Hoppas på ny vinterjacka...

Jag hade hittat en sån fin, rosa dunjacka från Svea, som jag beställde för några veckor sen. Jag blev så besviken när jag såg ut som ett päron i den! Bara att skicka tillbaka. Jag är verkligen i behov av en riktigt varm dunjacka, tänk hur många dagar på en vinter jag står ute och väntar på bussen tex, håller ju på att frysa sönder. Köper nya jackor titt som tätt i vanliga klädbutiker, men dom är inte varma! Vilket prislappen också brukar tala om.
Hittade till slut denna istället, så nu hoppas jag att den är fin och sitter bra. Den är från Odd Molly :-)


Ledig idag...

Idag är jag ledig, och hade tänkt fått såå mycket gjort. Var peppad på att städa och tvätta tex. Istället så hamnade jag framför Therese Lindgrens youtubekanal, vilket har varit ett stående inslag denna vecka. Fattar inte, jag har aldrig sett en enda video innan, och nu är jag typ besatt, haha! Sen var peppen och lusten bortblåst, den försvinner på riktig med mörkret. Precis som att man inte kan städa när det är mörkt ute liksom? Måste vara nånting med energin när jag blir utan dagsljus.
Jag var iaf tvungen att gå till Ica och köpa mat, så nu har jag legat i soffan framför filmen Brooklyn och mat från salladsbaren. Skönt med ledig söndag :-)
Förlåt...


Alltså förlåt till er tappra själar som tittar in. Jag är bara så opepp på det mesta just nu, så jag orkar inte lägga energi på att skriva så mycket. Är däremot betydligt mer aktiv på instagram :-)


Nutellasemlan...Perfekt för oss som inte gillar mandelmassa!

RSS 2.0