Stor rensning igen...

Jag har sysslat med en enorm garderobsrensning ännu en gång denna vecka. H&M hade ju en stor insamling i fredags, och eftersom jag var ledig så passade jag på att lämna in en massa kläder där. Dom återvinns, kunderna fick värdecheckar för inlämningen, och jag fick dessutom mer plats i garderoben. Jag tycker verkligen att jag är ganska brutal när jag rensar nu för tiden, men ändå fyller jag nya kassar varje ny omgång! Dock så har jag mycket fina kläder som jag inte kan skiljas ifrån, som har blivit för stora, så dom får åka upp på vinden så länge. Måste bara köpa en ny symaskin ;-)
En dag efter, men ändå...


Nu är jag inne i en sexdagars igen, men efter det har jag en efterlängtad långhelg fri. Det ska fixas fransar, det är löning och förhoppningsvis utgång! Men först fyra dagar kvar i hamsterhjulet. Heja, heja!

Haha...

Man måste ha humor ;-)

Ränderna går aldrig ur...

Alltid när det är selfietime, eller groupie kan man ska säga nu, haha, så åker grimaserna fram! Är det för att det är lättare att acceptera en ful bild när det är meningen att man ska vara ful, tro? ;-)
Det vart en utgång i lördags lite halvspontant. När både Julia och Jessica var sugen så får man ju passa på, den formationen händer inte ofta :-)  

Som många andra kvällar var förfesten roligare än krogen, men det vet man ju inte i förväg!


Sjukdag...

Nånting hände med min rygg igår, och idag har jag så himla ont. Känns som att nånting har låst sig i svanken. Jag åkte faktiskt tom hem från jobbet tidigare för att det är så påfrestande att röra sig när det hugger till hela tiden. Hoppas det går över på mina lediga dagar nu bara :-)
Omelettbesatt...

Jag har aldrig någonsin gjort en omelett, vet inte hur det har missats! Men sen häromdagen fick jag för mig att göra en och sen dess är jag besatt. En massa stark ost i och mums!

Påskägg...

Tydligen får man påskägg i alla åldrar ;-)
Påskhelg...

I lördags var det utgång på kartan. Det är faktiskt väldigt roligt att gå ut just på påsken tycker jag, många kända ansikten då det är en hemvändarkväll. Vi blev ovanligt många hemma hos mig innan också, över tio brudar tror jag! Syrran var också här och bjöd laget runt på tequila... Jag brukar säga att inget bra händer när man dricker tequila, det är fasen farligt, haha! Sist jag gick all in på den fronten, så slutade det med att jag kröp upp för en hotelltrappa i Thailand. Inte mitt stoltaste ögonblick ;-)
Nu gick det dock bättre eftersom jag fick ha lite pli på mig själv då jag skulle jobba dagen efter ;-) En kul kväll blev det iaf!

RSS 2.0