No strange things...

Vi har haft ett mal med var resa till Thailand. Ett stort, spannande aventyr! Vi valde till och med ort efter detta spektakel. Malet var namligen HAKANS BAR! Hahaha! Vi ville naturligtvis se sjalva vad hela grejen var, sa vi bestamde oss for att dra till Patong Beach och traffa Baren-Farjan-Hakans bar-Hakan! Eh, ja, det var lattare sagt an gjort. Tre dagar tog det oss att hitta dit, efter vandrande fram och till baka efter alla gator. Ja, alla gator utom den  ratta naturligtvis. Vi gav upp och tog en taxi som faktiskt lyckades hitta, aven fast dom inte visste vad det var. Vi hade last att hakan himself inte skulle vara pa plats, sa lite ledsna miner var det allt pa toserna from Sweden.
Vi bestallde in jattegod mat, satt och pratade, kollade omgivningarna. Helt plotsligt sa ser jag en brunharig profil nagra bord langre bort. HAKAN!!
Han satt och pratade med sitt sallskap, och vi satt vid baren och sorplade isdrinkar. Bartenderkillarna (en svensk och en thai) borjade prata och skoja med oss, och helt plotsligt ploppade aven Hakan fram till sallskapet. Han halsade pa oss och presenterade sig. Sa att vi var sa fina med vara blommor i haret, haha! Han sa aven att vi borde folja med pa deras partybat nasta helg, lite sugen blev vi, men vi har ju redan akt vidare nu! Sen ville Thai-killen ta en bild pa oss med Hakan, och det var val inga konstigheter! ;) 


P.S Nej, vi blev inte starstruck av Hakan pa riktigt, haha ;)




Antligen framme

Magdalena & Hakan & Jessica

Piggelin, Hakans, Golden delicious

Oreo chock, Strawberry daiquiri, den snyggaste bartendern ever


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0