Det blev...

...lite grejor iaf. Jag kände mig ganska tvingad att handla, haha! Jaja, nu har jag börjat med något som jag inte vet hur man tar sig ur. Jag hoppas att grejorna är bra. Jag köpte deras hudvårdsserie, sen är jag sugen att testa lite smink, men det får bli senare.






Berättar mer ...

Berättar mer om kvällen sen, men jag kan ju skryta om att Julias kompisar sa att mina muffins var dom godaste dom någonsin hade ätit. Försäljaren sa ocksa att det¨var tur att hon inte är sambo med mig, för figurens skull. Man får ju inte allt här i världen, så jag suger ju på att laga mat istället ;)
När jag hoppade ur bilen utanför hemmet så blev även jag och Jessica bjudna på fest av grannen, haha! Vilket betyder att dom tittade på oss genom fönstret eftersom vi stod vid vägen. My neighbours are weird.

Mary Kay...

På tal om smink så ska jag snart åka på en Mary Kay-kväll. Cholio (Julia) har den hemma hos sig, så jag blev tvingad (nästan iaf) att gå, haha! Sen blev jag tvingad att baka också, ojojoj. You own me one ;)

Glossiiiiiiiiiigt, ...

Nytt gloss, jag har tappat bort min gamla favorit. En tjej på jobbet säljer Oriflame, så jag var snäll och beställde ett nytt. Det heter Gloss Booster, och färgen heter Peach Melba. Jag tyckte att färgen var väldit fin, så det är därför jag visar det. Eller en eventuell bloggtorka, haha!




Nyvaken...

Okej, jag känner mig inte riktigt okej med att vakna halv två, när jag först vaknade kl åtta. Vad stressad jag blev, även fast jag inte ska göra nånting nu, haha!
Tror det får bli en muffin till frukost ;)

Muffins i mängder...

Jag har spenderat mina senaste timmar med att baka. Det är synd att jag får så ont i ryggen, annars skulle jag kunna hålla på hur länge som helst! Problemet nu är att jag har för lite kakburkar och för lite plats i frysen. Betyder det att jag måste bjuda hem nån på kakor snart? ;)
Tänkte provsmaka mina hjärtmuffins och dricka lite oboy nu. Och titta på SYTYCD så klart :)






Fina naglar...

Åh vad jag längtar tills jag får fixa naglarna. Det känns som jag har väntat en evighet på min tid, och den kommer knappt närmare. Det är väldigt uppbokat på salongen, väntetiden är ungeför sex veckor och min tid är 11e augusti. Jag ska ha ganska korta naglar med fransk manikyr. Diskret, men fräscht! Förhoppningsvis så växer mina naglar ut ganska snabbt så jag kan göra förstärkning på mina egna sen.






Massor av varor...

Idag var det en hård dag på jobbet. Alla höstvaror börjar trilla in nu, och helst alla samtidigt. Kom ca 30 kollin idag till Ecco, och imorrn kommer det 50 kollin till Wedins. Vi har alltså packat upp varor som galningar hela långa dagen. Gruvar mig för imorrn...
Tittar på Paris Hilton's BFF nu, snyft snyft ;)

Jag fick äntligen upp min lampa...

... efter affären. Anders hjälpte mig med den. Mirran och mamsen var också med!





Sen har jag storhandlat...


Och fikat på jobbet...

Kladdkakor, mmm. Och nej, jag sprutade inte grädde i munnen på riktigt.





Idag har jag spräckt läppen...

Med ett skohorn. Fråga mig inte hur, jag är bra på att lyckas med sånt. Kände hur läppen svullnade till och började blöda lite, men nu har allt gått tillbaka. Puh!





Söt kjol ...

Idag när jag gick till jobbet så fick jag mig en trevlig start på dagen. Mitt på trottoaren så blir jag stannad av en helt främmande kvinna som säger:


-Men gud vilken söt kjol du har! Jag såg dig på långt håll!



Haha, nog för att kunder brukar kunna säga saker, men jag har aldrig blivit stannad på gatan innan!


Men ikväll är det bara vi...

Jag, soffan, cola, chips och dip. Great ;)






Vi var ju faktiskt ut...

Glömde den lilla detaljen att vi hade en liten jobbfest igår. Många är på semester och så, så vi höll den ganska liten. Det var därför jag inte hann skriva igår. Det var middag hemma hos Sanna, sen blev det utgång. Blev en rätt lugn kväll, men det var ganska mycket folk ute. Min kusins killgäng kom och satte sig med oss även fast han inte var med, dom måste tycka att jag är väldigt trevlig ;)






Tungt för huvudet...

Seriöst, vart är min tv-dosa? Man borde inte kunna tappa bort den i min lilla lägenhet, men det går tydligen väldigt bra! Har saknat den i två dagar nu, jag är dömd till 5an.
Nu äter jag frukost, och lite senare blir det jobbet. Testade att tvätta allt hår idag, och hjälp vad tungt det är för nacken när det är blött. Huge mycket hår, haha!

Ont, det gör ont...

Haha jisses, det känns som att jag har fem kilo hår på huvudet + en ansiktslyftning! Alltså, om det här är det mest skonsamma sättet är göra en hårförlängning på, så skulle jag vilja teste resten. Som hon slet och drog för att fästa håret... Det är nog en vanesak, för det dunkar fortfarande i mitt huvud av stramheten. Flätorna är ju väldigt tighta, så jag kommer nog ha svårt att sova inatt. Är lite obekvämt att ligga på. Nu ska jag sluta gnälla, vill man va fin får man lida pin! Och nöjd blev jag, jag älskar att ha långt hår!








Stress, stress...

Jäklar vad jag har stressat omkring som en galning idag. Håller på att svimma känns det som, det är så jäkla kvavt! Idag händer iaf nått roligt, det är nämligen dagen då jag skaffar mig mer hår ;)
Yes, håret flätas fast om ca en halvtimme!

What's for breakfast today...

Hmm, vad ska jag trolla ihop av det här? Finns så mycket att välja bland, så jag blir alldels yr ;) Tror att det är dags för en tripp till affären!






Det finns minnen som aldrig suddas ut...

Jag satte äntligen in lite bilder i mina ramar för nån dag sen. Nu blir jag konstant påmind om hur underbart det är utomlands, och hur otroligt mycket jag längtar tillbaka. En tripp till London igen, med fint sommarväder, och Warren som guide skulle vara helt okej. Dey finns så mycket man missar som en Londonbo kan visa. Sen var han väldigt gullig mot oss hela tiden.
Eller lata mig på Phiphi i några veckor. Jobba på brännan på dagen, göra olika utflykter, gå på strandfesterna på kvällen. Åh...
Eller så nöjer jag mig med att jobba hela tiden, sova i min skolåda och vara ute i regnet.





En hel massa tv...

Jag känner att det är den perfekta lediga dagen idag. Jag har gjort absolut ingenting! Eller jo, jag har faktiskt diskat, men det är allt.
Sitter och tittar på Unga mödrar nu, följer alltid det. Vet inte varför jag är så fascinerad av den serien men så är det. Snart blir det Ghost whisperer också!

Hulk, gulp...

Okej, jag brukar inte vara särskilt känslig när det gäller obehagliga filmer, men Martyrs är inget för den kräsmagade. Den var ganska grov, jag kunde faktiskt inte ens äta min mat, haha! Fast det roligaste är nog att jag klarar av allt våld, blod och grejer, men när nån tvångsmatar någon på film, så sitter jag och hulkar med mina kräkreflexer. Jag kan inte titta då! Nu såg den så kallade maten ut som spya, så det kan ha bidragit ;)
Mina vänner har sina egna minnen till mitt ständiga hulkande, haha!

Yummie...

Jag glömde att nämna att det även blir pizza, glass, smoothies och choklad. Sitter och tittar på Trinny & Susannah som handlar om större kvinnar. Jag ser min framtid...
Säger som den gamla reklamen: Jag kan inte hjälpa att jag älskar chokladen ;)

Gissa vad jag ska göra ikväll...

The Chair, Martyrs och Benjamin Button. Jag hoppas att alla inte suger ;)







Gammal goding...

Åh vad jag älskar dessa grabbar! Är inne i en period när jag lyssnar på deras hits hela tiden, haha! Den här vdeon är grym.





The moment I wake up, before I put on my makeup...

Det är inte populärt att vara uppe den här tiden. Allt innan tio är tidigt, haha! Äter frukost nu, sen ska jag väl bråka med garderoben innan jag går till jobbet igen.






Tror inte att jag visade min födelsedagspresent...

Från mig, till mig. Lipsy. Hittade den på min födelsedag.







Mina älsklingar...

Jag tror närmare bestämt att bebisarna i min mage heter Sommar Och Digestive ;) Vet ni hur sjukt jäkla god jordgubbschokladen är? Jag älskar dom frystorkade bitarna!







Hurtbulle (haha)...

Idag (läs: ikväll) var jag ute i regnet. På promenad! Mycket hurtigt måste jag säga, hade inte ens paraply. Dyngsur blev jag också, haha! Så länge som man inte ska göra nånting efter, eller träffa folk, så tycker jag att det är ganska mysigt med regn. Lite otäckt när det regnar rakt i ansiktet bara. Sen får jag härligt halvkrull i håret när det torkar.
Sen blev det en tripp till Coop för att småhandla lite. Har blivit smått besatt av att köpa bär till smoothies, även fast upphetsningen dog av lite när jag såg på the F word att en smoothie om dagen gör att man lägger på sin 6 kg på ett år. Bara av fruktsocker... Jag tror dock att mina extrakilon är byggd av Marabou ;)





Glöm inte glidmedlet...

Det är rätt spännande med folks inköpslistor. Idag tappade en äldre dam sin på golvet i butiken, så Jessica tog upp den för att slänga den i soporna. Det är lite svårt att låta bli att läsa, man måste ju kolla så att det inte är nått viktigt ;)






Först vakna, sen jobbet...

Ska försöka vakna till från mitt zombieliknande tillstånd och gå ner till jobbet snart. Vädret suger, jag hoppas att det inte tänker regna på mig. Måste fylla på mitt busskort så jag kan fuska mig till jobbet när det är dåligt väder ;)

Lagar mat...

Jag tänkte vara effektiv och städa undan och laga mat innan¨Anna Nicole-filmen börjar, men kycklingen tar ju en evighet att bli klar. Tömde frysen idag eftersom det börjar krisa i kassan såhär innan lön, haha! Hade mest köttfärs och kycklingfilé, så jag lagar till det nu. Är ganska skönt att ha färdig mat när jag slutar så sent, sen måste jag ju ha dubbelt upp till lunchlådor också!

Vad är planen...

Jo, planen är att komma ur sängen snart istället för att ligga här och surfa. Sen känns det som magen säger att det är dags för frukost också.
Måste röja lite sen innan jag åker till mormor på middag, för det är deprimerande att komma hem till en stökig lägenhet, haha!

Många varianter finns det...

Jag sitter och läser på lite om hårförlängning inför mig egna nästa vecka. Jag ska iaf göra weaving, vilket betyder att man gör flätor i hårbottnen som man sen syr fast hårlängder i. Jag klippte av mig mitt hår för att det var så slitet, så jag verkar ha valt rätt metod på den fronten. Flätning ska tydligen slita minst på håret och det känns viktigt för mig. Mitt hår ser mycket friskare och glansigare ut sen jag kapade av det. Tar man hand om håret så kan man även återanvända det, vilket är super för då slipper man den kostnaden nästa gång! Ska leta mig fram efter en svinbra inpackning i den djungeln också...
Jag tror faktiskt att jag ska behålla det riktigt jäkla långt ett par dagar bara för att känna på, innan jag klipper av det ;)







Probably the best bed in the world...

Jag kan ha världens skönaste säng. Den är sjukt skön. Sen hjälper min hemmagjorda sänggavel till på köpet, den ser mycket maffigare och fluffigare ut. Dock ser den ganska liten ut på bilden...
Nallebjörnen fick jag av mamma för flera år sen, och hon sa att jag skulle ta med den så att jag kunde tänka på henne!





Funny games...

Det fick bli en hyrfilm ikväll, finns inte så mycket annat att roa sig med när man inte går ut! Det blev Funny games, en film som jag har velat se ett tag nu. Den är lite creepy faktiskt, handlar om ett par psykopater som tar en familj som gisslan i deras hem.






Vart är min bränna...

Den där vita, hemska bikiniranden lyser med sin frånvaro den här sommaren. Har inte solat en enda gång. Hoppas att vädret håller i sig lite nu så man får bli brun och fin. Okej, brännan kanske inte kan jämföras med den på bilden eftersom det var i Thailand, men ändå! Ska fixa naglarna och håret också snart, I cant wait. Ska eventuellt göra en riktig hårförlängning ;)




 

Kära Michael...

Sitter och kollar på Michael Jackson - The dangerous tour från 92 på tvn. Han var verkligen en fantastisk dansare, snacka om att ha sin egna stil.




Gottgottigottgott...

Jag hörde rykten om att det blir Max idag. Mmm, tror jag ska åka hem lite oftare ;)

Uppäten...

Minstingen håller på att äta upp mig varje gång jag hälsar på! Hon ska leka och busa hela tiden, springer omkull mig på golvet, och lägger sig på mig i sängen, haha! Tur att hon är söt iaf ;)





Radar...

Brittans nya video. Varför dom valde den här låten har jag svårt att förstå. Den fanns ju med redan på gamla skivan som kom för två år sen, och är bonusspår på Circusplattan. Jag är redan less på den med andra ord... Ljudet stämmer inte riktigt med videon, men i riktiga videon är det faktiskt synkat.









Hoppla hästen...

Jag hälsade på ett föl igår. Varför är alla bebisar så himla söta? Jag saknar ridningen som tusan när jag är runt hästar. Vill ha en egen polle att rida på!





Fire burning...


Hos mamma...

Åkte till mamma idag eftersom jag är ledig, roligare än att vara ensam. Trodde dock att jag skulle bli träffad av blixten innan jag kom fran, h*lvete vad det blixtrade runt stan!
Passade på att ta med lite tvätt, så jag får det överstökat, annars hade jag varit tvungen att stanna hemma. Och ja, jag tvättar själv, innan nån tror att jag dumpar det på mamma ;)
Mellan maskinerna så har jag försökt att printa ut lite foton till mina ramar hemma. Jag har verkligen beslutsångest över vilka jag ska rama in, har så himla många bilder att välja på. Blir väl mest från Thailand antar jag. Jag vill att det ska synas vart man är (miljön), men jag vill samtidigt inte ha massa skit eller andra personer än objekten med i bilden.

Typiskt...

Här har jag suttit i två dagar och varit grön av avund på dom som fick titta på Britney i sthlm. Så läser jag nog att dom delade ut gratisbiljetter igår för att fylla ut Globen. Hurts, oh it hurts...

Finns det nått som heter för många örngott...

Hmm. Jag strippade nyss av mina kuddar. 14 örngott på fyra kuddar. Jag känner en lathet ligga begraven här, haha! Det var som att öppna dom där ryska dockorna, det kom fram fler och fler. Jag undrar hur detta gick till, trodde faktiskt bara att jag hade två på varje...

Kaka...

Haha jag har inte ens börjat städa igen, jag tror att grina står närmare på schemat! Jag gjorde klart det sista på min kaka igår  istället. Betydligt roligare! Jag massakerade dom lite extra för att få den där rustika, krackelerade brownielooken, I love it! :)
Min kusin tjatar om att jag ska baka muffins till honom också, så jag får väl göra det nångång snart...




 

Inte igen...

Ännu en lapp från hyresvärden att dom ha tillgång till lägeneheten. Den här gången för besiktning. Jag. Orkar. Inte. Jag känner verkligen pressen att allt ska blänka och skina när dom kommer hit. Får även lite ångest över märkena på min nya spis. Jag får väl be en bön att dom inte blir arg, det är inte mitt fel att det blir slitage. Haha!
Jaja, det är väl bara att ta fram skurmoppen och mr muscle igen...

Sagt och gjort...

Nu ska jag sova!





Kan ha en höna i huset...

Öh, om nån har förslag på vad man kan göra med 13 ägg so let me know. Tror att jag måste vara ekonomisk och baka, men det känns lite jobbigt. Kanske får bli ett par stekta ägg och en kladdkaka...

Sjuk snart...

Jag blir så arg på mig själv att jag aldrig kan lägga mig i tid, fast hela kroppen skriken SÖMN! Jag har haft ont i halsen i flera dagar nu, så lite vila skulle inte sitta fel innan jag blir sjuk. Känner inte för att sjukanmäla mig från jobbet direkt. Det är faktiskt dags att gå till jobbet nu, hörs sen!

Mycket mat blir det...

Vi åkte på att laga mat hos mamsen, det fick bli min thaikyckling. Mucho god! Annrs skulle jag gärna sätta tänderna i pizzan vi gjorde för ett par dagar sen.







En bild eller två...






Oj då...

Jag trodde att jag hade skrivit igår, så senil är jag. Var iaf ut igår, hamnade på Oscar's för ovanlighetens skull. Jag hade verkligen skitkul. Vi träffade vår kusin och hans kompisar där så vi hängde med dom. Det negativa med stället är väl att det är sjukt varmt. Folk brukar bli lite varm på dansgolvet, men där blir folk blöt, haha!
Bloggar mer senare, ska spendera lite tid med syrran innan hon åker hem :)

Det blir inte alltid som man tänkt...

Okej, det blev inte sova. Snarare hemmabakad pizza, chips, choklad och en hyrfilm :)

Jobba, Äta, Sova...

Ikväll ska jag åka hem från jobbet, äta middag och sova. Haha! Jag är så sjukt trött, förstår inte när jag ska komma ikapp mig själv. Tror att vädret bidrar lite också, allt känns lite lättare när det är soligt ute.
Nu måste jag rusa till jobbet :)

Lite bilder från förra veckan...

Olika dagar från Gatufesten. Det var på tiden att jag fick rasta lite klänningar. En Paris Kate & I-klänning fick komma ut på fredagen, och den blommiga är från London.


 



Lite ljus...

Tända ljus fick det iaf bli efter kvällens diskstök. Måste använda kandelabern nån gång! Dock blev det ingen film, utan Ghost whisperer istället. Dom har börjat sända den första säsongen igen såg jag. Dags att fälla en tår eller två I guess...







Mys...

Känns faktiskt riktigt mysigt att det regnar ute, det öser verkligen nu. Helst skulle jag vilja duka fram lite Marabou, en bra film och tända lite ljus. Man måste ju få njuta av sitt eget sällskap ibland också ;)


Kunde inte ha sagt det bättre själv...


Det är bara så fel...

Det här är bland det sorgligaste jag sett. Det är så hemskt, tre unga barn som nu är utan förälder. Det är så svårt att fatta att han är borta för alltid. Jag hade bilder på honom i mit bänklock i skolan, jag var så klart "kär" i honom. You are not alone var jag helt galen i, och älskar fortfarande.





Bud till jobbet...

Igår kom det en liten gosse med en enorm present till oss på jobbet. Det var typ världens största fruktkorg! Ett litet tröstpris för sultävlingen... Det var ju inte direkt en resa till Polen och Berlin, men vi har iaf kunnat tröstäta choklad i två dagar.






Frankly my dear, I don't give a damn...

Ännu en lång jobbdag. Imorrn känns den dock ganska kort, jobbar 11-18. Det ska bli skönt efter som jag är inne på en långkörare den här veckan. Jag har tagit Julias pass så hon kunde åka på semester.
För övrigt så är syrran är här ikväll med och ska stanna över natten. Vi och Jessica har spenderat ett par timmar framför Borta med vinden, det tar ju ett tag. Var svinlängesen jag såg den, kommer knappt ihåg den alls!





Hmm...

Gatufesten är bad bad bad for the shooooes. Jag ber en liten bön att skomakaren kan lappa ihop dom, fast läget känns kritiskt. När spikarna är ute så brukar det vara för sent...




Gästbloggare...



Magdelenis står i kokvrån och lagar mat. Köttfärssås som jag fick rädda mohahaha ;) En storasysters touch gör susen :D





Själv kan jag inte sluta göra japanare-tecknet framför kameran och roar mig med att kolla på Let's Dance. So you think you can dance. Nu vankas O'boy och den goda kladdkakan som jag gjorde tidigare i veckan :)


Ja det sammanfattar det hela. Jag är världens sämsta gästbloggare ever :D
Kanske en smyglänk till min egen blogg?? Njää...

Djuriskt...


Fast jag blir iaf glad av paket...


Blö, bla, blä...

Det känns som jag skulle behöva semester. Är en streckgubbe med mingiporna nedåt nu för tiden. Jag tycker i princip att allt är jobbigt, och inget är roligt. Fast det är egentligen inte sant, det är bara olika dagar ;)
Idag kommer iaf Evie och ska sova hos mig. Innan det så ska vi åka till Marie och hälsa på, för det kommer lite tjejer dit. Känner mig som ett äckel, men det får väl gå ändå. Blir så när jag alltid slutar sju, känns onödigt att åka hem emellan.

Som sagt...

Som sagt, veckan är över. Både tråkigt och lite skönt. Känns lite väl häftigt att festa fem dagar i rad, även om det är kul. Mina fötter blev även helt mosade när jag skulle åka buss hem. En enorm kille tappade balansen och stampade rakt bakåt på båda mina fötter med hans båda fötter. Hur stor är chansen att man prickar båda liksom? Han vägde säkert 100kg, så jag trodde att tårna hade ramlat av i skon. Han bad ju om ursäkt på en gång och frågade om det gick bra. Mmm svarade jag med panik i rösten och halvt tårögd, haha! Satan vad ont det gjorde!


Inatt har jag sovit hos mamsen eftersom Evelina är hemma. Dom har köpt världens hårdaste bäddsoffa, har säkert vaknat 20 gånger under natten. Känner en plötslig längtan till min egna säng... Först jobbet!


Och lite Bondelid...


Mer Paris...


Det är över nu, men jag kommer ihåg alla dagar med dig...


Sorry...

Jag vet att jag verkligen är kass på att skriva nu, men jag har inte tid. Årets happening är liksom i stan, så datorn hamnar långt ner på listan. Lägg till jobbet på det, så har jag ingen tid alls! Sista kvällen ikväll, så nu kör vi! ;)

Inte regn nu...

Kunde inte vädret ha varat i två dagar till? Den gamla vanliga turen med regn under Gatufesten. Blir så jäkla tråkigt med regn, sen ser man förjävlig ut också! Hej frissfrillan, haha!
Såg gamla J igår också, fasen vad het han är! Okej det har varit tre olika Jo i rad, men nu pratar vi om den första, det var flera år sen. Vårt lilla äventyr började faktiskt just på Gatufesten för fyra år sen. Alla har väl en gammal crush som det liksom aldrig slutar pirra i kroppen när man ser, och han är min sån!

Gatufesten dag 3...

Dags för ännu en dag nere på stan. Ikväll börjar the real shit! Haha, skojar bara, artisterna är inte ens särskilt bra i år. Tror inte att det är nån jag vill se ikväll faktiskt. Som vanligt kan jag bara inte slappna av och sitta hemma när man vet att det är festival ändå!


Preview...


Trött & Stressad..

Var jäkligt stressad igår inför kalaset, så datorn var inte prio 1. Det blev iaf bra till slut, alla verkade nöjda och glada. Vi gick ner på stan också lite senare eftersom det är Gatufesten den här veckan. Invigningen var idag, men tälten har ju öppet hela veckan. Blir antagligen en liten tripp ner nu ikväll om jag inte somnar först, är jäkligt trött!


RSS 2.0