Mer London...

Fredagen blev sen efter puben, men lördagen skulle börjas lika tidigt iaf. Vi hade inte lätt att komma upp ur hotellsängarna kan jag lova!
Dagens schema bestod av tidig frukost på hotellet (English breakfast består av ägg, fläsk, bönor, korv och toast), sen skulle vi åka London eye i regnet. Ja alltså, utsikten var onekligen bra, men att sitta i ett glasägg i en halvtimme i snigelfart, för att komma ett varv är nog inte min grej. Jag ångrar inget som vi gjorde, för lite turistsaker vill man testa på, men det är saker som det räcker med att göra en gång.
Resten av dagen spenderade vi på Oxford street och satte sprätt på alla pengar. Det bästa av allt ;) Vi bestämde en tid för träff senare på dagen med småtjejorna, sen satte vi igång på allvar. Topshop var verkligen helt fantastiskt, hittade en jättefin Kate Moss-klänning som fick följa med hem därifrån. Kommer inte ens ihåg alla affärer, men det finns en kedja som heter River island med skitsnygga kläder och skor. Köpte mina sandaler där, bland annat. Sen var nog Topshop och Primark bäst, tillsammans med en sorts outletbutik med klänningshimmelriket!
Efter tolv timmar ute på gatorna så kom vi tillbaka till hotellet igen, helt slut och trötta i benen. Och i huvudet såklart, min huvud kan inte smälta hur mycket klänningar som helst!
Denna kväll drog vi med oss tjejerna till puben för att äta en väldigt sen middag och titta på Warren. Vi var ju tvungna att lämna tillbaka paraplyet där iaf, haha ;)
Vi frågade Warren lite snällt om vi kunde beställa mat så sent, och det gick bra även fast dom var på väg att stänga köket. Väldigt gullig man det där!
Han sa att han hade sett mig och Jessica kvällen innan när vi var på väg till hotellet när puben hade stängt, och att han hade gått ut för att bjuda in oss på drinkar, men vi hann försvinna. Dåligt.
Han kom faktiskt fram på kvällen när vi var inne på den där pitchern igen och frågade vad planerna senare var. Packa svarade jag, kom hit på drinkar efter stängning tyckte han. Det tyckte vi med, så vi gick tillbaka till hotellet med tjejerna och packade en halvtimme innan vi gick tillbaka. Packa lullig två timmar innan man ska åka, ger inte den bästa packningen. Så ni vet för framtiden! Han kom och släppte in oss, sen frågade han vad vi ville dricka så han fixade drinkar och vin. Dricka vad som helst gratis i en stängd bar är vi inte omöjliga på! Tror att tjejerna var lite oroliga att vi skulle bli fulla och missa planet hem eller så, haha!
Jaja, det blir mycket text utan att man ens berättar hälften av vad man har gjort. Vi satt kvar på baren ett tag, sen gick vi och bytte om, packade det sista och började resan hem igen. Tråkigt värre, känner mig inte alls klar med London!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0