Cause all the pretty girls comes from Sweden...

Efter Dungeon så åkte vi till Oxfors street, den enorma shoppinggatan. WOW, säger jag bara. Vi bestämt oss för att leta reda på Primark och kolla in stället, vilket vi gjorde. Sen hann vi knappt med nån annan butik den dagen. Herregud, jag har aldrig varit med om nått liknande. Folk överallt, precis överallt. Det är ingen myt att man får armbåga sig fram där, kläder ligger överallt på golvet, dom har hur mycket kassor som helst, vakter, dom sopar upp stota högar med kläder, skräp och galgar från golvet. Men, det är billigt så det är värt det! Tror vi blev kvar där i två timmar för att gå igenom, prova och handla. Kö, kö, kö!!
Sen gick vi och åt innan vi drog oss tillbaka till hotellet. Jag och Jessica drog en kam genom håret och gick ner till puben runt hörnet lite senare. Vi hann inte ens beställa klart våra drinkar innan den första muppen kom fram och betalade kalaset, haha! Stackars kille, vi hade beställt en pitcher (en hel tillbringare) med drinkar, inte bara två glas. Vi träffade även världens sötaste bartender. Han var så himla gullig mot oss hela tiden. Han frågade oss vart vi kom ifrån, Sverige svarade vi såklart. Han sa att han förstod det på en gång, vilket alla andra under hela resan också hade sagt. Jag frågade hur fasen alla kunde ta det förgivet.

Han: Cause all the pretty girls comes from Sweden. Åh, Warren... ;)

Anyway, vi blev inte direkt av med muppen eftersom ingen av oss kan vara otrevlig på krogen, men killarna i baren hade ett öga på äcklet. När vi skulle gå därifrån så spöregnade det ute. Vi hann inte ens säga något innan ena bartendern kom och gav oss sitt paraply. Dom är så himla trevliga!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0