helgen. Mamma ringde nämligen igår och frågade vad jag skulle göra på kvällen. Inget, svarade jag. Bra, då kommer vi och hämtar dig snart, sa hon! Sagt och gjort, åkte hit och svullade till MF med dom. För första gången på flera år: rätt låt vann! :-D


Woho...

Säsongstart av Supernatural nu. Två timmar Winchesterbröder!





Städoutfit...

Dagens outfit! Haha... Jag har nyss diskat och nu rensar jag vidare, så galakläderna är på som ni ser. Fast mitt förkläde är ju iofs väldans sött. Börjar se lite ljus i graderobskaoset nu. Har en slängsäck, en sparsäck, och en hög på golvet till giriga systrar;) Resten ligger fint vikt i garderoben eller i tvättkorgen, och jag fick tom en garderob över. Ingen är mer förvånad än jag! Då får jag plats med lite handdukar och sängkläder istället, perfekt.

Tidigare idag var jag på stan med Mickis, sen gick vi och lunchade med Carina. Mickis handlade barnkläder, och jag höll på att bli galen av allt fint som finns till barnen. Jag skulle köpa allt om jag hade barn, haha! Säkert mest osmidiga kläder också. Själv kom jag hem med två söta kylskåpsmagneter bara.

Nä, dags för lite mat nu känner jag. Magen säger kurrkurrkurrrrrrrrrr...




Ja, såhär kan det se ut när man städar gar...

img_1216 (MMS)

Ja, såhär kan det se ut när man städar garderoben! Kläder överallt. Överallt, överallt!!!


Nja...

Jag läste ut Mia Skäringers "Dyngkåt och hur helig som helst" igår. Alltså... Jag vet att alla tycker att den är fantastiskt, men... det tycker inte jag. Jag tycker inte om konstiga, deppiga, kryptiska meningar som jag knappt fattar. Eller kanske är det för att jag är lite yngre och inte har barn. Fast mamma tyckte iofs inte heller om den. Nä ni, jag håller mig till chicklit! Ska ni läsa en annorlunda, bra chicklitbok så läs Flickan från tjugotalet. Mycket bra, mycket bra. Hands up for Sophie Kinsella.


Fynd från KappAhl...




En till fin blus från Gina...

Jag har dämpat min klänningbesatthet lite, och ersatt den med blusar för tillfället.




Hemma hos Mickis...

Idag har jag varit på en liten utflykt långt, långt bort. Ända till Matfors, haha! Jag och Jessica åkte hem till Mickis nya hus och hälsade på. Det är alltid nånting spännande med att se folks nya boenden, och jag blir väldigt avundsjuk. Jag vill verkligen flytta, men det är ingen bra tidpunkt just nu. Verkar omöjligt att haffa dom få lägenheterna närmare stan som finns också. Mitt mantra: Det ordnar sig. Hoppas jag.


En dag i staden...

Ännu en dag har avverkats på stan. Idag blev det både med Mickis och Jessica. Lunch, fika, strosa... Väldigt mysigt, och en liten lyx att kunna göra det på vardagar. Jag tycker dock att det här med ytterkläder börjar bli svårt igen. Övergångsperioder är liksom lite besvärliga. Dunjacka inne är för varmt, och vårjacka ute för kallt. Tänk, om en månad så är det verkligen vår, och nära till första stunden i solen barärmad. Tänk en husvägg eller så. Myspys...


Sovshorts...

Jag älskar när man har tittat på något länge, men varit duktigt och låtit bli att handla. Sen en dag går man bara förbi och där hänger ditt kära plagg på reastället. Trevligt. Den här gången handlar det om myskläder som jag har tittat på sen innan jul. KappAhl har fantastiskt fina saker ibland, speciellt om man gillar spets och krusiduller.






För mycket saker...

Jag vet inte vart jag ska lägga thailandsshoppingen. Stora garderobsproblem här hemma...  Tror faktiskt att jag måste sortera riktig, och höra om pappa har plats i förrådet hos sig. Jag har en resväska (fast just nu har Sandra den), en enorm ryggsäck, och en kartong med julsaker som står framme året om. Inte okej. Och på det så ligger alltså all shopping på golvet framför garderoberna, och jag har staplat skokartonger efer hela kylskåpet.
Ska städa lite allmänt också, och försöka gräva fram en glödlampa. Hoppas jag har nån bara.


Smått & gott...

Nytt från Åhléns. Grytlappar, kastrullunderlägg och bordstabletter. Dom var så fina med spets, så det fick bli fyra stycken. Tyvärr så har jag inget köksbord, men vardagsrumsbordet är en pain in the ass att torka. Så mycket detaljer, och glasskivorna ska vi inte ens prata om.







En full dag igen...

Upptagen hela dagen igen. Skönt med såna dagar tycker jag. Dom går liksom lite fortare... Jag och Jessica åkte till Birsta och lunchade med hennes kollegor, sen strosade vi allmänt runt ett tag. Vi hann även med en fika på stan efteråt, och jag köpte lite smågrejor till hemmet. Det var då inte igår jag gjorde det senast. Visar senare. Nu på kvällskvisten har vi bakat pizza och tittat på Burlesque. Faktiskt ganska bra.
Jo, och vad vore en kväll utan Big brother? I love it. MTV, Tv11 och TLC är typ mina favoritkanaler, finns hur mycket bra program som helst. Plain Jane, 16 and pregnant, Teen mom, Big brother, Plastikdoktor 90210, Cake boss, Say yes to the dress... Ja, ni ser ju ;)


Dagen efter...

Det märks verkligen på aptiten när man har varit ute. Visserligen finns det väl inte mycket som är lika trevligt som bakismat, men jag blir sällan särskilt hungrig. Idag har jag knaprat några tacochips och ätit en brownie. Vart tog klockan vägen? Jag hade tänkt äta frukost, haha.
Nu tycker jag dock att den kan ticka lite fortare så Solsidan börjar! Senare är det älskade Big brother ;)





Fina schlagerpåsar :)


Bra kväll...

Det blev en sen bestämd utgång igår, men ofta är dom oplanerade roligast. Vi hamnade i ett sånt glädjerus efter hockeyn, så vi körde på. Ingen kvalserie, halleluja!!
Det var mycket bekanta ute också, vilket var trevligt. Träffade en gammal kollega som vi stod och diskuterade gamla  Outsidersavsnittet - Pony play. Haha, så sjukt vad vissa människor går igång på. Det handlar om människor som gillar sexuella rollspel, och klär ut sig till ponnys. Haha, åh det är så konstigt...


Busy, busy...

Hann inte klottra några ord igår, hade fullt ös hela dagen. Började med besök av momma och moffa, efter det det åkte jag, mamma och Anders till Birsta. Vi shoppade lite och Anders bjöd på asiatisk mat. Mumma! Sen blev det faktiskt bio för hela högen också, fast jag med Jessica och Andreas. Hamnade på samma film som mamma och Anders till slut, haha! Ritualen så vi på, inte det bästa jag sett direkt. Fast den dög ju, kan jag tillägga.

Ikväll är det den sista hockeymatchen, och eventuellt vankas det utgång med Jessica. Vi får se :)


Nervös...

Anders ska komma och plocka upp mig om ett tag, så då drar jag till mamma. Vill inte missa hockeyn ikväll, fy vad nervöst det kommer bli. Näst sista matchen och allt kan hända. Slutspel, ingenmansland eller kval. Blä, blä, det sistnämnda hoppas vi verkligen inte på.


Jag förstår inte...

Hur kan man ha sån dille på toapapper? Varför måste det vara fint? Jag behöver nog lägga min energi på annat, haha! Hittade inte mitt hjärtpapper nu igen, men jag hittade med kärleksdikter istället. Väldigt sött faktiskt, även om dikterna är ganska dåliga.





Woop, woop...

Idag jag jag varit på mötet, ätit lunch och fikat med Mickis, shoppat och storhandlat. Det var inte meningen att jag skulle shoppa, men det finns så mycket fint nu. Vart inte så mycket heller, bara dom perfekta shortsen och ett par blusar. Bad sen pappa om skjuts till affären, så jag kunde fylla frysen lite. Slutade med att jag fick slänga en hel del som låg där innan istället. Bra planering, haha...


Nu blir det Plain Jane, mitt nya favoritprogram ;)




New in ;)


Jaha...

Tror ni jag kom långt, eller? Jag har diskat och torkat bordet. Hmm, dålig disciplin... Råkade bli så att jag tittade på Love and other drugs istället, och sen blev det en massa intressant på tvn och hockey. Bakat pizza har jag faktiskt också hunnit med, och rensat tv-bänken.
Nu ska jag sova snart. Möte imorgon, sen blir det lunch på stan med Mickis. Hola mina fajitas ;)


Cleaning out my closet...

Jag har inte tagit tag i uppackningen än, kanske dags? Jag har inte haft tid eftersom jag var hos mamma första veckan, och efter i lördags har jag känt mig helt darrig och mått skumt. Först bakis, sen trötthet gissar jag på. Tror att jag ska köra full städning idag, det blir dammigt på en månad! Synd att jag känner mig så opepp bara.


RSS 2.0