Sjukling...

Det här med att vara förkyld. Inte kul. Det är ju ofta man kan vara lite småsjuk, ni vet, lite snuvig och sådär, men nej, så ser inte mina förkylningar ut. Ni vet, ofta möts man av att andra också nämner att dom är sjuka och förkylda. Men, nä... För mig handlar det inte om en täppt näsa och lite snuva som man jobbar med när jag använder ordet sjuk. När jag blir förkyld så blir jag så in i bomben dålig att jag inte tar mig ur sängen på flera dagar. Det är ett stort tryck över hela ansiktet som jag aldrig blir av med, huvudvärk, ögon som rinner konstant och hög feber med tillhörande frossa, oftast i flera timmar på morgonen. Jag får ha tussar av papper i näsan för att det aldrig slutar rinna och solglasögon inomhus om lamporna är tända, och jag vaknar flera gånger varje natt av svullen hals som kippar efter luft. Nässprayen gör att jag blöder näsblod lite nu och då. 
I torsdags tyckte jag så otroligt synd om mig själv när jag vaknade så jag nästan grät och ringde till pappa och bad honom åka till Apoteket för jag kunde inte ta mig ur sängen. Och då bor jag typ 50m ifrån närmsta apotek. Som sagt: inte kul! Men det finns ändå dom som har det betydligt värre, så man får väl vara tacksam över bara en förkylning. 
Idag var iaf första dagen på en vecka som jag jobbade, och det var rätt skönt måste jag säga. Jag blir ju så otroligt uttråkad över att inte ha ork att göra nånting när jag ändå är hemma. Men som min kollega sa igår när hon ringde: men oj, idag har du ju tom en röst!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0